Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Control panel

#201 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

kosmos wrote:
Neelix wrote:eno kazni CIK onog ivanisevica sto je svojoj vlastitoj firmi namjestao poslove :lol: majko, koji shljam je sdp gurnuo u Grad :roll:
i ono uredljivo ruglo od spomenika poginuloj djeci sarajeva , koji se nalazi u velikom parku, je djelo sdp-a uz dezertera "umjetnika". kada smo svi ocekival da ga sklone, gradonacelnik ga je otvorio. ipak da budem jasan tu podvalu sa spomenikom je smislo i izveo sdp, a semiha, koja nije ni za sta, jje nasjela na tu podvalu

koje dezinformacije. pa zar mislis da raji pamcenje vrlo brzo izvjetri. koliko se sjecam u proslom sazivu GV SDA i SzaBIH su imali vecinu i SDA svog gradonacelnika, kao onda da je ovo SDP smislio kada to moraju izglasati vijecnici. a svi vrlo dobro znamo da kod nas parlamenti rade po onoj nije bitno sta se predlaze nego ko predlaze.
kosmos

#202 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by kosmos »

Control panel wrote:
kosmos wrote:
Neelix wrote:eno kazni CIK onog ivanisevica sto je svojoj vlastitoj firmi namjestao poslove :lol: majko, koji shljam je sdp gurnuo u Grad :roll:
i ono uredljivo ruglo od spomenika poginuloj djeci sarajeva , koji se nalazi u velikom parku, je djelo sdp-a uz dezertera "umjetnika". kada smo svi ocekival da ga sklone, gradonacelnik ga je otvorio. ipak da budem jasan tu podvalu sa spomenikom je smislo i izveo sdp, a semiha, koja nije ni za sta, jje nasjela na tu podvalu

koje dezinformacije. pa zar mislis da raji pamcenje vrlo brzo izvjetri. koliko se sjecam u proslom sazivu GV SDA i SzaBIH su imali vecinu i SDA svog gradonacelnika, kao onda da je ovo SDP smislio kada to moraju izglasati vijecnici. a svi vrlo dobro znamo da kod nas parlamenti rade po onoj nije bitno sta se predlaze nego ko predlaze.

prvo dobro procitaj temu o spomeniku na ovom forumu pa onda pricaj, razmisljas ko semiha
Control panel

#203 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

kosmos wrote:prvo dobro procitaj temu o spomeniku na ovom forumu pa onda pricaj, razmisljas ko semiha
evo procitah.jao pa stvarno je semihu SDP izradio :lol: :-) ma daj :run:
kosmos

#204 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by kosmos »

sta bolan ono alija uradi sa nasom strankom. jel to tvoje jedan covjek jedan glas. ako ti se narod skupi pod prozor nemoj onda zaboravit isto to jedan covjek jedan glas. ako ces tako šutat svijet nemoj se na policiju pozivat. politickih kljusina sarajevo se dosad nagledalo i nazivjelo i zna s njima. sjeti se kantona
VjecitiStudent

#205 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by VjecitiStudent »

Nazalost, umjesto Kurte dosao je Murta.
kanocale

#206 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by kanocale »

zar mi imamo gradonacelnika?znam za onog iz zagreba.cova ne silazi sa tv.raidi za boljitak svoga grada.šta reci za ovoga našeg? kupio propalu TV kucu(nije rekao koliko je njegovo-možda 10%) i nisam ništa više cula ni saznala.ma,trudi se on.samo mi to ne vidimo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih:

nacionalne stranke ne podržavam.al ni SDP-vecih lopova i mahera nigdje na svijetu.UBIŠE IDEJU SOCIJALIZMA KOJA JE TAKO DOBRO OSMIŠLJENA. :twisted:
kosmos

#207 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by kosmos »

kanocale wrote:zar mi imamo gradonacelnika?znam za onog iz zagreba.cova ne silazi sa tv.raidi za boljitak svoga grada.šta reci za ovoga našeg? kupio propalu TV kucu(nije rekao koliko je njegovo-možda 10%) i nisam ništa više cula ni saznala.ma,trudi se on.samo mi to ne vidimo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih:

nacionalne stranke ne podržavam.al ni SDP-vecih lopova i mahera nigdje na svijetu.UBIŠE IDEJU SOCIJALIZMA KOJA JE TAKO DOBRO OSMIŠLJENA. :twisted:
ma to sto sarajevsku djecu policija roka u sirokom brijegu zaboli matorog konja neka stvar. njemu je bitno da ga ista ta policija cuva kada kupuje tv
Control panel

