Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dzenan_tr

#201 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by dzenan_tr »

willson wrote:I kada sam ja bio mali otimalo se je po ulicama... Jedino neko ko je odrastao u nedodjiji u kojoj su ga slali u skolu sa komadom maslenice ili kajmakom pomazane kriske sa dvije malo truhle jabuke moze reci da toga u njegovome mjestu nije bilo, oni su se tukli oko Bikulje sto je usla u tudju livadu. Kada sretnes pravog zenicanina koji je rodjen kao i ja u periodu od kasnih sezdesetih do druge polovine sedamdesetih... nakraju krajeva zato i zivim u skupljem mjestu tako da se takvo ponasanje ne tolerira od strane policije...
Ovo tvoje "otimalo se je" i slike djetinjstva s kajmakom i maslenicom govore suprotno od onoga što bi ti htio da ljudi misle o tebi. No, svejedno ovaj "nazadli" post pun stereotipa o svemu i svačemu zaslužuje, ako ništa onda zbog onih koji se danas ugledaju na takve "junake", jednu malu ispravku. "Otimalo se je"... da, ali čokolade, bombone, žvake, maslenice, kriške, bicikla ("na koji krug"), ali nikako vrijednosti kao što su novčanici, torbice, nakiti i slično. A, tamo gdje je bilo i takvih slučajeva Milicija je uredno trenirala strogoću, obično u momentima aklimatizacije onih koji su 60-ih i 70-ih godina "silazili" gradove.
high_volume

#202 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by high_volume »

willson wrote:... nakraju krajeva zato i zivim u skupljem mjestu tako da se takvo ponasanje ne tolerira od strane policije :-D
Kako li samo ti opstaješ u tom "skupljem" mjestu :-) Nisi valjda uvećao svoju vrijednost :D
saso mange

#203 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by saso mange »

sha napadate frajera bezveze ocm
General_Jackson

#204 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by General_Jackson »

JThomas wrote:registrov'o se da se pohvali koliko je zajeban.

i eno, ako je za vjerovati onom "pokajniku", tola je uzidan u neku kuću, a tako svi takvi završe, koliko god bili zajebani u jednom trenutku.
:thumbup: svaka čast!! taman sam i ja htio nešto da napišem, ali nakon ovoga nema potrebe.
Pored ovakvih razmišljanja kao što je wilson-ovo, nije ni čudo što nam je jedina zabava današnje omladine da se drogiraju, bodu noževima, pucaju jedni na druge ili ginu u suludim auto-trkama po gradu.
Dionysios

#205 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Dionysios »

NinoM wrote:
Urban B. wrote:kako je fino slusati savjete nekog dijasporca kako da se mi ponasamo u nasem gradu!
pokusaj se ovdje tako ponasat pa ces se zacudit kad ti neki balavac od 13-14 god. sa 3 zuba u glavi zabije noz u ledja pa tek onda predje na drugu stranu ulice :-)

Ima i dijasporaca ovdje koji su nekad bili ta djeca sa 3 zuba koji su nosili pistolj sa sobom a ne noz! Jer period 1992 do 1997-me (1997 sam pobjegao iz bosne) izvaditi noz i prijetiti nekom je bilo samoubistvo. Pistolj sam imao 1994 godine koji sam kupio za 200 maraka od jarana koji je isti ukrao od starog koji je bio neki starjesina u korpusu. Tih 200 maraka sam zaradio svercujuci cokoladice samo ti, alkohol i cigare preko tunela. Mislio sam da sam najzajebaniji frajer. Kao ta djeca koja bi ti zabila noz u ledja. Nekad sam bio takav, a sad sam 180 posto drugaciji. Cudan je zivo, mnogo puteva ima.

Znaci jarane, samo zato sto smo mi u dijaspori, nisi ti ba pametniji od nas. Ili eto samo ti imas pravo komentarisati o "tvom gradu". Nismo mi ovce niti konji niti glupani zato sto smo iz dijaspore, niti smo mi veca klasa zato sto ja imam u banci 50 000 hiljada a ti gledas mozes li danas jednu kafu ili dvije kupiti. Ebo jarane to, nego jarane isto sam bosanac ko i ti, bio u Sarajevu ili na marsu, uvjek cu biti Bosanac.

