Jebiga, glad, iscrpljenost, nostalgija...Skyfox wrote:stoji svesofist wrote:Ne vjerujem da minira. Luka je fin momak, vaspitan, pametan... Gradsko dijete, nije sirovina i ima ono ljudsko u sebi. Ne bi se j.bo za saku rize.Skyfox wrote:kako ovako nezgodno izvrnu nogu... crnjak
a i onaj Luka je neki cudak kao da namjerno minira svoje pleme...
al koliko sam upratio ni u jednoj borbi se nije istakao... J*bo sto je fin kad ga ove mrcine svladavaju...
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
sofist
#201 Re: SURVIVOR na Hayat TV
-
AnaId
#202 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ko je pobijedio sinoc, nisam gledala??? 
- anastasija
#203 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ga'dang opet pobedio. A na ostrvu duhova Nikola pobedio Pecea.AnaId wrote:Ko je pobijedio sinoc, nisam gledala???
Jbt kako su pokvareni Nemanja i Njegos. Prvo govore kako ih Anita nervira, a kad je pala kao zale je nesto.
Meni je jako dobar Klemen, bas je ok osoba skroz.
-
Gray
#204 Re: SURVIVOR na Hayat TV
anastasija wrote:Ga'dang opet pobedio. A na ostrvu duhova Nikola pobedio Pecea.AnaId wrote:Ko je pobijedio sinoc, nisam gledala???
Jbt kako su pokvareni Nemanja i Njegos. Prvo govore kako ih Anita nervira, a kad je pala kao zale je nesto.![]()
Ali ne vole ga Njegoš i Nemanja, zato što se osjećaju ugroženi od njega jer je Klemen u svim borbama bio među najboljim a i kada su se jedini put borili za imunitet on ga je osvojio. Plus, mislim da ga ne vole i zato što je Slovenac.
-
lolo_lolo
#205 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ma kakav ba luka
pa taj nema hljeba u sebi
nije se dokazao ni u jednoj borbi,nikad nista od njega
onaj seljak pedja je jos gori
klemen i aleksandar su fina raja,volio bih da neko od njih uzme
pa taj nema hljeba u sebi
nije se dokazao ni u jednoj borbi,nikad nista od njega
onaj seljak pedja je jos gori
klemen i aleksandar su fina raja,volio bih da neko od njih uzme
- anastasija
#206 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne znam za vas u BiH, ali ljudi iz Vojvodine nemaju problem sa SlovncimaGray wrote:anastasija wrote:Ga'dang opet pobedio. A na ostrvu duhova Nikola pobedio Pecea.AnaId wrote:Ko je pobijedio sinoc, nisam gledala???
Jbt kako su pokvareni Nemanja i Njegos. Prvo govore kako ih Anita nervira, a kad je pala kao zale je nesto.![]()
Ali ne vole ga Njegoš i Nemanja, zato što se osjećaju ugroženi od njega jer je Klemen u svim borbama bio među najboljim a i kada su se jedini put borili za imunitet on ga je osvojio. Plus, mislim da ga ne vole i zato što je Slovenac.
Ma njih dvojica ne vole nikoga. Ne razumem zasto Njegosu meta Srdjan, kad je kao po njemu slabiji? Sto mu ej toliko zasmetalo sto je omiljeni bio u plemenu? Um caruje snaga klade valja.
-
Gray
#207 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I meni je Klemen super, jedan od najboljih. Meni je dobra još i Dina i Šrđan, onda isto Ana... većina novog Manoba.
A Njegoš je nevjerovatno sujetan, toliko mu je krivo što on nije najomiljeniji bio da je nevjerovatno.
A Njegoš je nevjerovatno sujetan, toliko mu je krivo što on nije najomiljeniji bio da je nevjerovatno.
-
sofist
#208 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zar nisu Njegos i Nemanja do juce bili tvoji tipovi?anastasija wrote: Njegos je jedna klada, sirovina najobicnija. A Nemanja kao neka zena. Uf znam taj tip, ima takvih mekusaca koliko hoces ovde kod nas.
Vesna je najjaca. Obratite paznju na nju. Najuravnotezenija, pametna, svaki zadatak obavi kako treba.
- Skyfox
#209 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Vesni svaka cast, godine joj nisu nedostatak, ali da je Srki ne gura i ne drzi uz sebe vec bi izletila
a vid ovog frika na ostrvu duhova

a vid ovog frika na ostrvu duhova
- anastasija
#211 Re: SURVIVOR na Hayat TV
[CENTER]Survivor: Peđa odustao, voditelj iznerviran[/CENTER]
Peđa odustao od učešća u Survivoru, a prvi put nije bilo glasanja na Plemenskom savetu. Njegova baklja odmah je ugašena.

