Jest iz Ameline ruke.juka83 wrote:Jeli jeo Amidza???
Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Moderator: anex
- Dogman
#201 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
-
Majjah
#202 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Jeste, htio bih muzjaka, ovaj maleni neodoljivo podsjeca na mog sa kojim sam odrastao. Ako je slucajno ovaj muski, ja bih sutra odmah dosao po njega!Dogmen wrote:Udomljen nije sigurno, a koji je spol ne znam.
Je li ti vazno koji je spol?
- Dogman
#203 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Sutra cemo ti javiti za spol, a ako ovaj bude zenski, mozda ti se neki drugi muski svidi.Majjah wrote:Jeste, htio bih muzjaka, ovaj maleni neodoljivo podsjeca na mog sa kojim sam odrastao. Ako je slucajno ovaj muski, ja bih sutra odmah dosao po njega!Dogmen wrote:Udomljen nije sigurno, a koji je spol ne znam.
-
Majjah
#204 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
OK, mozda malo ruzno izgleda sto ovako biram kao po katalogu, ali nabaviti sebi psa je velika obaveza i odgovornost, znam sta pricam jer sam 15 godina imao jednog. Buduci da sam ja i iz Visokog i ako ces se vec potruditi da provjeris za ovoga, sad cu ti postaviti slike koji mi jos od ovih dolaze u obzir, ali ovaj je 1 na listiDogmen wrote:Sutra cemo ti javiti za spol, a ako ovaj bude zenski, mozda ti se neki drugi muski svidi.Majjah wrote:Jeste, htio bih muzjaka, ovaj maleni neodoljivo podsjeca na mog sa kojim sam odrastao. Ako je slucajno ovaj muski, ja bih sutra odmah dosao po njega!Dogmen wrote:Udomljen nije sigurno, a koji je spol ne znam.
P.S. Svoj broj i ime cu ti poslati preko PP, vazi?
http://i40.klix.com/6ghphz.jpg
http://i42.klix.com/2d003dh.jpg
-
ajsela
#205 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Majjah nadam se da ce se naci muskic izmedju ovih i da ces ga udmotit!! Cuvam fige!!!!!!
-
csejla
#206 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Ducelline hvala na pomoci, juce mi se javilo par ljudi koji su donirali novac. Dakle imamo sigurno placen novi dan-dva za ove ljepotane
Sa nekim ljudima se nisam stigla naci. Dakle hvala svima na pomoci, i molim Vas da i dalje skupljamo novac i uspijemo produziti boravak ovim ljepotanima.
-
7th_Heaven
#207 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Ja cu u subotu biti u Sarajevu tako da mogu donirati nesto novca ili hrane!
Trebalo bi u vrijeme SFF napraviti neku akciju, napraviti neke transparente s slikama ubijenih, zatrpanih, izgladnjelih pasa i okacit ih tamo kraj crvenog tepiha neka svi vide koliki smo mi primitivci!!!
I kao idemo u Evropu AHA

Trebalo bi u vrijeme SFF napraviti neku akciju, napraviti neke transparente s slikama ubijenih, zatrpanih, izgladnjelih pasa i okacit ih tamo kraj crvenog tepiha neka svi vide koliki smo mi primitivci!!!
I kao idemo u Evropu AHA
-
ajsela
#208 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Super, javi se Ameli ili Sejli za donaciju, imaju ovdje brojevi telefona! Hvala ti!!
- samrichakk
#209 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=998
Hvala OSlobodjenju,jedinom predstavniku "sedme sile" koji se taj dan odazvao na nas poziv!
Hvala im do neba!
PS:A onda smo dobili "jezikovu juhu" od tzv."Prijatelja zivotinja" sto smo digli toliku pompu,sto smo medije uopce zvali?!
Sram neka ih bude! Jer oni se pojavise tek u 17.30 i jos su sebi dali zapravo da nama pridikuju koji smo taj dan ako nista drugo,ono bar dosli na vrijeme!
Ako nemaju kadra,uslova i edukacije,da budu organizacija za pomoc zivotinjama nije mi jasno zasto uopce postoje?! Da peru pare????
Hvala OSlobodjenju,jedinom predstavniku "sedme sile" koji se taj dan odazvao na nas poziv!
Hvala im do neba!
PS:A onda smo dobili "jezikovu juhu" od tzv."Prijatelja zivotinja" sto smo digli toliku pompu,sto smo medije uopce zvali?!
Sram neka ih bude! Jer oni se pojavise tek u 17.30 i jos su sebi dali zapravo da nama pridikuju koji smo taj dan ako nista drugo,ono bar dosli na vrijeme!
Ako nemaju kadra,uslova i edukacije,da budu organizacija za pomoc zivotinjama nije mi jasno zasto uopce postoje?! Da peru pare????
-
dulcinella
#210 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Svaka cast "Oslobodjenju"! S tim da je autor clanka pogresno naveo da su spasioci clanovi SOS-a. Izvini, Samra, morala sam!
No, bitno je da su se odazvali pozivu, i zato im neizmjerno hvala! 
- samrichakk
#211 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Ma sve je ok Dulcinella 
Ipak najbitnije je da je objavljena istina o tome sta se tog dana desavalo na Butmiru...
Kazu da je sad sva ta zona poravnana bagerima...a to onda znaci da su preostali psi pobijeni(oni koji nisu mogli bjezati) a drugi da su "raseljeni"