Sljedeci put prije nego sto komentarises ti a i takvi ko ti razmislite malo, da je svijet veci od bosne i Sarajeva, i da ima mjesta koji su mnogo gori nego Sarajevo, u ratu ili poslije rata. Malo razvuci taj svoj pogledaj, u stranu... u stranu...

..
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:09, edited 1 time in total.
Ghost Snake

#206 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

Uvijek se otimalo u Sarajevu, nosali noževi i bokseri. Pa nije ni Švrakino od juče, a ni A.polje, pitajte starije šta se dešavalo prije rata po mašinskoj , na drveniji oko Branko Lazića, a da ne zalazimo po mahalama, ma hajde ba...odakle ste vi... pitajte roditelje ako ste mladi .
General_Jackson

#207 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

willson wrote:
General_Jackson wrote:
JThomas wrote:registrov'o se da se pohvali koliko je zajeban.

i eno, ako je za vjerovati onom "pokajniku", tola je uzidan u neku kuću, a tako svi takvi završe, koliko god bili zajebani u jednom trenutku.
:thumbup: svaka čast!! taman sam i ja htio nešto da napišem, ali nakon ovoga nema potrebe.
Pored ovakvih razmišljanja kao što je wilson-ovo, nije ni čudo što nam je jedina zabava današnje omladine da se drogiraju, bodu noževima, pucaju jedni na druge ili ginu u suludim auto-trkama po gradu.
Da bogdom danasnja omladina razmislja ko Wilson studirali bi zavrsavali fakultete , radili , imali porodice nebi se boli nozevima, drogirali mislim mozda bi se trkali autima jebiga i ja sam jednom pred rat popusio kaznu za voznju bez zaustavljana na raskrsnicama u Sarajevu ali bilo je 3 iza ponoci nigdje nikog sem murije i ponekog taksiste, al cejf nikada nije skup.
Ni onda kada košta dva ljudska života?
General_Jackson

#208 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Ghost Snake wrote:Uvijek se otimalo u Sarajevu, nosali noževi i bokseri. Pa nije ni Švrakino od juče, a ni A.polje, pitajte starije šta se dešavalo prije rata po mašinskoj , na drveniji oko Branko Lazića, a da ne zalazimo po mahalama, ma hajde ba...odakle ste vi... pitajte roditelje ako ste mladi .
:-) Hajde ne pričaj svašta živ bio!!
Ghost Snake

#209 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

General_Jackson wrote:
Ghost Snake wrote:Uvijek se otimalo u Sarajevu, nosali noževi i bokseri. Pa nije ni Švrakino od juče, a ni A.polje, pitajte starije šta se dešavalo prije rata po mašinskoj , na drveniji oko Branko Lazića, a da ne zalazimo po mahalama, ma hajde ba...odakle ste vi... pitajte roditelje ako ste mladi .
Šta svašta , jel nisu sijevali noževi po mašinskoj, pa imate ovdje neku temu o žestokim momcima u Sarajevu, nije bilo otimanja para, paša de ba .. pusti kulturne šuplje
Ghost Snake

#210 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

willson wrote:Ghost Snake nije bilo otimanja za one koji nikada nisu ni izlazili iz kuce , VCR je bio spas za mnoge tada nesto kao FB danas imam 2750000 prijatelja na FB i 0 uzivo. Tako su pojedini isli sa roditeljima do videoteke dizali kesu filmova isjedili kuci , druga vrsta su oni sto su zivjeli u prirodi /ratarsko - stocarskom okruzenju .

