Citiram te:"ljudi ne prepucavajte se treći entitet je neminovnost."osa wrote:ma ovo je razmjena mišljenja i argumenata, ako su tebi moje mišljenje čini kao predavanje, onda procjenjujem da je moja argumentacija nadmoćna tvojoj. što se tiče nekulture, svoditi raspravu na balije, mrtve ljude, meni je uvijek nekultura, možda tebi nije, oprosti ako sam te uvrijedio.blue_sky wrote:Ova tema se izgleda pretvorila u drzanje predavanje svima nama (u BiH) i uvjeravanje nas od strane @ osa-e kako cemo MI dobiti treci entitet,htjeli mi to ili ne,kako je on neminovan.....a ko se ne slaze s njim,neozbiljan je,jadan,nekulturan....zanimljivo
Ocigledno je da ovo ne predstavlja nikakvu razmjenu misljenja,ili ja negdje grijesim?
Po tebi je ovo suplje prepucavanje,jer ce (po tvom misljenju) svakako biti kako "jedni" hoce,a bome ni tebi ne bi bilo mrsko izgleda.E pa morat ces se pomiriti s tim da nas ima koji se (blago receno) ne slazu s tim tvojim misljenjem,a valjda na to i pravo imamo.Pored toga sto ja licno smatram pricu oko famoznog treceg entiteta jednom od jacih supljih u BiH,nakon one o referendumima.