sta je tacno macaroon?sheilak wrote: Macaron
toliko sam slika vidjela i komentara kako je odlican...a mi to nemamo ovdje
Moderator: anex
sta je tacno macaroon?sheilak wrote: Macaron
Koliko ja znam to su keksici fr. porijekla koji se prave od bjelanaca, mogu biti sa kokosom, pistacijima, bademima itd., u bojama raznim bla bla bla, i naravno sa razlicitim punjenjima.Ma.Le.Na wrote:sta je tacno macaroon?sheilak wrote: Macaron
toliko sam slika vidjela i komentara kako je odlican...a mi to nemamo ovdjena sta najvise lici?
Gdje god hoces.iceman ze wrote:Oki....no more.........A stvarno gdje se moze probati ovakav kolac....
pa ono, priustavam ga sebi kao i orgazam, urijetkoladyblue18 wrote:Gdje god hoces.iceman ze wrote:Oki....no more.........A stvarno gdje se moze probati ovakav kolac....![]()
Ali najbolje je zasuces rukave i pravis, recepata za cisto cokoladne kolace/torte ima mali milion
@smoki-jes, i cijena mu je orgazmicna isto.![]()
Smoki wrote:
pa ono, priustavam ga sebi kao i orgazam, urijetko![]()
ladyblue18 wrote:Smoki wrote:
![]()
Ma sta dobar, odlicanSmoki wrote:ladyblue18 wrote:Smoki wrote:
![]()
al da je dobar dobar je

Probao i jedan i drugi i treci i kao sto rekoh, ova zadnja dva su bezezePoison Ivy wrote:Zar moze biti Ferrero da ne valja?Smoki wrote:ova donja dva ne valjaju![]()
E, ako RondoNoir ne valja, ja ne znam sta valja.Smoki wrote:Probao i jedan i drugi i treci i kao sto rekoh, ova zadnja dva su bezezePoison Ivy wrote:Zar moze biti Ferrero da ne valja?Smoki wrote:ova donja dva ne valjaju![]()
nema u HeljicuMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovdje je čak i konzistencija odgovarajućayellow cat wrote:
E ja je baš ovako kašikom jedem![]()
![]()
Ja sam isto juče bio i ima samo obična sa marcipanom!wewa wrote:nema u HeljicuMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam - ali i ta je dala zivot za slobodu preksinocchengaba wrote:Ja sam isto juče bio i ima samo obična sa marcipanom!wewa wrote:nema u HeljicuMa.Le.Na wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BJB wrote:
omiljena od danas
imal kakva slikaladyblue18 wrote:Danasnje otkrice.![]()
Cream rolls od jagode, proizvodi Waltz, Srbija.
Strasno.
Nema nidje na netukkbosna_90 wrote:
imal kakva slika