od koje ste polozili vozacki??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kockica_kockica

#201 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by kockica_kockica »

atko wrote:@kockica_kockica... u sustini slazem se djelom sa tobom i sistem polaganja vozackog je djelom odgovoran... psiho test na ljekarskom je trebo da ga eliminise ... a poslije sta ce jadni instruktor ...

instruktor je taj koji kaze "spreman/na si za polaganje" ...

u principu mi ne smeta to sto ima toliko stela oko polaganja vozackog, jer znam ljude koji su odlicno vozili pa su polagali vise puta i jedva sa stelom polozili... i to je relativno.. mislim da zapravo sam ispit nije mjerilo nicijeg znanja, to isto vrijedi i za recimo fakultet, jer se desi da oni gori uvijek bolje prodju, oni sa stelom nista ne znaju itd... i ok...

samo me ljuti kad vidim ovakvu nesrecu koja se nije morala desiti kao ovaj klinac od 19 godina sto je napravio toliki urnebes... meni roditelji takvih klinaca isto nisu jasni... ali to je neka druga tema....
atko

#202 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by atko »

kockica_kockica wrote:... meni roditelji takvih klinaca isto nisu jasni... ali to je neka druga tema....
E tu lezi najveci dio problema ... svako moze fino voziti pred instruktorom ... i pokazati da zna voziti ... al kad sjede sam za volan i kad mu se pojavi ludjacki sjaj u ocima to je neka druga prica koja se lijeci kod kuce od malih nogu, da do toga ne dodje ... ali je cini mi se obratno ... :-)

Znas, mi smo mentalitet koji voli pomagati gubitasima ... mali kad ima 4 keca u skoli pola mahale se digne da mu sredi da ne izgubi godinu...

A mali koji je vrlodobar, e nejga niko nece pogurat da bude odlican ... naprotiv taj mali je smotan...

Takav smo mentlitet i takve stvari ti mali dripci ponesu iz kuce ... i nije fer pretjerano onda kriviti bilo koga drugog :wink:
Eweleen

#203 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Eweleen »

da malo refresham temu pošto sad svježe polažem :mrgreen:

testove položio iz prve bez greške

vožnju jutros pao drugi put

prvi put izašao onako bez imalo treme pošto su mi svi rekli da haman niko položi iz prve bez štele, dosta dobro odvezao napravio jedno nespretno skretanje, došli na neku lokalnu raskrsnicu gdje ja u životu nisam hodao i kaže skreni lijevo i ja kreno motat prema traci za suprotan smjer i vidim strelica prema meni i popravim se odem u traku pored, u principu nisam ušao u traku, a prazna bila raskrsnica skroz. al jebiga
druga greška je bila što nisam kod ohra pustio auto s desne strane, a auto očigledno stajalo prije mene i nastavilo stajat poslije mene, 2 lika se parkirala i sjedili unutra nešto pričali (poslije mi je instruktor rekao da je morao izmislit neku grešku jer ona valjda nije bila eliminatorna)

drugi put jutros zainatio se maksimalno se skoncentrisao, odvezo super relaciju, završio vožnju, ja prezadovoljan kontam već kako ću javit svima da sam položio, kad pruža mi lik papir kaže potpiši se, žao mi je za ovaj put.
ja prvo konto zajebava se nasmijo se, al kad sam skonto da je fakat bukvalno poludio
kaže kad sam tek izlazio s parkinga previše sam zasjeko suprotnu traku i već sam tad pao, kaže nema veze što si poslije odvezo bez ijedne greške :oops:
Eweleen

#204 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Eweleen »

inače sam dosta miran i staložen tip i patriota al što sam tad poludio i prvi put u životu pomislio da se odselim negdje u normalnu državu :mrgreen:

što se tiče štele roditelji i jedan drug su mi nudili štelu, al ja budala pošten kontam nikad mi nije ni za šta trebala štela neće ni za ovo, mada sad dolazim u pravo iskušenje da odustanem, preporuka svima nać štelu i ne trošit živce i pare na gamad i napaćenike iz komisije, ha ja!
hanumica82

#205 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by hanumica82 »