Zemljoradnik Peđa Veljković (29) iz sela Pekčanica, pored Kraljeva, odlučio je da odustane i ode iz Survivora i tako je iznervirao voditelja šoua Andriju Miloševića.
Upravo suprotno onome što je rekao u biografiji - "istrajan sam, odlučan i nepokolebljivo verujem u uspeh", Peđa je na Plemenskom savetu Manoba saopštio svima da odustaje i da želi da ode.
Ovog puta glasanja nije ni bilo. "Survivor nije mesto za odustajanje i za milosrđe", rekao je Andrija pre nego što je ugasio Peđinu baklju.
Ipak, Peđa se iznenadio, kada je video da ima šansu za drugi život, jer ide na Ostrvo duhova, gde ga čeka Nikola, "Spartanac" željan osvete.
Prethodno su "Manobljani" otvoreno porazgovarali o stanju unutar plemena i međuljudskim odnosima. U odnosu Dušan-Bibi, više se veruje Dušanu. Njih dvojica su imali raspravu oko toga ko je sklapao dogovore iza leđa.
Bibi je rekao ostatku plemena da slobodno glasaju za njega i da je spreman da ode. Ali, Peđa mu je pomrsio konce.
(MONDO)
Peđa odustao od učešća u Survivoru, a prvi put nije bilo glasanja na Plemenskom savetu. Njegova baklja odmah je ugašena.

Zemljoradnik Peđa Veljković (29) iz sela Pekčanica, pored Kraljeva, odlučio je da odustane i ode iz Survivora i tako je iznervirao voditelja šoua Andriju Miloševića.
Upravo suprotno onome što je rekao u biografiji - "istrajan sam, odlučan i nepokolebljivo verujem u uspeh", Peđa je na Plemenskom savetu Manoba saopštio svima da odustaje i da želi da ode.
Ovog puta glasanja nije ni bilo. "Survivor nije mesto za odustajanje i za milosrđe", rekao je Andrija pre nego što je ugasio Peđinu baklju.
Ipak, Peđa se iznenadio, kada je video da ima šansu za drugi život, jer ide na Ostrvo duhova, gde ga čeka Nikola, "Spartanac" željan osvete.
Prethodno su "Manobljani" otvoreno porazgovarali o stanju unutar plemena i međuljudskim odnosima. U odnosu Dušan-Bibi, više se veruje Dušanu. Njih dvojica su imali raspravu oko toga ko je sklapao dogovore iza leđa.
Bibi je rekao ostatku plemena da slobodno glasaju za njega i da je spreman da ode. Ali, Peđa mu je pomrsio konce.
(MONDO)
- anastasija
#212 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Jesusofist wrote:Zar nisu Njegos i Nemanja do juce bili tvoji tipovi?anastasija wrote: Njegos je jedna klada, sirovina najobicnija. A Nemanja kao neka zena. Uf znam taj tip, ima takvih mekusaca koliko hoces ovde kod nas.![]()
![]()
Vesna je najjaca. Obratite paznju na nju. Najuravnotezenija, pametna, svaki zadatak obavi kako treba.Onaj zemljoradnik Pedja je najopasniji, spreman na sve.
- anastasija
#213 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Skyfox wrote:Vesni svaka cast, godine joj nisu nedostatak, ali da je Srki ne gura i ne drzi uz sebe vec bi izletila
a vid ovog frika na ostrvu duhova![]()
Odlepio je brate skroz!
-
elSaik
#214 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni samo nije jasno što drže Vesnu. Ta žena ničemu ne služi.
Uglavnom navijam za Srleta
, Anu
i Nikolusa Spartanca
.
Nikola i Pece - giganti!!!
Utripovali momci da su Spartanci.
Uglavnom navijam za Srleta
Nikola i Pece - giganti!!!
-
Gray
#215 Re: SURVIVOR na Hayat TV
elSaik wrote:Meni samo nije jasno što drže Vesnu. Ta žena ničemu ne služi.
Uglavnom navijam za Srleta, Anu
i Nikolusa Spartanca
.
![]()
Nikola i Pece - giganti!!!![]()
![]()
Utripovali momci da su Spartanci.
Ne slažem se, mislim da je Vesna skroz ok, u većini igara je bila dosta dobra. Puno više je pokazala od npr. Višnje, koja se baš ni u jednoj nije pokazala.
Najbolje se vidjelo ove sedmice u borbi za nagradu, kako je Višnja vodila svoje pleme, sva histerična, vikala na njih, a kako je Vesna bila staložena i mirna, i zbog toga su, između ostalog, i pobijedili tada.
- Daphna
#216 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Može li meni neko pojasniti zašto su se ona dvojica (Srđan i onaj drugi nemam-pojma-ko) navalili na Bibija? Meni Bibi pravo cool lik.
Žao mi Anite, bila mi je favorit kao i Peđa.
Nikola, Pece
OMG, ima li neko da saljeva stravu?
Koji trip, čovječeeeeeeee 
Nikola, Pece
- ciacco
-
sofist
#218 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Mislim da ga vide kao mogucu prijetnju. Meni je djelovao kao spreman, medjutim pokazao se kao smotan i naivan, i kao takav je moj favorit.Daphna wrote:Može li meni neko pojasniti zašto su se ona dvojica (Srđan i onaj drugi nemam-pojma-ko) navalili na Bibija? Meni Bibi pravo cool lik.
Nikola, PeceOMG, ima li neko da saljeva stravu?
Koji trip, čovječeeeeeeee
Ode Pegula Nikoli na ispovijest.
- Skyfox
#219 Re: SURVIVOR na Hayat TV
onaj na ostrvu samo vice Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,sofist wrote: Ode Pegula Nikoli na ispovijest.Ako ga Nidzo ne izroka nista nije uradio.
- Daphna
#220 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Skyfox wrote:onaj na ostrvu samo vice Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,sofist wrote: Ode Pegula Nikoli na ispovijest.Ako ga Nidzo ne izroka nista nije uradio.
- BSn
#221 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Evo je jedna pjesmica s jutjuba:
Code: Select all
nikolica suze roni, zajedno vise nisu oni;
sparte vise nema, nova borba sad se sprema;
nikolica ce krv da lije, ko sme dragog da mu bije?
Ode pece lepo kuci svojoj, a nikolica ostade da se nada sudbi boljoj.
I onda ide pesma... spartanska je tuga pregolema... Puce Pece a rezervnog nema... hik! XD - Skyfox
#222 Re: SURVIVOR na Hayat TV
meni on od pocetka izgleda kao masovni ubicaDaphna wrote:Skyfox wrote:onaj na ostrvu samo vice Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,Visnja,Pedja,sofist wrote: Ode Pegula Nikoli na ispovijest.Ako ga Nidzo ne izroka nista nije uradio.
![]()
ja oplakala kada sam vidjela tipa kako baca onaj balvan po plaži i ponavlja njihova imena. Luđak definitivno, mene njega strah
![]()
- anastasija
#223 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E ljudi jel ima kod vas emisija "Survivor povratak u civilizaciju"? Veceras je gost bio Pece, Sergej Trifunovic i Zoran Kesic. Ja sam Sergeju umirala od smeha, kako je isprozivao Pecea da su Spartanci bili pderi, posle gleda u fazonu: ko je onaj ludak na ostrvu koji ponavlja Visnja i Dusan

