2006 svi mi za Brazil navijali.(pogotovo kad su dobili Hrvate)a sad nam se diktatura cini kao nesto prirodno.Domace
Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pot
#201 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Golemo i mi napredujemo.
2006 svi mi za Brazil navijali.(pogotovo kad su dobili Hrvate)a sad nam se diktatura cini kao nesto prirodno.Domace
- Globus
#202 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Kakve veze ima diktatura sa tim kako ljudi igraju ..Ljudi su svojom igrom privukli paznju na sebe i simpatije ... I prije se utakmice znalo kakva im je vlast pa ih nije mnogo simpatisalo ...dok je sad suprotnostpot wrote:Golemo i mi napredujemo.
- awekenings
#203 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ja nisam navijao za Brazil protiv Hrvatske ...shto znaci nismo svi ... a za ostalo prepisujem Globusov komentar ...pot wrote:Golemo i mi napredujemo.
- BSn
#204 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
pot wrote:Golemo i mi napredujemo.
Ovo jeftino politikanstvo ostavi za pdf Politika.
- pot
#205 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Ja na taj forum ne idem.Viva Brazil
- ultima_palabra
#206 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Malo pretjeruju ljudi sa tom igrom Koreje...ok, igrali su solidno protiv nezagrijanog Brazila. Ali rijetko kad su imali više od dvojice na protivničkoj polovini.
Dobar otpor, ali ništa o čemu bi se toliko pisalo
Dobar otpor, ali ništa o čemu bi se toliko pisalo
- Lakat Jebić
#207 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
?ultima_palabra wrote:Što se odaLakat Jebić wrote:u štrosmajerovoj dade brazil dva gola, normala raja nako sjedi komentarise... kad mali zuto-crveni dadose go, komplet ulica na nogama![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#208 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ja sam gledao njihove tekme protiv irana... cini mi se prije 4-5 godpot wrote:Golemo i mi napredujemo.
nikad mirnije publike nisam vidio niti stalozenijih igraca...
bas se primijeti da dolaze iz drugacije kulture
jednostavno su mi sada dragi
- ultima_palabra
#209 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Da sjediš u ŠtrosiLakat Jebić wrote:?ultima_palabra wrote:Što se odaLakat Jebić wrote:u štrosmajerovoj dade brazil dva gola, normala raja nako sjedi komentarise... kad mali zuto-crveni dadose go, komplet ulica na nogama![]()
![]()
![]()
- Lakat Jebić
#210 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
ma da ti pravo kazem, ne gotivim je ni ja nesto, ali bilo je usputultima_palabra wrote: Da sjediš u ŠtrosiMa zezam se, kontam da raja više ne izlazi u dolinu mozgova
- zlaataan
#211 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Sjevernoj Koreji svaki respekt