Prije nego sto sam uplatila casove voznje nasla sam si jaku stelu za polaganje. Inace testove sam polozila iz prve i to bez i jedne jedine greske. Na obuci sam bila vise nego dobra, a na polaganju blago receno katastrofa. Noga mi se tresla na kvacilu bez ikakve kontrole, tako da mi se auto na samom startu ugasilo par puta. Zatim sam zamalo zgazila pjesake, presla preko zaustavne linije na semaforu, zamalo skrenula u prvu ulicu lijevo koja je imala znak zabrane, i na kraju na raskrsnici oduzela pravo prvenstva kada mi je lik iz komisije povukao rucnu. Tolko sam se prepala i uspanicila da sam ih molila da izadjem iz auta i odem pjesice do polazne tacke, na sto su se oni valjali od sege. I naravno polozila sam ;). Ali to je bilo prije cetiri pet godina kada je stela bilo na veliko.
Ipak mislim da se moraju uvesti mnbogo stroziji uslovi za polaganje voznje kako bi ova omladina prestala da gine. Neki ljudi jednostavno nemaju normalnu moc rasudjivanja i procjenjivanja i njima bi trebalo zabraniti da sjednu za volan.

I mogu reci da sam naucila voziti tek onda kada sam sjela za vlastiti volan. Jos imam problema sa parkiranjem i oduzimanjem prava prvenstva :)
atko

#206 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by atko »

hanumica82 wrote:Prije nego sto sam uplatila casove voznje nasla sam si jaku stelu za polaganje. Inace testove sam polozila iz prve i to bez i jedne jedine greske. Na obuci sam bila vise nego dobra, a na polaganju blago receno katastrofa. Noga mi se tresla na kvacilu bez ikakve kontrole, tako da mi se auto na samom startu ugasilo par puta. Zatim sam zamalo zgazila pjesake, presla preko zaustavne linije na semaforu, zamalo skrenula u prvu ulicu lijevo koja je imala znak zabrane, i na kraju na raskrsnici oduzela pravo prvenstva kada mi je lik iz komisije povukao rucnu. Tolko sam se prepala i uspanicila da sam ih molila da izadjem iz auta i odem pjesice do polazne tacke, na sto su se oni valjali od sege. I naravno polozila sam ;). Ali to je bilo prije cetiri pet godina kada je stela bilo na veliko.
Ipak mislim da se moraju uvesti mnbogo stroziji uslovi za polaganje voznje kako bi ova omladina prestala da gine. Neki ljudi jednostavno nemaju normalnu moc rasudjivanja i procjenjivanja i njima bi trebalo zabraniti da sjednu za volan.

I mogu reci da sam naucila voziti tek onda kada sam sjela za vlastiti volan. Jos imam problema sa parkiranjem i oduzimanjem prava prvenstva :)
Ko prizna pola mu se prasta ... a ovo boldirano ... parkiranje, to je genetska boljka kod zena ... a ovo drugo ... hm oduzimanje prednosti zna biti katastrofalno ... to nije smjesno fakat :|
Cholina_Lokica

#207 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Cholina_Lokica »

a vidi sta vas je ovdje onih sto se zale na korumpiranost policije na onoj anamo temi o policiji :oops: :mrgreen: :run:
black

#208 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by black »

:mrgreen:
kurty

#209 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by kurty »

@hanumice, divan post :roll: , divno priznanje :roll: ... Blago se onom ko daleko od tebe vozi, jos plus imas obraza na drugoj temi da kazem da zbog "nas pojedinih", na hrvatskim forumima nas smatraju zaostalim i glupim...

A dobro ste mnogi rekli, nije bitan obraz, nije bito to sto neki od nas na taj nacin polaganja vozackog ispita "podrzavamo" mito i korupciju, ali niko ne zeli da ga neki iz komisije pravi debilom, kad to neko nije...

