Željko Komšić - Član Predsjedništva BIH
(Hrvat)

Marjan Mijajlović
(Srbin)
Hajmo sada izgovori...

PortretMoja Republika - Himna Republike Srpske
Tamo gdje najljepša se zora budi,
Časni i ponosni žive dobri ljudi.
Tamo gdje se rađa našeg sunca sjaj,
Stamen, prkosan je moj zavičaj.
Za njega svi se sad pomolimo,
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom samo je jedan dom,
U srcu je velika moja republika.
U srcu mom najljepša zvijezda sja,
Moja republika, Republika Srpska.
Tamo gdje su naši preci davni,
Ime upisali u svaki korak slavni.
Stamen i prkosan je moj zavičaj.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,

Po cemu je Komsic Hrvat? Covjek sam kaze da je Bosanac. Nidje nema izjave da je Hrvat.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat).
PC nije zemlja nit je ikada bila, PC je jedan od dva entiteta u Bosni i Hercegovini. Sto sami sebi lazete?blackepeace wrote:Današnja BiH nije nastala iz ljubavi i zato nije čudno što je ne vole svi.veljaca wrote:Rekao sam na jednom drugom pdf-u:
Jadan je onaj koji zivi u zemlji koju ne voli !!!!! To je slicno kao zivjeti sa zenom a na voljeti je ....
Uz to ako mogu otici iz te zemlje ( tipovi ala Vasic, Dodo .... ) onda su jos jadniji ......
Oni vole svoju zemlju ali ta zemlja nije BiH već RS.
To kad shvatiš onda će ti biti jasnije zašto ne navijaju za BiH.
Uostalom zašto je to bitno ? Šta te briga za njima ? Navijaj, uživaj, živi svoj život.
blackepeace wrote:nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Znam ja da ces ti meni reci da oni nju vole ma sta da je ona..nije problem, ali nema potrebe za stvaranjem mitova i obmana...rs je sve ali nije zemlja, niti ista od ovog mog pobrojanog...i na kraju krajeva...rs je samo dio zemlje-drzave koja se zove bosna i hercegovina.Oni kažu da jeste a ni Ustavi sud BiH nije imao primjedbe. E sad možda ti znaš bolje pa im pošalji jedan e-mail, ne znam što si se natakario na mene.Moja Republika - Himna Republike Srpske
Drugu zemlju mi nemamo.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
http://en.wikipedia.org/wiki/Republika_SrpskaRepublika Srpska RepublikaSrpska.ogg listen (help·info) (Serbian Cyrillic: Република Српска) is one of two main political-territorial divisions of Bosnia and Herzegovina, the other being the Federation of Bosnia and Herzegovina. Republika Srpska is defined in its constitution as a territorially unified, indivisible and inalienable constitutional and legal entity that shall independently perform its constitutional, legislative, executive and judicial functions.
Po cemu je Dodik Srbin po tome sto on to kaze jeli? da mu nepise za drzavu u kojoj je roden Srbija jeste al u panjevima.Vukašin wrote:Po cemu je Komsic Hrvat? Covjek sam kaze da je Bosanac. Nidje nema izjave da je Hrvat.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat).

cappa22 wrote:Turski selektor Fatih Terim izdiktirao je maloprije početnih jedanaest igrača koji će sutra istrčati na Bilino Polje
1. Dragan Kalinić
2. Nikola Špirić
3. Milorad Dodik -kapiten
4. Rajko Bosić
5. Nebojša Radmanović
6. Rajko Kuzmanović
7. Rajko Vasić
8. Igor Radojičić
9. Mladen Ivanić
10. Dragan Čavić
11. Stanislav Čađo
Ja mislim da je dosta bilo odredjivanja ko je ko. Komsic sam kaze da je Bosanac u javnosti. Po cemu je on Hrvat? Imenu ili vjeri? Dobro...... mozda po funkciji.BHCluster wrote: Po cemu je Dodik Srbin po tome sto on to kaze jeli? da mu nepise za drzavu u kojoj je roden Srbija jeste al u panjevima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heheheheheeh ovdje je problem u pogrešnom shvatanjuVukašin wrote:Po cemu je Komsic Hrvat? Covjek sam kaze da je Bosanac. Nidje nema izjave da je Hrvat.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat).
Vukašin wrote:Ja mislim da je dosta bilo odredjivanja ko je ko. Komsic sam kaze da je Bosanac u javnosti. Po cemu je on Hrvat? Imenu ili vjeri? Dobro...... mozda po funkciji.BHCluster wrote: Po cemu je Dodik Srbin po tome sto on to kaze jeli? da mu nepise za drzavu u kojoj je roden Srbija jeste al u panjevima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodik sam za sebe kaze da je Srbin, srpski narod ka prihvata ko "svoga". Pa ne znam.... reko bi da je Srbin.
http://oslobodjenje.ba/index.php?id=2486Predsjednik Tadić pohvalio je sve sportaše iz Srbije i istakao kako će sutra navečer bodriti nogometnu selekciju svoje zemlje u utakmici protiv Francuske. Našim reprezentativcima poželio je puno sreće u utakmici sa Turskom.
Premijer Dodik u prvom trenutku kazao je kako ne zna da nogometna reprezentacija BiH uopće igra sutra protiv Turske, te da navija za Srbiju koju će bodriti sa tribina u Beogradu protiv Francuske.
Ipak, nakon izjave Tadića kako predsjednik susjedne zemlje podržava sportiste iz BiH i Dodik je na kraju dodao: "Ma, neka Bosna pobijedi".
Čim ih moraš pojedinačno nabrajati, to ti dovoljno govori koliko su malobrojni. Sem toga taj Mijajlović nije Srbin već Rom.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat)
Marjan Mijajlović
(Srbin)
Hajmo sada izgovori...