- cyprus
#212 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Isto bješe malo dalje u FerhadijiLakat Jebić wrote:u štrosmajerovoj dade brazil dva gola, normala raja nako sjedi komentarise... kad mali zuto-crveni dadose go, komplet ulica na nogama![]()
![]()
Za ovu Koreju jednostavno nemoguće nenavijat
- Romanista 101%
-
GOLFER
#214 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
"Najveće zvijezde suci trebaju štititi više nego što to čine na ovom SP-u. Nekad mi odluke sudaca stvarno nisu jasne. Njihova je dužnost da stanu u zaštitu najboljih igrača", poručio je Ronaldo.
koji kreten...
sta je to fudbal postao to je sramota jedna... radi ovoga jos vise ocekujem ispadanje portgala i to bi najvise volio da Sjeverna K prodje dalje.
Gade mi se sve velike umisljenje zvijezde koje tako podcjenjuju i omalovazavaju sve pa i sam fudbal kao sport, svaka njima cast dobri su igraci, ali u igri moras biti i dobar covjek postovat protivnike, postovat igru i truditi se...
- Obuca9
#215 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100618048
Nestala četvorica sjevernokorejskih nogometaša?
Pobiće im sve što im je ostalo gore...
Pobiće im sve što im je ostalo gore...
- Globus
#216 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
- 2407
#217 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Joj koliko jadan moras biti da pobjegnes u AfrikuGlobus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Pobjegli jesu majke mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Obuca9
#218 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Oko Afrike okean na tri strane, a znaš onu dobru staru "Preko vode do slobode"2407 wrote:Joj koliko jadan moras biti da pobjegnes u AfrikuGlobus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Pobjegli jesu majke mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nuclear Winter
#219 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Ma šta u finale odmah su im trebali pehar dati i to KRISTINI u ruke,dase džaba ljudi ne peglaju i ne idu dole bogu iza nogumoderator wrote:Pa jebote, trebali su portugalce odmah u finale gurnuti..Romanista 101% wrote:http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak ... 96962.aspx
- Point.
#220 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Iskreno se nadam da Felipe Melo ukopa ovog kretena Ronalda. Jest mi mrzak u pm.moderator wrote:Pa jebote, trebali su portugalce odmah u finale gurnuti..Romanista 101% wrote:http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak ... 96962.aspx
- 2407
#221 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Pa ce biti onda za Mela da je to onaj mesar iz JuventusaPoint. wrote:Iskreno se nadam da Felipe Melo ukopa ovog kretena Ronalda. Jest mi mrzak u pm.moderator wrote:Pa jebote, trebali su portugalce odmah u finale gurnuti..Romanista 101% wrote:http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak ... 96962.aspx
- Logovan
#222 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
Svjetski mediji raspisali su se da su četvorica sjevernokorejskih nogometaša, sudionika Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, nestala.
Već su se u službenom zapisniku utakmice protiv Brazila u utorak navečer Kim Myong-Won, An Chol-Hyok, Kim Kyong-Il i Pak Sung-Hyok pojavili s prilično neuobičajenim dodatkom “odsutni”.
Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zasad tvrdi da ne zna ništa o mogućem nestanku ili prebjegu Sjevernokorejaca.
"Nemamo nikakvih informacija da su igrači nestali. Naš službenik za vezu s reprezentacijom Sjeverne Koreje nam nije signalizirao ništa takvo", izjavio je glasnogovornik FIFA-e.
U veleposlanstvu Južne Koreje u Johannesburgu također tvrde da posljednjih dana nije bilo nikakvih neuobičajenih pokreta vezanih za reprezentaciju susjedne im zemlje.
Zbog posvemašnje zatvorenosti Sjevernokorejaca prema svijetu, gotovo je nemoguća bilo kakva komunikacija s reprezentativcima te zemlje. Više bi informacija o ovome eventualno moglo biti poznato u petak poslijepodne kada bi na rasporedu trebala biti redovita konferencija za novinare sjevernokorejske vrste uoči dvoboja protiv Portugala u 2. kolu skupine G.

Svjetski mediji raspisali su se da su četvorica sjevernokorejskih nogometaša, sudionika Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, nestala.
Već su se u službenom zapisniku utakmice protiv Brazila u utorak navečer Kim Myong-Won, An Chol-Hyok, Kim Kyong-Il i Pak Sung-Hyok pojavili s prilično neuobičajenim dodatkom “odsutni”.
Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zasad tvrdi da ne zna ništa o mogućem nestanku ili prebjegu Sjevernokorejaca.
"Nemamo nikakvih informacija da su igrači nestali. Naš službenik za vezu s reprezentacijom Sjeverne Koreje nam nije signalizirao ništa takvo", izjavio je glasnogovornik FIFA-e.
U veleposlanstvu Južne Koreje u Johannesburgu također tvrde da posljednjih dana nije bilo nikakvih neuobičajenih pokreta vezanih za reprezentaciju susjedne im zemlje.
Zbog posvemašnje zatvorenosti Sjevernokorejaca prema svijetu, gotovo je nemoguća bilo kakva komunikacija s reprezentativcima te zemlje. Više bi informacija o ovome eventualno moglo biti poznato u petak poslijepodne kada bi na rasporedu trebala biti redovita konferencija za novinare sjevernokorejske vrste uoči dvoboja protiv Portugala u 2. kolu skupine G.
- 2407
- Globus
#224 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
a nisu ovako montirali ?

- Hunkar
#225 Re: Grupa G (BRA, S.KOR, O.Slon., POR)
2407 wrote:
de ba jel ovo fakat