Sjecam se jedne prilike, u Brezi, davno je to fakat bilo... Momak kamione po kopu vozao, i napunio 18 ljeta i ode da vozacki polaze... Nakon sto je sve perfektno odradio, rekli mu da vozi van Breze, na jedan dio ceste (kao da nekod is Sarajeva, kojem je pocetna tacka recimo kod BBI, odvedu do Tarcina) i da tu radi neke rikverce u sumske putice... i Nakon nekog pokusaja, kazu mu da se taj put nije dobro parkiraom, jer je preblizu provaliji... Pocelo natezanje i momak kao zamoli ih da izadju da mu objasne kako je trebalo... Ova dvojica iz komisije izasla iz auta, ovaj po gasu, i vrati se na start bez njih... Ostavi auto i ode kuci... Dosli mu na kucna vrata da ga mole da se pojavi na nocnoj i da je polozio voznju
Vares City

#210 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Vares City »

Dobra tema :)

Kategorije A,B,C polozio u Varesu,..DAVNO :roll:
Sve iz prve,..stela nije ni trebala,ni za teoriju a za voznju pogotovo,..Dvije ulice+voznja do Dabravina i nazad 8-)
Ove ostale D,E,110(troley) polozio u Svici i to na "marernjom" jeziku 8-) ,..Znaci, sve iz prve!!!
Prevalio sam za sve ove godine VAGON KILOMETARA luksuznim autom,kamionima,autobusima i tolejbusima,hvala Bogu bez vecih ekscesa osim kojekakvih gestikulacija :D
Mislim da je bila bas sreca i splet sretnih okolnosti ;-) :-)
hanumica82

#211 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by hanumica82 »

Hahahaha, znaci nasao si se prozan u tom mom postu na drugoj temi. Sto li?
Na toj drugoj temi sam kritikovala debile koji nemaju pametnija posla nego da uhode ljude po forumu i zachatavaju jednu ozbiljnu temu, bezveze.

Vidis ja sam samo zeljela skrenuti paznju na to kakva je grozna situacija kod nas i da stvarno nije cudo sto mnogo omladine strada. Ja sama sebi ne bih dala da polozim, i kao sto sam gore navela od komisije sam licno trazila da izadjem iz auta i odustanem od poloaganja taj put, ali mi oni nisu dali.
S druge strane mislim da je nacin obuke jako los kao i trajanje te obuke, jer je tridesetak casova za volanom premalo da bi neko ko nikada nije vozio uputio u najosnovnije stvari i da se razbije strah kod novopecenih vozaca.
Treba promjeniti kompletan sistem.

Mrzim ljude koji ne procitaju post do kraja i ne shvate poentu cijele price. Naime nije poenta da sam ja los vozac, nego da je pun grad losih vozaca!!!!!!!!!!!!!

p.s. u ovih skoro pet godina koliko vozim hvala Bogu ni jedne kazne ni prekrsaja, cak ni sudarcica....tek jedna odgurnuta zardnjera na parkiralistu na zetri. Al moze i bolje!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#212 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by ladyblue18 »

@ hanumica82 - opomena zbog svadjanja i offtopica!
plemba

#213 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by plemba »

hanumica82 wrote:Hahahaha, znaci nasao si se prozan u tom mom postu na drugoj temi. Sto li?
Na toj drugoj temi sam kritikovala debile koji nemaju pametnija posla nego da uhode ljude po forumu i zachatavaju jednu ozbiljnu temu, bezveze.

Vidis ja sam samo zeljela skrenuti paznju na to kakva je grozna situacija kod nas i da stvarno nije cudo sto mnogo omladine strada. Ja sama sebi ne bih dala da polozim, i kao sto sam gore navela od komisije sam licno trazila da izadjem iz auta i odustanem od poloaganja taj put, ali mi oni nisu dali.
S druge strane mislim da je nacin obuke jako los kao i trajanje te obuke, jer je tridesetak casova za volanom premalo da bi neko ko nikada nije vozio uputio u najosnovnije stvari i da se razbije strah kod novopecenih vozaca.

