najcudnija kafa u zivotu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kokuz_sa

#201 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kokuz_sa »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:U svemu je razumijem (sto ne znaci da opravdavam) samo ne razumijem, kako joj izbor oca spade na ovog shto ju je dvije godine taslacio tek onako, tu nikako nije moglo biti s obje strane veza bez obaveze, ocito se zacorila toliko da bar dijete njegovo hoce, a on se sad (i mi sa njim ) na forumu iscuđavamo, sta sve zhenama padne na pamet :x Ja ne bih da mi dijete "povuce" gen nekog takvog :evil: ma ne bih ni u prolazu da ga sretnem :x
cekaj a sto sam ja sada kriv?

ona je meni jedno vece dosla u kaficu uzela mob ukucala broj..da bi sutra po mene dosla autom i odvezla nas na neko pusto mjesto da malo isprobavamo amortizere..
ja nju nisam ganjao niti ista..
ona je ta koja je postavila pravila igre i svega sto je zeljela..
znaci ona je zvala kad je htjela ..uglavnom to nije bila VEZA tipa izlasci kafe i sta vec..nego samo nazove ja dodjem kod nje u stan i zavrsimo sta imamo i kraj i onda sve isponove za dan dva..
dr.Gonzo

#202 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by dr.Gonzo »

Kad je The Dude Lebowski dobio ponudu da napravi bebu za svoju prezimenjakinju Maude, Dude je iskulirao i odradio posao.

Just take it easy :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#203 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ustvari, za svu nashu zbunjenost su krivi navodni znaci :cry: koje te nisi upotrijebio na pocetku price i rijec prijateljica stavio pod iste smajlikojiseudarasakomucelo :D
sarlo

#204 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sarlo »

Interesantno da je ona trazila uslugu prije godinu, a on je sada poceo da intenzivno razmislja o tome. Zapravo malo intenzivnije, ne primjeti se neka uzbudjenost niti dileme. Covjek samo kaze:"Pitala me, sta vi mislite".
Dobra tema za diskusiju bez obzira i ako je hipoteticka.
sofist

#205 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sofist »

kokuz_sa wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:U svemu je razumijem (sto ne znaci da opravdavam) samo ne razumijem, kako joj izbor oca spade na ovog shto ju je dvije godine taslacio tek onako, tu nikako nije moglo biti s obje strane veza bez obaveze, ocito se zacorila toliko da bar dijete njegovo hoce, a on se sad (i mi sa njim ) na forumu iscuđavamo, sta sve zhenama padne na pamet :x Ja ne bih da mi dijete "povuce" gen nekog takvog :evil: ma ne bih ni u prolazu da ga sretnem :x
cekaj a sto sam ja sada kriv?

ona je meni jedno vece dosla u kaficu uzela mob ukucala broj..da bi sutra po mene dosla autom i odvezla nas na neko pusto mjesto da malo isprobavamo amortizere..
ja nju nisam ganjao niti ista..
ona je ta koja je postavila pravila igre i svega sto je zeljela..
znaci ona je zvala kad je htjela ..uglavnom to nije bila VEZA tipa izlasci kafe i sta vec..nego samo nazove ja dodjem kod nje u stan i zavrsimo sta imamo i kraj i onda sve isponove za dan dva..
Mani se asistentice, bolje ti stoji posao žigola. :D A i neces vise biti kokuz. ;-)
pustopoljina

#206 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

ne moras sad detalje veze bez obaveza...znamo svi sta to znaci.
krivica i tvoja i njena je sto mislite da cete vjecno biti mladi i pozeljni,da nema veze ako nesto nicemu ne vodi- dobro je dok traje. ona je malo ranije skontala, jerbo ima kraci rok trajanja...ali mogao bi se i ti lako naci u nezahvalnoj situaciji- ziveci zivotom: "nisam ja nista.meni se to samo desilo..."
ovo sto sad kontas o njenoj ponudi, znaci da si poceo razmisljati...pa de uradi to do kraja i reci curi- ili NE ili DA.
a skontaj i sam za sebe...sta ti hoces od svog zivota.
Ljuska_u_BaklaFi

#207 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sad ne da me glava boli, nego mi je i pritisak visok :x :lol:
pustopoljina

#208 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Sad ne da me glava boli, nego mi je i pritisak visok :x :lol:
tako nam i treba kad volimo mahalati :D
kod65

#209 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kod65 »

Pa kad si 2g bio call boy, uzivaj ili unovci posao sto kaze sofist. :dance:
sarlo

#210 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sarlo »

