Mahmoud Ahmadinejad
-
zonbirile
#201 Re: Mahmoud Ahmadinejad
poznat je da su konvertiti žešči,moraju se dokazati.
-
alanskoda
#202 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Lawrence wrote:http://www.nydailynews.com/news/world/2 ... ewish.html
Ahahaha Sta ce sad da kazu ljubitelji Ahme.
upravo procitah i kontao staviti ovdje.prestigao si me.
ne znam sta ce da kazu ali ja im se grohotom smijem.
-
zonbirile
#203 Re: Mahmoud Ahmadinejad
---------------------------------------------------------------alanskoda wrote:Lawrence wrote:http://www.nydailynews.com/news/world/2 ... ewish.html
upravo procitah i kontao staviti ovdje.prestigao si me.
ne znam sta ce da kazu ali ja im se grohotom smijem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemaš razloga za to,najžešći pokolj po Bosni izvršio brat ličkog popa,Omer -paša-Latas.Rekoh ti,najžešči su konvertiti,jer su uvijek u situaciji da se dokazuju.
-
zonbirile
#204 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Mislim da on ne može biti etnički Jevrej,semit,on je samo tj.roditelji prakticirao judaizam.To se etnički Hazari,koji su u 14 vijeku,napustili osvojeno kraljevsto,jedni otišli u Evropu,drugi u istočno susjedstvo.
- M.O.S-
#205 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Lawrence wrote:http://www.nydailynews.com/news/world/2 ... ewish.html
puno neki upitnika ima u ovom clanku(might actually be Jewish----attacks against Jews could be an attempt to hide his past----A London-based expert on Iranian Jewry said that the "jian" ending to the Sabour name shows that the family had been practicing Jews-- pa zar mislite da bi vrhovni iranski vođa Ajatolah Ali Khamenei to propustio ili dopustio?
P.S.nadam se da znate sta je islamska republika i sta je serijatski zakon???
-
oldplague
#206 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Zašto ne bi dopustio, Ahmedinedžadova porodica je konvertirala na islam, dakle prepreka nema.M.O.S- wrote:Lawrence wrote:http://www.nydailynews.com/news/world/2 ... ewish.html
Ahahaha Sta ce sad da kazu ljubitelji Ahme.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
puno neki upitnika ima u ovom clanku(might actually be Jewish----attacks against Jews could be an attempt to hide his past----A London-based expert on Iranian Jewry said that the "jian" ending to the Sabour name shows that the family had been practicing Jews-- pa zar mislite da bi vrhovni iranski vođa Ajatolah Ali Khamenei to propustio ili dopustio?
P.S.nadam se da znate sta je islamska republika i sta je serijatski zakon???
-
MUNAFIK
#207 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Kakve ima veze to sve?
Pa sta i da ima u svom porodicnom stablu jevreja?
'Prve' generacije muslimana su rodjeni kao jevreji ili mnogobosci ili pripadnici nekih drugih religija pa onda presli na islam i sta je sad tu cudno?
U Bosni su ljudi isto tako presli na islam kao i oni u perziji tako da je ova prica sa aspekta ISLAMA suplja i apsolutno nevazna!
Zivjeli
'Prve' generacije muslimana su rodjeni kao jevreji ili mnogobosci ili pripadnici nekih drugih religija pa onda presli na islam i sta je sad tu cudno?
U Bosni su ljudi isto tako presli na islam kao i oni u perziji tako da je ova prica sa aspekta ISLAMA suplja i apsolutno nevazna!
Zivjeli
-
pure_love
#208 Re: Mahmoud Ahmadinejad
U Islamu se vjeruje da ce antikrist doci iz Irana i da ce njegova vojska biti jevrejska,u Isfahanu imas na hiljade jevreja,i dan danas je centar jevreja van Izraela
dakle Ahmedinedzad radi skriveno za jevreje,pa kome inace pomaze ono njegovo lajanje protiv jevreja,holokausta itd??
ono javno svadjanje s Izraelom je samo glumaza kako bi muslimane predstavio primitivnim,skriveno se oni grle i ljube
uvijek je od sijja dolazila fitna
dakle Ahmedinedzad radi skriveno za jevreje,pa kome inace pomaze ono njegovo lajanje protiv jevreja,holokausta itd??
-
MisticnaNebuloza
#209 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Ako je zaista tacno da je njegova familija konvertirala na Islam sa Judaizma onda je on po jevrejskom vjerovanju i obicajima jos uvjek Jevrej. Jedno su rodjeni Jevreji a drugo konverti na Judaizam. Vrlo interesantna vijest!
- black
#210 Re: Mahmoud Ahmadinejad
chovjeche koje ti predrasude imash, nevjerovatnopure_love wrote:U Islamu se vjeruje da ce antikrist doci iz Irana i da ce njegova vojska biti jevrejska,u Isfahanu imas na hiljade jevreja,i dan danas je centar jevreja van Izraela
dakle Ahmedinedzad radi skriveno za jevreje,pa kome inace pomaze ono njegovo lajanje protiv jevreja,holokausta itd??![]()
ono javno svadjanje s Izraelom je samo glumaza kako bi muslimane predstavio primitivnim,skriveno se oni grle i ljube
- viva_castro
#211 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Pa šta ako ima jevrejsko porijeklo? Jel to neka negativnost? Jesu li to jevreji niža klasa ljudi?!
