Wimbledon 2010
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#201 Re: Wimbledon 2010
Andy dominantni dominira na svjetskom prvenstvu u tenisu 
-
joeaziz
#202 Re: Wimbledon 2010
bogovu ti majku...
trkaća kokoš opet u finalu.
- Suti i trpi
#203 Re: Wimbledon 2010
I osvojit ce 100%. Berdih je mozda za mrvicu trenutno bolji igrac na travi, ali je zato Nadal 10 puta fizicki i MENTALNO spremniji. Dakle, Berdih nema sanse. U prvom i drugom setu Berdih ce pruzit dobar i neizvjestan tenis, a u nastavku ce ga Nadal pocistit sa terena. 3-1 za Nadala.joeaziz wrote:bogovu ti majku...
-
joeaziz
#204 Re: Wimbledon 2010
Suti i trpi wrote:I osvojit ce 100%. Berdih je mozda za mrvicu trenutno bolji igrac na travi, ali je zato Nadal 10 puta fizicki i MENTALNO spremniji. Dakle, Berdih nema sanse. U prvom i drugom setu Berdih ce pruzit dobar i neizvjestan tenis, a u nastavku ce ga Nadal pocistit sa terena. 3-1 za Nadala.joeaziz wrote:bogovu ti majku...
nazalost i ja isto mislim.
- ultima_palabra
#205 Re: Wimbledon 2010
Eto sad i trkaća kokoš
...ako se neko natrčao danas onda je to bio Murray. Rafa je danas servirao dobro, reternirao odlično, imao odgovarajuću dužinu na forehandu i backhandu i osvajao najvažnije poene.
Murray se je držao solidno, ali je padao na kraju svakog seta...mislim da je u pitanju ona njegova loša forma iza AO, vratio se odlično na Wimbledonu, ali pobjeđivanje je navika
Rafa, go on and take the title
Murray se je držao solidno, ali je padao na kraju svakog seta...mislim da je u pitanju ona njegova loša forma iza AO, vratio se odlično na Wimbledonu, ali pobjeđivanje je navika
Last edited by ultima_palabra on 03/07/2010 02:12, edited 1 time in total.
-
joeaziz
#206 Re: Wimbledon 2010
ljudi, dzaba se palite na rafu. coek je prvo ljakse, drugo glup je, trece ne zna ni svoj maternji jezik, cetvrto brzo ce prekinuti karijeru zbog povreda, peto i nije neki teniser, samo dobro trci. fakat je trebo bit toreador, ili bar bik.ultima_palabra wrote:Eto sad i trkaća kokoš...ako se neko natrčao danas onda je to bio Murray. Rafa je danas servirao dobro, reternirao odlično, imao odgovarajuću dužinu na forehandu i backhandu i osvajao najvažnije probleme.
Murray se je držao solidno, ali je padao na kraju svakog seta...mislim da je u pitanju ona njegova loša forma iza AO, vratio se odlično na Wimbledonu, ali pobjeđivanje je navika![]()
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...). nije ni sarmantan, ni duhovit, ni harizmatican. hajmo realno, kakav je to teniser, br1, bez svih ovih kvaliteta?
on i njegova karijera me podsjecaju na stari vic: ko stoje dva bika na brezuljku i gledaju jato krava kako pase u dolini i kaze mladji bik starijem, haj da se sjurimo dole i opalimo dvije krave, a stariji bik kaze, nemoj, haj da sidjemo polako i opalimo ih sve.
Last edited by joeaziz on 03/07/2010 02:12, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#207 Re: Wimbledon 2010
Majke ti, shta si htio sa ovim postici?!joeaziz wrote:
ljudi, dzaba se palite na rafu. coek je prvo ljakse, drugo glup je, trece ne zna ni svoj maternji jezik, cetvrto brzo ce prekinuti karijeru zbog povreda, peto i nije neki teniser, samo dobro trci. fakat je trebo bit toreador, ili bar bik.
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...)
on i njegova karijera me podsjecaju na stari vic: ko stoje dva bika na brezuljku i gledaju jato krava kako pase u dolini i kaze mladji bik starijem, haj da se sjurimo dole i opalimo dvije krave, a stariji bik kaze, nemoj, haj da sidjemo polako i opalimo ih sve.
- ultima_palabra
#208 Re: Wimbledon 2010
Nadam se da je pijanburek_in_space wrote:Majke ti, shta si htio sa ovim postici?!joeaziz wrote:
ljudi, dzaba se palite na rafu. coek je prvo ljakse, drugo glup je, trece ne zna ni svoj maternji jezik, cetvrto brzo ce prekinuti karijeru zbog povreda, peto i nije neki teniser, samo dobro trci. fakat je trebo bit toreador, ili bar bik.
ja znam bar 5 tenisera koji bi mu guzicu poderali na zemlji da su igrali u isto vrijeme (guga, moskito, coria, koretja, costa, muster...)
-
joeaziz
#209 Re: Wimbledon 2010
nisam nista htio postici, htio sam reci.
- burek_in_space
#210 Re: Wimbledon 2010
Ne, upotrijebio sam glagol koji je, po meni odgovarajuci.joeaziz wrote:nisam nista htio postici, htio sam reci.
