Micki, ne pratis. Dogovoricemo se. Sjedi, uzmi sampitu.micki125 wrote:e pa dugo ti nešto traje, mogo bi ti je drugi opaliti dok ti tu nešto okolišaš i filozofiraš.BlooQ. wrote:micki125 wrote:pa dobro ima li tog sexa više, sve neka šuplja, ne mogu više da čekam, hoću zaplet.
dijete drago ovo se zove predigra...
ja o kolacima, mimi o omeksivacima...predigra
kako se suzdržati ..fakat..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vratnik
#201 Re: kako se suzdržati ..fakat..
-
vratnik
#202 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Jesu, ali nije bilo ovako napeto.micki125 wrote:ma ko bi ovo upratio, trebao bi mi godišnji, pa i u marisol su se stvari brže odvijale.
- BlooQ.
#203 Re: kako se suzdržati ..fakat..
čekajući dr.goga by Blookett
-
vratnik
#204 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ali osoblje nas je upozorilo da bi mogli biti odstranjeni. A tek se predigra razigrava.BlooQ. wrote:čekajući dr.goga by Blookett
-
vratnik
#206 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ali ja se nisam mogao suzdrzati, fakat. 
- BlooQ.
#207 Re: kako se suzdržati ..fakat..
okay konkretno pitanje:
šta za vas spada u normalno pod iskazivanjem njeznosti u kaficu?
- Ateista
#208 Re: kako se suzdržati ..fakat..
I ja jesam za kulturu ponasanja, nisam za sex na javnom mjestu, sve zavisi od mjesta, postoje mjesta na kojim bi meni bilo neugodno da se poljubim dok postoje neka na kojima se normalno moze i pofatati, sve zavisi. Kad su slasticarne u pitanju, i to zavisi od tipa slasticarne, a pravo mi je glupo postavljati takve natpise, to je stvar licne kulture i licne sramote ako neko nema osjecaj koliko se daleko moze ici na kojem mjestu.Rambo-Amadeus wrote: evo odgovorio sam i ateisti. nije mi problem sto se neko voda za ruke i ljubi. Ali jest mi problem ako se drpaju u slasticarni. Ili bilo kojem drugom mjestru gdje se jede i gdje dolaze i djeca. Ovaj forum je licemjeran do boli. Kad je tema maloljetnicka delikvencija onda svi drvlje i kamenje na odgoj djece. A onda ovdje dolaze sa argumentima "Sta fali, kad su skloni nasilju nek se nauce jos uz to i javnom nedolicnom ponasanju", KAO JEDNO OPRAVDAVA DRUGO.
Nisam nikakav vehabija, ni cistunac, ni konzervativac. Ali jesam za kulturu ponasanja. Ali to je pitanje svake individue ponaosob. Stid i obraz ili imas ili nemas. Ako nekom nije problem javno ispoljavati intimu (mislim na vise od obicnog poljupca ili ruke) to je onda njegov "problem".
Sto se tice djece, ne vidim nista lose da djeca vide nekog kako se fata, da gledaju scene sexa, kad vidim one gluposti na TV-u prije filma - oznaka 18, stvarno me nervira, zasto djeca ne smiju vidjeti scenu sexa? Treba da odrastaju a da ne znaju nista od tome? Osnova normalnog odrastanja je i normalan stav prema sexu, a ne mogu ga imati ako imaju cenzuru i niko pred njima ne smije izgovoriti rijec sex, ako ne znaju sta je to, ne smiju to nigdje vidjeti i slicno.
-
*mima*
#209 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Male pusice....ispreplitani prstici....njezni pogledi pui ljubavi......To mislim na mladu raju.....Mi kenjci stvarno treba da se suzdrzimo na javnm mjestu.
-
vratnik
#210 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Drzati se za ruke, ako treba cijelo vrijeme.BlooQ. wrote:okay konkretno pitanje:
Biti zaljubljen i tako dragu / dragog gledati, pa makar i ne primjetili da indiskretni konobar "zavrsava smjenu i da mora naplatiti".
Ponekad poljubiti dragu / dragog. (ok, ne mora se sad jezik baviti necistocama u predjelu krajnika, ali je valjda normalno da poljubim ponekad?!)
Hraniti jedno drugo vocnom salatom, jagodama, ili sta god..
To je meni sve normalno iskazivanje njeznosti.
(mozes li se namazati sampitom, svezane su mi ruke, a bas mi se jede?)
-
vratnik
#211 Re: kako se suzdržati ..fakat..
wtf
mima ne prepisuj!
mima ne prepisuj!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#213 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Soba ovo,stan ono...
Tegobe ne prestaju.Uspuhana od penjanja na 9-i sprat,Medena,još više uskuhana(Fa rižajogurtaloja miriše kroz 'austor),konačno stoji pred vratima dok Medeni prčka po džepu tražeći ključ.Nehotice mu ispade Sa Aromom Jagode na šta se ona vragolasto nasmEje...
Taman ključ nađe,kad vrata otvara NedajmiBožedamijeOvoSvekrva,gospođa s tegla-dioptrijom,nalik na Medenog malo,u papama,šlafroku od debelog frotira,prsluku...u ruci daljinski...: "hajte djeco,hajte,jestomamicurudoveo?"..."A zar niste vas dvoje u vikendici danas mama?",pita Medeni vidno unezgođen.Mama gleda Suknjicu:"E što si mršava velahavle,hajdajedete sine!Da vidiš buranije ko mozak,razbolilo se!Hajd,brzo,eno mu i ćaća sad jeo kaže da je dobra!".
Nakon što su na šampitu i fahd-pilad spucali buraniju,Njih Dvoje kreću ka sobi...konačno...Majka ostaje u kuhinji,ispunjava Sudoku i sluša Šadinliju na TV,a zapravo kunja..
