Wimbledon 2010

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#201 Re: Wimbledon 2010

Post by Admir_1984 »

Andy dominantni dominira na svjetskom prvenstvu u tenisu :D
joeaziz

#202 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

bogovu ti majku...

trkaća kokoš opet u finalu.
Suti i trpi

#203 Re: Wimbledon 2010

Post by Suti i trpi »

joeaziz wrote:bogovu ti majku...

I osvojit ce 100%. Berdih je mozda za mrvicu trenutno bolji igrac na travi, ali je zato Nadal 10 puta fizicki i MENTALNO spremniji. Dakle, Berdih nema sanse. U prvom i drugom setu Berdih ce pruzit dobar i neizvjestan tenis, a u nastavku ce ga Nadal pocistit sa terena. 3-1 za Nadala.
joeaziz

#204 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

Suti i trpi wrote:
joeaziz wrote:bogovu ti majku...

I osvojit ce 100%. Berdih je mozda za mrvicu trenutno bolji igrac na travi, ali je zato Nadal 10 puta fizicki i MENTALNO spremniji. Dakle, Berdih nema sanse. U prvom i drugom setu Berdih ce pruzit dobar i neizvjestan tenis, a u nastavku ce ga Nadal pocistit sa terena. 3-1 za Nadala.

nazalost i ja isto mislim.
ultima_palabra

#205 Re: Wimbledon 2010

Post by ultima_palabra »

Eto sad i trkaća kokoš :-) ...ako se neko natrčao danas onda je to bio Murray. Rafa je danas servirao dobro, reternirao odlično, imao odgovarajuću dužinu na forehandu i backhandu i osvajao najvažnije poene.
Murray se je držao solidno, ali je padao na kraju svakog seta...mislim da je u pitanju ona njegova loša forma iza AO, vratio se odlično na Wimbledonu, ali pobjeđivanje je navika 8-)
Rafa, go on and take the title :-D
Last edited by ultima_palabra on 03/07/2010 02:12, edited 1 time in total.
joeaziz

#206 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

ultima_palabra wrote:Eto sad i trkaća kokoš :-) ...ako se neko natrčao danas onda je to bio Murray. Rafa je danas servirao dobro, reternirao odlično, imao odgovarajuću dužinu na forehandu i backhandu i osvajao najvažnije probleme.
Murray se je držao solidno, ali je padao na kraju svakog seta...mislim da je u pitanju ona njegova loša forma iza AO, vratio se odlično na Wimbledonu, ali pobjeđivanje je navika 8-)
Rafa, go on and take the title :-D
ljudi, dzaba se palite na rafu. coek je prvo ljakse, drugo glup je, trece ne zna ni svoj maternji jezik, cetvrto brzo ce prekinuti karijeru zbog povreda, peto i nije neki teniser, samo dobro trci. fakat je trebo bit toreador, ili bar bik.
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...). nije ni sarmantan, ni duhovit, ni harizmatican. hajmo realno, kakav je to teniser, br1, bez svih ovih kvaliteta?

on i njegova karijera me podsjecaju na stari vic: ko stoje dva bika na brezuljku i gledaju jato krava kako pase u dolini i kaze mladji bik starijem, haj da se sjurimo dole i opalimo dvije krave, a stariji bik kaze, nemoj, haj da sidjemo polako i opalimo ih sve.
Last edited by joeaziz on 03/07/2010 02:12, edited 1 time in total.
burek_in_space

#207 Re: Wimbledon 2010

Post by burek_in_space »

joeaziz wrote:
ljudi, dzaba se palite na rafu. coek je prvo ljakse, drugo glup je, trece ne zna ni svoj maternji jezik, cetvrto brzo ce prekinuti karijeru zbog povreda, peto i nije neki teniser, samo dobro trci. fakat je trebo bit toreador, ili bar bik.
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...)

on i njegova karijera me podsjecaju na stari vic: ko stoje dva bika na brezuljku i gledaju jato krava kako pase u dolini i kaze mladji bik starijem, haj da se sjurimo dole i opalimo dvije krave, a stariji bik kaze, nemoj, haj da sidjemo polako i opalimo ih sve.
Majke ti, shta si htio sa ovim postici?!
ultima_palabra

#208 Re: Wimbledon 2010

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:
joeaziz wrote:
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...)

Majke ti, shta si htio sa ovim postici?!
Nadam se da je pijan :D
joeaziz

#209 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

nisam nista htio postici, htio sam reci.
burek_in_space

#210 Re: Wimbledon 2010

Post by burek_in_space »

joeaziz wrote:nisam nista htio postici, htio sam reci.
Ne, upotrijebio sam glagol koji je, po meni odgovarajuci.
Svako mozhe neshto reci, ali je pomalo glupo prichati samo da bi se prichalo.

ultima_palabra wrote: Nadam se da je pijan :D
Pomolimo se za njega. :D
burek_in_space

#211 Re: Wimbledon 2010

Post by burek_in_space »

joeaziz wrote:rafa je qurac od ovce. kao sto su bili i lendl i edberg, i sampras i muster, sestre vilijemas.

