Jesu li to "argumenti"?arman1 wrote:Moram te razočarati ali fulio si.hrasno38 wrote:
Nravavno mada je Kemo bio ljudska gromada u politickom smislu Tito je ipak bio planina sto je neoborivo dokazivo na milionu primjera. Jedina mu je mana naravno kod ponekih na ovom forumu ta sto nije bio musliman!!!!! Ne znam da li si i ti medju navedenim!!!!!
Od tri nja BH političara za mene samo je jedam , muhamedanac
1. Alija Izetbegović
2. Željko Komšić
3. Bogić Bogičević.
DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
-
Lesli Eldridž
#201 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#202 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Nisam ja tebi prvi rekao da lažeš.Lesli Eldridž wrote:Nerviraš se? Istina boli. Znam da te boli, a za tvoj riječnik se neću ja brinuti već moderatori...
Nek moderatori rade svoje u to se neću uplitati niti o tome raspravljati.
Jeste istina boli da se zlikovci slobodno šeću i opet nas masovno vuku za nos pd krinkom ideala prošlih vremena kojih se malo ko i sjeća kako treba.
-
gumifufna
#203 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Ne postujem ni jedne samo postujem zrtve koji su poginuli od maslinastozelene i te su zrtve dio mene.Lesli Eldridž wrote:Ja Tita poštujem, a ti poštuj ove druge i ne krij se iza mrtvih i nevino stradalih u zadnjem ratu...gumifufna wrote:Ma nema nikakve izvinjavam se sto sam ista rekao ,eto pravite vatromet i veselite se.Lesli Eldridž wrote:Kakve veze ima Dan mladosti sa masakrom u zadnjem ratu, bogati?
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#204 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Samo mi pokaži gdje sam ja to napisao? Nisi me uvrijedio kao što i meni nije bila namjera uvrijediti bilo koga. Hoću samo da kažem da ako si ono boldovano zaključio na osnovu nekog mog posta, debelo si pogriješio...gumifufna wrote:Mi se prisjecamo blize proslosti a vi se prisjecate vremena od prije 30 godina.Nisam ni mislio napisati nista na ovoj temi,ali me je tvoj post malo uvrijedio da se trebamo stiditi sto se sjecamo danasnjeg dana po necemu losem.I tebi se izvinjavam sto sam uopste tvoj post citirao ili te mozda uvrijedio i nastavi razmisljati svojom glavom i nemoj prpustiti veceras vatromet i u subotu brenin koncert simbola jugoslovenstva.Romeo 80 wrote:U to ne ulazim, ali mi još niko ne odgovori kakva je kolizija prisjećati se prošlih vremena i imati pijeteta prema nedužnim žrtvama?
Ko ovdje nosa štafete Tileta ti? Ništa ja nisam zaboravio, samo razmišljam svojom glavom i ne dopuštam nacionalističkoj bagri da pljuje po čovjeku koji nas je sve zadužio.
Sretan vam dan mladosti jogosloveni
-
Lesli Eldridž
#205 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
To nije Titova vojska i opet ti pišem da lažeš. To je bila vojska Republike Srpske i regularne jedinice Vojske SRJ. Ufatih te opet u laži.arman1 wrote:Nisam ja tebi prvi rekao da lažeš.Lesli Eldridž wrote:Nerviraš se? Istina boli. Znam da te boli, a za tvoj riječnik se neću ja brinuti već moderatori...
Jeste istina boli da se zlikovci slobodno šeću i opet nas masovno vuku za nos pd krinkom ideala prošlih vremena kojih se malo ko i sjeća kako treba.
-
Lesli Eldridž
#206 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Nisu od maslinasto zelene, već od maskirne srpske. To nije bila JNA. Jugoslavija se raspala 4 godine ranije...gumifufna wrote: Ne postujem ni jedne samo postujem zrtve koji su poginuli od maslinastozelene i te su zrtve dio mene.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#207 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Balavac nepristojni kad izgubiš snagu argumenata prelaziš na argument snage neviđenog neodgoja i vulgarnosti.Lesli Eldridž wrote:To nije Titova vojska i opet ti pišem da lažeš. To je bila vojska Republike Srpske i regularne jedinice Vojske SRJ. Ufatih te opet u laži.arman1 wrote:Nisam ja tebi prvi rekao da lažeš.Lesli Eldridž wrote:Nerviraš se? Istina boli. Znam da te boli, a za tvoj riječnik se neću ja brinuti već moderatori...
