sidji isuse, penji se almire.almir90 wrote:Pa sa ovakvom tvrdnjom, bio bi red da postaviš neki konkretan, relevantan dokaz na osnovu kojeg diskredituješ spomenute medijske kuće.seln wrote: Zbilja respektabilni i seriozni izvori
I ne znam zašto svakoga prozivate da je ljubomoran ko ne dijeli mišljrenje sa vama? Ja uopšte nisam ljubomoran, to što ja ne smatram početak njene priče pozitivnom (ne o odlasku, već početnom kapitalu), ne znači da sam ljubomoran. Ono što je pozitivno, je što je uspjela taj kapital iskoristiti pozitivno. Recimo, Edina izuzetno cijenim, iako ne pratim fudbal; momak koji je iz ove smećarske države dogurao tamo gdje jeste, isključivo svojom zaslugom.
Ja imam sestru, i zato ne mogu nikako provariti to, da prihvatim, da je uredu da ona sutra završi sa kakvim starkeljom radi para.
Mogu i ja preći na vrijeđanje forumaša, nije problem; kada se već etiketiramo, mogao bih i ja reći da i vas većina gotivi sve ratne profitere, što danas postadoše ugladni članovi društva, vjernici, humanitarci, oni koji podučavaju moralu. Ukratko, to više govori o vama, i kakve ljudske vrijednosti nosite u sebi; ako su to vrijednosti.
Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
-
The 51st State
#201 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- seln
#202 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ti definitivno imas neke probleme, ali ni jedan od njih nije Sanela Jenkins. Cast tvojoj sestri, ali svijet se ne okrece prema tome sta ti mozes svariti ili ne.almir90 wrote:Pa sa ovakvom tvrdnjom, bio bi red da postaviš neki konkretan, relevantan dokaz na osnovu kojeg diskredituješ spomenute medijske kuće.seln wrote: Zbilja respektabilni i seriozni izvori
I ne znam zašto svakoga prozivate da je ljubomoran ko ne dijeli mišljrenje sa vama? Ja uopšte nisam ljubomoran, to što ja ne smatram početak njene priče pozitivnom (ne o odlasku, već početnom kapitalu), ne znači da sam ljubomoran. Ono što je pozitivno, je što je uspjela taj kapital iskoristiti pozitivno. Recimo, Edina izuzetno cijenim, iako ne pratim fudbal; momak koji je iz ove smećarske države dogurao tamo gdje jeste, isključivo svojom zaslugom.
Ja imam sestru, i zato ne mogu nikako provariti to, da prihvatim, da je uredu da ona sutra završi sa kakvim starkeljom radi para.
Mogu i ja preći na vrijeđanje forumaša, nije problem; kada se već etiketiramo, mogao bih i ja reći da i vas većina gotivi sve ratne profitere, što danas postadoše ugladni članovi društva, vjernici, humanitarci, oni koji podučavaju moralu. Ukratko, to više govori o vama, i kakve ljudske vrijednosti nosite u sebi; ako su to vrijednosti.
Mislis da je sponzorusa? OK, tvoje misljenje. Bar nije usamljena, puna Bosna sponzorusa.
A ostalo sto si naredao... podsjeca na RAVENA.
p.s. Cuj diskredirati daily mail i telegraph...
to ti dodje kao diskreditirati Havaz und Blic.
- Rampage
#203 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
The 51st State wrote:sidji isuse, penji se almire.almir90 wrote:Pa sa ovakvom tvrdnjom, bio bi red da postaviš neki konkretan, relevantan dokaz na osnovu kojeg diskredituješ spomenute medijske kuće.seln wrote: Zbilja respektabilni i seriozni izvori
- DaysleepeR
#204 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
O Saneli sve najbolje, jedino zabrinjava što žena mijenja kompletan lični opis plastičim operacijama svake dvije godine.
Spot Punkt-a "Kolačiću moj" predstavlja Sanelu u originalnom izdanju kako je mater rodila.
Dalje možete sami pratiti. Još 2 ili tri spota Punkta, a onda je već postala poznatija.
Spot Punkt-a "Kolačiću moj" predstavlja Sanelu u originalnom izdanju kako je mater rodila.
Dalje možete sami pratiti. Još 2 ili tri spota Punkta, a onda je već postala poznatija.
- Banksy
#205 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
This is a complete lie. Downey has not “gone on the record” about anything related to pedophilia. If he had, media across the world would be covering it.
The quotes to which the site refers are five-year-old comments from a blind-item gossip blog.