Mrzim ljude koji ne procitaju post do kraja i ne shvate poentu cijele price. Naime nije poenta da sam ja los vozac, nego da je pun grad losih vozaca!!!!!!!!!!!!!

p.s. u ovih skoro pet godina koliko vozim hvala Bogu ni jedne kazne ni prekrsaja, cak ni sudarcica....tek jedna odgurnuta zardnjera na parkiralistu na zetri. Al moze i bolje!
ko kaze da je tridesetak casova malo. te stvari procjenjuje instruktor. ja sam jedan od tih koji nikada nije sjeo za volan prije polaganja vozackog ispita, vozio 13 casova i instruktor rekao da sam spreman. izasao i polozio bez stele. od tad, ima vec 5-6 godina, presao hiljade i hiljade kilometara bez ijedne kazne, bez ijednog udesa (hvala Bogu), bez ijedne polomljene zardnjere na parkinzima i bilo kakve ogrebotine na autu. naravno, gestikulacija je bilo svakakvih :D
opet ponavljam, na instruktoru je da procijeni da li je kandidatu potrebno 10, 20, 30 ili 100 sati
osa

#214 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by osa »

testove iz druge, prvi put imao 11 grešaka a dozvoljeno 10, drugi put imao 9, vožnju iz prve....
jefferson

#215 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by jefferson »

hanumica82 wrote:Hahahaha, znaci nasao si se prozan u tom mom postu na drugoj temi. Sto li?

hahahahaha, ovo je post godine!
1. Ja sama sebi ne bi dala da polozim! Ali si ipak uzela vozacku? pa nije ti bilo 8 godina da nemas pravu moc rasudjivanja.
2. Ja nisam htjela, ali mi je komisija gurnula vozacku u ruke :lol: :lol:
3. Sistem obuke je los, i nedovoljan da se razbije strah OD novopecenih vozaca??? Znaci tebe nije strah tvoje voznje, ali te strah drugih? Jebote ja razmisljanja.
4. Nije do mene! Ne moze biti do mene nikako! Do komisije je, sistema, drzave, Ef. Cerica, CIA-e, ali nikako nije do mene!

I nakon 4-5 godina jos uvijek "imas problem sa oduzimanjem prvenstva?" Nemas ti problem, nego ti zakon ne postujes posto sasvim dobro uocavas greske! A medju one novopecene vozace kojih te je strah i ti ulazis i to glatko!
Michun

#216 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Michun »

@Eweleen - ovo mi nije jasno - došli na neku lokalnu raskrsnicu gdje ja u životu nisam hodao i kaže skreni lijevo - koliko ja znam sad imaju utvrdjene rute i ne moze te odvesti na neku tamo raskrsnicu.
Obuka kao i svaki drugi casovi su sasvim dovoljni da bi se naucile osnove voznje - ako na casu istorije slusas pazljivo, dobices 2 ili 3. Tako i sa casovima - ako se trudis i slusas instruktora, naucices za prolaz. Jbga, treba mnoge zezne, drhti im noga, zuji u usima, ne cuju sta ima kaze komisija, sunce ih zasljepi pa ne vide traku i mnoge druge stvari.
I sto se tice voznje same - ja sam relativno kasno polagala iz vise razloga: u gradu zivim, nisam imala potrebe a i nisam imala para za auto, osim toga muski oko mene su pricali o voznji kao da je razbijanje atoma i ja sam kontala nije to za mene. Kad sam polozila i kupila auto, shvatila sam da je to ozbiljna stvar ali ni upola zeznuta ko sto muski pricaju.
A da - vozilo me par kandidata sa poligona do posla i sl. kad se zamjenimo dok sam ja ucila voziti...neki od njih sa duplo vise casova nego ja a neki dodatne casove poslije jednog padanja. Ja NIKOGA od njih ne bi pustila da prodje...iskreno. Tako da, vecina nas misli da je u pravu a vecinu od te vecine je trebalo oboriti.
MAN-lion's coach

#217 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by MAN-lion's coach »

.......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:42, edited 1 time in total.
beco

#218 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by beco »

