Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kmirsad wrote:to se ne traži... to se mora iskati, naiskavati... ...al' to nije problem ...
Problem nastupa kad ona da... ... šta onda...
upravo tako moj drug iskusni
haveru nije da se hvalim al to mi se evo vec duzi period desava, drama....
pa jednostavno sebi postavim pitanje, jeli do drustva i okoline ili je to danas postalo standard
kmirsad wrote:to se ne traži... to se mora iskati, naiskavati... ...al' to nije problem ...
ja išČem ev odkad je svijeta i vijeka....al jok...koda su siHire baČili name
Kažeš joj... :
Ma majku ti tvoju ! ! ! ... Škrtice ! ! !... ... Imaš, a ne daš ! ! !
Brada_ wrote:
upravo tako moj drug iskusni
haveru nije da se hvalim al to mi se evo vec duzi period desava, drama....
pa jednostavno sebi postavim pitanje, jeli do drustva i okoline ili je to danas postalo standard
vjerovali ili ne
evo vec treca godina kad god sam s nekom djevojkom zapoceo nesto, ispadnem amater
Na svakom pocetku furam malo ono kulturu i ne zelim da budem navalentan dok se malo bolje ne upoznamo tako i pri fizickom dodiru a svaka od njih odma direkt mi je pristavi ko na tacni i to nakon jednog ili pet dana.
nije sad da se ja tu neznam snaci odradi brat to ko rudar
ali ta cura vise nije ista u mojim ocima sutradan.
i sad neznam jel do mene i mog svatanja ili je bas sve otislo u qurac.
Brada_ wrote:vjerovali ili ne
evo vec treca godina kad god sam s nekom djevojkom zapoceo nesto, ispadnem amater
Na svakom pocetku furam malo ono kulturu i ne zelim da budem navalentan dok se malo bolje ne upoznamo tako i pri fizickom dodiru a svaka od njih odma direkt mi je pristavi ko na tacni i to nakon jednog ili pet dana.
nije sad da se ja tu neznam snaci odradi brat to ko rudar
ali ta cura vise nije ista u mojim ocima sutradan.
Brada_ wrote:vjerovali ili ne
nije sad da se ja tu neznam snaci odradi brat to ko rudar ali ta cura vise nije ista u mojim ocima sutradan.
hoces iskren odgovor, sve je i bilo i ostalo samo u q-----
Ma vala beš Bezidejo...ovi današnji muški...dezorijentisani...jebali bi se...al' da im ne uđe...
Doduše ima i dosta onih koji dobro znaju šta hoće... da im uđe...
andrija2007 wrote:Bilo je slučajeva, o lijepe Beograđanke...
Ote mi iz usta! [/quote]
Hebemu ..... ! Čemu tolika provincijelna iskompleksiranost ( `Beograđanko nije ti fol ´ ). Beograđanke su 'vake i 'nake, ali sarajlije se vole pohvalit' ( slagat', da se ne lagimo ) kako su fatali beograđanku. Očito, radi se o nekom derivatu `agrokompleksa inferiornosti´. Dete se vi, blago meni, oslobodite toga.