Razveden/a

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Panthera

#201 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

pustopoljina wrote:ne moze,bona zelenasice,ni bez balansa...
znas sta dobijes kad razmazis covjeka?
dobijes da ga je lakse preskociti,nego zaobici.
u jedanaest navece (sad nekad :D) umjesto da te zove u krevet-on te salje u kuhinju.
i umjesto da primjecuje tebe-on primjecuje jesu li sarme prosli put bile bolje-nego ovaj put i izmislja dok jede rucak-sta bi za veceru.
a sto postane trom-pa ne zna ni gace sebi uzeti,kad se krene kupati...pa pocne sve cesce nositi trenerke-jer ga sve ostalo steze...uzas.
od toga do onoga u trenerci i cipelama, s pivom ispred mjesne zajednice-samo dva-tri koraka. svi su oni nekad bili zagondzije pod pendzerima-jaki...mogli rijeku preplivati...ne miljacku:D
aaaaaajjjjj suuuupeer si :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
negativ

#202 Re: Razveden/a

Post by negativ »

pustopoljina wrote:ma kakva je to rijec jednakopravnost? svako malo je procitam-kad je to uslo u modu? sta je sa ravnopravnost? da nije,gluho bilo,srpska rijec?!
riječ koja se koristi uglavnom u literturi koja se odnosi na ženska prava - mnoge publikacije na ovu temu koriste ovu riječ kao naznaku o jednakosti spolova...
negativ

#203 Re: Razveden/a

Post by negativ »

bez_ideje wrote: Velis da nisam kompetentna da drzim predavanja ,mada mi nije jasno gdje sam ih to drzala,da cujem to tvoje bogato iskustvo u medjuljudskim odnosima koje ti daje za pravo nesto vise od mene da pricas o istom ?
Dijete drago, skoro 20 godina uspješnog braka daje mnoga prava kada se raspravlja na temu brak i razvod, a to ne možeš pročitati u knjigama, to moraš preživjeti, posebno kad i dalje voliš onoga s kim si nakon toliko vremena.
U ostalom mnogo mi se ljutiš za pametnicu kakvom se predstavljaš :evil:
wileyX

#204 Re: Razveden/a

Post by wileyX »

pustopoljina wrote:ne moze,bona zelenasice,ni bez balansa...
znas sta dobijes kad razmazis covjeka?
dobijes da ga je lakse preskociti,nego zaobici.
u jedanaest navece (sad nekad :D) umjesto da te zove u krevet-on te salje u kuhinju.
i umjesto da primjecuje tebe-on primjecuje jesu li sarme prosli put bile bolje-nego ovaj put i izmislja dok jede rucak-sta bi za veceru.
a sto postane trom-pa ne zna ni gace sebi uzeti,kad se krene kupati...pa pocne sve cesce nositi trenerke-jer ga sve ostalo steze...uzas.
od toga do onoga u trenerci i cipelama, s pivom ispred mjesne zajednice-samo dva-tri koraka. svi su oni nekad bili zagondzije pod pendzerima-jaki...mogli rijeku preplivati...ne miljacku:D
Pustopoljina pa unisti ti tog svog cojka "skidaj" ga sa sarme :lol: :lol: :lol: ako nastavi tako ni trenerka mu nece bit od pomoci :lol: :lol:
seln

#205 Re: Razveden/a

Post by seln »

bez_ideje wrote:
negativ wrote:
seln wrote: Kill Bill i nije snimljen tako davno, znaci da ni sada nisi puno veca. Bez zamjerke, za nekoga sa tako malo zivotnog iskustva previse pretendiras da tvoje misljenje bude aksiom. Nemam namjeru da te psiholoski seciram (niti sam sposoban za to), ali ako se ti palis na G.I. Jane, to ne mora biti samo znak snage, vec i posljedica neke traume. Sam nacin na koji govoris o k**cu.... Shvati, nisu svi muskarci kao taj tip koji ti je ucinio nazao.
Uze mi riječ iz usta... baš me interesuje imam li više radnog staža nego ova curica godina?... i ona sad drži predavanje o odnosima u braku, razvodu, jednakopravnosti itd.
Eeeeee.... jah.... šta ćeš :(
OOo Gavrilo ,nisam te prepoznala.........Kill Bill je bio aktuelan kad sam ja bila 8-mi razred osnovne skole......danas mi je ,vjerovao ili ne 20 godina! Nisam bas tolika curica ;-)
A da se malo vratimo na postove.....hmm Kill Bill je naveden kao primjer upotrebe oklagije u mom zivotu,nije bas imao veze sa temom i brakom i razvodom i sl.
I bolje ti je da se ne lacas psiholoske sekcije,ne predvidjam uspjeh......niti imam kakvih trauma,niti me ko povrijedio ,jednostavno djete -jedinica,mazeno,pazeno ..rodilo se malo vise agresivno nego sto se ocekivalo ,od 3-ce godine uspijevalo da je izbacuju iz vrtica .....kad je malo naraslo,shvatili da ni ne razmisljam kako su ocekivali,nikada nije priznavalo autoritete,prema svijetu imalo osvajacke pretenzije ,citalo puno knjiga koje i nisu za njen uzrast bla bla bla
Velis da nisam kompetentna da drzim predavanja ,mada mi nije jasno gdje sam ih to drzala,da cujem to tvoje bogato iskustvo u medjuljudskim odnosima koje ti daje za pravo nesto vise od mene da pricas o istom ?
Da vidim koje to znanje i zvanje posjedujes koje ti omogucava da nekog nazoves pretencioznim i istraumiranim ?
Mnogo toga ti zakljuci na osnovu par postova koje nisi ni procitao kako treba.....mnogo !
Da li je sad red na mene da NE ulazim u priholosku sekciju tebe nazivajuci te trkopisom ,slabo skoncentrisanim i slabovinim ...ili bi to ipak bilo pretenciozno od mene?
I da ...zadnje,ali ne manje vazno : kako ja to govorim u ku*cu ?
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
voila!
seln

