... il nidokle ako ne idete GRASom il se svercate.
JP GRAS SARAJEVO ALL ABOUT
-
gaus
#201 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Hehe... pa s ovim kuponom mozete do Ivana ic'
,...
- black
#202 Re: Istraživačka priča o GRASu
ovo je primjer naseg 'istrazivackog novinarstva'
dodushe pun ih je forum 
- mrtva kokoš
#203 Re: Istraživačka priča o GRASu
ewo situacija od veceras...bus po redu voznje trebao biti u 20:30 ja dosao na stanicu 20:27 nigdje autobusa...
odem do dispecera da priupitam sta je sa faking bas, kaze otisao prije minutu...wtf reko kako otisao 4 minute ranije
kao nije ti tacan sat te pita me koliko je sati kod mene u to vrijeme bijase 20:31 kaze eto vidis kasni ti 4 minute reko daj da vidim koliko je kod tebe kad minutu razlike izmedju nasih satova, onda poce pricu kao svi u autobusu imaju satove koje svako jutro neki cova zaduzen za to provjerava
reko hay ok a sad cemo vidjeti kada ce ovaj drugi vozac krenuti je li nama isto sat podesen opet sa pricom poce meni sat nije uredu. tacno 20:59 kod mene na satu vozac krenu...znaci razlika je bila jedna jebena minuta. tako da sam zbog idiota koji je krenuo 3 minute ranije cvokoto na ovoj zimi pola sata, pocrkali svi od reda...
idiotska firma gdje odes da se pozalis faking dispeceru a on stane u odbranu faking kolege kojem je mrsko sacekati te krenuti na vrijeme
ehh sada cemo da vidimo ko je veci shaban, od sada revizore,vozace i svo njihovo osoblje cu krajnje bezobrazno da tretiram...
A.G.A.B

odem do dispecera da priupitam sta je sa faking bas, kaze otisao prije minutu...wtf reko kako otisao 4 minute ranije
kao nije ti tacan sat te pita me koliko je sati kod mene u to vrijeme bijase 20:31 kaze eto vidis kasni ti 4 minute reko daj da vidim koliko je kod tebe kad minutu razlike izmedju nasih satova, onda poce pricu kao svi u autobusu imaju satove koje svako jutro neki cova zaduzen za to provjerava
idiotska firma gdje odes da se pozalis faking dispeceru a on stane u odbranu faking kolege kojem je mrsko sacekati te krenuti na vrijeme
ehh sada cemo da vidimo ko je veci shaban, od sada revizore,vozace i svo njihovo osoblje cu krajnje bezobrazno da tretiram...
A.G.A.B
- WizzMerlin
#204 "Dzaba" godisnja?!
ono bila je neka prica da ce studenti UNSA imati neke godisnje karte za prevoz javnim gradskim sredstvima, koje ce imati vako neku simbolicnu cijenu (5KM), jer je mjesecna sada ono preskupa (kao i ona za jednu voznju), a moras je imat. mislim ono mosh se i svercat (sto vecina radi)
to kao trebalo od nove godine poceti, pa mi se cini da to ide po onom principu "Ne ide ne ide pa stane"???!!!
to kao trebalo od nove godine poceti, pa mi se cini da to ide po onom principu "Ne ide ne ide pa stane"???!!!
- bez_ideje
#205 Re: "Dzaba" godisnja?!
aham.....hau yes no....mensecini zalili se neki ,ne treba besplatan prevoz nego besplatno skolovanje

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#206 Re: "Dzaba" godisnja?!
Kazu da ce bit, za redovne i samofinansirajuce.
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#207 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
5KM unaprijed 2 mjesecaHAVANA wrote:Daću ti ja 4 marke
-
maxell_sarajevo
#208 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Loze, domace loze, gaca, carapa 
- HAVANA
#209 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Daj loze,jebo kupon. 
- starii
#210 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
hoš malo da ti na koso izrežem, svjeze sušena sudzukaHAVANA wrote:Daj loze,jebo kupon.
Last edited by starii on 19/12/2009 12:04, edited 1 time in total.