Jeste istina boli da se zlikovci slobodno šeću i opet nas masovno vuku za nos pd krinkom ideala prošlih vremena kojih se malo ko i sjeća kako treba.Hoćeš li me tužiti mami i tati dijete?
Što čitav svijet vidi ti ne. Uživaj u svojoj ograničenosti.
Za mene svak dalja diskusija s tobom je ztvorena, nisi subjekat nego objekat.
-
Lesli Eldridž
#208 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
arman1 wrote: Balavac nepristojni kad izgubiš snagu argumenata prelaziš na argument snage neviđenog neodgoja i vulgarnosti.
Što čitav svijet vidi ti ne. Uživaj u svojoj ograničenosti.
Za mene svak dalja diskusija s tobom je ztvorena, nisi subjekat nego objekat.
-
bosanska rijec
#209 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Romeo 80 wrote:@bosanska riječ
Ništa ti ja u usta ne stavljam, to sama radiš! Da ljudi čestitaju dan mladosti i šta je tu loše? Znaš li ti uopšte šta je taj dan predstavljao?
Ne odgovori mi zbog čega sam u koliziji ako poštujem i Dan mladosti i nevine žrtve...
Sad samo čekam da mi spomeneš i srebreničke žrtve, a sve onako dušebrižnički!
Znaš li ti da je u BiH za vrijeme rata svaki dan neko ginuo? Znači li to da ne smijem slaviti svoj rođendan?
Boze sacuvaj evo me u BiH i ne poznajem ikoga da na ovaj dan zalosti i pomene taj nekadasnji dan koji se slavio. Koloziji su oni koji na ovaj dan mogu slaviti a kobajagi postuju zrtvu. Ne znam ovdje u BiH ikoga da na ovaj dan zalosti uopce i pomene taj dan mladosti. U stvari svi su istinski tuzni zbog prekinuta 71 mlada zivota, vjerovatno im pamet na taj dan stane zbog pocinjenog zlocina, tako da im taj dan (sretni) iz tog sistema i ne pada na um. Jesi ti uopce normalan kad kazes" znas li ti da je za vrijeme rata svaki dan neko ginuo, znaci li to da ne smijem slaviti rodjendan ", kakvo je ovo po redjenje sa ovim masakrom i krvoprolicem.
- SaraLe
#210 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Lijepo se sjetiti dana mladosti
Ali slaviti i praviti vatromet na danasnji dan, je ODVRATNO
Ali slaviti i praviti vatromet na danasnji dan, je ODVRATNO
- Romeo 80
#211 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Džaba, ja u klin, ti u ploču. Da krenemo od početka: da li ti znaš ikoga da "slavi" ovaj dan ili ne je nebitno. Ima jako puno ljudi koji znaju šta je Dan mladosti predstavljao i dok su živi prisječaće se tog datuma sa nostalgijom. Borili ste se za demokratiju i izborili koliko vidim, pa prema tome u pravom demokratskom duhu pusti meni i meni sličnima da se prisjećamo čega želimo. To je ono znaš, demokratija.bosanska rijec wrote:Romeo 80 wrote:@bosanska riječ
Ništa ti ja u usta ne stavljam, to sama radiš! Da ljudi čestitaju dan mladosti i šta je tu loše? Znaš li ti uopšte šta je taj dan predstavljao?
Ne odgovori mi zbog čega sam u koliziji ako poštujem i Dan mladosti i nevine žrtve...
Sad samo čekam da mi spomeneš i srebreničke žrtve, a sve onako dušebrižnički!
Znaš li ti da je u BiH za vrijeme rata svaki dan neko ginuo? Znači li to da ne smijem slaviti svoj rođendan?
Boze sacuvaj evo me u BiH i ne poznajem ikoga da na ovaj dan zalosti i pomene taj nekadasnji dan koji se slavio. Koloziji su oni koji na ovaj dan mogu slaviti a kobajagi postuju zrtvu. Ne znam ovdje u BiH ikoga da na ovaj dan zalosti uopce i pomene taj dan mladosti. U stvari svi su istinski tuzni zbog prekinuta 71 mlada zivota, vjerovatno im pamet na taj dan stane zbog pocinjenog zlocina, tako da im taj dan (sretni) iz tog sistema i ne pada na um. Jesi ti uopce normalan kad kazes" znas li ti da je za vrijeme rata svaki dan neko ginuo, znaci li to da ne smijem slaviti rodjendan ", kakvo je ovo po redjenje sa ovim masakrom i krvoprolicem.