#206 Re: Razveden/a

Post by seln »

negativ wrote:
bez_ideje wrote: Velis da nisam kompetentna da drzim predavanja ,mada mi nije jasno gdje sam ih to drzala,da cujem to tvoje bogato iskustvo u medjuljudskim odnosima koje ti daje za pravo nesto vise od mene da pricas o istom ?
Dijete drago, skoro 20 godina uspješnog braka daje mnoga prava kada se raspravlja na temu brak i razvod, a to ne možeš pročitati u knjigama, to moraš preživjeti, posebno kad i dalje voliš onoga s kim si nakon toliko vremena.
U ostalom mnogo mi se ljutiš za pametnicu kakvom se predstavljaš :evil:
Sta ti znas sa svojim iskustvom? Cura je procitala u Cosmo kako se to radi! :D
kolega

#207 Re: Razveden/a

Post by kolega »

dokle je stiglo, ima li kakvog zaključka, šta mi je činiti :D
seljak_cojek

#208 Re: Razveden/a

Post by seljak_cojek »

Najbolji lijek protiv razvoda braka je da oba supružnika, u ključnim trenucima, drže u ustima 20 ml vode najmanje 10 minuta.
seln

#209 Re: Razveden/a

Post by seln »

seljak_cojek wrote:Najbolji lijek protiv razvoda braka je da oba supružnika, u ključnim trenucima, drže u ustima 20 ml vode najmanje 10 minuta.
biva, dok zena tarlaha s postarom ili muz sa sekretaricom, trebaju u ustima drzati 20ml vode?
bez_ideje

#210 Re: Razveden/a

Post by bez_ideje »

[/quote]
Sta ti znas sa svojim iskustvom? Cura je procitala u Cosmo kako se to radi! :D[/quote]
Nemoj zezati,ima u Cosmu velis? :mrgreen:
daj reci,sta jos ima u tom Cosmu posto vidim da znas.....da djaba pare ne bacam :roll:
Ih glupace mene,ja sve kontala kako...sta...a tamo u nekim casopisima sve pise

@negativ-uspjesnost braka je subjektivan dozivljaj,kako tebe tako i druge strane !
Ja se ne predstavljam,tvoja slika o meni je ...opet velim-subjektivan dozivljaj !

Da se ljutim ? :lol: :lol: :lol: naprotiv-tjerate me u histerican smjeh :mrgreen:
muz66

#211 Re: Razveden/a

Post by muz66 »

citam u jednim dnevnim novinama rubriku "klub poznatih", tamo faca neke zeMske ili pokusaja zeMske...moj cuko je ljepsi, ruku na srce, i na pitanje-sta biste uradili da imate 15 min vlasti, doticna odgovara-otjerala bih sa funkcije sve te gomile nesposobnih muskaraca, treba dati sansu zenama.

ravnopravnost hocete, ha? da, bas. vi hocete rat :D :lol:
seln

#212 Re: Razveden/a

Post by seln »

bez_ideje wrote:
Da se ljutim ? :lol: :lol: :lol: naprotiv-tjerate me u histerican smjeh :mrgreen:
To je prvi simptom. :(
HAVANA

#213 Re: Razveden/a

Post by HAVANA »

Aaaa,razvoda na sve strane. :run:
seljak_cojek

#214 Re: Razveden/a

Post by seljak_cojek »

seln wrote:
seljak_cojek wrote:Najbolji lijek protiv razvoda braka je da oba supružnika, u ključnim trenucima, drže u ustima 20 ml vode najmanje 10 minuta.
biva, dok zena tarlaha s postarom ili muz sa sekretaricom, trebaju u ustima drzati 20ml vode?
Ma ja! :run:
plemba