-
fini dečko
#211 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Dajem 7 KM, i tri mjeseca unaprijedtrimi68 wrote:5KM unaprijed 2 mjesecaHAVANA wrote:Daću ti ja 4 marke
- shibonja
#212 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Germeee germee ,super silver zileta germe ,najlon kesaaa ,hajmo zene germeee 
- AdNaN88
#213 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Sta sad svi serete nesto jbt ,covjek stavio da prodaje i ukoliko mu uspije extra,bolje ovako nego da ide i mrzne se radi jednog kupona a vi podjebajete
.Mozda je objavio i na ostalim stranicama ali ne zovu pa i ovdje da pokusa 
- hakazvaka
#214 Re: JP GRAS SARAJEVO
da li neko zna ista o tom nekom navodnom strajku GRAS-a sutra (nedjelja) ??
zanima me konkretno linija Muzej - Maršal (Bjelasnica) ?
-
gaus
#215 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Hvala AdNaN88. Malo sale nije na odmet, al meni je fakat stalo da to prodam, tacnije da nadjem neko trajnije rjesenje - da nadjem nekoga ko vozari svaki mjesec i koga svaki mjesec sverceri gule. Bolje da mu ja dajem za 5 km manje.AdNaN88 wrote:Sta sad svi serete nesto jbt ,covjek stavio da prodaje i ukoliko mu uspije extra,bolje ovako nego da ide i mrzne se radi jednog kupona a vi podjebajete.Mozda je objavio i na ostalim stranicama ali ne zovu pa i ovdje da pokusa
- minjonja
#216 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
zar ne treba i tebi taj kupon?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#217 Re: Prodajem GRAS-ov kupon
Ja cu temu zakljucati.
Pa ako kome treba nek ti se javi na pp.
Jer ovo nema smisla, fino vas je covjek pitao ako kome treba nek se javi, a ne da pravite pijacu od teme.
Pa ako kome treba nek ti se javi na pp.
Jer ovo nema smisla, fino vas je covjek pitao ako kome treba nek se javi, a ne da pravite pijacu od teme.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#218 Re: JP GRAS SARAJEVO
jarane izvini ali evo smijem se nekoliko minutadjes_ba wrote:danas sam imao cast poslije dugo vrmena da koristim usloge prevoza trolejbusa
i super je bilo da nije pocela struja da udara ljude
na prednjim vratima je bio neki spoj i komplet ulaz u trolu je bio pod naponom
prije mene su dvije djevojke nastradale jedna pala druga preskocila
poslije njih jos jedan momak ej pokusao uci i nakon udara je pokusavao objacniti vozacima i revizorima sta se desava
ali oni ga nisu mogli skontati jer je momak gluhonjem a mislili su da nemoze pricati od straha
mene nije dugo jedno dvadesetak sekundi i to dobro
dok nisam nekako odskocio
iu kakva oni vozila stavljaju u promet
sve dok jednom neko nedo opasno ne nastrada mozda ce malo vise paziti ali bitno je njima da prodaju kartu vise
HVALA GRAS DA BOG DA SE RASPALI I DALI KONKURENCIJI MOGUCNOST RADA
- cappy_tempo
#219 Re: JP GRAS SARAJEVO
zato na +15,+20 naloze kao da je -20Aura Perez wrote:mislim da bi najpametnije bilo da ih nazoves.hakazvaka wrote:da li neko zna ista o tom nekom navodnom strajku GRAS-a sutra (nedjelja) ??
A gras inace katastrofa. Neki dan, jos prije nego je ovoliko napadalo, cekala na jezeru 15tak min trolu i vidim nema, zice miruju, hajde rekoh odoh pjehe, pa kad ga vidim da ide sacekam na najblizoj stanici. Helem dokasam ja do druge gimnazije tako, a nijedan ni gore ni dole. A da ne spominjem sto u tramvajima nema grijanja i sto je pod leden. Ako ja budem djece imala, negdje sam dobro sadake dala.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#220 Re: JP GRAS SARAJEVO
mislim da nemaju kontrolu nad tim grijanjem/hlađenjem
stvarno postaju sve veći odron... danas skoro tuča u komercijali... seljačka muzika u komercijali...