At the time, unfounded rumors swirled on similar blogs that Downey could be behind the unsubstantiated posts, which were about alleged Hollywood sex scandals. It was never confirmed that the actor actually made any such comments, and no reputable press attributed the anonymous remarks to him.
Now several years later, this outlet is not only using those old comments to unequivocally declare they were said by Downey, but is also further misrepresenting things by making readers think he only just this week made such claims.
- Roccohljup
#206 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Tito mili na sta se ljudi pale......
Da ima bilo kakve sumnje (d ane kazem istine), o ovom skandalu bi brujao cijeli svijet a priče i istrazivanja bi čitali na CNNu, BBCu, i sl. A jok, ufatili se srpskih tabloida i avaza koji ako ne mogu naći lažnu vijest onda je sami osmisle ne bi li prodali koji primjerak više.
Da ima bilo kakve sumnje (d ane kazem istine), o ovom skandalu bi brujao cijeli svijet a priče i istrazivanja bi čitali na CNNu, BBCu, i sl. A jok, ufatili se srpskih tabloida i avaza koji ako ne mogu naći lažnu vijest onda je sami osmisle ne bi li prodali koji primjerak više.
-
hizo ramidovic
#207 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
hvala saneli za sve sto je do sada uradila i dala...da je samo jovo u pitanju, bilo bi puno a da ne spominjemo ostalo
nekog drugog na njenom mjestu zabolila bi ona stvar za bosanskom barustinom punom usranih ljigavih i zavidnih kompleksasa i isfrustriranih manijaka, no ona nije zaboravila odakle je
nekog drugog na njenom mjestu zabolila bi ona stvar za bosanskom barustinom punom usranih ljigavih i zavidnih kompleksasa i isfrustriranih manijaka, no ona nije zaboravila odakle je
- Point.
#208 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nego, ima li ko broj Iphone doticne gospoje? Rado bi bio sponzor 
- Bluemore
#209 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
kako ces takvo nesto i pitatFudo387 wrote:Pa eto, izmedju ostalog i to._BataZiv_0809 wrote:
U kojem je to smislu ona gigant? Osim sto ima para i sto je za svoje godine prilicno jebljiva, iako to dvoje obicno ide u paketu?
Ja sam vise mislio na njen humanitarni rad koji nije zanemarljiv, lobiranje za tu nasu vukojebinu kod poznatih i mocnih, a bez svega toga bi mogla.
Sta si ti napravio od zivota pa da njoj mozes osporavati uspjeh?
cuj imam pravo da pisem po kliksu sta ocu
-
moonca
#210 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nigdje ne nadjoh da ce tuziti Downey-ja,ovo je ozbiljna kleveta.
Mogla bi 'opustositi' njegov bankovni racun i sve 'opet' donirati Bosni.
-
hizo ramidovic
#211 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
bas mi cudno od sanele da nije tebi prvo javila sta ce i kako raditi...moonca wrote:Nigdje ne nadjoh da ce tuziti Downey-ja,ovo je ozbiljna kleveta.
-
moonca
#212 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
hizo ramidovic wrote:bas mi cudno od sanele da nije tebi prvo javila sta ce i kako raditi...moonca wrote:Nigdje ne nadjoh da ce tuziti Downey-ja,ovo je ozbiljna kleveta.
- Sara03
#213 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
To stoji, al' opet, valja joj se držati u stopu sa macama iz Holivuda.DaysleepeR wrote:O Saneli sve najbolje, jedino zabrinjava što žena mijenja kompletan lični opis plastičnim operacijama svake dvije godine.
- Rampage
#214 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
hizo ramidovic wrote:hvala saneli za sve sto je do sada uradila i dala...da je samo jovo u pitanju, bilo bi puno a da ne spominjemo ostalo
al' nem'RE u naših kompleksaša valjat' da ga hebeš - ne valja ako je vjernica, ne valja ako je "sponzoruša", kako god okreneš ne valja:)
- HAVANA
#215 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ja mislim da se ona pravo nasekirala sto je kritikuju na forumu.
- bingov buraz
#216 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Zasto bi ga tuzila kad nije nista ni rekao.moonca wrote:Nigdje ne nadjoh da ce tuziti Downey-ja,ovo je ozbiljna kleveta.
Drzi se ti Kurira i Avaza daleko ces stici.
-
meteorit135531
#217 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Meni su zanimljivi ovi nasi forumasi.
Zanemaruju ovu cinjenicu.
