Glumac ili naivka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
andrija2007

#201 Re: Glumac ili naivka

Post by andrija2007 »

Arni75 wrote:
duboka_misao wrote:jesu se uzeli ?oce biti pecenje na vjenchanju?

Hahaha, ja sam vegetarijanac, tako da nema ni vjencanja a ni pecenja na vjencanju
Pa zato se ne javlja bona!Posalji mu SMS da ga častiš pljeskavicom kod Mrkve, garant dolazi prvim avionom!
Arni75

#202 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

andrija2007 wrote:
Arni75 wrote:
duboka_misao wrote:jesu se uzeli ?oce biti pecenje na vjenchanju?

Hahaha, ja sam vegetarijanac, tako da nema ni vjencanja a ni pecenja na vjencanju
Pa zato se ne javlja bona!Posalji mu SMS da ga častiš pljeskavicom kod Mrkve, garant dolazi prvim avionom!
Sad znam gdje sam pogrijesila, pa ja sam njemu poslala e-mail da ga castim pljeskavicom od karfiola. :D
andrija2007

#203 Re: Glumac ili naivka

Post by andrija2007 »

Slučaj je riješen, moli se uprava doma kulture da zamandali temu!
Super Hik

#204 Re: Glumac ili naivka

Post by Super Hik »

Her Flick wrote:
Arni75 wrote:samo da pojasnim neke stvari.
Ovo sada nije bio nas prvi susret, poznajemo se skoro 3 godine, samo sto se eto ovog zadnjeg susreta desilo nesto izmedju nas, do sad smo bili kao prijatelji.

Meni nije stalo do toga da idem u dijasporu, sasvim mi dobro ide i ovdje i on je to vidio. Zna da nisam materijalista.

A tip je izbrisan sto se mene tice cim se nije javio neki period.
Ja sam ipak ispala naivna i neka sam. Pogresno sam ga prokuzila, mislila sam da je ozbiljan i zreo lik.
Nekako covjek u momentu kad mu se desavaju neke stvari ne moze da vjeruje da se to bas njemu desava.
U svakom slucaju dobra mi je skola bio i pozdrav za Her Flick-a
:shock: cemu pozdrav samo za mene

u svakom slucaju hvala, takodje i tebi pozdrav od Her Flicka
e da, i ja sam u startu posumnjao, imam utisak da si iskoristio posebno emocionalno stanje forumasice zarad svojih niskih pobuda. :D
respo

#205 Re: Glumac ili naivka

Post by respo »

ne zatvarajte temu dok sexyvanjicu ne nagovorim da idemo na kafu :D
andrija2007

#206 Re: Glumac ili naivka

Post by andrija2007 »

Super Hik wrote:
Her Flick wrote:
Arni75 wrote:samo da pojasnim neke stvari.
Ovo sada nije bio nas prvi susret, poznajemo se skoro 3 godine, samo sto se eto ovog zadnjeg susreta desilo nesto izmedju nas, do sad smo bili kao prijatelji.

Meni nije stalo do toga da idem u dijasporu, sasvim mi dobro ide i ovdje i on je to vidio. Zna da nisam materijalista.

A tip je izbrisan sto se mene tice cim se nije javio neki period.
Ja sam ipak ispala naivna i neka sam. Pogresno sam ga prokuzila, mislila sam da je ozbiljan i zreo lik.
Nekako covjek u momentu kad mu se desavaju neke stvari ne moze da vjeruje da se to bas njemu desava.
U svakom slucaju dobra mi je skola bio i pozdrav za Her Flick-a
:shock: cemu pozdrav samo za mene

u svakom slucaju hvala, takodje i tebi pozdrav od Her Flicka
e da, i ja sam u startu posumnjao, imam utisak da si iskoristio posebno emocionalno stanje forumasice zarad svojih niskih pobuda. :D
Ko zna, što li se kaže "niske pobude", možda zato sto se aparat za iste, nalazi na nižem mjestu?
Miss RX

#207 Re: Glumac ili naivka

Post by Miss RX »