vozač tramvaja neki dan puši cigaru (kec je bio onaj bečki tramvaj)
najbolje bi bilo da se samoukinu neko vrijeme... pa sve od nule da počne
stvarno postaju sve veći odron... danas skoro tuča u komercijali... seljačka muzika u komercijali...
vozač tramvaja neki dan puši cigaru (kec je bio onaj bečki tramvaj)
najbolje bi bilo da se samoukinu neko vrijeme... pa sve od nule da počne
- General_Jackson
#221 Re: JP GRAS SARAJEVO
A prethodno se napuc´o bijelog lukacappy_tempo wrote:zato na +15,+20 naloze kao da je -20Aura Perez wrote:mislim da bi najpametnije bilo da ih nazoves.hakazvaka wrote:da li neko zna ista o tom nekom navodnom strajku GRAS-a sutra (nedjelja) ??
A gras inace katastrofa. Neki dan, jos prije nego je ovoliko napadalo, cekala na jezeru 15tak min trolu i vidim nema, zice miruju, hajde rekoh odoh pjehe, pa kad ga vidim da ide sacekam na najblizoj stanici. Helem dokasam ja do druge gimnazije tako, a nijedan ni gore ni dole. A da ne spominjem sto u tramvajima nema grijanja i sto je pod leden. Ako ja budem djece imala, negdje sam dobro sadake dala.i onda dodje penzioner "zatvori prozor ubi me promaja"
- schtab
#222 Re: JP GRAS SARAJEVO
djes_ba wrote:danas sam imao cast poslije dugo vrmena da koristim usloge prevoza trolejbusa
i super je bilo da nije pocela struja da udara ljude
na prednjim vratima je bio neki spoj i komplet ulaz u trolu je bio pod naponom
prije mene su dvije djevojke nastradale jedna pala druga preskocila
poslije njih jos jedan momak ej pokusao uci i nakon udara je pokusavao objacniti vozacima i revizorima sta se desava
ali oni ga nisu mogli skontati jer je momak gluhonjem a mislili su da nemoze pricati od straha
mene nije dugo jedno dvadesetak sekundi i to dobro
dok nisam nekako odskocio
iu kakva oni vozila stavljaju u promet
sve dok jednom neko nedo opasno ne nastrada mozda ce malo vise paziti ali bitno je njima da prodaju kartu vise
HVALA GRAS DA BOG DA SE RASPALI I DALI KONKURENCIJI MOGUCNOST RADA
ne mogu da vjerujem!!! pa gdje su sad oni sto brane gras, platis im kartu da te malo stresu
- hakazvaka
#223 Re: JP GRAS SARAJEVO
ako nekoga jos interesuje- zvao sam, strajk je sljedece nedjelje ako ga bude...hakazvaka wrote:da li neko zna ista o tom nekom navodnom strajku GRAS-a sutra (nedjelja) ??
- Angelina84
#224 Re: "Dzaba" godisnja?!
ladyblue18 wrote:Kazu da ce bit, za redovne i samofinansirajuce.
nekad...?
- ranger
#225 Re: "Dzaba" godisnja?!
to je po neki projekat izmedju vlade i studentskog parlamenta, navodno da hoce da izdaju te studentske kartice, cije ce izdavanje kostati 5KM. te kartice koristile bi za popuste za kupovinu knjiga, odjece i td. ali i javnog prevoza.
eh tu stupa na scenu gras, navodno sad se ceka njihova procjena, sta? kolko para? cega i kako... da bi vlada mogla razmatrati to sve. navodno je gras spreman ucestvovati u cijeni karte ali i od vlade kantona se u tom slucaju ocekuje 15 milona KM.
od pocetka 2010. godine nece sigurno, kad ce to samo Svevisnji zna....
eh tu stupa na scenu gras, navodno sad se ceka njihova procjena, sta? kolko para? cega i kako... da bi vlada mogla razmatrati to sve. navodno je gras spreman ucestvovati u cijeni karte ali i od vlade kantona se u tom slucaju ocekuje 15 milona KM.
od pocetka 2010. godine nece sigurno, kad ce to samo Svevisnji zna....