Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.
Ne znas sta valaj.......ovaj celo iznad je super.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.
Officer Crabtree wrote:Koji SPAM....![]()
Dođe lik s 13 postova i otvori besmislenu temu i onda se one nalože na 9 stranica da postavljaju fotografije nekih seks simbola. Kako povodljivo, za ne povjerovati...
Jeste li toliko usamljene?
Prijateljica mi se lozi na celavce tako da sam navikla*mima* wrote:Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.
Ne znas sta valaj.......ovaj celo iznad je super.
A sta cemo mi koji te nemamo na FBnellington wrote:Zaboravih napomenuti, ko je čekao slike, postavljene su na FB
Ma, i meni...Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.
Javite se PPomMichun wrote:A sta cemo mi koji te nemamo na FBnellington wrote:Zaboravih napomenuti, ko je čekao slike, postavljene su na FB![]()
Ja vala, alternativa je priča o tome kako su žene ružne i glupe...Oficiru, daj baa... ocemu bi pisali...
Pojma nemam, al da se meću slike ljepotana - meću se na ovom forumu čim neko nabaci temu. Ovo je jedno peta tema o tome kako sam ja ovdje, trebate sebi na desktopu sačuvati neki notepad dokument u kojem su linkovi i kad krene spamanje, samo deri, sve ti spremno...Michun wrote:Jel' svi treba da se ocitujemo o usamljenosti![]()
Daaaaj, ja sad odo na politicke teme jer time cu pokazati da sam zadovoljna svojim drustvenim zivotom - WTF.
Sto's to ner'vozan?Officer Crabtree wrote:Ja vala, alternativa je priča o tome kako su žene ružne i glupe...Oficiru, daj baa... ocemu bi pisali...
Bolje ovako.
Pojma nemam, al da se meću slike ljepotana - meću se na ovom forumu čim neko nabaci temu. Ovo je jedno peta tema o tome kako sam ja ovdje, trebate sebi na desktopu sačuvati neki notepad dokument u kojem su linkovi i kad krene spamanje, samo deri, sve ti spremno...Michun wrote:Jel' svi treba da se ocitujemo o usamljenosti![]()
Daaaaj, ja sad odo na politicke teme jer time cu pokazati da sam zadovoljna svojim drustvenim zivotom - WTF.
DDOS teme.
Bas tim redom bez izmjene... za celavce imam neki osjecaj kao da neki tjelesni nedostatak imaju, ali to sam samo ja...Zlata M. wrote:Ma, i meni...Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.![]()
Postoje, dakle :
-crnokosi
-plavokosi
-smedjokosi
-ridjokosi
-bezkosi
i...
![]()
Gospoda Ministarka wrote:Bas tim redom bez izmjene... za celavce imam neki osjecaj kao da neki tjelesni nedostatak imaju, ali to sam samo ja...Zlata M. wrote:Ma, i meni...Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.![]()
Postoje, dakle :
-crnokosi
-plavokosi
-smedjokosi
-ridjokosi
-bezkosi
i...
![]()
*mima* wrote:Opet ona......
Pa imaju visak tamo nekih hormona (ako je to nedostatak).Gospoda Ministarka wrote:Bas tim redom bez izmjene... za celavce imam neki osjecaj kao da neki tjelesni nedostatak imaju, ali to sam samo ja...Zlata M. wrote:Ma, i meni...Gospoda Ministarka wrote:Meni su celavci strasno neprvlacni da ne nenadem neki "jaci izraz" da se neko ne uvrijedi.![]()
Postoje, dakle :
-crnokosi
-plavokosi
-smedjokosi
-ridjokosi
-bezkosi
i...
![]()
pitaj cupkicumimiikimi wrote:imal ovdje ijedan da valja???
Gospoda Ministarka wrote:*mima* wrote:Opet ona......![]()
![]()
Ko je to celav?
*mima* wrote:Gospoda Ministarka wrote:*mima* wrote:Opet ona......![]()
![]()
Ko je to celav?
Ja......