Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Nedeljko Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Da
157
86%
Ne
26
14%

Total votes: 183

isaisa

#201 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by isaisa »

Nemanja za 10 svaka cast i ako su i ostali super igrali
dzeko vedo spahic svima 10 na borbenosti nije lako igrati protiv Turaka uvjek nezgodni
Zao mi je hrvata ali staces kad su igrali sa 7 igraca dok su englezi imali 17 pa su zakucavali golove kao da je kosarka
Šibicar

#202 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by Šibicar »

Pa ljudi jel' zato što je srbin i što brani za nas treba svi da mu se 'sagnemo'?!?Da je kojim slučajem neki novajlija bošnjak/musliman sinoć branio i da je sve uradio kao i Supić,niko ga ne bi ni spomenuo,siguran sam.A o Supiću se pišu hvalospjevi,k'o da je Bufon,u najmanju ruku,a to je zato što je srbin.Ne treba ga dizati u nebesa da bi on volio BiH,jer on ako voli ovu državu(a nadam se da je tako) i ako igra srcem,ne trebaju mu nikakvi hvalospjevi da bi ga narod gotivio.Najbolji primjeri za to su Barbarez i Topić.Jer velika razlika je kad kažeš Barbarez ili Topić,nikad ti prva asocijacija neće biti 'ah to je onaj srbin/hrvat koji igra za nas',već ljudina i legenda,a kad kažeš Supić,prva misao ti bude 'a to je onaj srbin naš golman'....Velika razlika,barem za mene...
DelPiero

#203 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by DelPiero »

Šibicar wrote:
P.S.Supić je nesiguran golman skroz na skroz,a to će nam se osvetiti kad tad...
o tom ti ja pričam... bojim ga se k'o alaima..
metar_drva

#204 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by metar_drva »

nedeljko?!?! :lol:
Miss RX

#205 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Miss RX »

Ovo je malo vise muska tema,ali evo da i ja kazem nesto....gledala sam jucer utakmicu,i zaista sam sretna da je bilo nerijeseno,jer Turci su igrali zaista dobro,a da nam Nemanja nije bio na golu,pitanje bi bilo kakav bi rezultat bio!On je bio junak utakmice!
Onima kojima se ne svidja njegovo ime,ma sta da kazem.....ma bjeziiiiiii :run: bez traga.
burek_in_space

#206 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by burek_in_space »

Šibicar wrote:Pa ljudi jel' zato što je srbin i što brani za nas treba svi da mu se 'sagnemo'?!?Da je kojim slučajem neki novajlija bošnjak/musliman sinoć branio i da je sve uradio kao i Supić,niko ga ne bi ni spomenuo,siguran sam.A o Supiću se pišu hvalospjevi,k'o da je Bufon,u najmanju ruku,a to je zato što je srbin.Ne treba ga dizati u nebesa da bi on volio BiH,jer on ako voli ovu državu(a nadam se da je tako) i ako igra srcem,ne trebaju mu nikakvi hvalospjevi da bi ga narod gotivio.Najbolji primjeri za to su Barbarez i Topić.Jer velika razlika je kad kažeš Barbarez ili Topić,nikad ti prva asocijacija neće biti 'ah to je onaj srbin/hrvat koji igra za nas',već ljudina i legenda,a kad kažeš Supić,prva misao ti bude 'a to je onaj srbin naš golman'....Velika razlika,barem za mene...
Evo da probam ja odgovoriti, krenuvshi od ovog boldiranog.
Chovjek sam kojem puca neka stvar da li u reprezentaciji igra 11 Boshnjaka/Srba/Hrvata sve dok vidim da se oni bore, znoj, krv i suze proljevaju za sveti dres i daju 120% svojih mogucnosti. Isto tako mi je bilo drago kada neku dobru intervenciju napravi Hasagic ili bilo koji drugi nash golman ili igrach, bez obzira na ime, vjeru i stanje njegove cune. :D Sva ova fama oko Supica se stvorila jer ga je Ciro izvukao pred tekmu sa Belgijancima, momku se pruzhila prilika da brani u te dvije utakmice koje je odradio skroz korektno a mi uzeli svih 6 bodova, iako nam je predvidjano 1-3 boda u tom dvomechu. Nakon tih utakmica je bilo priche da nije ni imao poshtene intervencije, i dalje vecina nas/vas nezadovoljni, smatramo ga nepouzdanim, ali shta je sad?! Imali smo utakmicu protiv Armenije u kojoj je imao par intervencija a da ne govorim o sinocnjem duelu. Chovjek nas je izvukao u nekoliko navrata, i mozhda to nije bilo lijepo za oko mnogima, ali mi nismo primili drugi gol koji je opasno visio u zraku. I da se zna, nisam ja odushevljen Supicem u tolikoj mjeri da cu reci da je on najbolje shto je ova zemlja imala, ali svoj posao je u dosadashnjem dijelu kvalifikacija odradio i vishe nego poshteno i zbog toga kapa dole i svaka chast majstore. :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#207 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by hrasno38 »