Ja sam iz dijaspore,pa da pokusam da "osmotrim "situaciju".Mislim da nema veze da li je taj momak iz dijaspore ili Bosne,nego to ima veze sa njegovim karakterom.Jel ovo sto se desilo moglo se desiti i da je momak iz Bosne.Da te izlevati.....ma nije u levacenju,vec u njegovom bezveznom post ponasanju.Mislim ako te je znao sve te godine,i nije prilazio,i onda prisao i cak te privukao nekom paznjom,zaista je najvise ruzno da je tako otisao.Mogao je bar ostati prijatelj,zar ne?
Ocigledno da ovaj tip neki bezveznjakovic koji nema ni finih manira ni bilo sta,ako nije vise htio da se javlja,sto posteno ne kaze i sto to ne uradi?Bude ljudina ...jednom u zivotu...I bude iskren,a ne "ko fol"nesto zagonetan,pa kad se pojavi iduce godine,eto ,izvini ,ja bio jako zaposlen,pa eto me opet.....
Draga moja,odmah na ovakvog bezveznjakovica zaboravi i :run: ,nije vrijedan ni tvog spomena ni ovoga posta.
Sve najbolje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#208 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

pa i u vezama treba koristiti onu titovu

živi kao da ćete ostariti zajedno a budi spreman kao da ćete sutra raskinuti :mrgreen:

najgore je što starijim treba to govoriti
Arni75

#209 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

komi wrote:pa i u vezama treba koristiti onu titovu

živi kao da ćete ostariti zajedno a budi spreman kao da ćete sutra raskinuti :mrgreen:

Ma ja sam uvijek govorila da se od mladjih moze puno toga nauciti ;-)
Super Hik

#210 Re: Glumac ili naivka

Post by Super Hik »

Arni75 wrote:

još nam samo objasni prirodu vez sa her flickom, jel to realizovana ona narodna jedan se oteg'o drugi se proteg'o.
Arni75

#211 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Super Hik wrote:
Arni75 wrote:

još nam samo objasni prirodu vez sa her flickom, jel to realizovana ona narodna jedan se oteg'o drugi se proteg'o.
NEEEEEE, ni govora, samo su njegove kritike djelovale, u prvi momenat negativno, a kasnije kada sam bolje razmislila,shvatila da je covjek djelimicno u pravu.
Meni je godilo da svi tjese mene, a doticnog X blate, ali Her Flick je bio taj koji je na sebi svojstven i cinican nacin meni razjasnio neke stvari da bolje sagledam situaciju. I to je to.
Arni75

#212 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Hoce li sad biti jasnije.
tech10

#213 Re: Glumac ili naivka

Post by tech10 »

A evo nama i nase Drage Sadete na forumu.
sexyvanjica

#214 Re: Glumac ili naivka

Post by sexyvanjica »

respo wrote:ne zatvarajte temu dok sexyvanjicu ne nagovorim da idemo na kafu :D
Joj uleta Tito dragi :-) :lol: Ti ko frajer,jel?
bosniandizdar

#215 Re: Glumac ili naivka

Post by bosniandizdar »

Nego....ti ...75-a i neka....da pokushahs analizirati pojmove ispod kojih si sebe i svog dragog ti stavila.Tvrdim: Niti je on glumac niti si ti naivka.
Haj' pozdrav mom Vilaetu.
respo

#216 Re: Glumac ili naivka

Post by respo »

sexyvanjica wrote:
respo wrote:ne zatvarajte temu dok sexyvanjicu ne nagovorim da idemo na kafu :D
Joj uleta Tito dragi :-) :lol: Ti ko frajer,jel?
nisam frajer mirisem ko musko :D
Super Hik

#217 Re: Glumac ili naivka

Post by Super Hik »

Her Flick wrote:@Arni

hoces li jos jednu cinjenicu?

koji god muskarac te je tjesio na ovoj temi, ili iskazao suosjecanja ili dao ti savjet, hajmo reci koji ti ide niz dlaku, uradio je to ne bi li te zbario,
zapamti jednu stvar, ako je do sada nisi naucila, MUSKO MISLI SAMO NA SEX, njemu je najbitnije gdje i kad ce ga zabiti (u danasnji vakat nije bitno ni kome)
znaci kada ti prolazi muskarac u njegovim mislima si vec odradjena, e sad ej do tebe hoces li ti isto misliti :D
to je prirodno i nista ne normalno, muskarci teze "sijanju i sirenju" svoji gena kao i svaki drugi muzjak bilo koje zivotinjske vrste
npr. koji paun ima najuredjenije perje taj ce imati zenku, jer to pokazuje da je pun snage, da je najjaci, da su geni dobri i samim tim maldi paunici kada se izlegu biti ce jaki i tako ce moti prezivjeti,
kod nas ljudi ti je isto, koja god zene kaze da ovo sto cu sada napisati nije istina laze
npr., suncate se na plazi i pored vas nailaze visok-crni-plavooki-atletsko razvijeni apolon a pored njega debeljuskasti sa visokim zaliscima prosjecan momak
koga cete prvo primjetiti, pa jos kada taj apolon sjedne u dobru vozilicu, nosa super krpice, itd itd itd

odo ja pravo od teme,
uglavnom, kada su ljudski odnosi u pitanju prvo gledaj interes (znaci koje su najmere), instinkt

a sto se tice ovih zlobnih komentara ne sikiraj se
to su samo anonimusi (kao i ja) koji se kriju iza monitora i koji su face wannabe na forumu
a u real life-u mu manji od makova zrna
fliče, fliče, ti pokupi sve zasluge samo za sebe. a ja joj i pjesme skladao i ništa, ni da me spomene. :D
radiostar

