Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
Kakve su im cijene?
Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
UzasneGospoda Ministarka wrote:Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
Kakve su im cijene?
Jumbo Capricosa 13 KMcitroen wrote:UzasneGospoda Ministarka wrote:Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
Kakve su im cijene?
Jumbo Capricosa 13 KMHavarija! wrote:UzasneGospoda Ministarka wrote:Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
Kakve su im cijene?
convict wrote:i nakon što se otvorio Vapiano, Trattoria ostaje neprevaziđena. a i cijene im nisu loše
Jesu poskupi, ali su meni najbolji. Mozes birati hoces li normalnu pizzu ili deep dish (deblja pizza, kao americka). Mozda ne vrijedi ako narucujes margaritu, fungi i te pizze koje mozes svugdje naci, ali imaju dosta pizza specijaliteta, npr company bijela (najbolja), spinat i feta, ljuta tuna i sl. Probaj, mozda ti se i svidiGospoda Ministarka wrote:Stvarno?Hallucigenia wrote:Definitivno Pizza Company na Dobrinji!!!
Kakve su im cijene?
Cholina_Lokica wrote:sjo kad mi neko kaze mahirova pizzahoce mi nesto biti.. nekad davno probala, i nikad vise
Definitivno, tako izgleda prava pizza.Zox wrote:Potvdjujem, nema fule, potpuno italijanska pizza.manki wrote:Doduše, sad kad Vapiano u Alti otvori, neće imati konkurenciju u gradu što se pizze tiče.
Ja jedem ponekad mahirovu pizzu, ponekad odvedem i prijatelje italijane da je probaju. Jednostavno, radi se o necemu VRLO UKUSNOM I BOGATOM, sto nema veze s pizzom. Zaboravite da se to zove pizza, ne uporedjujte s pravom pizzom, i uzivajte u bogatstvu ukusa!Michun wrote:Izvini moca, al' ko god je probao pravu pizzu zna da mahirova nis' ne valja.
Gdje tačno?kiki-miki wrote:Ne znaš gdje se nalazi MahirEntropio wrote:Gdje se nalazi taj Mahir?E ne mogu vjerovati
![]()
Na Kovačima
Suho meso?Alkos wrote:
Pizza na koju stavljaju suho meso, kajmak i ostale domace proizvode...![]()
Na Kovacima, reis ce im jos malo biti prvi komsija.
Inace, ja dobru pizzu ne pojedoh u SA. Jedva cekam more pa da kod susjeda pojedem dobru pizzu.