Ovaj DT je totalno fašistička novina, očito...
Uostalom ne bori se Ahmed protiv Jevreja, nego protiv Cionista.
Cionisti su Jevrejski fašisti. Razlika između Jevreja i Cioniste je kao i između Srbina i Četnika.
Fin broj Jevreja slobodno radi i živi u Iranu.
Ovaj DT je totalno fašistička novina, očito...
Uostalom ne bori se Ahmed protiv Jevreja, nego protiv Cionista.
Cionisti su Jevrejski fašisti. Razlika između Jevreja i Cioniste je kao i između Srbina i Četnika.
Fin broj Jevreja slobodno radi i živi u Iranu.
-
MisticnaNebuloza
#212 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Nema nikakve veze osim toga sto ce ga ostali jevreji smatrati jevrejom (posle ove vijesti) i ako je on po vjeri musliman. Volio bih znati da li ce se ova vijest objaviti i u Iranu?MUNAFIK wrote:Kakve ima veze to sve?
Zivjeli
-
KREMEN
#213 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Nesto me podsjeca na Kusturicu...
- senjor
#214 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Hajde malo odmotite...
pustite ljude da govore,kakve fotke sad mi gurate pred oci,hocete da nemogu post napisati...
Ahmin rezim nema nista manje protivnika rezima od ostalih zemalja bilo gdje na svijetu.Posto se Iran nalazi u stanju velike prijetnje moze Ahmo malo pritegnuti uzde,da se tresu svi...
ponavise ubaceni elementi...
Ahmo zavrijedjuje paznju citaviog covjecanstva jer je digao glavu i pokazao da ima srce.Ameriku na noge,mislim da ce joj a ako slucajno pokusa nesto sa Iranom tu biti kraj,ako bogda.Ahmo volimo te...naprijed...
Ahmin rezim nema nista manje protivnika rezima od ostalih zemalja bilo gdje na svijetu.Posto se Iran nalazi u stanju velike prijetnje moze Ahmo malo pritegnuti uzde,da se tresu svi...
Ahmo zavrijedjuje paznju citaviog covjecanstva jer je digao glavu i pokazao da ima srce.Ameriku na noge,mislim da ce joj a ako slucajno pokusa nesto sa Iranom tu biti kraj,ako bogda.Ahmo volimo te...naprijed...
Last edited by senjor on 04/10/2009 20:09, edited 1 time in total.
- senjor
#216 Re: Mahmoud Ahmadinejad
Halo @Murataga...
Jel' sve spremno...
Jel' sve spremno...
-
zonbirile
#217 Re: Mahmoud Ahmadinejad
@mrat šabanović
ako mislimo na isto,vjera i boja kože nije prepreka za ,oko na piramidi.Pa zar i ti Ahmo brate?
ako mislimo na isto,vjera i boja kože nije prepreka za ,oko na piramidi.Pa zar i ti Ahmo brate?
- M.O.S-
#218 Re: Mahmoud Ahmadinejad
kazem vam ja, ahmo je car
-
zonbirile
#219 Re: Mahmoud Ahmadinejad
@mos
mislim da ne znaš ni šta govoriš ni o čemu se radi,ni kako MŠ povezuje slike.Moj momak moraš puno jesti pure i jogurta da narasteš
mislim da ne znaš ni šta govoriš ni o čemu se radi,ni kako MŠ povezuje slike.Moj momak moraš puno jesti pure i jogurta da narasteš
- M.O.S-
#220 Re: Mahmoud Ahmadinejad
prosvjetli me.zonbirile wrote:@mos
brate koliko se meni cini tebe sam vec preispito
-
zonbirile
#221 Re: Mahmoud Ahmadinejad
@mos
forum je gadna stvar za neznalice,em je javan i drugi čitaju,em ostaje zapis,s druge strane ne daje ti vremena da na brzinu pregledaš wikipediju.Najgore je ovako stosmisleno,slike sa rogama-šta li je to?E onda tipično za mediokriteta,idu idotski smajlići i sl.Pitaj MŠ,a MŠ zna da ja znam,tako da nema izrade.Ne možeš to isprve naći na internetu.
forum je gadna stvar za neznalice,em je javan i drugi čitaju,em ostaje zapis,s druge strane ne daje ti vremena da na brzinu pregledaš wikipediju.Najgore je ovako stosmisleno,slike sa rogama-šta li je to?E onda tipično za mediokriteta,idu idotski smajlići i sl.Pitaj MŠ,a MŠ zna da ja znam,tako da nema izrade.Ne možeš to isprve naći na internetu.
-
Richard Peti
- M.O.S-
#223 Re: Mahmoud Ahmadinejad
bratezonbirile wrote:@mos
Vrati se malo unazad i vidices da ti jos nije istekao mjesec od zadnjeg keca.
a sigurno neces uci u novi poredak
-
zonbirile
#224 Re: Mahmoud Ahmadinejad
annuit coeptis,novus ordo seclarum
-
zonbirile
#225 Re: Mahmoud Ahmadinejad
spor si ili ti,ili PC.Bilo kako bilo i zajebani Ahmo u istoj šemi.E jebi ga nema se čovjek na koga osloniti da razbije bandu.Hajde vi pređite na Hugu,mislim onog pravog bez Hugoline.