Ipak najbitnije je da je objavljena istina o tome sta se tog dana desavalo na Butmiru...
Kazu da je sad sva ta zona poravnana bagerima...a to onda znaci da su preostali psi pobijeni(oni koji nisu mogli bjezati) a drugi da su "raseljeni"
-
amelino
#212 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Da se i ja javim...maloprije sam usla u kucu..skupili smo dosta hrane i sredstava. Pomoc je i dalje potrebna..Hvala, hvala, hvala u njihovo ime svima!!!!!!
Hrane imaju za narednih nekoliko dana:)
Za sutra je planirano kupanje i stavljanje sredstava protiv buha i krpelja koje smo kupili uz Vasu pomoc..na sigurnom su i siti su...odmor im je prijeko potreban...
Amidja je najbolji i najzahvalniji pas na svijetu i ne izlazi mi iz glave..
Nevjerovatan je:) Kao i ostali , ali on i njegova drugarica sa 3kucica su stvarno posebni!!!!

Hrane imaju za narednih nekoliko dana:)
Za sutra je planirano kupanje i stavljanje sredstava protiv buha i krpelja koje smo kupili uz Vasu pomoc..na sigurnom su i siti su...odmor im je prijeko potreban...
Amidja je najbolji i najzahvalniji pas na svijetu i ne izlazi mi iz glave..
Nevjerovatan je:) Kao i ostali , ali on i njegova drugarica sa 3kucica su stvarno posebni!!!!
Last edited by amelino on 03/07/2009 16:11, edited 1 time in total.
- samrichakk
#213 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Mene se posebno dojmila Pomajka-majka od onih sto su bili zakopani,koja je prihvatila da doji i sve ostale bez mame 
Naravno svi su oni posebni,svako na svoj nacin ...
Neka su nam zivi i zdravi jos godina 100 i da ih sto prije udomimo pa da se bacimo na pronalazenje drugih nesrecnika i trazenje doma njima
Naravno svi su oni posebni,svako na svoj nacin ...
Neka su nam zivi i zdravi jos godina 100 i da ih sto prije udomimo pa da se bacimo na pronalazenje drugih nesrecnika i trazenje doma njima
-
dulcinella
#214 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Hehehe, "Amidza"!
Legende moje! Ljubim vas!
-
floky
#215 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
molim da mi pošaljete adresu odnosno kako doći do tih gladnih pasa nahranila i udomila sam mnoge lutalice jedan takav je i kod mene kući želim pomoći recite gdje i kada da donesem hranu unaprijed hvala

-
jaca78
#216 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Imas ovdje medju postova brojeve od nekoliko ljudi kojima se mozes javiti.
Hvala
Hvala
-
dulcinella
#217 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
061/819-335 Aldin
061/360-285 Sejla
061/597-481 Amela
063/222-939 Dunja
066/878-603 Suana
061/360-285 Sejla
061/597-481 Amela
063/222-939 Dunja
066/878-603 Suana
-
Bistra_boza
#218 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
@Amelinoamelino wrote:Da se i ja javim...maloprije sam usla u kucu..skupili smo dosta hrane i sredstava. Pomoc je i dalje potrebna..Hvala, hvala, hvala u njihovo ime svima!!!!!!
Hrane imaju za narednih nekoliko dana:) Hvala svima koji pomazu!!! Za sutra je planirano kupanje i stavljanje sredstava protiv buha i krpelja koje smo kupili uz Vasu pomoc..na sigurnom su i siti su...odmor im je prijeko potreban...
Amidja je najbolji i najzahvalniji pas na svijetu i ne izlazi mi iz glave..Sinoc sam ga mazila i pitala dobra 2sata i jedva cekam da ga opet vidim
Nevjerovatan je:) Kao i ostali , ali on i njegova drugarica sa 3kucica su stvarno posebni!!!!![]()
Imate PM za donaciju, molim odgovor. Pozdrav.
- PeshtA
#219 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Moze li broj DEVIZNOG racuna, swift code banke, ime banke i primaoca na [email protected]
nemam zadnjih dana vremena za forum
masho, ako si gdje u ovome ... javi
hvala
hvala
-
csejla
#220 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Hvala Vam na spremnosti da pomognete. Amelino ce Vam posalti sve podatke na mail.PeshtA wrote:Moze li broj DEVIZNOG racuna, swift code banke, ime banke i primaoca na [email protected]
hvala
Pozz
-
Bistra_boza
#221 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
Cestitke i postovanje za sprovedenu akciju spasavanje tih divnih stvorenja.
- samrichakk
#222 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
[quote="Majjah"]
On je tvoj prijatelj, tvoj partner, tvoj branilac, tvoj pas. Ti si njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će ti biti vjeran i iskren do zadnjeg otkucaja njegovog srca. Najmanje što mu duguješ je da zaslužiš ovakvu odanost.
Najbolja izreka koju sam do sada procitala! Ziva istina!

On je tvoj prijatelj, tvoj partner, tvoj branilac, tvoj pas. Ti si njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će ti biti vjeran i iskren do zadnjeg otkucaja njegovog srca. Najmanje što mu duguješ je da zaslužiš ovakvu odanost.
-
darprirode
#223 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
jel udomljen ijedan stenac?
-
Majjah
#224 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
hehehe, slazem sesamrichakk wrote:Majjah wrote:
- samrichakk
#225 Re: Dvadesetak pasa polumrtvi od gladi!!! Pomozite!!!
majjah
kontaktiraj amelu na 061 597 481 pa ce te ona odvesti do cuceka
kontaktiraj amelu na 061 597 481 pa ce te ona odvesti do cuceka