:lol:

Iako me zabavlja ova pricha, moram ti skrenuti pazhnju da povedesh rachuna o svom rjechniku. :wink:
joeaziz

#212 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

da ti ja kazem jednu drugu veliku istinu, mada je skroz of topic, al nema veze.
velika je sreca u ovo doba noci naci cigaru u kutiji za koji si mislio da je prazna.
joeaziz

#213 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.
Sunshine19

#214 Re: Wimbledon 2010

Post by Sunshine19 »

a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi :-)
Hare_ze

#215 Re: Wimbledon 2010

Post by Hare_ze »

joeaziz wrote:i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.
fino si ga mahnuo sinoc sudeci po postovima :)....evo da budem kontra svih prognoziram Berdych u 3! :D
joeaziz

#216 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

Sunshine19 wrote:a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi :-)
:)

duboko se izvinjavam ako sam ti uvrijedio idola :)
joeaziz

#217 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

Hare_ze wrote:
joeaziz wrote:i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.
fino si ga mahnuo sinoc sudeci po postovima :)....evo da budem kontra svih prognoziram Berdych u 3! :D
nije to ni malo iskljuceno.
emirchata

#218 Re: Wimbledon 2010

Post by emirchata »

zvonareva!
Sunshine19

#219 Re: Wimbledon 2010

Post by Sunshine19 »

joeaziz wrote:
Sunshine19 wrote:a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi :-)

on nije moj idol, nego samo pojedinac čiji rad poštujem. Trebao bi i ti, nije njemu sve ovo palo sa neba, nego je trudom došao do ovoga, a ti kao najpametnija osoba na svijetu došao da ga blatiš :thumbup:
joeaziz

#220 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

Sunshine19 wrote:
joeaziz wrote:

on nije moj idol, nego samo pojedinac čiji rad poštujem. Trebao bi i ti, nije njemu sve ovo palo sa neba, nego je trudom došao do ovoga, a ti kao najpametnija osoba na svijetu došao da ga blatiš :thumbup:
tip je smecar. najveci bezveznjak na poziciji 1 u svijetu tenisa. generalno gledano, samo su santoro i braca rochus bezvezniji likovi od nadala.
u poredjenju sa prof.dr.gosp. rodzerom federerom, covjekom gospodskih manira koji tecno govori 4 jezika nadal je i dalje to sto jeste. spanski dziber sa periferije.
ultima_palabra

#221 Re: Wimbledon 2010

Post by ultima_palabra »

joeaziz wrote:tip je smecar. najveci bezveznjak na poziciji 1 u svijetu tenisa. generalno gledano, samo su santoro i braca rochus bezvezniji likovi od nadala.
u poredjenju sa prof.dr.gosp. rodzerom federerom, covjekom gospodskih manira koji tecno govori 4 jezika nadal je i dalje to sto jeste. spanski dziber sa periferije.
Pa nek se upiše u ligu mladih lingvista, ovdje govorimo o tenisu...žao mi je što prof.dr. nije u finalu sutra protiv Nadala, on uvijek izađe na teren sa bijelom zastavom :-D
Ovako protiv Berdycha neće bit lako...čovjek igra najbolji tenis u životu, ipak mislim da će biti pod velikim pritiskom u prvom GS finalu...toliko puno u tenisu se odlučuje u glavi ;-) Mislim da Rafa neće propustiti ovu šansu
joeaziz

#222 Re: Wimbledon 2010

Post by joeaziz »

nije valjda da poredis nadala i federera?
fixer

#223 Re: Wimbledon 2010

Post by fixer »

joeaziz wrote:nije valjda da poredis nadala i federera?
Debilizam ih staviti u istu recenicu. Jedan jos uvijek igra dobar tenis, a drugi je Nadal :D
ultima_palabra

#224 Re: Wimbledon 2010

Post by ultima_palabra »

joeaziz wrote:nije valjda da poredis nadala i federera?
Ko je to rekao? On sam kaže da se ne može porediti sa Federerom :D
Ali 14-7 u međusobnim omjerima nešto govori...nešto je do jednoručnog backhanda, a nešto do psihe ;-)
ludak_

#225 Re: Wimbledon 2010

Post by ludak_ »

Ipak je Berdih izbacio Federera i Djokovica, tj. 3 i 2 igraca na ATP listi. Stoga, mislim da i nece imati neki veliki pritisak :)
Post Reply