A mozda smo mi zivjeli u Zoni Sumraka u nekom paralelnom svijetu?
Ma hajde kad se sjetim kad profesoricu iz Branko Lazića baciše u Miljacku iz zezancije, pa cura ne može živjeti od napasnika pa jadna dovela starog, oni joj ga na oči njene slomiše na Drveniji i stotine sličnih događaja sa Brnetom, Niksonom i drugim likovima.
Eh sad druga priča je kako to suzbijati i smanjivati, bez zeznute policije i suda ništa.
General_Jackson

#211 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Ghost Snake wrote:
General_Jackson wrote:
Šta svašta , jel nisu sijevali noževi po mašinskoj, pa imate ovdje neku temu o žestokim momcima u Sarajevu, nije bilo otimanja para, paša de ba .. pusti kulturne šuplje
Nemoj meni šupljirati živ bio, ja sam završio B.Lazić 87´, moj najbolji jaran ista generacija završio mašinsku, svako poređenje onog i sadašnjeg vremena je u najmanju ruku smiješno. Te akcione filmove o kojima ti i wilson sa divljenjem pišete ja nisam doživio a i ti "tough guys" o kojima pričate sa divljenjem bili su na rubu društva i svi normalni ljudi su prema njima osjećali gađenje i prezir a nisu im se divili i vidjeli uzore u njima kao današnja omladina. Do rata sam izlazio svaku noć i vraćao se kući u 2-3 sata ujutro preko "zloglasnog" Mejtaša, Bjelava i uopšte nisam razmišljao o tome hoće li me neko napasti ili opljačkati, a kamoli da mi se nešto tako desilo. Tuča i otimanja novca je bilo uvijek, ali uglavnom među osnovcima i srednjoškolcima i to sa znatno manje surovosti i ubilačkih nakana kao danas. Oni koji su potezali noževe uglavnom su vrlo brzo bili sklonjeni kako iz škola, tako i sa ulica i nije se dešavalo da dripci od 16-17 godina napadaju starije ljude.
Ghost Snake

#212 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

Šta svašta , jel nisu sijevali noževi po mašinskoj, pa imate ovdje neku temu o žestokim momcima u Sarajevu, nije bilo otimanja para, paša de ba .. pusti kulturne šuplje[/quote]

Nemoj meni šupljirati živ bio, ja sam završio B.Lazić 87´, moj najbolji jaran ista generacija završio mašinsku, svako poređenje onog i sadašnjeg vremena je u najmanju ruku smiješno. Te akcione filmove o kojima ti i wilson sa divljenjem pišete ja nisam doživio a i ti "tough guys" o kojima pričate sa divljenjem bili su na rubu društva i svi normalni ljudi su prema njima osjećali gađenje i prezir a nisu im se divili i vidjeli uzore u njima kao današnja omladina. Do rata sam izlazio svaku noć i vraćao se kući u 2-3 sata ujutro preko "zloglasnog" Mejtaša, Bjelava i uopšte nisam razmišljao o tome hoće li me neko napasti ili opljačkati, a kamoli da mi se nešto tako desilo. Tuča i otimanja novca je bilo uvijek, ali uglavnom među osnovcima i srednjoškolcima i to sa znatno manje surovosti i ubilačkih nakana kao danas. Oni koji su potezali noževe uglavnom su vrlo brzo bili sklonjeni kako iz škola, tako i sa ulica i nije se dešavalo da dripci od 16-17 godina napadaju starije ljude.[/quote]

Prvo ja se ne divim kriminalu, niti bilo kome od njih, ako su bili sklanjani sa ulice ti opasni likovi, navešću ti neke primjere baš iz B.Lazica, jel Sanel Karaman, Tosa ,Toza i njihova ekipa bila sklonjena u ono vrijeme hajde ba ne prosipaj se.... i još nešto ja živim na Mejtašu ništa opasniji ni on ni Bjelave nisu nego prije rata
Last edited by Ghost Snake on 01/08/2010 12:04, edited 1 time in total.
General_Jackson

#213 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

willson wrote:sve je do cijene koju si spreman platiti , nisam ja pistoljem natjero nikog da sjeda samnom u kola i ta djevojka sto se vozila samnom tu noc je vristala od uzbudjenja nije se bunila a sve sto je trebala reci uspori ili ja cu ovdje izaci i ja bih usporio niti bi je sprecavao da izadje , ali bi je probao ubjediti da je odvezem kuci jer je 3 sata ujutru a ako nebi pristala onda bi zaustavio taksi i odvezli bi se taksijem do njene kuce pa bi se ja vratio taksijem do svoga auta ali sigurno je nebih pustio da hoda po ulici u ta doba .