Nes' se ti najest 'ljeba od muzike !bengin02 wrote:Mala recenzija. Tek da je priblizimo stvarnosti. Boldirano.blackepeace wrote:nokia6170 wrote:RS nije zemlja kao prvo vec obicna nepovezana-prekinuta administrativna jedinica..nije cak ni geografski pojam, a da ne govorim kulturoloski ili ekonomski.
Znam ja da ces ti meni reci da oni nju vole ma sta da je ona..nije problem, ali nema potrebe za stvaranjem mitova i obmana...rs je sve ali nije zemlja, niti ista od ovog mog pobrojanog...i na kraju krajeva...rs je samo dio zemlje-drzave koja se zove bosna i hercegovina.Oni kažu da jeste a ni Ustavi sud BiH nije imao primjedbe. E sad možda ti znaš bolje pa im pošalji jedan e-mail, ne znam što si se natakario na mene.Moja Republika - Himna Republike Srpske
Drugu zemlju mi nemamo.
Drugu zemlju mi nemamo.
U srcu mom je jedan dom,
gdje se covjeku po imenu sudi
Drugu zemlju mi nemamo.
i na svakom kilometru po jedna masovna grobnica,
vise puta do sada palili i klali,
Drugu zemlju mi nemamo.
al' za preko grane opet BiH pasos trebamo.
U srcu mom je jedan dom,
Ja mogu i u Banovićima utakmicu gledati i naravno za BiH navijati, a vidi kako tebe "Rom" zove da mu se baciš na šlic glavom bez obzira.Hrvoje_Hrvatinic wrote:Čim ih moraš pojedinačno nabrajati, to ti dovoljno govori koliko su malobrojni. Sem toga taj Mijajlović nije Srbin već Rom.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat)
Marjan Mijajlović
(Srbin)
Hajmo sada izgovori...
hehehehehe...................Sensei wrote:cappa22 wrote:Turski selektor Fatih Terim izdiktirao je maloprije početnih jedanaest igrača koji će sutra istrčati na Bilino Polje
1. Dragan Kalinić
2. Nikola Špirić
3. Milorad Dodik -kapiten
4. Rajko Bosić
5. Nebojša Radmanović
6. Rajko Kuzmanović
7. Rajko Vasić
8. Igor Radojičić
9. Mladen Ivanić
10. Dragan Čavić
11. Stanislav Čađo
![]()
![]()
Toliko o tvome mentalnom kapacitetu vi ste rekli da niti jednog neznate a gledate ih svaki dan, znaci neije da neznate nego vam je stalo do provokacija. Jeste stvarno iskompleksirani. Prvo ih nema pa kada ih uvjeris da ima onda ono njihovo ali...Hrvoje_Hrvatinic wrote:Čim ih moraš pojedinačno nabrajati, to ti dovoljno govori koliko su malobrojni. Sem toga taj Mijajlović nije Srbin već Rom.BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat)
Marjan Mijajlović
(Srbin)
Hajmo sada izgovori...
BHCluster wrote:Za one koje neznaju niti jednog Srbina ni Hrvata sto navijaju za Bosnu i Hercegovinu da vas upoznam:
(Hrvat)
Marjan Mijajlović
(Srbin)
Hajmo sada izgovori...