#208 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

.
Last edited by Control panel on 07/10/2009 16:05, edited 1 time in total.
Control panel

#209 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

.
Last edited by Control panel on 07/10/2009 16:05, edited 1 time in total.
Control panel

#210 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

kosmos wrote: ma to sto sarajevsku djecu policija roka u sirokom brijegu zaboli matorog konja neka stvar. njemu je bitno da ga ista ta policija cuva kada kupuje tv
Gradonačelnik Behmen izražava sućut familiji Puljić
Sarajevo, 5.10.2009

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen želi uputiti saučešće familiji Vedrana Puljića, koji je jučer tragično nastradao u sukobima navijačkih skupina u Širokom Brijegu. Bez obzira na uzrok, razloge i povod jučerašnjih sukoba, izgubljen je jedan mladi život i svi građani Sarajeva su time na gubitku.

Ovaj najveći incident u historiji bh. nogometa i bh. sporta uopće je poziv na uzbunu i svi nadležni moraju učiniti sve da usvoje zakonski okvir koji će pospješiti borbu protiv huliganstva i onemogućiti ponavljanje ovakve tragedije.

BiH mora postati društvo koje će štititi svetost ljudskog života i u kojem će sportski događaji produbljivati veze među ljudima. Ovo nije izolovani incident, nego pojava koja se ponavlja i pred kojom cijelo društvo zatvara oči.

Gradonačelnik Behmen poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova F BiH da u brzoj i temeljitoj istrazi pronađe krivca ili krivce za smrta mladog Vedrana Puljića i privede ih pravdi, ali i sankcionira propuste policijskih službenika odgovornih za osiguranje utakmice.

Izvor: Služba za odnose s javnošću Grada Sarajeva
Control panel

#211 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

mislim da je i previse ljudi koji se sada medijski exponiraju pa bi on bio i previse, a zlobnici bi rekli kupi politicke poene.
harač

#212 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by harač »

Control panel wrote:mislim da je i previse ljudi koji se sada medijski exponiraju pa bi on bio i previse, a zlobnici bi rekli kupi politicke poene.
:bih: nek' ode malo do DubaJIJa da se odmori, zaslužio je :run: :skoljka:
Control panel

#213 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

harač wrote:
Control panel wrote:mislim da je i previse ljudi koji se sada medijski exponiraju pa bi on bio i previse, a zlobnici bi rekli kupi politicke poene.
:bih: nek' ode malo do DubaJIJa da se odmori, zaslužio je :run: :skoljka:
ne nego u tursku sad je to inn. :-)
lopta

#214 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by lopta »

Sjaajnoooooooo.......
Vratite nam Semihu...mozda ipak ostanem ziv do sljedecih izbora.
Tad se ginulo 1 u godini, a sad 1 na dan.

Amar upucan, neki dan zboden momak u troli, serijski napadac napao staricu na dobrinji i momka izranjavao ih nozevima, danas zboden jos jedan momak, itd. itd. itd.

Gdje je Dosta? Gdje ste omladino SDPa i SDU-a? Gdje su ''gradjani i gradjanke? Gdje su NVO? Gdje je sada sarajevo-x i pozivi na proteste? Gdje su sada protesti?

Ah da, sada je gradonacelnik SDP-ovca, nije SDA-ovca, pa su sad i ubistva i zlostavljanja gradjana ovoga grada nebitna. Nasli su oni najglasniji SDP-ovce sa proslih protesta sebi fotelje, pa im vise nisu vazna imena Amara i ostalih.
KAKO VAS NIJE STID LICEMJERI? Cak i ovaj sajt je dokazao da je radio u korist SDP-ovaca, a ne u korist gradjana grada cije ime nose. Niko ni ne pomislja na neke proteste. NIKO NI NE POMISLJA DA ZATRAZI SADA OSTAVKU GRADONACELNIKA. Jel osjecate imalo stida? Mrvicu? Licemjercine teske, e to su SDP-ovce, od ostalih makar zna sta da ocekujes, takvi su kakvi su, al od SDP-ovaca nikad, uvijek su spremni radi svoje fotelje drugima noz u ledja, uvijek spremni na hipokriziju, uvijek spremni da smrt jednog mladog covjeka iskoriste u svoje politicke svrhe! Makar mrvicu?