Taman da otvore sobu,vrata se otvore sama.Čiko od 50 i kusur,nalik Medenom,u desnoj ruci Avaz,u lijevoj klipača,bijela Potkošulja marke Ključ Šik,pape,šorc...
Tata."O jestocurudoveo da gledamo Formulu skupa,haj bujrum djeco!!!",veselo će Tata.
Medeni u sobi ima veeelki LCD HD,ovo ono,tata u dnevnom ima obični gorenje...
Formula piči,tata kunja,a medeni i medena,pomireni sa sudbinom,sjeli za kompjuter...da malo forumaju..ach,liebe ist..
Tegobe ne prestaju.Uspuhana od penjanja na 9-i sprat,Medena,još više uskuhana(Fa rižajogurtaloja miriše kroz 'austor),konačno stoji pred vratima dok Medeni prčka po džepu tražeći ključ.Nehotice mu ispade Sa Aromom Jagode na šta se ona vragolasto nasmEje...
Taman ključ nađe,kad vrata otvara NedajmiBožedamijeOvoSvekrva,gospođa s tegla-dioptrijom,nalik na Medenog malo,u papama,šlafroku od debelog frotira,prsluku...u ruci daljinski...: "hajte djeco,hajte,jestomamicurudoveo?"..."A zar niste vas dvoje u vikendici danas mama?",pita Medeni vidno unezgođen.Mama gleda Suknjicu:"E što si mršava velahavle,hajdajedete sine!Da vidiš buranije ko mozak,razbolilo se!Hajd,brzo,eno mu i ćaća sad jeo kaže da je dobra!".
Nakon što su na šampitu i fahd-pilad spucali buraniju,Njih Dvoje kreću ka sobi...konačno...Majka ostaje u kuhinji,ispunjava Sudoku i sluša Šadinliju na TV,a zapravo kunja..
Taman da otvore sobu,vrata se otvore sama.Čiko od 50 i kusur,nalik Medenom,u desnoj ruci Avaz,u lijevoj klipača,bijela Potkošulja marke Ključ Šik,pape,šorc...
Tata."O jestocurudoveo da gledamo Formulu skupa,haj bujrum djeco!!!",veselo će Tata.
Formula piči,tata kunja,a medeni i medena,pomireni sa sudbinom,sjeli za kompjuter...da malo forumaju..ach,liebe ist..
- BlooQ.
#214 Re: kako se suzdržati ..fakat..
dr.gog wrote:Soba ovo,stan ono...
raznjezih se se al fakat
- BlooQ.
#215 Re: kako se suzdržati ..fakat..
mima wrote:Male pusice....ispreplitani prstici....njezni pogledi pui ljubavi......To mislim na mladu raju.....Mi kenjci stvarno treba da se suzdrzimo na javnm mjestu.
ovo gore je sve okay, al cega sam se ja nagledala nemrem prepricati
a ovo kenjci je koja grupacija :S
-
*mima*
#216 Re: kako se suzdržati ..fakat..
E jebiga gog...............ne valja ti scenario......otjeraj tatu.
-
vratnik
#217 Re: kako se suzdržati ..fakat..
(vratio se Dr. Gog, svi jedete SVOJE kolace SVOJIM rukama sa SVOG tanjira).
- BlooQ.
#218 Re: kako se suzdržati ..fakat..
i sAD djecica iz price dr.goga odlaze u kafic i poneseni zeljom pohvataju se onako hard core ?
znam da je vjerovatno djecici tesko jer nemaju gdje ( a ponekad s kim) ali i meni je bilo tesko pa nisam se fatala po javnim mjestima gdje me ljudi vide
samo na skrivenim
i nisam kenjac stari
dr.gog imal taj mali iz price golfa kakvog
?
znam da je vjerovatno djecici tesko jer nemaju gdje ( a ponekad s kim) ali i meni je bilo tesko pa nisam se fatala po javnim mjestima gdje me ljudi vide
i nisam kenjac stari
dr.gog imal taj mali iz price golfa kakvog
- BlooQ.
#220 Re: kako se suzdržati ..fakat..
vratnik wrote:(vratio se Dr. Gog, svi jedete SVOJE kolace SVOJIM rukama sa SVOG tanjira).
imas komad sampite u uhu i grozdica ti je u lijevoj nozdrvi
-
radiostar
#221 Re: kako se suzdržati ..fakat..
auu... nema me pola sata i onda vise nista ne mogu upratiti.
hoce li mi ko u kratkim crtama prepricati zadnje 2-3 strane?
-
vratnik
#222 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Sve dok je sampita u redu je..BlooQ. wrote:vratnik wrote:(vratio se Dr. Gog, svi jedete SVOJE kolace SVOJIM rukama sa SVOG tanjira).
imas komad sampite u uhu i grozdica ti je u lijevoj nozdrvi
-
vratnik
#223 Re: kako se suzdržati ..fakat..
skini se, namazi se sampitom i sjedi do Mikija.radiostar wrote:auu... nema me pola sata i onda vise nista ne mogu upratiti.
- BlooQ.
#224 Re: kako se suzdržati ..fakat..
pa postalo je komplikovano, ja mislila da imam sanse kod mimi ona otrcala po softli, kolaci i dalje u igri, sve se zakuhalo al onda dosao dr.gog pa smo se obukli i vratili na diskusiju o topicuradiostar wrote:auu... nema me pola sata i onda vise nista ne mogu upratiti.
-
*mima*
#225 Re: kako se suzdržati ..fakat..
Ja bjezim sa posla.....odoh da kupim tepsiju sampite.....i trcim u svoj dom.....