E i ja malo da podijelim svoja iskustva :D

Polozio sam iz treceg puta bez stele. :D
Prvi put sam najbolje vozio, zavuce me komisija iza Holday Inna i ona mala nizbrdica kad se krene ka Imtecu i vidim ja stala dvojca svadaju se nesto na raskrsnici, ja rekoj koji davo da stanem da ih pustim kad nisu ni u kolima i ja samo prodem, kad komisija hajmo na pocetno mjesto oduzeli ste prednost (a vozikali me prije toga pola sata). Reko kako Boga ti ljudi se svadaju sta trebam cekati da zavrse pa da prodem?
Drugi put kisa lije nista se ne vidi, samo sto sam posao oduzeo prednost nisam vidio kola kako dolaze.
Treci put tresem li se je tresm. Ulazim u kola svaki put ista komisija :D . Ja stavljam kuljuc u bravu kad onaj pored mene stavlja mi ruku na koljeno i kaze ne boj se bice sve dobro. Ja se jos vise prepao reko ovo moze zavrsiti doboro ili vrlo lose :D Hajde provozali me malo po Grbavici i to je to.
Isto vece nocna i nista ono bezveze upali i blicni. Polazno mjesto je bilo onaj parking preko puta OHR. Taman ja zavrsio kad trci onaj jedan moj iz komisije preko parkinga i vice na nekog lika drugog iz komisije: Jesi ti normalan sta radis, sto ih vozikas po parkingu hoces da svi popadaju, ja pao od smijeha.
harač

#219 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by harač »

iz prve uz štelu, iako se ispostavilo da mi i nije trebala (al' od viška glava ne boli :skoljka: )
Eweleen

#220 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Eweleen »

Michun wrote:@Eweleen - ovo mi nije jasno - došli na neku lokalnu raskrsnicu gdje ja u životu nisam hodao i kaže skreni lijevo - koliko ja znam sad imaju utvrdjene rute i ne moze te odvesti na neku tamo raskrsnicu.
Obuka kao i svaki drugi casovi su sasvim dovoljni da bi se naucile osnove voznje - ako na casu istorije slusas pazljivo, dobices 2 ili 3. Tako i sa casovima - ako se trudis i slusas instruktora, naucices za prolaz. Jbga, treba mnoge zezne, drhti im noga, zuji u usima, ne cuju sta ima kaze komisija, sunce ih zasljepi pa ne vide traku i mnoge druge stvari.
I sto se tice voznje same - ja sam relativno kasno polagala iz vise razloga: u gradu zivim, nisam imala potrebe a i nisam imala para za auto, osim toga muski oko mene su pricali o voznji kao da je razbijanje atoma i ja sam kontala nije to za mene. Kad sam polozila i kupila auto, shvatila sam da je to ozbiljna stvar ali ni upola zeznuta ko sto muski pricaju.
A da - vozilo me par kandidata sa poligona do posla i sl. kad se zamjenimo dok sam ja ucila voziti...neki od njih sa duplo vise casova nego ja a neki dodatne casove poslije jednog padanja. Ja NIKOGA od njih ne bi pustila da prodje...iskreno. Tako da, vecina nas misli da je u pravu a vecinu od te vecine je trebalo oboriti.
sa ovim da treba mnoge zezne se slažem,a za ovo ostalo nemam komentara, samo ću reći svaka čast kraljice vožnje, postavljanja teorija, brzog učenja i obaranja kandidata ! :mrgreen:
amiria

#221 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by amiria »

Iz drugog puta, platila i polozila.. :D

I prvi put sam imal stelu al nisam platila (ko neki rodjak moje mame ili nes slicno), i kaze on meni samo ti vozi dobro i neces imati problema... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa me oborise na poligonu :lol: :lol: :lol:

Te ti ja drugi put fino stelu nadjem. Poligon bez problema, a na voznji znak stop nisam ni vdjela te lik iz komisije zakoci mjesto mene i kaze ako te vec moramo pustiti pazi malo... ja tako sva isprepadana jedva se vratim na polazno mjesto...izadjem iz auta i to je zadnji put bio da se vozim na vozacevom mjestu :D :D iskljucivo sam suvozac :D

A kada budem imala namjeru da vozim platit cu dodatne casove, da naucim kao treba jer necu da neko zbog mene pogine ili da ubijem samu sebe...
Michun

#222 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Michun »