Ja još uvijek ne dobih odgovor na pitanje postavljeno nekoliko puta ranije?!
-
bosanska rijec
#212 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Ma vrati se ti dvije strane unaprijed kad si poceo da stavljas meni usta sistem i Tita a evo sad izmisljas da ti neko brani
da se prisjecas.
da se prisjecas.
- avicena
#213 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Pitali jednu bakicu...
-Kada je bako bilo najljepse zivjeti?
-Za vrijeme Josipa.
-Josipa Broza Tita?
-Ma jok. Franje Josipa.
-A zasto baba?
-Ja tada imala 20 godina.
-Kada je bako bilo najljepse zivjeti?
-Za vrijeme Josipa.
-Josipa Broza Tita?
-Ma jok. Franje Josipa.
-A zasto baba?
-Ja tada imala 20 godina.
-
Umjetnik a
#214 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
sjetite se tuzlanske kapije a ne titovog rođendana
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#215 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
... e jes` bio lafcina, ... Sretan Dan mladosti svima onima koji se sjecaju nase lijepe mladosti. Bila su to ponosna vremena.
Sta mozemo, ... prodjose ta vremena. Dodjose neki novi politicari, njemu ni do koljena, .... instalirase nazovi demokratski sistem, a u stvari .... napravise sprdnju od demokratije. Sazdase sistem u kojem je osnova anarhija, sofisticirana diktatura i tiranija nad glupim narodom, ... pljacka, ... kriminal, .... licemjerstvo, amoralnost i duhovna bijeda.
Zivio Josip Broz, bio je dobar skroz!
- Romeo 80
#216 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Amin!pape wrote:... e jes` bio lafcina, ...
![]()
Sretan Dan mladosti svima onima koji se sjecaju nase lijepe mladosti. Bila su to ponosna vremena.
Sta mozemo, ... prodjose ta vremena. Dodjose neki novi politicari, njemu ni do koljena, .... instalirase nazovi demokratski sistem, a u stvari .... napravise sprdnju od demokratije. Sazdase sistem u kojem je osnova anarhija, sofisticirana diktatura i tiranija nad glupim narodom, ... pljacka, ... kriminal, .... licemjerstvo, amoralnost i duhovna bijeda.
Zivio Josip Broz, bio je dobar skroz!
-
Lesli Eldridž
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#218 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Lesli Eldridž wrote:@Pape![]()
Oni ovdje mogu reci sve sto zele.
Ni na temi "Titomanija" ni na ostalim temama o njemu niko, doslovno niko nece biti banovan.
Izuzetak su oni koji posegnu za medjusobnim uvredama.
- stochar
#219 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
samo da potcrtam:

- Romeo 80
#220 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Shvati da u tome nema ništa loše i ako ti se tema ne sviđa imaš opciju da je ne posjećuješ...bosanska rijec wrote:Ma vrati se ti dvije strane unaprijed kad si poceo da stavljas meni usta sistem i TitaPrije će biti obrnuto, ali ele nejsi! a evo sad izmisljas da ti neko brani
da se prisjecas.Ne kažem da mi neko brani već mi se na silu pokušava instalirati nekakav osjećaj stida što na temi s naslovom "Druže Tito sretan ti rođendan želim ljudima sretan Dan mladosti, a pritom mi se lijepe etikete licemjera, glupana i šta sve ne!
-
barby02
#221 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Ovdje se sjecamo dana mladosti a ne " Dogodilo se na danasnji dan " Kapija ima svoje zrtve i treba im se pokloniti ali mislim da nije fer prepucavati se i dokazivati, ko grijesi jer se ocito ne razumijete. I u II sv. ratu je bilo zrtava kojih se danas ne sjecamo. . ogromnih gubitaka i velikih ljudi. . E sad neko ce spomenuti One na Sutjesci,neko One na Bleiburgu.
To je stvar odgoja i ukusa na neki nacin.