#218 Re: Glumac ili naivka

Post by radiostar »

hoces li jos jednu cinjenicu?

koji god muskarac te je tjesio na ovoj temi, ili iskazao suosjecanja ili dao ti savjet, hajmo reci koji ti ide niz dlaku, uradio je to ne bi li te zbario,
zapamti jednu stvar, ako je do sada nisi naucila, MUSKO MISLI SAMO NA SEX, njemu je najbitnije gdje i kad ce ga zabiti (u danasnji vakat nije bitno ni kome)
znaci kada ti prolazi muskarac u njegovim mislima si vec odradjena, e sad ej do tebe hoces li ti isto misliti :D
to je prirodno i nista ne normalno, muskarci teze "sijanju i sirenju" svoji gena kao i svaki drugi muzjak bilo koje zivotinjske vrste
npr. koji paun ima najuredjenije perje taj ce imati zenku, jer to pokazuje da je pun snage, da je najjaci, da su geni dobri i samim tim maldi paunici kada se izlegu biti ce jaki i tako ce moti prezivjeti,
kod nas ljudi ti je isto, koja god zene kaze da ovo sto cu sada napisati nije istina laze
npr., suncate se na plazi i pored vas nailaze visok-crni-plavooki-atletsko razvijeni apolon a pored njega debeljuskasti sa visokim zaliscima prosjecan momak
koga cete prvo primjetiti, pa jos kada taj apolon sjedne u dobru vozilicu, nosa super krpice, itd itd itd

odo ja pravo od teme,
uglavnom, kada su ljudski odnosi u pitanju prvo gledaj interes (znaci koje su najmere), instinkt

a sto se tice ovih zlobnih komentara ne sikiraj se
to su samo anonimusi (kao i ja) koji se kriju iza monitora i koji su face wannabe na forumu
a u real life-u mu manji od makova zrna
haha... moram ti ovo reci "stanislave, pretjerano seres" :lol:
tandrkalo

#219 Re: Glumac ili naivka

Post by tandrkalo »

i meni jednom jedan rece :D da kad god je neko musko fino prema tebi...pomaze ti.... - bari te :D
tandrkalo

#220 Re: Glumac ili naivka

Post by tandrkalo »

i da :D
da muski ne traze drugarice..nego samo partnere ili kratkotrajne partnere :D 8-)
pa stoga tu finocu cure ne trebaju tumaciti kao zelju za drugarstvom :D
Truba

#221 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

ja nastojim uvaliti dvdove kad sam fin :mrgreen:
sexyvanjica

#222 Re: Glumac ili naivka

Post by sexyvanjica »

, ako je do sada nisi naucila, MUSKO MISLI SAMO NA SEX, njemu je najbitnije gdje i kad ce ga zabiti
Da sam u nekoj drugoj situaciji,rekla bi ti da nije istina,al tako ispadne. :( Ja napisa ovo; Ne odu oni samo jer ih njihova ne zna uzbudit, odu jer su lovci, to im je u genima.Da osvoje, da lupe recku, da kad vide da mogu manipulisu.Joj kad citam tvoje poruke Flice, ko da gledam National Geographic-Svijet Zivotinja. :lol: Al u biti je tako.Najgore sto se poslije pravdate da vam ta sto ste je barili nis neznaci,a onda vam ovo dodje ko izgovor.Bas ste ko oni muzijaci babuni.Jedan drugom namjestate i lazete jedan zadrugog.Muska solidarnost. :x :zzzz:
Arni75

#223 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Super Hik, ona pjesmica mi se bas i nije svidjela, ali znas sta, treba te svakako pohvaliti, talentovan si, nema sta.
tandrkalo

#224 Re: Glumac ili naivka

Post by tandrkalo »

komi wrote:ja nastojim uvaliti dvdove kad sam fin :mrgreen:
:shock: znadoh jednog sto mi je uvaljivao...DVDove :D
Truba

#225 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

tandrkalo wrote:
komi wrote:ja nastojim uvaliti dvdove kad sam fin :mrgreen:
:shock: znadoh jednog sto mi je uvaljivao...DVDove :D
jesu li bili bez titla?
pa ti se nudio doći kući da ti našteluje titlove... i još štošta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ako je tako

taj sam bio ja
Post Reply