Eweleen wrote:
Michun wrote:@Eweleen - ovo mi nije jasno - došli na neku lokalnu raskrsnicu gdje ja u životu nisam hodao i kaže skreni lijevo - koliko ja znam sad imaju utvrdjene rute i ne moze te odvesti na neku tamo raskrsnicu.
sa ovim da treba mnoge zezne se slažem,a za ovo ostalo nemam komentara, samo ću reći svaka čast kraljice vožnje, postavljanja teorija, brzog učenja i obaranja kandidata ! :mrgreen:
Ma ja, kao i na svakoj temi neko trazi tipfelere pa se zakaci. NeJma ovdje dijaloga koliko god se neki trudili. Znas da sam mislila na tremu, ha ja :D Sto si brate zloban. :? Ne kontam ja vas. Ja sam samo svoje iskustvo ispricala i nisam slagala: evo primjera - jedna cura me vozila pa je kocila da ne udari pjesaka kao zaobilazi ga i stalo auto ona u drugoj, na gas, auto se ugasi, ona ljuta, instruktor kaze polako, samo polako. A vec je jednom pala, to su bili dodatni casovi. Sta bi ti rekao da si u komisiji bio?
Ja sam jutro prije polaganja vozala dva casa, umalo nisam ubila i sebe i instruktora ne skenderiji - nesto se asfaltiralo tamo...
Poenta - vecina misli da super vozi a prave osnovne greske. I niko ne vozi bez greske ni kad polaze a ni nakon dugog staza voznje. Treba nastojati i stremiti boljem u svemu.
Ja sam defintivno protiv mita i stele, daje im povoda da obore mozda tebe koji si bez stele a za taj dan su kvotu ispucali i prosli su oni sa stelom.
Eweleen

#223 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Eweleen »

Michun wrote:
Eweleen wrote:
Ma ja, kao i na svakoj temi neko trazi tipfelere pa se zakaci. NeJma ovdje dijaloga koliko god se neki trudili. Znas da sam mislila na tremu, ha ja :D Sto si brate zloban. :? Ne kontam ja vas. Ja sam samo svoje iskustvo ispricala i nisam slagala: evo primjera - jedna cura me vozila pa je kocila da ne udari pjesaka kao zaobilazi ga i stalo auto ona u drugoj, na gas, auto se ugasi, ona ljuta, instruktor kaze polako, samo polako. A vec je jednom pala, to su bili dodatni casovi. Sta bi ti rekao da si u komisiji bio?
Ja sam jutro prije polaganja vozala dva casa, umalo nisam ubila i sebe i instruktora ne skenderiji - nesto se asfaltiralo tamo...
Poenta - vecina misli da super vozi a prave osnovne greske. I niko ne vozi bez greske ni kad polaze a ni nakon dugog staza voznje. Treba nastojati i stremiti boljem u svemu.
Ja sam defintivno protiv mita i stele, daje im povoda da obore mozda tebe koji si bez stele a za taj dan su kvotu ispucali i prosli su oni sa stelom.
eto vidi razliku između svog prvog i drugog posta, jedno normalno razmišljanje bez generalizovanja, subjektivnosti i nekih umišljenih teorija ha ja

i nisam zloban :sad:
Ady88

#224 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Ady88 »

Necemo se svadati sad :) evo jedan vic na ovu temu :-D

Mujo stane na semaforu kada ga iznenada otraga udari auto.
Izlazi Mujo van i krene prema drugom vozaču:
-Seljačino, vidiš li što si učinio? Jesi li ti uopće polagao vozački?
-Jesam majmune i to sigurno više puta nego ti.
:lol: :lol:
Michun

#225 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Michun »

Eweleen wrote:
Michun wrote:
Eweleen wrote: sa ovim da treba mnoge zezne se slažem,a za ovo ostalo nemam komentara, samo ću reći svaka čast kraljice vožnje, postavljanja teorija, brzog učenja i obaranja kandidata ! :mrgreen:
eto vidi razliku između svog prvog i drugog posta, jedno normalno razmišljanje bez generalizovanja, subjektivnosti i nekih umišljenih teorija ha ja

i nisam zloban :sad:
Eh pa sad se mozemo naduravati do sudnjeg dana...al' ko razumije shvatice.
Ponovljeno isto sa puno vise detalja i na primjeru, al' kontam odrasli smo ljudi zar moram sve objasnjavati na taj nacin i svaki put napisati...ne generaliziram ali evo sta se desilo meni.

Nisi zloban, samo malo rastresen i ljut jer nisi polozio. Al' polozices.
Post Reply