Ja sam postovalac lika i djela J.B. Tita sto ne znaci da nije bilo fula ali ne sa Njegove strane. . . . Mojih 11 godina kada je umro, bilo je dovoljno da se iskusi zivjeti s Titom ali i kasniji socijalisticki period do rata ,samo sto se mi nismo morali opterecavati politikom i nismo slusali vijesti pa stvari pamtim iz prakse a ne iz arhiviranog materijala.
I zna se, kada je Tito dolazio u javne i zvanicne posjete, kriminalci su sami odlazili u zatvor( da posjeta protekne bez moguceg incidenta) jer ih je drzava ustrojila , a drzave je bilo.
Hajde danas reci obicnom huliganu da se makne sa ulice u svrhu necega. . ma ne mozes ih nafatat. .
To je stvar odgoja i ukusa na neki nacin.
Ja sam postovalac lika i djela J.B. Tita sto ne znaci da nije bilo fula ali ne sa Njegove strane. . . . Mojih 11 godina kada je umro, bilo je dovoljno da se iskusi zivjeti s Titom ali i kasniji socijalisticki period do rata ,samo sto se mi nismo morali opterecavati politikom i nismo slusali vijesti pa stvari pamtim iz prakse a ne iz arhiviranog materijala.
I zna se, kada je Tito dolazio u javne i zvanicne posjete, kriminalci su sami odlazili u zatvor( da posjeta protekne bez moguceg incidenta) jer ih je drzava ustrojila , a drzave je bilo.
Hajde danas reci obicnom huliganu da se makne sa ulice u svrhu necega. . ma ne mozes ih nafatat. .
- rado_vidjen
#222 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
na temi o tuzlanskoj kapiji je tesko ostavit rijec-dvije, a ovdje godinama prebirete jedno te isto...
fuj
fuj
-
Ali_G
#223 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Gledam malo po TVu, samo na nasim kanalima se redaju vijesti o danu mladosti. Ah sto nas je bravar zaduzio

I btw, da smo normalna drzava ne bi se vatrometi na danasnji dan bi se nekako valjda obiljezio Tz masakr, a ne bi se slavilo rodjenje bravara. Vrti se neka emisija na rtrs o bravaru. Sve mi se cini da sve sto je pravio, pravio je radi sebe da ga svijet pamti kao nekog lidera i neku bitnu felu u svemu.
I btw, da smo normalna drzava ne bi se vatrometi na danasnji dan bi se nekako valjda obiljezio Tz masakr, a ne bi se slavilo rodjenje bravara. Vrti se neka emisija na rtrs o bravaru. Sve mi se cini da sve sto je pravio, pravio je radi sebe da ga svijet pamti kao nekog lidera i neku bitnu felu u svemu.
Last edited by Ali_G on 25/05/2009 23:48, edited 1 time in total.
- turban
#224 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Hej Vi Titini sokolovi!!!
Sta je Bosna za vas?!
Maceha!?
Bedem koji vam neda koracati u tu vasu proslost?!
Zivjela Bosna-jedna jedina!!!
Sta je Bosna za vas?!
Maceha!?
Bedem koji vam neda koracati u tu vasu proslost?!
Zivjela Bosna-jedna jedina!!!
-
bosanska rijec
#225 Re: DRUZE TITO SRETAN TI RODJENDAN
Ne znam zasto si sarao po mom citatu kada si to mogao fino da ispises ispod njega. Ali nejse... Nisam primjetila da si ti cestitao dan mladosti, nego si samo ko papagaj pominjao sistem i Tita Kako vidim tek si sada pomenuo dan mladosti ... e ja sam se na to samo bila osvrnula, jer mi je bilo cudno da se to danas nesto slavi.Romeo 80 wrote:Shvati da u tome nema ništa loše i ako ti se tema ne sviđa imaš opciju da je ne posjećuješ...bosanska rijec wrote:Ma vrati se ti dvije strane unaprijed kad si poceo da stavljas meni usta sistem i TitaPrije će biti obrnuto, ali ele nejsi! a evo sad izmisljas da ti neko brani
da se prisjecas.Ne kažem da mi neko brani već mi se na silu pokušava instalirati nekakav osjećaj stida što na temi s naslovom "Druže Tito sretan ti rođendan želim ljudima sretan Dan mladosti, a pritom mi se lijepe etikete licemjera, glupana i šta sve ne!
A samo vi cestitajte i ako hocete i vatromet napravite...svakom svacije...