Cika zubar jedno pitanje, prije par dana dok smo bili na godisnjem moja zena u zvaci nadje komadic blombe, ode zubaru, on to sve popravi, medjutim ne na klasican nacin ako se moze tako reci, nego joj je u zub ubacio neki sarafcic ili iglicu i rekao da ce se ona vidjeti u novoj blombi i stvarno se u blombi vidi jedna kao crna tackica, radi se o nekom od zuba u gornjoj vilici, zena na poslu pa ne znam tacno o kojem je zubu rijec, cini mi se cetvorka, ono sto je meni cudno, zubar je rekao da bi mi zena prvom sljedecom prilikom trebala staviti porcelansku navlaku na taj zub i taj postupak traje 5 dana, svaki dan se radi nesto pomalo, jer kao ako nestavi tu navlaku moguce je da joj ova blomba ispadne jer kao nije sigurna da drzi dobro, bar je to tako moja zena shvatila.
Eh sad, ono sto ja znam je da se ta navlaka stavlja na zub koji je pocrnio, znaci estetski, mozda se varam, znas li mozda o kakvom je saraficu rijec, ima li smisla da se stavlja ta navlaka kao vrsta zastite, stavlja li se to 5 dana, znam da je ovako to tesko i skontati i objasniti ali eto ako moze koja rijec jer mi je zena prilicno zbunjena