1. ne tvrdim. Ali bilo je mišljenja forumaša, da bi sa svakim pijanim vozačem tako trebalo postupati.kakavdanakneiskustvu wrote: 1.normalno da policija ne smije svakog pijanog vozača-potencijalnog ubicu marisati,je li ti to tvrdiš da policija to non stop radi sa pijanim vozačima-potencijalnim ubicama.
2.lako je tebi pisati da policija ne smije marisati idiote za volanom,baš bi volio te vidjeti da je tebi preksinoć nastradao neko iz uže porodice radeći svoj posao,i tad bi ti 100 % branio pravo tog idiota da ga policajac ne pipne
2. ja smatram da ne trebaju marisati, osim u zakonom propisanim situacijama. Problem u ovom slučaju je što su oni propustili izmarisati ubicu, a vjerovatno će svoju frustraciju stanjem u kojem se nalaze istresti na trećoj osobi.
Ja bi najsretniji bio kad bi oni uzeli pendreke u ruke i pred zgradu Parlamenta i Vlade, pa tako se izborili za svoj bolji položaj i veća ovlaštenja.
U ovom konkretnom slučaju ne branim ni policiju ni ovoga što je pobjegao pa su ga malo napendrečili, ne znam sve elemente događaja.