Generale Jackson mi zalimo puno za zivotima i jeste steta ali ja to vidim kao prirodnu selekciju Darvinizam na djelu.
Ako znas da put nije predvidjen za 213 km/h niti imas trening da upravljas autom na takvim brzinama onda ne vozis tom brzinom jer svako pametan zna da ce izgubiti glavu na taj nacin.
Ovo sve govori o poremećenom sistemu vrijednosti kojeg ti imaš, ali nažalost danas je došlo vrijeme takvih kao što si ti ili bar želiš da se prikažeš ovdje u virtualnom svijetu kao takav. Ja sam mislio na onu nesreću od neki dan, a ne na tvoju vožnju prije rata, ali eto lijepo da si nam se pohvalio da sad znamo da si i brzo vozio, osim svih ostalih zijana koje si navodno pravio. Eto sve i da su nebitna ta dva života u autu, jer su oni kako ti kažeš dobrovoljno pristali na brzu vožnju (iako bar kada je djevojka koja je poginula neki dan u pitanju, to ne možemo znati), šta je sa drugim životima koji su im (ili tebi prije rata) se mogli naći na putu?
Last edited by General_Jackson on 01/08/2010 12:23, edited 1 time in total.
metar_drva

#214 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by metar_drva »

mene je strah pisat na forumu kojim willson kroči. šta da radim?
metar_drva

#215 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by metar_drva »

willson wrote:
metar_drva wrote:mene je strah pisat na forumu kojim willson kroči. šta da radim?
Idi nacijepaj jos jedan metar ide zima. :-)
vjerujem da bi ih ti šakama nacijep'o :lol:
General_Jackson

#216 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Ghost Snake wrote:Šta svašta , jel nisu sijevali noževi po mašinskoj, pa imate ovdje neku temu o žestokim momcima u Sarajevu, nije bilo otimanja para, paša de ba .. pusti kulturne šuplje
Nemoj meni šupljirati živ bio, ja sam završio B.Lazić 87´, moj najbolji jaran ista generacija završio mašinsku, svako poređenje onog i sadašnjeg vremena je u najmanju ruku smiješno. Te akcione filmove o kojima ti i wilson sa divljenjem pišete ja nisam doživio a i ti "tough guys" o kojima pričate sa divljenjem bili su na rubu društva i svi normalni ljudi su prema njima osjećali gađenje i prezir a nisu im se divili i vidjeli uzore u njima kao današnja omladina. Do rata sam izlazio svaku noć i vraćao se kući u 2-3 sata ujutro preko "zloglasnog" Mejtaša, Bjelava i uopšte nisam razmišljao o tome hoće li me neko napasti ili opljačkati, a kamoli da mi se nešto tako desilo. Tuča i otimanja novca je bilo uvijek, ali uglavnom među osnovcima i srednjoškolcima i to sa znatno manje surovosti i ubilačkih nakana kao danas. Oni koji su potezali noževe uglavnom su vrlo brzo bili sklonjeni kako iz škola, tako i sa ulica i nije se dešavalo da dripci od 16-17 godina napadaju starije ljude.[/quote]

Prvo ja se ne divim kriminalu, niti bilo kome od njih, ako su bili sklanjani sa ulice ti opasni likovi, navešću ti neke primjere baš iz B.Lazica, jel Sanel Karaman, Tosa ,Toza i njihova ekipa bila sklonjena u ono vrijeme hajde ba ne prosipaj se.... i još nešto ja živim na Mejtašu ništa opasniji ni on ni Bjelave nisu nego prije rata[/quote]

