ALexis wrote:bio je i jos jedan (ako to mozemo nazvati uletom)
On: ''kako si spavala sinoc?''
Ja: ''slabo.''
On: ''ja uvijek operem noge kad ne mogu da spavam'' i tu je naglo stao
smrde ti noge draga
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ah, znaci zato mi je za rodjendan kupio set za kupanjepustopoljina wrote:ALexis wrote:bio je i jos jedan (ako to mozemo nazvati uletom)
On: ''ja uvijek operem noge kad ne mogu da spavam'' i tu je naglo stao![]()
![]()
![]()
smrde ti noge draga
objasni mu da bi bilo bolje da ti je kupio dobre cipele i povedi ga u shoppingALexis wrote:ah, znaci zato mi je za rodjendan kupio set za kupanjepustopoljina wrote:ALexis wrote:bio je i jos jedan (ako to mozemo nazvati uletom)
![]()
![]()
smrde ti noge draga![]()
![]()
Eborg wrote:Jedan moj prijatelj, inače dobar student, kada upozna djevojku koja studira isto što i on ima običaj da oduševljeno počne provjeravati znanje tako što im postavlja pitanja iz gradiva.U 80% slučajeva cure počnu kolutati očima a onih 20% se shebu jer ne znaju ni šta ih pita pa ima prolaz kod njih.
Zaključak: glupe najbolje daju.
Eborg wrote:Jedan moj prijatelj, inače dobar student, kada upozna djevojku koja studira isto što i on ima običaj da oduševljeno počne provjeravati znanje tako što im postavlja pitanja iz gradiva.U 80% slučajeva cure počnu kolutati očima a onih 20% se shebu jer ne znaju ni šta ih pita pa ima prolaz kod njih.
Zaključak: glupe najbolje daju.
nellington wrote:
![]()
![]()
Treba s njim izlaziti pred ispite
![]()
![]()
Veću šuhvu ja sam sebi izazivam otvarajući knjigu i učeći nepotrebne stvari (fkt imam taj problem, uvijek za ispit spremim stvari koje nit' ko očekuje, nit' ko dajeEborg wrote:Pa da ti šuhu nabija pred ispit i da se shebeš jer uvijek izvlači neke nepotrebne gluposti? M'daaaaj!
Pa nije to ni toliko lose, zavisi s koje tacke gledista posmatras.nellington wrote:
Veću šuhvu ja sam sebi izazivam otvarajući knjigu i učeći nepotrebne stvari (fkt imam taj problem, uvijek za ispit spremim stvari koje nit' ko očekuje, nit' ko daje)
Studentska tačka gledišta je obično ganjanje optimuma - što bolji rezultat uz što manje vremena provedenog nad knjigomladyblue18 wrote:Pa nije to ni toliko lose, zavisi s koje tacke gledista posmatras.nellington wrote:
Veću šuhvu ja sam sebi izazivam otvarajući knjigu i učeći nepotrebne stvari (fkt imam taj problem, uvijek za ispit spremim stvari koje nit' ko očekuje, nit' ko daje)
![]()
Jea, ali ako vec imas vremena i zivaca zasto ne i prosiriti znanje.nellington wrote:
Studentska tačka gledišta je obično ganjanje optimuma - što bolji rezultat uz što manje vremena provedenog nad knjigom
bilakovin4 wrote:Ja: Jesu tvoji (otac i mati) imali odnos prije braka?
ona: A konja...
taj isti dan:
Ja: Imaju li ti tvoji odnose ponekad?
ona: (offline)
Poslije sam morao kupit veeeliko plišano srce od 40KM ne bi li prihvatila i izvinjenje uz njega
To je super ako te zanima ono što studiraš i ako planiraš da ti to bude područje rada u budućnostiladyblue18 wrote:Jea, ali ako vec imas vremena i zivaca zasto ne i prosiriti znanje.nellington wrote:
Studentska tačka gledišta je obično ganjanje optimuma - što bolji rezultat uz što manje vremena provedenog nad knjigom![]()
jesi pitala iz cega? vbr-a?Zoya wrote:Mene kad je jedan momak prosio rekao mi se sljedece" ja bi tako volio da se vratis ovdje i da mi ispaljujes djecu, hoces li?"
JaWTF?
oh...nema romantike do balkanske romantikeZoya wrote:Mene kad je jedan momak prosio rekao mi se sljedece" ja bi tako volio da se vratis ovdje i da mi ispaljujes djecu, hoces li?"
JaWTF?
jesi l' ga to odbilaZoya wrote:Momak je bio dobar ko hljeb ali je imao jako jako cudan smisao za humor, ili ne znam kako bi ga nazvala
pustopoljina wrote:oh...nema romantike do balkanske romantikeZoya wrote:Mene kad je jedan momak prosio rekao mi se sljedece" ja bi tako volio da se vratis ovdje i da mi ispaljujes djecu, hoces li?"
JaWTF?
bila je jos jedna izvala od istoimenog autora, ali nju ne smijem postirat, plaho je bezobraznaNeyDan wrote:ALexis wrote:bio je i jos jedan (ako to mozemo nazvati uletom)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najgore je kad tako nesto izlanes i uvijek, ama bas uvijek, skontas istog tog trena kad kazes a nikako prije.![]()