Razumela sam, u redu je.moderator wrote:ja moram na posao, a ona je trazila zornjak.
Ona je trazila sex u zoru, kontas? Ne kontas. Nema veze, prevesce ti neko valjda.
Velicina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sandra D.
#201 Re: Velicina
- Sandra D.
#202 Re: Velicina
Pa ne znam, nisam ih se toliko nagledala da ti mogu reći tačno koliki je prosek. Čovek je lepo pitao šta odgovara ženama u što sam i ja uključena, i ja sam mu i rekla.moderator wrote:i sta kazes sandra, prosjek 20 pa vise?
![]()
- Sandra D.
#203 Re: Velicina
Ma ajde, mora da ga je volela kao Julija Romea.moderator wrote:Vidis, svakakoYama moze primiti skoro svaki, ali je najbolje od 10 do 13 - on umocio a ona uzivala bez boli
- Sandra D.
#204 Re: Velicina
Ej, veruj mi da ima i toga. Upravo sa ovim osećam to o čemu pišeš.moderator wrote:zao mi je sto si se do sad susretala sa onima koji igraju na duzinuti bi meni vristala i bez penetracije
- Vrteska
#205 Re: Velicina
oplakah.metar_drva wrote:aferim brate, baš si obdaren. kod mene je ko so. stane među dva prsta.
najjači ovi koje kao boli briga, a onda se ubiše braneći.
- Sandra D.
#206 Re: Velicina
Nikola? Oko 22+, nisam merila. Btw. i ovaj novi dečko ima ono za što u Bosni kažete "mašala", a pored toga nije frižider kao ovaj prvi.moderator wrote:reci mi, onaj u srbiji sto je ostao, sto nisi bila raskinula s njim, koliki mu je? jesi li bila sretna?
- Sandra D.
#207 Re: Velicina
Kada bi mogla da biram, navela sam šta bi izabrala, a kada ne bi mogla birati, ovaj drugi ne mora ni da ga ima, samo neka ostane ovakav.moderator wrote:Ma da ne duzim, nije svaka vagina ista pa da svakoj odgovara debela kobasa, neke su sretne i sa rostiljskom
- metar_drva
#208 Re: Velicina
taklo je sandra! što bi rekao tvoj zemljak, dok na ruci imaš prst, ne treba ti biti čvrstSandra D. wrote:Kada bi mogla da biram, navela sam šta bi izabrala, a kada ne bi mogla birati, ovaj drugi ne mora ni da ga ima, samo neka ostane ovakav.moderator wrote:Ma da ne duzim, nije svaka vagina ista pa da svakoj odgovara debela kobasa, neke su sretne i sa rostiljskom![]()
- Irelevantan
#209 Re: Velicina
Ovo je bila prava "kragujevka"Sandra D. wrote:Malo ti je to, ali ajde - valjda će da naraste.momak24 wrote:zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja
poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
Ne razumem zašto ste vi muškarci opterećeni dužinom kada je (barem meni) bitnija debljina, a dužina može da bude i prosečna, dakle od 20 pa na više.
Zaboravila sam ti reći da dužina uopšte nije bitna ako te ženi puno voli, mada u tom slučaju mora puno da te voli.
- black
#210 Re: Velicina
Sandra D. wrote:
Malo ti je to, ali ajde - valjda će da naraste.
Ne razumem zašto ste vi muškarci opterećeni dužinom kada je (barem meni) bitnija debljina, a dužina može da bude i prosečna, dakle od 20 pa na više.
Zaboravila sam ti reći da dužina uopšte nije bitna ako te ženi puno voli, mada u tom slučaju mora puno da te voli.
-
Walthie
#211 Re: Velicina
Neko ga koristi kao robusnu alatku a neko kao precizni instrument..
-
Gospoda Ministarka
#212 Re: Velicina
Sto se javljaju sa opravdanjima kroz mudre ovi sa malima 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#213 Re: Velicina
Jel se ulovila jos koji put prazna gajba? Nisi odavno dosla da nam se pofalis.
-
*mima*
#214 Re: Velicina
Sandra D. wrote:
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#215 Re: Velicina
A sto bona mimo*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
-
*mima*
#216 Re: Velicina
ladyblue18 wrote:A sto bona mimo*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
![]()
Pa nemoj tako
![]()
Dobro necu.....
-
Gospoda Ministarka
#217 Re: Velicina
Zar i ti moderator?moderator wrote:I ti bi vristala i kosu cupala iako imam 15cm. I to kad je toplo.Gospoda Ministarka wrote:Sto se javljaju sa opravdanjima kroz mudre ovi sa malima
Salim se, vidis to se cijeni, taj stav prenosi entuzijazam a znas da je PMA pola posla... ali ipak ja vise volim 18ku
- Dioda
#218 Re: Velicina
moderator wrote:Ministarka, iskreno, ti ako si vidjela nesto vece od 5 cm i starije od raje sa ekskurzije iz 8.razreda, pod grlom me sijeci. Ko o tome prica, slabo radi, a ti ne prestajes pricati o velikom penisu tvoga dragog, na svakoj temi, mjesecima.
Vala, zao mi te je.
-
Gospoda Ministarka
#220 Re: Velicina
Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
BTW, meni je zao tvoje zene.
- PapakizSarajeva
#221 Re: Velicina
Ha ya, moderator, nema "nogom u jaja" ... Pogotovo Ministarku, jbg-a nema jaja... Nego 15-ku na sunce, nek' se ove sto vole 20+ malo nasmiju ... Od muke, jer je ona njihova 20+ sastoji od 2x10 ili 10+10 ...Gospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
- jedna tamo
#222 Re: Velicina
moderator wrote: Ministarka, iskreno, ti ako si vidjela nesto vece od 5 cm i starije od raje sa ekskurzije iz 8.razreda, pod grlom me sijeci. Ko o tome prica, slabo radi, a ti ne prestajes pricati o velikom penisu tvoga dragog, na svakoj temi, mjesecima.
Vala, zao mi te je.
- statix
#223 Re: Velicina
Od muke, jer je ona njihova 20+ sastoji od 2x10 ili 10+10 ...
-
Gospoda Ministarka
#224 Re: Velicina
To kazete vi.moderator wrote:jutros je u 5 skakala ko po vrucem ulju, komsije razbudila, stvarno je jadna
Nego, nema tu puno pameti... neke zene pristanu na kompromise, neke ne traze puno, neke racunaju da ce im s godinama sex postat nebitan tako da je bitnije sve ostalo nego velika cuna...ha ya tako da ovi malesni se netrebaju sikirat... ipak dajete macka u vreci a poslje bude kasno, nekima.
-
*mima*
#225 Re: Velicina
Jel dosta vise....
Nemoj da vam da vam dovedem svog decka koji ima .......ne znam ni ja sta ima.....11...12....uh