Nikad čuo za te likove, eto koliko su bili slavni i opasni
Više ne živim tamo pa ni ne znam, ali znam za dio grada u kojem sada živim a i znam ga dobro od prije rata kao i cijeli grad i ukratko ne osjećam se više siguran u njemu.
I da i prije rata su palili starice po ulici, svako malo pucali jedni na druge po gradu, napadali slučajne prolaznike i sl. ....
Prije rata ko se nije miješao među taj ološ uglavnom nije ni imao problema sa njima.
Ako se ne diviš kriminalcima, zašto si onda započeo ovu diskusiju i koje si ti uopšte godište? meni nemoj prosipati tu jadnu uličarsku demagogiju, jedino ako ti nisi izletio iz nekog paralelnog svijeta, pa si možda stvarno živio u nekim opasnim vremenima i prije rata.
Ghost Snake

#217 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

Generale kako ti se zvala nastavnica istorije, žena jadna koja je plivala po Miljacki ?
Nisi ti vidio ni B.Lazića ni mašinske, a ni Sarajeva izgleda prije rata, ili si bio od onih sto wilson kaže od videoteke do škole, vozdrica :wink: :wink:
General_Jackson

#218 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Ghost Snake wrote:Generale kako ti se zvala nastavnica istorije, žena jadna koja je plivala po Miljacki ?
Nisi ti vidio ni B.Lazića ni mašinske, a ni Sarajeva izgleda prije rata, ili si bio od onih sto wilson kaže od videoteke do škole, vozdrica :wink: :wink:
Prvo mišu jedan, u srednjoj školi su profesorice, a ne nastavnice i pozdravi toga Minhauzena koji ti je prepričavao te izmišljene priče i okači sliku Kristijana Golubovića na zid pa bali po njoj :twisted:
Last edited by General_Jackson on 01/08/2010 12:37, edited 1 time in total.
General_Jackson

#219 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

willson wrote:
General_Jackson wrote:
Ovo sve govori o poremećenom sistemu vrijednosti kojeg ti imaš, ali nažalost danas je došlo vrijeme takvih kao što si ti ili bar želiš da se prikažeš ovdje u virtualnom svijetu kao takav. Ja sam mislio na onu nesreću od neki dan, a ne na tvoju vožnju prije rata, ali eto lijepo da si nam se pohvalio da sad znamo da si i brzo vozio, osim svih ostalih zijana koje si navodno pravio. Eto sve i da su nebitna ta dva života u autu, jer su oni kako ti kažeš dobrovoljno pristali na brzu vožnju (iako bar kada je djevojka koja je poginula neki dan to ne možemo znati), šta je sa drugim životima koji su im (ili tebi prije rata) se mogli naći na putu?
Generale zasto zelis nametnuti svoj sistem vrijednosti kao superiorni u odnosu na moj ?
I ja sam mislio na nesrecu od prije neki dan , ja sam musko pa nesjedam sa svakim u auto ja sam najsigurni u svoje sposobnosti za volanom.
Sto kaze moj mladja sestra :"Zasto uvijek imam istu sliku kada vidim djevojku da izadje iz auta ? :D Kada sam bio mlad moji jarani i ja smo napravili eksperiment parkirali smo se kraj prometne ulice i kada bi prosla djevojka koju neko od nas poznaje mi bi je onako kulturno zovnuli imenom a poslije par pokusaja da je dozovemo dali bi joj desetak sekundi i onda bi zatrubili sirenu od auta ono bas nekulturno soferski . Znasli da je osamdeset pet posto njih reagovalo tek na zvuk sirene od auta ( Pavlov efekat) a samo deset posto odgovorilo na pozdrav dok zadnjih pet posto nije reagovalo ni na pozdrav ni sirenu od auta. E sada shvatas sta hocu da kazem sa Darvinizamom.
Pa nažalost tvoj sistem vrijednosti je superiorniji nego moj tu se slažemo a on je došao do izražaja upravo u ovom novom poslijeratnom društvu.
metar_drva

#220 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by metar_drva »

willson wrote: Ma kakvi ja najteze sto sam dizao je plajvaz i kasika i odjevni predmeti po zapadnoj evropi u mladosti .
I puska u ratu .