:run: :sax: :run:
Neelix

#215 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Neelix »

lopta wrote:Sjaajnoooooooo.......
Vratite nam Semihu...mozda ipak ostanem ziv do sljedecih izbora.
Tad se ginulo 1 u godini, a sad 1 na dan.

Amar upucan, neki dan zboden momak u troli, serijski napadac napao staricu na dobrinji i momka izranjavao ih nozevima, danas zboden jos jedan momak, itd. itd. itd.

Gdje je Dosta? Gdje ste omladino SDPa i SDU-a? Gdje su ''gradjani i gradjanke? Gdje su NVO? Gdje je sada sarajevo-x i pozivi na proteste? Gdje su sada protesti?

Ah da, sada je gradonacelnik SDP-ovca, nije SDA-ovca, pa su sad i ubistva i zlostavljanja gradjana ovoga grada nebitna. Nasli su oni najglasniji SDP-ovce sa proslih protesta sebi fotelje, pa im vise nisu vazna imena Amara i ostalih.
KAKO VAS NIJE STID LICEMJERI? Cak i ovaj sajt je dokazao da je radio u korist SDP-ovaca, a ne u korist gradjana grada cije ime nose. Niko ni ne pomislja na neke proteste. NIKO NI NE POMISLJA DA ZATRAZI SADA OSTAVKU GRADONACELNIKA. Jel osjecate imalo stida? Mrvicu? Licemjercine teske, e to su SDP-ovce, od ostalih makar zna sta da ocekujes, takvi su kakvi su, al od SDP-ovaca nikad, uvijek su spremni radi svoje fotelje drugima noz u ledja, uvijek spremni na hipokriziju, uvijek spremni da smrt jednog mladog covjeka iskoriste u svoje politicke svrhe! Makar mrvicu?

:run: :sax: :run:
neces to docekati od njih :roll:

zaboga, semiha je snosila MORALNU odgovornost :lol: dok betmen ne snosi nikakvu, za 10 puta goru situaciju. boli njega, on ima tv. jupi, svi nasi problemi ce biti rijeseni cim se zavrsi preuzimanje.

slazem se sa svime osim sa tim da je sa-x saradjivao. desilo se da su se forumasi inicijalno ovdje okupili, ali uprava nije imala nista s tim.
The Silent Man

#216 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by The Silent Man »

Upravo nakon sto sam uporedio reakcije ovaj forum,ti dostasi,sdp su mi se toliko ogadili ... koji licemjeri...

Sada Behmen trosi milione (VASIH PARA) da sebi kupi televiziju (i jos plus ce trosit milione na tu televiziju jer je ona u ocajnom stanju) a ovdje su (na ovom forumu) bile teme po kojima se ulazilo u trag i objavljivani spiskovi koliko je ko dao hiljada! (SVOJIH PRIVATNIH) maraka za rezidenciju rijaseta!

Trazila se smjena Semihe,crtali se transparenti ona kvocka - ovo - ono ,malte ne zapaljena zgrada opcine ,sada je kriminalitet (i to onaj najtezi) u najmanju ruku duplo veci - nista sve ok...

Eh gdje je sad onaj ublehas iz Dubioze & ostali pa da malo nosaji majce i traze neopozive smjene iz moralnih razloga?!

Knjiski primjer licemjerstva!
Control panel

#217 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

halo, naciJonalisti imate druge teme i druge forume za lijecenje vasih frustracija.
ultima_palabra

#218 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by ultima_palabra »

Sjo, tastaturna onanija mentalnih i moralnih kepeca :roll:
pashica

#219 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by pashica »

Ovaj gradonačelnik je jedan najobičniji cirkusant, i samo se pitam do kad će ovaj grad i ovu zemlju voditi penzioneri :?:
Neelix

#220 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Neelix »

Moralna prkna, imatel' sta na temu reci?

