muha_sa wrote:zaista ne kontam sta se zeli postic s ovim temama--sta bi bilo da je bilo
Evo--Alija nije potpiso Kutiljerov plan--ja-i sta
Jel to zelite da necistu savjest saperete

tesko ce to uspjet bez katarze i razgovora sam sa sobom
Alija napiso islamsku deklaraciju--pa sta
Jel to razlog da se na pragu dvadeset prvog vijeka urade najstrasniji zlocini poslije drugog svjetskog rata
Jel to razlog da dojucerasnji prijatelji i komsije oforme konc-logore i u njih zatvore dojucersnje kumove,jarane,prijatelje i komsije
jel to razlog da se pobije i pokolje blizu 100.000. nevinih ljudi.
Jel to razlog da se protjera milion ljudi sa svog praga
jel to razlog za nevidjenu pljacku svog komsiluka
jel to razlog da se Sarajevo drzi 1500. dana u opsadi i svakodnevno na njega baca hiljade granata
jel to razlog da se u sarajevu ubije 10.000. civila od toga oko 1700.djece.
jel to razlog da se unisti i zapale Vijecnica-Posta-Zetra-
Jel to razlog za sistematska silovanja djevojcica,djevojaka i zena
jel to razlog da se genocid pocini
Dajte--vi branioci agresora i njihovih pomagaca prestanite nam solit rane
Pokusajte malo porazgovarat sami sa sobom---postavite ova i slicna pitanja i dobro razmislite prije neg krenete u odbranu neodbranjivog.
Da--ne pada mi na pamet da izigravam branioca lika i djela Alije I.---sto se mene tice bolje bi mu bilo da je bio predsjednik "Merhameta" al........
Da ponovim--vi koji ne znate sta znaci da vam rokne pod prozor---da je na celu predsjednistva bio Tom Jons ovo bi se desilo sto se desilo --samo ne znam kakav bi ishod bio.
Hajte vi kod nas na Bez Cenzure--u kafanu kod zooma da se zajebajemo jer ovo-sta bi bilo da je bilo ostavite Haziri i njenim jal kasikama jal viljuskama.