Svako mozhe neshto reci, ali je pomalo glupo prichati samo da bi se prichalo.
Pomolimo se za njega.ultima_palabra wrote: Nadam se da je pijan
- burek_in_space
#211 Re: Wimbledon 2010
joeaziz wrote:rafa je qurac od ovce. kao sto su bili i lendl i edberg, i sampras i muster, sestre vilijemas.
Iako me zabavlja ova pricha, moram ti skrenuti pazhnju da povedesh rachuna o svom rjechniku.
-
joeaziz
#212 Re: Wimbledon 2010
da ti ja kazem jednu drugu veliku istinu, mada je skroz of topic, al nema veze.
velika je sreca u ovo doba noci naci cigaru u kutiji za koji si mislio da je prazna.
velika je sreca u ovo doba noci naci cigaru u kutiji za koji si mislio da je prazna.
-
joeaziz
#213 Re: Wimbledon 2010
i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.
-
Sunshine19
#214 Re: Wimbledon 2010
a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi 
-
Hare_ze
#215 Re: Wimbledon 2010
fino si ga mahnuo sinoc sudeci po postovimajoeaziz wrote:i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.
-
joeaziz
#216 Re: Wimbledon 2010
Sunshine19 wrote:a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi
duboko se izvinjavam ako sam ti uvrijedio idola
-
joeaziz
#217 Re: Wimbledon 2010
nije to ni malo iskljuceno.Hare_ze wrote:fino si ga mahnuo sinoc sudeci po postovimajoeaziz wrote:i plus ti ne treba pepeljara, zato sto sad imas praznu kutiju.....evo da budem kontra svih prognoziram Berdych u 3!
-
emirchata
#218 Re: Wimbledon 2010
zvonareva!
-
Sunshine19
#219 Re: Wimbledon 2010
on nije moj idol, nego samo pojedinac čiji rad poštujem. Trebao bi i ti, nije njemu sve ovo palo sa neba, nego je trudom došao do ovoga, a ti kao najpametnija osoba na svijetu došao da ga blatišjoeaziz wrote:Sunshine19 wrote:a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi
-
joeaziz
#220 Re: Wimbledon 2010
tip je smecar. najveci bezveznjak na poziciji 1 u svijetu tenisa. generalno gledano, samo su santoro i braca rochus bezvezniji likovi od nadala.Sunshine19 wrote:on nije moj idol, nego samo pojedinac čiji rad poštujem. Trebao bi i ti, nije njemu sve ovo palo sa neba, nego je trudom došao do ovoga, a ti kao najpametnija osoba na svijetu došao da ga blatišjoeaziz wrote:Sunshine19 wrote:a po čemu je on to seljak, glup, ne zna maternji jezik i sve ostale gluposti koje si nabrojao? Seljak je jer je pobijedio nekoga za koga si ti navijao, glup je jer ima sve ono što ti NIKAD u svom životu nećeš imati, ne zna maternji jezik(?), iskreno, ne znaš ni ti svoj onda. Daj jedan konkretan argument i ja ću reći: e da, upravu si. Ali ovako ti samo pričaš da bi nešto napisao protiv Nadala, koji se eto tebi, zamjerio. Idi dođi sebi
u poredjenju sa prof.dr.gosp. rodzerom federerom, covjekom gospodskih manira koji tecno govori 4 jezika nadal je i dalje to sto jeste. spanski dziber sa periferije.
- ultima_palabra
#221 Re: Wimbledon 2010
Pa nek se upiše u ligu mladih lingvista, ovdje govorimo o tenisu...žao mi je što prof.dr. nije u finalu sutra protiv Nadala, on uvijek izađe na teren sa bijelom zastavomjoeaziz wrote:tip je smecar. najveci bezveznjak na poziciji 1 u svijetu tenisa. generalno gledano, samo su santoro i braca rochus bezvezniji likovi od nadala.
u poredjenju sa prof.dr.gosp. rodzerom federerom, covjekom gospodskih manira koji tecno govori 4 jezika nadal je i dalje to sto jeste. spanski dziber sa periferije.
Ovako protiv Berdycha neće bit lako...čovjek igra najbolji tenis u životu, ipak mislim da će biti pod velikim pritiskom u prvom GS finalu...toliko puno u tenisu se odlučuje u glavi
-
joeaziz
#222 Re: Wimbledon 2010
nije valjda da poredis nadala i federera?
-
fixer
#223 Re: Wimbledon 2010
Debilizam ih staviti u istu recenicu. Jedan jos uvijek igra dobar tenis, a drugi je Nadaljoeaziz wrote:nije valjda da poredis nadala i federera?
- ultima_palabra
#224 Re: Wimbledon 2010
Ko je to rekao? On sam kaže da se ne može porediti sa Federeromjoeaziz wrote:nije valjda da poredis nadala i federera?
Ali 14-7 u međusobnim omjerima nešto govori...nešto je do jednoručnog backhanda, a nešto do psihe
-
ludak_
#225 Re: Wimbledon 2010
Ipak je Berdih izbacio Federera i Djokovica, tj. 3 i 2 igraca na ATP listi. Stoga, mislim da i nece imati neki veliki pritisak