Drugi dio je s druge strane ulice........s nosacima na krovu.
Ove slike sam inace vec imao u kompu,slikane u mart-u. Kad uslikam drugo auto ........"metnem".
Moderators: _BataZiv_0809, anex

anonimni clan wrote:Prvi dio autoparka:
Ove slike sam inace vec imao u kompu,slikane u mart-u. Kad uslikam drugo auto ........"metnem".
anonimni clan wrote:Sharan nema nosace.
Pa moze tog Forda i BMW mjenjat za jednu dobru polovnu Toyotu CorolluŠeha wrote:anonimni clan wrote:Sharan nema nosace.
Nije ti los BMW. Ali da imas Toyotu Corollu... gdje bi ti bio kraj![]()
![]()
Da Seha, vidis da je bolje imati i Fijestu kesom ili na credit, vec BMW, pa jos na leasing!Šeha wrote:anonimni clan wrote:Sharan nema nosace.
![]()
Šeha wrote:anonimni clan wrote:Sharan nema nosace.
![]()
Ima se! Moze se! I Fiesta i BMW.corolla02 wrote:Da Seha, vidis da je bolje imati i Fijestu kesom ili na credit, vec BMW, pa jos na leasing!Šeha wrote:anonimni clan wrote:Sharan nema nosace.
![]()
Isto je i sa Corollom!
Mozda tebi jeste. Ali sto je tebi bolje ne mora po automatizmu biti bolje cijelom svijetu i u svakoj situaciji...corolla02 wrote: Da Seha, vidis da je bolje imati i Fijestu kesom ili na credit, vec BMW, pa jos na leasing!
Isto je i sa Corollom!
pa i nije ti tako los ovaj BMW sa Fordovom plocicom, ako je to sto te ispunjava!Ima se! Moze se! I Fiesta i BMW.![]()
Kad se ne bude moglo i imalo.......onda Toyota.
Ma ne ozbiljno, fin autic!anonimni clan wrote:Prvi dio autoparka:

Dobar Mitsu!vnm wrote:evo jedna sa zagrebackog autoputa. slikao da bi imao kao dokaz kakva se vozila koriste u evropi kao sluzbena. ja mislim da je bio madjar. da ne bude zabune, moj je koreanac.
AHAHAHHAHA bas tako!whow wrote:Pa to bi bila o.k. tema , a moze i "Slike vasih mentalnih LJUBIMICA" samo postoji rizik da te tuze za defamaciju karakterasalter071 wrote:Hahaha umalo ne postavih jednu slicicu! Procitah temu kao: "Slike Vasih mentalnih ljubimaca"
Dobro je da skontah na vrijeme!,dusevnu bol, narusavanje privatnosti i koje sto sta drugo.
Ma ovo je obicni Lancer, a ne Evolution. A taj obicni je nista posebno, ekonomicni autic, cijenom dosta pristupacan...vnm wrote:evo jedna sa zagrebackog autoputa. slikao da bi imao kao dokaz kakva se vozila koriste u evropi kao sluzbena. ja mislim da je bio madjar. da ne bude zabune, moj je koreanac.
Potpisujem , uzeo na probnu voznju i vratio poslije 3 minute .Super izgleda ali osjecaj nikakav , Mazda 3 sa druge strane mnogo bolje auto , priblizna cijena ali puno bolji osjecaj ako vec moras da vozis Japanca .VR6 wrote:Ma ovo je obicni Lancer, a ne Evolution. A taj obicni je nista posebno, ekonomicni autic, cijenom dosta pristupacan...vnm wrote:evo jedna sa zagrebackog autoputa. slikao da bi imao kao dokaz kakva se vozila koriste u evropi kao sluzbena. ja mislim da je bio madjar. da ne bude zabune, moj je koreanac.

Benzinac, 6 cilindara, 1990 kubika, 150 KS pri 5900 obrtaja.ado-šampion wrote:@ anonimni
Super ti je BMW, sve je ekstra, od unutrašnjosti, do boje, felgi... vidi se da imaš ukusa.![]()
Samo nam još reci koji je motor u njemu.
Fala fino..........heheheh pa trudim se........ado-šampion wrote:@ anonimni
Super ti je BMW, sve je ekstra, od unutrašnjosti, do boje, felgi... vidi se da imaš ukusa.![]()
Znači 520i.anonimni clan wrote:Benzinac, 6 cilindara, 1990 kubika, 150 KS pri 5900 obrtaja.ado-šampion wrote:@ anonimni
Pa mislio sam ;DHook wrote:
joooooooooj care, kralj siHo's prodat ovo