Ona te je iskoristila i namjerava da te iskoristi do kraja.
Nema veze, bitno je da se ti ne uzbudjujes.
S obzirom da nemas pametnijeg posla odradi je ali budi malo musko. Nema ona sta da privatizije djecu.
Postavljaj i ti neke uslove. Prije svega materijalne. I komanduj joj nesto. Naredjuj bilo sta. Nemoj da budes samo seksualni objekat. Iako je Bosancima to u tradiciji.
Desetine hiljada Slovenki je uradilo to isto i sad Slovenci imaju fudbalsku reprezentaciju, a glupi Bosanci jos uvijek rade na gradjevinama. Baraz nam je najveci uspjeh. Nemoj sebi dozvoliti takvo nesto.
p.s.
Alimentaciju ne placaj ni po kakvu cijenu. Kupis djetetu cokoladu, za rodjendan igracku i gotovo.
Last edited by sarlo on 25/07/2010 13:20, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#211 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by mrtva kokoš »

bez_ideje wrote:Specijalno......da ti kaze neko ko ima dva roditelja na adresi,da bi sutra bez razmisljanja sama samcata imala dijete,ako to zelim.
u slucaju da tu zelju pozelis pretvoriti u stvarnost dobro skontaj sta ces mu reci kada odraste, objasni to odraslom djetetu...
ja da sam na taj nacin odrastao, proklinjao bih dan sto me je rodila, objasni djetetu tu svoju sebicnost, objasni djetetu
sto nema nekoga skim ce poigrati lopte, objasni djetetu sto nema pored sebe nekoga ko ce ga zastititi kada ga diraju u skoli, objasni djetetu zasto ostala djeca idu sa svojim tatom na more, planinu, ma objasni mu sve ostalo...

@pustopoljina nema tu nikakve muske kolegijalnosti...
vec samo zenske, jer ocito je da su se pojedine medju kojima ti prednjacis stavile na stranu...
nikad krivica ne moze biti jednaka, uvijek ima neko ko je vise kriv a u ovome slucaju se zna ko je krivac, veci...

a sto se tice kokuz_sa, on odlicno zna da koliko god bio kokuz ovo ne planira uraditi vec je samo tu iz mozda dosade ili cega vec postavio jednu ovaku temu. on sa njom ne planira provesti buducnost jer ocigledno da mu ne lezi osim kada isprobavaju amortizere a decko sigurno zna da pare nikada ne mogu kupiti srecu na duzi period tako da on sa njom popunjava slobodno vrijeme dok se ne zakaci za nesto ozbiljnije...
kokuz_sa

#212 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kokuz_sa »

sarlo wrote:Ona te je iskoristila i namjerava da te iskoristi do kraja.
Nema veze, bitno je da se ti ne uzbudjujes.
S obzirom da nemas pametnijeg posla odradi je ali budi malo musko. Nema ona sta da privatizije djecu.
Postavljaj i ti neke uslove. Prije svega materijalne. I komanduj joj nesto. Naredjuj bilo sta. Nemoj da budes samo seksualni objekat. Iako je Bosancima to u tradiciji.
Desetine hiljada Slovenki je uradilo to isto i sad Slovenci imaju fudbalsku reprezentaciju, a glupi Bosanci jos uvijek rade na gradjevinama. Baraz nam je najveci uspjeh. Nemoj sebi dozvoliti takvo nesto.
p.s.
Alimentaciju ne placaj ni po kakvu cijenu. Kupis djetetu cokoladu, za rodjendan igracku i gotovo.
ne shvatas da ja svoje dijete ne bi nikad mogao dati da ga neko drugi odgaja..to je moja krv..moj zivo8mislim na dijete9
i sada da odrasta bez mene tamo negdje..ne ide to tako..
bez_ideje

#213 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by bez_ideje »

Da da.....a svi ocevi kao ucestvuju u odgoju djece.....malo ruzno za reci,ali poznajem toliko "otac-fikusa" u blizoj i daljoj okolini...da se komotno moze reci da ih nemaju......Eno ih,nista im ne fali! Mame----rulz!
Taman cu da se snebivam i nesto objasnjavam......meni je to normalna stvar......kome nije,pa mu se takvo sto "slucajno" dogodi....taj ce da se bavi s kako i zasto!
pustopoljina

#214 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by pustopoljina »

@splinter
stavila sam se na njenu stranu,zato sto zadnja dva dana se dvije teme preplicu-ona o muntanju i ova...tamo nikako ljudima nije jasno kako zenska moze odbiti doktora,a ovaj sa punim pravom moze odbiti asistenticu (i treba-ne zeni koga ne volis).
stavila sam se na njenu stranu i zbog toga sto (ne vjerujem da citam selektivno) ali pravo puno uvreda je pljustalo po toj curi,bez da su se znali svi detalji. eto, zene se obicno stavljaju na stranu ugrozenog- pa mozda zbog toga.
nekoliko puta sam napisala- da ja nikad ne bih ucinila to sto je ona,da meni ne pada na um u startu namjerno uskratiti dijete za jednog roditelja...
ali praksa zivotna je puna muskaraca koji bi bez problema napravili tebi dijete (eto da imas uspomenu na njih, a mozda ti je to i zadnja sansa da imas dijete),bez da se misle nesto brinuti oko tog djeteta. takodjer je zivotna praksa puna zena koje se udaju samo da bi imale dijete, ili riziknu i hvataju na trudnocu,pa i po cijenu da on pobjegne glavom bez obzira-nakon sto ona ostane u drugom stanju.
muske kolegijalnosti ima- nikad nece muskarac toliko pljuvati po muskarcu, kao zena po zeni (eno malo iza na ovoj temi imas one dvije sto su se zakacile bez pravog razloga).
i da ne bude sve tako bljak- opet cu naglasiti da su me odusevili oni koji su napisali da ne bi nikad pravili dijete i da to dijete negdje raste bez njih. to je predivno za procitati.
sarlo