DelPiero wrote:
Šibicar wrote:
P.S.Supić je nesiguran golman skroz na skroz,a to će nam se osvetiti kad tad...
o tom ti ja pričam... bojim ga se k'o alaima..
A mi smo kao do sada imali golmane sve klasa do klase!!!!!!!
Kissinger

#208 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Kissinger »

Oi wrote:Image
:D
Prava ona "lojava" chehra :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#209 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by zelenashica »

Kissinger wrote:
:roll: :roll: :roll: :roll:

NEMANJA SVAKA ČAST!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
AAEERROO

#210 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by AAEERROO »

Kissinger wrote:
Postavi ti svoju sliku , pa da svi vidimo tvoju cehru . Je li i tvoja LOJAVA ?? :x :x :x
metar_drva

#211 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by metar_drva »

Šibicar wrote:Pa ljudi jel' zato što je srbin i što brani za nas treba svi da mu se 'sagnemo'?!?Da je kojim slučajem neki novajlija bošnjak/musliman sinoć branio i da je sve uradio kao i Supić,niko ga ne bi ni spomenuo,siguran sam.A o Supiću se pišu hvalospjevi,k'o da je Bufon,u najmanju ruku,a to je zato što je srbin.Ne treba ga dizati u nebesa da bi on volio BiH,jer on ako voli ovu državu(a nadam se da je tako) i ako igra srcem,ne trebaju mu nikakvi hvalospjevi da bi ga narod gotivio.Najbolji primjeri za to su Barbarez i Topić.Jer velika razlika je kad kažeš Barbarez ili Topić,nikad ti prva asocijacija neće biti 'ah to je onaj srbin/hrvat koji igra za nas',već ljudina i legenda,a kad kažeš Supić,prva misao ti bude 'a to je onaj srbin naš golman'....Velika razlika,barem za mene...
aj ne seri
Kissinger

#212 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Kissinger »

Kissinger wrote:
Vec ga zamisljam u sajkaci s komadom slanine u ruci :D
zelenashica

#213 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by zelenashica »

Kissinger wrote:
Kissinger wrote:
Zoooooomeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolazi molim te rastjeraj ovo :x :x :x :x
Kissinger

#214 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by Kissinger »

metar_drva wrote:
aj ne seri
Ne znam koji si se qrac registrovao na forum ako ne znas nista pametnije reci....shibe!!!
metar_drva

#215 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by metar_drva »

Kissinger wrote:
Kissinger wrote:
sta sad, ti kao duhovit? ima li ko od moderatora/administratora da ukloni ovog pacenika?
ryan

#216 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by ryan »

Kissinger wrote:Vec ga zamisljam u sajkaci s komadom slanine u ruci :D
:x :x
ponekad budem tako tuzan sto zivim pored ovakvih :-? :-?
atom62

#217 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by atom62 »

sibicaru ti si jedna ubleha!
Kissinger

#218 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Kissinger »

[/quote]
Zoooooomeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolazi molim te rastjeraj ovo :x :x :x :x [/quote]
Zasto? Sto sam rekao svoje misljenje koje se ne slaze s tvojim :?:
metar_drva

#219 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by metar_drva »

Kissinger wrote:
metar_drva wrote:
aj ne seri
Ne znam koji si se qrac registrovao na forum ako ne znas nista pametnije reci....shibe!!!
pa odgovorio sam adekvatno onome sto je sibicar napisao. ali, drago mi je da ima pametnih poput tebe, od kojih se svasta moze naucit.
Fozgen