Il jos nije stigao zvanicni Staljinov stav?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#221 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by KatarinaKosaca »

Control panel wrote:halo, naciJonalisti imate druge teme i druge forume za lijecenje vasih frustracija.
Interesantno.... Onaj ko se usudi nešt reći odmah je nacionalista. Evo, vidi u profilu koliko postova imam i pokušaj naći bar jedan nacionalistički
Nećeš naći. Pa kao sarajka ti kažem da grad poslije rata nikad nije bio gori. U svakom smislu. O šutnji gradonačelnika sad kad smo svi uznemireni imam samo mučninu . Od licemjerja dežurnih "moralista" ostajem više bez riječi.
harač

#222 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by harač »

Control panel wrote:halo, naciJonalisti imate druge teme i druge forume za lijecenje vasih frustracija.
svi ćete meni na otok, kad-tad :lol: :lol: :lol:
harač

#223 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by harač »

KatarinaKosaca wrote:
Interesantno.... Onaj ko se usudi nešt reći odmah je nacionalista. Evo, vidi u profilu koliko postova imam i pokušaj naći bar jedan nacionalistički
Nećeš naći. Pa kao sarajka ti kažem da grad poslije rata nikad nije bio gori. U svakom smislu. O šutnji gradonačelnika sad kad smo svi uznemireni imam samo mučninu . Od licemjerja dežurnih "moralista" ostajem više bez riječi.
hej, mala... pratimo te 8-) :D
Control panel

#224 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

KatarinaKosaca wrote:
katarina bona ko tebi sta govori, mozes dati negativnu ocjenu ali brate treba birati rijeci. pogledaj samo koliko ima mrznje i koje se rijeci biraju kada je u pitanju SDP i njegopv kadar. mislim da tako siroku lepezu uvreda, naziva.... nema niti jedna stranka, pa ni dodikova. vidim i ti si ''nasikirana''.

evo sad sam sa sahrane Vedranu. tuga nemoze veca. bilo je 5000 ljudi. a sta treba covjek da uradi u ovoj situaciji, nesto pametno da kaze. kao nesto ce nam biti lakse ako nam se gradonacelnik obrati ili neko drugi. pa eto obracao se Emir na nekim medijima pa ga raja popljuvase. ode kebo po djecu pa ga sahranjuju sada.
tesko je bilo sta reci pametno u ovoj sitaciji. ono sto nasi ovjde zele cuti to ne zele dolje i obratno. treba da policija uradi svoje, tuzilastvo i sudstvo svoje i ne treba dodatno paliti fitilj na brdu baruta.

a sto se tice betmena kako ga neki zovu imas brate na stranici grada pa pogledaj sta covjek radi. imaju dvije dobre stvari koj je uradio u zadnje vrijeme ali su prosle nezapazeno.

http://www.sarajevo.ba
The Silent Man

#225 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by The Silent Man »

Control panel wrote:
KatarinaKosaca wrote:
katarina bona ko tebi sta govori, mozes dati negativnu ocjenu ali brate treba birati rijeci. pogledaj samo koliko ima mrznje i koje se rijeci biraju kada je u pitanju SDP i njegopv kadar. mislim da tako siroku lepezu uvreda, naziva.... nema niti jedna stranka, pa ni dodikova. vidim i ti si ''nasikirana''.

evo sad sam sa sahrane Vedranu. tuga nemoze veca. bilo je 5000 ljudi. a sta treba covjek da uradi u ovoj situaciji, nesto pametno da kaze. kao nesto ce nam biti lakse ako nam se gradonacelnik obrati ili neko drugi. pa eto obracao se Emir na nekim medijima pa ga raja popljuvase. ode kebo po djecu pa ga sahranjuju sada.
tesko je bilo sta reci pametno u ovoj sitaciji. ono sto nasi ovjde zele cuti to ne zele dolje i obratno. treba da policija uradi svoje, tuzilastvo i sudstvo svoje i ne treba dodatno paliti fitilj na brdu baruta.

a sto se tice betmena kako ga neki zovu imas brate na stranici grada pa pogledaj sta covjek radi. imaju dvije dobre stvari koj je uradio u zadnje vrijeme ali su prosle nezapazeno.

http://www.sarajevo.ba
poenta je u sljedecem : da je neko napisao ovakav post za vrijeme Semihe,bio bi nazvan nacionalistom,sda-miljenikom,semihinim fanom i kako vise !
Sta je uradio Behmen nakon smrti Amara Mistirca? Sta je uradio sada oko napada na navijace?
Zasto se sada ne trazi smjena Behmena za gore stanje i za katastrofalan utrosak ono malo novca?
Semiha je bar radila nesto - krpila puteve,gradila bazen , ovaj samo navalio da sebi kupi tv stanicu...i nista vise - to je smisao njegovog rada i postojanja...
Ali sta god da se kaze protiv njega odma si nacionalista!
- e pa nek sam nacionalista ,ali bar nisam licemjer!
Post Reply