U 1999. Jenkins se udaje za bankarskog menadžera Rogera Jenkinsa. Imaju zajedno dvoje djece. Nakon razvoda je dobila 150 miliona funti.
Roger Jenkins, koji je svoje bogatstvo stekao kao porezni stručnjak u "Barclays" banci, svojoj bivšoj supruzi i majci njegovo dvoje djece (sin Innis i kćerka Eneya) dao je polovinu svoje imovine, oko 150 miliona funti, čime je Sanela postala jedan od 500 najbogatijih stanovnika Velike Britanije.
Roger i Sanela su svoj razvod opisali kao "nekonvencionalan", kao i da su i danas "najbolji prijatelji" koji su imali "najsretniji razvod ikada"
Ova Sanela je po forumskim standardima, filantrop i humanista, veliki prijatelj Bosne i Hercegovine,
jet set trendseterica, dok je recimo osrednja treba Amella sa dva L iz Rajlovca koja svakog mjeseca mijenja suvozaceva mjesta bijesnih vozila sirom Kantona Sarajeva obica kurava i polupolovna sponzorusica niskog kalibra i razorne moci..
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja treba znati usavrsiti.
Moras biti dobro lukav i iskusan za te stvari.
Mene vise zabrinjavaju ovi sto ovu Sanelu glorificiraju i daju joj status bozanstva jer je eto ona platila kauciju Ejupu Ganicu i jer se zagovarala za Jovana Divjaka.
Dobro, zna zena namirisati priliku za dobru promociju u davno joj zaboravljenoj domovini.. pogledajte samo kako joj se djeca zovu . prava bosanska imena , nema sta.
Nikad ne mogu zaboraviti onu sliku kad izlazi iz aviona , cetiri tjelohranitelja nose njenu djukelu.. da se dzukac ne umori.
Lako je objesiti BIH zastavu na jahtu i uploviti u neumski zaljev, a prije toga si od bivseg muza na ime najsretnijeg razvoda inkasirao 150 miliona funti, sto je oko 300 miliona maraka.
Kazem ja, lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti.
Pisaj po sirotinji.
U 1999. Jenkins se udaje za bankarskog menadžera Rogera Jenkinsa. Imaju zajedno dvoje djece. Nakon razvoda je dobila 150 miliona funti.
Roger Jenkins, koji je svoje bogatstvo stekao kao porezni stručnjak u "Barclays" banci, svojoj bivšoj supruzi i majci njegovo dvoje djece (sin Innis i kćerka Eneya) dao je polovinu svoje imovine, oko 150 miliona funti, čime je Sanela postala jedan od 500 najbogatijih stanovnika Velike Britanije.
Roger i Sanela su svoj razvod opisali kao "nekonvencionalan", kao i da su i danas "najbolji prijatelji" koji su imali "najsretniji razvod ikada"
Ova Sanela je po forumskim standardima, filantrop i humanista, veliki prijatelj Bosne i Hercegovine,
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja treba znati usavrsiti.
Moras biti dobro lukav i iskusan za te stvari.
Mene vise zabrinjavaju ovi sto ovu Sanelu glorificiraju i daju joj status bozanstva jer je eto ona platila kauciju Ejupu Ganicu i jer se zagovarala za Jovana Divjaka.
Dobro, zna zena namirisati priliku za dobru promociju u davno joj zaboravljenoj domovini.. pogledajte samo kako joj se djeca zovu . prava bosanska imena , nema sta.
Nikad ne mogu zaboraviti onu sliku kad izlazi iz aviona , cetiri tjelohranitelja nose njenu djukelu.. da se dzukac ne umori.
Lako je objesiti BIH zastavu na jahtu i uploviti u neumski zaljev, a prije toga si od bivseg muza na ime najsretnijeg razvoda inkasirao 150 miliona funti, sto je oko 300 miliona maraka.
Kazem ja, lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti.
Pisaj po sirotinji.
- HAVANA
#218 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sta bi ti radio da imas 150 miliona? Eki razvela se,razvela se i mubera s trinestog,sta cu joj ja.
- bingov buraz
#219 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Naravno ko misli da je lako nekog navesti da ti prepiše pola imovine nek proba petaka užicati na ulici
Uostalom propao je on bio pa je ona povukla par veza i spasila mu firmu bankrota,sam je to izjavio.
Uostalom propao je on bio pa je ona povukla par veza i spasila mu firmu bankrota,sam je to izjavio.
