Ja znam da ima covjek u Stockholmu koji prodaje pristup na server za nekih 1500 kruna za jedan box ali sam upravo pricao sa prijateljem koji je uzeo u Brckom istu stvar za 2 boxa i platio 100 eura. U oba slucaja je 1 godina i to signal preko sat-parabole a dekodiranje preko interneta. To za signal preko kablovske nisam nasao ali je najbolje da pitas covjeka kod kojeg si to vidio. Ja isto kao i ti nisam mogao postaviti antenu na fasadu ali sad sam kupio kucu i situacija se promjenila.malizeleni wrote:Kontam na kablovsku, vidio sam kod frajera dreambox, vuche signal s kablovske na dreambox, mislim da je dm 600, i onda card share.
Da smijem postaviti satelitsku, davno bih to
Inace sam malo pogledao tehnicku mogucnost za antenu bez motora jer cu u pocetku imati 2 boxa a kasnije mozda i vise. Da imam sve kanale koje zelim, a to su Svedski kanali za koje moram imati signal sa satelita Thor 3/5/6 na 0,8 W i Sirius 4 na 4,8 E + ExTy kanali sa Hot Bird 6/8/9 na 13 E i Eutelsat W2 na 16 E. 4 LNB se moze spojiti na multiswitch i onda svi signali idu preko jednog kabla i do svih uticnica...