Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rob_Atl wrote:
I jos nesto srbija je bila ucesnih par prvenstava zato i imaju love, mi smo ovo izgradili sve a nije nas nigdje na mapi bilo, ti ako mislis da samo od ulaznica mozemo izgraditi ovako nesto varas se.
PeppermintSA wrote:
Makedonci imaju isto mrak centar a nisu 15 godina prismrdili top 40, a kamoli nekom prvenstvu...
Kako je od hedije, odlicno je. Savez nema ni za graha (jos), a ti bi da prave sportske komplekse. Kako god ovo na Crkvickom brdu je fantazija za Hrasnicu....
Jel ovo budnjo ili kako se vec zove vlasnik hotela na ilidzi tuguje naglas?
Pravi mentalitet "metropole"...ujutro se probudi i konta da mu država treba uplatit je'no hiljadu i po eura zato sto se u sarajevu probudio...pa onda zulja sve sto imaju i urade drugi
Iskreno, baš me boli ona stvar gdje će igrati i trenirati naša reprezentacija.Moj post je bio upućen upravo tebi @kamen spoticanja jer sam odavno primjetio nagomilane komplekse koje ti imaš prema glavnom gradu pa sam te odlučio malo "bocnuti".
"Kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi. Nije baš Zenica "turistička meka"", rekao je jednom veliki Ivica Osim.
bosanska senzacija wrote:Iskreno, baš me boli ona stvar gdje će igrati i trenirati naša reprezentacija.Moj post je bio upućen upravo tebi @kamen spoticanja jer sam odavno primjetio nagomilane komplekse koje ti imaš prema glavnom gradu pa sam te odlučio malo "bocnuti".
"Kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi. Nije baš Zenica "turistička meka"", rekao je jednom veliki Ivica Osim.
Mustang1 wrote:Kad pomislim da me nista ne moze iznenaditi .. Sto bi se oni pripremali na 10 minuta od stadiona u vrhunskim uslovima kad mogu autobusom doci na dan utakmice i placati par dana smjestaj
Od ovog trening-centra će najviše profitirati mlade reprezentacije. Neće više morati da se okupe i spavaju u Vogošći, treniraju u Sarajevu a igraju u Zenici. Sada ovdje će da svi dođu, smjeste se i treniraju i vrlo vjerovatno i igraju negdje u blizini (mislim da će čak moći igrati utakmice i u sklopu trening-centra kao Srbija).
Sve je ovo divno, krasno, ali niko nije ponudio objasnjenje zasto reprezentativci fino ne bi u utorak popodne dosli u Trening centar, navece, sutradan i u cetvrtak trenirali na toliko cekanim terenima, opustili se u vrlo funkcionalnom prostoru tik pred stadionom pred tako vaznu utakmicu umjesto hrasnickog krajolika sa sijenom u pozadini!?
Niti jedan vajni nas novinar nije pitao u Savezu 'gdje je, ba zapelo"? Ili je Budnjo, kako prica narod, upleo prste s Bakovicem&comp. "1o% meni", da ne izgubi ulov od 30 000 KM!?
trophyroom
inace izgleda sjajno, konacno da i nasi ne moraju trcati po stepenicama hotela ili na zelenoj povrsini ispred hotela na ilidzi (cirin vakat)
shake69 wrote:Sve je ovo divno, krasno, ali niko nije ponudio objasnjenje zasto reprezentativci fino ne bi u utorak popodne dosli u Trening centar, navece, sutradan i u cetvrtak trenirali na toliko cekanim terenima, opustili se u vrlo funkcionalnom prostoru tik pred stadionom pred tako vaznu utakmicu umjesto hrasnickog krajolika sa sijenom u pozadini!?
Niti jedan vajni nas novinar nije pitao u Savezu 'gdje je, ba zapelo"? Ili je Budnjo, kako prica narod, upleo prste s Bakovicem&comp. "1o% meni", da ne izgubi ulov od 30 000 KM!?
Igraci su navikli na Hrasnicu i nije vrijeme za velike promjene.
Mustang1 wrote:Ne vidim razliku ako u trening centru imas smjestaj
Nevidis razliku? Hotel sa 4-5 zvjezdica ili par sobica sa krevetima?
Par sobica sa krevetom je vise soba i kreveta nego sto ima osoba koji se tu trebaju smjestiti .. Jedina razlika je sto ovdje ne moraju placati a hotel moraju ..