- Skyfox
#224 Re: SURVIVOR na Hayat TV
i sta Pece na to sve?anastasija wrote:E ljudi jel ima kod vas emisija "Survivor povratak u civilizaciju"? Veceras je gost bio Pece, Sergej Trifunovic i Zoran Kesic. Ja sam Sergeju umirala od smeha, kako je isprozivao Pecea da su Spartanci bili pderi, posle gleda u fazonu: ko je onaj ludak na ostrvu koji ponavlja Visnja i Dusan![]()
![]()
![]()
- anastasija
#225 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Prvo je bio prilog o Bitolju, bila voditeljka neka tamo, snimala prilog, Pece vozi neku silver bembaru
I isli su i na Ohrid.
A oni su se u emisiji bas zezali, stalno su iz zezanja vristali i govorili Sparta.
Prvo je rekao da malo iskuliraju kao u fao=zonu sta ce ljudi pomisliti o tim gej stvarima i da ih je ipak tu cetvorica
Posle je kulirao, vidi se da mu je malo bilo bzv.
Inace u publici su bile i Milena, onda ona... Bogdanovic Branislava (jel se tako zove?) i Ana Mitric.... od koje mi se btw na FB povraca! Stalno se kaci tamo na wall-u ostalim ucesnicima, visi u toj emisiji, znaci pegla mi se od te ribe koja je izbacena medju prvima i sad glumi ludilo.

A oni su se u emisiji bas zezali, stalno su iz zezanja vristali i govorili Sparta.
Inace u publici su bile i Milena, onda ona... Bogdanovic Branislava (jel se tako zove?) i Ana Mitric.... od koje mi se btw na FB povraca! Stalno se kaci tamo na wall-u ostalim ucesnicima, visi u toj emisiji, znaci pegla mi se od te ribe koja je izbacena medju prvima i sad glumi ludilo.