#215 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by sarlo »

Zene odgajaju djecu..tako bar kazu.
Imas li ti kakav bolji izbor. Ako mislis da imas, ne zamaraj se sa njom.
Da je sve tako planirano kako ona misli, covjecanstvo bi izumrlo.
..da moj rodjak nije imao vanbracno dijete pod starost bi umro od gladi. Pored ovih svojih "regularnih".
On je bio korektan prema djetetu (kao prema svom djetetu) i dijete je to cijenilo u zivotu.
kmirsad

#216 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kmirsad »

Kokuzu, ne upratih nešto... kresnetel se vi i sad ponekad... mislim nakon onih par godina redovnih " susreta "...
kole101

#217 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by kole101 »

Nesto me kopka...Prati li i ona ovu temu... :? ili to radite zajedno ,negdje ''uz kafu''... :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#218 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Truba »

pustopoljina wrote: krivica i tvoja i njena je sto mislite da cete vjecno biti mladi i pozeljni,da nema veze ako nesto nicemu ne vodi
ja ovo ljudima pokušavam objasniti ali ne ide... mada sam ja ovo prerano shvatio :D ali djaba
edoze

#219 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by edoze »

meni je najcudnija kafa sinoc bila,zavrn'o me stomak :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#220 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by Truba »

i kako si to rijesio :cry:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#221 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by ladyblue18 »

25. Jul. 2010. 14:58 Banned user for reason “Ignoriranje upozorenja moderatora”
» Sandra D.

7 dana

I da imas sta citati dok se ne vratis http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
protivnik

#222 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by protivnik »

kokuz_sa wrote:ima koju godinu izadjem na kafu sa dugogodisnjom "prijateljicom"
i tamo vamo
ona meni iznese jedan prijedlog koji me je malo (djavla malo) malo vise sokirao

uglavnom ona zeli bebu i zeli da otac budem ja..

........

Jbg jarane,ja mislio da su samo moje jaranice "uvrnute",al bit ce bogami da se buducnost i uloga muskarca u svijetu jedne zene drasticno mijenja.
burek_in_space

#223 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by burek_in_space »

@pustopoljina, ukaki ti i stanicu i shefa zajedno s njom.
Niti je kokuz shta kriv, niti zasluzhuje takav odnos.
Odakle znamo da od samog starta gdjici asistentici nije jasno recheno da on sluzhi tu za provjeru amortizera?!
Ako se ona zaljubila u njega 100 puta, a bilo joj poznato da je u pitanju samo BO veza, ko joj je kriv?! Ne igrash igre koje ne znash igrati. Simple as that.
To shto on ne zheli njeno dijete, opet je legitimno pravo (njegovo), jer ima pravo ako nishta, da se nada da ce sresti neku koja vishe odgovara njemu, a druga je stvar hoce li se zajebati u procjeni.
Ne vidim ni neku krivicu u tome shto oboje zhive i misle kao da ce uvijek biti mladi* -njihovo pravo da zhive tako, ni prvo ni zadnji koji su nezreli, ako mozhemo prichati o nekoj nezrelosti.

Isto kao shto me uzhasno nerviraju moja braca po gacama i onome shto imaju u njima :D isto tako mi ide na neku stvar kada se zhene solidarishu da su svi mushkarci djubrad jer eto nece da joj naprave dijete. :x

EDIT: mladi, a ne krivi kako sam napisao prije :D
jutarnji

#224 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by jutarnji »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dobar fazon, jaro guslaj i suti, a kad te pita sto ne zanosi, jbg, kazes joj da nije potrefila plodne dane. :D
zelenashica

#225 Re: najcudnija kafa u zivotu

Post by zelenashica »

protivnik wrote:
kokuz_sa wrote:ima koju godinu izadjem na kafu sa dugogodisnjom "prijateljicom"
i tamo vamo
ona meni iznese jedan prijedlog koji me je malo (djavla malo) malo vise sokirao

uglavnom ona zeli bebu i zeli da otac budem ja..

........

Jbg jarane,ja mislio da su samo moje jaranice "uvrnute",al bit ce bogami da se buducnost i uloga muskarca u svijetu jedne zene drasticno mijenja.
Pa zar baš javno moraš pominjati svoje "uvrnute" jaranice :D eto ja od tebe više neiŠćem sina :oops:

moRe i kćeka :lol: :lol: :lol:
Post Reply