#220 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Fozgen »

Opet prepuno postova velikih znalaca i ljudi koji su trenirali velicine kao Kahn-a ili Zubizarreta-e, a mozda ni oni nisu bili dovoljni za njih.
Nekad pozelim, kad bi samo moglo, da ih covjek posadi na gol liniju i da po tebi rokaju onakvi igraci sto su sinoc bili na Bilinom pa makar i "najslabiji" pojedinci.
Cuj pogadjale ga lopte :D, a ima srece nije nikakav argument kad se zna da je veliki procenat u svemu sreca.
zelenashica

#221 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by zelenashica »

Kissinger wrote:
Zasto? Sto sam rekao svoje misljenje koje se ne slaze s tvojim :?:[/quote]
Ovo nije normalno iznošenje mišljenja....ovo što ti pišeš je više uvreda,..i ok je ako ti smeta Nemanja,a ti fino žali se upravnom odboru vododa :D ....
metar_drva

#222 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by metar_drva »

Kissinger wrote:
Zasto? Sto sam rekao svoje misljenje koje se ne slaze s tvojim :?:[/quote]
ti ipak imas misljenje? ti si smislio sam onu duhovitu opasku, bez da ti je pomagao neki drug? damn it!
Kissinger

#223 Re: Nemanja Supic - igrac utakmice BiH-Turska?

Post by Kissinger »

Zao mi je sto cu te razocarati i reci ti da nemam taj PODANICKI MENTALITET kao ti, ali vrlo dobro znam iz pouzdanih izvora zbog cega taj tip igra za repku. Al ne pada mi na pamet se raspravljat s tobom
Šibicar

#224 Re: Nemanja Supic (JABLAN)- svaka cast!

Post by Šibicar »

burek_in_space wrote:
Evo da probam ja odgovoriti, krenuvshi od ovog boldiranog.
Chovjek sam kojem puca neka stvar da li u reprezentaciji igra 11 Boshnjaka/Srba/Hrvata sve dok vidim da se oni bore, znoj, krv i suze proljevaju za sveti dres i daju 120% svojih mogucnosti. Isto tako mi je bilo drago kada neku dobru intervenciju napravi Hasagic ili bilo koji drugi nash golman ili igrach, bez obzira na ime, vjeru i stanje njegove cune. :D Sva ova fama oko Supica se stvorila jer ga je Ciro izvukao pred tekmu sa Belgijancima, momku se pruzhila prilika da brani u te dvije utakmice koje je odradio skroz korektno a mi uzeli svih 6 bodova, iako nam je predvidjano 1-3 boda u tom dvomechu. Nakon tih utakmica je bilo priche da nije ni imao poshtene intervencije, i dalje vecina nas/vas nezadovoljni, smatramo ga nepouzdanim, ali shta je sad?! Imali smo utakmicu protiv Armenije u kojoj je imao par intervencija a da ne govorim o sinocnjem duelu. Chovjek nas je izvukao u nekoliko navrata, i mozhda to nije bilo lijepo za oko mnogima, ali mi nismo primili drugi gol koji je opasno visio u zraku. I da se zna, nisam ja odushevljen Supicem u tolikoj mjeri da cu reci da je on najbolje shto je ova zemlja imala, ali svoj posao je u dosadashnjem dijelu kvalifikacija odradio i vishe nego poshteno i zbog toga kapa dole i svaka chast majstore. :thumbup:
Sa ovim boldiranim se u potpunosti slažem isti sam takav,a ako je tebe Nemanja oduševio kao i većinu ovdje,imate pravo na svoje mišljenje,a isto tako i ja imam pravo na svoje mišljenje pa ću reći,da se nikad do sada nisam osjećao nesigurnije kad bilo kakva lopta ide prema našem golu,nekako mi Nemanja ne ulijeva nimalo sigurnosti,što nije bio slučaj sa ostalim golmanima,iako ni oni nisu neka klasa.Samo još da dodam da nisam pokrenuo diskusiju da bi me ovdje pojedinci vrijedjali,već kao i svi koji vole ovu državu žele joj najbolje i najkvalitetnije što ona ima za ponuditi,ali sve dok je tu savez i Ćiro to se,nažalost,nikad neće desiti.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 16:50, edited 3 times in total.
Post Reply