A drva mi je vazda neko drugi cijepao ja jednom probo i komsija ce ti :"De sine ja cu dok se nisi osakatio" :roll:
odma' se vidi kad je neko gospodin :D
Ghost Snake

#221 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

General_Jackson wrote:
Ghost Snake wrote:Generale kako ti se zvala nastavnica istorije, žena jadna koja je plivala po Miljacki ?
Prvo jade jedan, u srednjoj školi su profesorice, a ne nastavnice i pozdravi toga Minhauzena koji ti je prepričavao te izmišljene priče i okači sliku Kristijana Golubovića na zid pa bali po njoj :twisted:
Nisam ti ja kriv što izmišljaš stvari, pa se ne snalaziš dobro u laži, a meni nisu ti likovi idoli samo govorim istinu, za razliku od tebe, a eto uhvatio si me nisu nastavnice, naklon strašni generale "Sarajlijo" možda :-)
Ghost Snake

#222 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by Ghost Snake »

Ispravio si jade u mišu, budi muško i imaj stav .
braca

#223 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Post by braca »

Zasto ne bi otimali lancice i novac od prolaznika, mobitele takodjer ili razbijali stakla na autima, a radi neke stvari koja i nema vrijednost, u po bijela dana na bilo kojem gradskom parkingu, pored pozorista ili linijom od pozorista do Drvenije ili bilo gdje drugo u gradu?

Zasto to ne bi radili? To je "dobar" posao. KAKAV IM JE RIZIK? Ako murija naidje bas u tom trenutku i uhvati ih sa šapom u kolačima, pod uvjetom da murija odluci da reaguje, sta mislite - da li ce u Zenicu radi toga? NECE!

Niko im nista ne moze, a ako bi suprug ili otac branio svoju zenu ili dijete pa se pomarise sa otimacem, ne gine mu prekrsajna prijava ili cak krivicna ako povrijedi bandita. Pravno pravilo je da ne smijes ulaziti u konflikte - jer ne smiojes TI suditi banditu - nego, neka on to uzme, a ima policija koja ce to rijesiti.

Nesto bih napisao u smislu majke i jednima i drugima, ali ne smijem jer ce me banirati, ali kao da sam i rekao.

Lijepa Amerika: ukantas bandita na smrt, dodje policija, pregleda geveru i naruzi te po principu "Molim Vas, ubuduce nemojte tako brzo reagovati i pucati. Dovidjenja i ugodan dan Vam zelim."

Kod nas smijes imati legalno oruzje, ali ne smijes ukantati badita. Pa, cemu onda oruzje?
General_Jackson

#224 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

Ghost Snake wrote:Ispravio si jade u mišu, budi muško i imaj stav .
Uplašio sam se, vidim da si neki opasan lik, pa reko možeš me "razbiti" onako virtualno, da mi srozaš "staminu" i "strenght" a ja na godišnjem :D

P.S.
Ispravio sam jer je jad ipak malo pregrub izraz.
General_Jackson

#225 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika

willson wrote:Izvini sta to fali mome sistemu vrijednosti ?
To sto si ti kao i ja odgajan od strane postenih roditelja kojima je bio zivotni domet bar u mom slucaju stan, vikendica u koju ce se preseliti kada odu u posteno zaradjenu penziju i renault 18 u garazi . Pa imas problem da prihvatis novonastalu situaciju i okruzenje , vidis i ja sam imao taj problem pa sam otisao za Ameriku i znao sam da sam napravio bolji izbor od ostanka onaj dan kada sam vidjeo na naslovnoj strani "Nasih Dana "rahmetli Celu Bajramovica golog do pojasa sa uperenim pistoljem 45com.
Ne zbog sebe nego buduce djece koju sam planirao da imam kada osnujem porodicu .
Pa zašto si onda čovječe pisao one gluposti u kojima se diviš nekim klošarima i sa ushićenjem govoriš o krađi bicikla nekom "seljaku" i tome slično, ja te sada uopšte ne shvatam, prvo govoriš jedno, onda nešto sasvim drugo. Naravno ako mislimo isto!? Ja nemam problem da prihvatim novonastalu situaciju, ja ne želim da je prihvatim.Da odgajani smo isto, onda šta će ti oni postovi o Tolama i njemu sličnim s početka?
Post Reply