#215 Re: Razveden/a

Post by plemba »

@zelenashica, kapa do poda za sve postove u ovoj temi... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Last edited by plemba on 29/07/2009 14:50, edited 1 time in total.
ružmarin-a

#216 Re: Razveden/a

Post by ružmarin-a »

nemam iskustvo, ali kad čujem i vidim šta trpe on ili ona, hvala Bogu pa i razvod postoji

doduše, čula sam i izjavu tamo nekih sa zapada: kako su žene ufatile fursat i prijete muževima za najmanju sitnicu razvodom, pa se nerijetko razvodi dešavaju haman bez razloga...

najžešći su mi razvodi ljudi u dobnom intervalu 50-65 godina, tu su samo žene razrahaćene, pogotovo ako su im muževi stariji desetak godina, pametan izbor, bar što se tiče žena koje ostaju raspuštenice u tim godinama

mlađi se razvode češće i to haman nakon stupanja u brak, zašto? ne znam, očekivano i dobijeno u koliziji?
seln

#217 Re: Razveden/a

Post by seln »

ružmarin-a wrote: najžešći su mi razvodi ljudi u dobnom intervalu 50-65 godina, tu su samo žene razrahaćene, pogotovo ako su im muževi stariji desetak godina, pametan izbor, bar što se tiče žena koje ostaju raspuštenice u tim godinama
Jeste, vlada velika potraznja za zenama u dobi 50-65...
swirl

#218 Re: Razveden/a

Post by swirl »

Najhit mi je nedavni primjer iz okoline, zabavljali se 7 godina, vjencali se i razveli za 2 mjeseca :-D
ružmarin-a

#219 Re: Razveden/a

Post by ružmarin-a »

seln wrote:
ružmarin-a wrote: najžešći su mi razvodi ljudi u dobnom intervalu 50-65 godina, tu su samo žene razrahaćene, pogotovo ako su im muževi stariji desetak godina, pametan izbor, bar što se tiče žena koje ostaju raspuštenice u tim godinama
seln wrote:

:lol: :lol:

moram biti prosta kao nikad dosada:

mislila sam razrahaćenost u smislu prestanka trpljenja muželjevog prdeža, smrada čarapa, neurednosti i lijenosti, vremešna žena postaje slobodna da čini što joj je volja bez zvocanja i ostalo (opštepoznata stvar svađa supružnika koji nonstop žive zajedno)

a svakako su disfunkcionalni i jedno i drugo valjda što se tiče onoga na šta ti misliš :)
seln

#220 Re: Razveden/a

Post by seln »

ružmarin-a wrote:

mislila sam razrahaćenost u smislu prestanka trpljenja muželjevog prdeža, smrada čarapa, neurednosti i lijenosti, vremešna žena postaje slobodna da čini što joj je volja bez zvocanja i ostalo (opštepoznata stvar svađa supružnika koji nonstop žive zajedno)

a svakako su disfunkcionalni i jedno i drugo valjda što se tiče onoga na šta ti misliš :)
I ja cu biti prost:
muz postaje rahat od menopauze, hirova, presiroke vagine suhe kao carapa, obaveza da kupuje kojekakve cudotvorne kreme za bore duboke kao kanjon kolorada i sl. vremesni muz postaje slobodan da ono 2-3 puta mjesecno kad ga zasvrbi nadje olaksanje kod profesionalke: cisto, posteno, a vagina mladja 30 godina.
swirl

#221 Re: Razveden/a

Post by swirl »

seln wrote:
ružmarin-a wrote:

I ja cu biti prost:
muz postaje rahat od menopauze, hirova, presiroke vagine suhe kao carapa, obaveza da kupuje kojekakve cudotvorne kreme za bore duboke kao kanjon kolorada i sl. vremesni muz postaje slobodan da ono 2-3 puta mjesecno kad ga zasvrbi nadje olaksanje kod profesionalke: cisto, posteno, a vagina mladja 30 godina.
Zar smo tako grozne kada ostarimo? :(
negativ

#222 Re: Razveden/a

Post by negativ »

seln wrote:
bez_ideje wrote:
To je prvi simptom. :(
Cccc, baš si zločest prema maloj, Seln,... vidiš da su to samo njeni subjektivni doživljaji :x
Samo nam još piva fali uz ovako dobru mezu, zar ne :?: :idea: :?:
wileyX

#223 Re: Razveden/a

Post by wileyX »

seln wrote:
ružmarin-a wrote:

I ja cu biti prost:

Seln nisu djaba rekli najbolja ljubav je placena ljubav :lol:
HAVANA

#224 Re: Razveden/a

Post by HAVANA »

ružmarin-a wrote:
seln wrote:
seln wrote:

Pustiš ti goluba ikad? :D
zelenashica

#225 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

plemba wrote:@zelenashica, kapa do poda za sve postove u ovoj temi... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:kravata: fala :-D
Post Reply