-
moonca
#220 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Na osnovu njenih izjava- nesto je ipak rekao u tom 'tonu'.bingov buraz wrote:Zasto bi ga tuzila kad nije nista ni rekao.moonca wrote:Nigdje ne nadjoh da ce tuziti Downey-ja,ovo je ozbiljna kleveta.
Drzi se ti Kurira i Avaza daleko ces stici.
Pomenute -ne citam.
-
moonca
#221 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
HAVANA wrote:Sta bi ti radio da imas 150 miliona? Eki razvela se,razvela se i mubera s trinestog,sta cu joj ja.
'
'Oce ona na trinaesti
- Point.
#222 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sto je Sanela sponzorusa ako se udala i razvela od tipa? Standard na Zapadu je da se imovina dijeli pola-pola kada dodje do razvoda braka.meteorit135531 wrote:Meni su zanimljivi ovi nasi forumasi.Zanemaruju ovu cinjenicu.
![]()
Jebo mater, ova Sanela je po forumskim standardima, filantrop i humanista, veliki prijatelj Bosne i Hercegovine,jet set trendseterica, dok je recimo osrednja treba Amella sa dva L iz Rajlovca koja svakog mjeseca mijenja suvozaceva mjesta bijesnih vozila sirom Kantona Sarajeva obica kurava i polupolovna sponzorusica niskog kalibra i razorne moci..
![]()
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti.![]()
Moras biti dobro lukav i iskusan za te stvari.![]()
Dobro, zna zena namirisati priliku za dobru promociju u davno joj zaboravljenoj domovini.. pogledajte samo kako joj se djeca zovu . prava bosanska imena , nema sta.![]()
Nikad ne mogu zaboraviti onu sliku kad izlazi iz aviona , cetiri tjelohranitelja nose njenu djukelu.. da se dzukac ne umori.![]()
![]()
![]()
Kazem ja, lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti.![]()
Pisaj po sirotinji.
I sta ima veze sto ima pasce? Da nece mozda ovcu vucati za sobom. Ohladite malo.
- Haris.ba
#223 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ima li iko nama da valja? Ono barem jedno ime?
P.S.
Ne znam detalje, ali priča se da je bila spona preko nekih drugih ljudi iz BiH koji su doveli arape u banku joj od muža. A u trenutcima kada ti nedostaje živa lova - to je biznis.
A i da nije mrdnula prstom - imala je pravo na pola imovine muža. Ko što je i on imao pravo na pola njene.
P.S.
Ne znam detalje, ali priča se da je bila spona preko nekih drugih ljudi iz BiH koji su doveli arape u banku joj od muža. A u trenutcima kada ti nedostaje živa lova - to je biznis.
A i da nije mrdnula prstom - imala je pravo na pola imovine muža. Ko što je i on imao pravo na pola njene.
Last edited by Haris.ba on 23/10/2017 15:12, edited 1 time in total.
-
moonca
#224 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Malo mi detalja znamo oko kaucija.Dala,dala--bilo ko da je dao - Ganic bi bio vani. Sta je tu velika stvar. Mogle su to biti i Silajdzica pare, ko to pouzdano zna.Mene vise zabrinjavaju ovi sto ovu Sanelu glorificiraju i daju joj status bozanstva jer je eto ona platila kauciju Ejupu Ganicu i jer se zagovarala za Jovana Divjaka.
Sve-rekla -kazala.
Neka je umiljata Bosanka u vrhu 'svijeta'.
- Tito_i_Partija
#225 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Jah, jebla mater kako samo smije? Trebali bi podhitno napravit' jedan popis po BiH da vidimo tacno sta je nama po ukusu i koga Sanela smije da dovede, a dotad nek' ih vodi svojoj kuci (van BiH, naravno).Better Man wrote: Lik na prvoj slici je žešći odron. Pa nije dovela Eddie-a Veddera, Davida Gilmoura, Rogera Watersa, Brucea Springsteena i da ne brajam dalje istinske veličine. Već jednog klasičnog debila i nadrkanog sileđiju.
Ti si jarane nesto plaho ogorcen u zadnje vrijeme. Sta se desava? I jos se slazes sa Better Man, pa gdje to ima?_BataZiv_0809 wrote:Sanela na braniku Bosne
Ja bi ti savjetov'o da slusas starije, jer oni imaju jako dobrih bisera. Evo npr sta ovaj matori lisac kaze, sto je ujedno i najbolji post na ovoj temi:
HAVANA wrote:Sanela je ba super,dzeko je super,zivot je lijep...Samo laganini i opusteno.Ne valja lajat puno,hoce cir...