Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.SoulSeeker wrote:LAN CS? Pucačina na lokalno umreženim računarima.Gospoda Ministarka wrote:Neznam ja majke mi sta je to...
Gospoda Ministarka wrote:ali eto razumijem se nesto malo u nogomet i kladionicu ako ti ista znaci i Allaha mi znas kakvu pitu razvucem... i to na ruke...bez oklagije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda, ako to nije nešto plaho skupo. Nekada sam se bavio time profesionalno, danas više ne jer nemam vremena. Možda bi bilo u redu da tamo zdrmamo i forum dernek...Gospoda Ministarka wrote:Sto jel to pravis party?
Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
-
Gospoda Ministarka
#201 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
-
pupa hava
#202 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
samo diskretno stavi vrecu na glavuGospoda Ministarka wrote: Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.
-
Gospoda Ministarka
#203 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
pupa hava wrote:samo diskretno stavi vrecu na glavuGospoda Ministarka wrote: Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.nece niko skontati ko si
-
SoulSeeker
#204 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne može tako... Moraš nosit majicu sa nickom.Gospoda Ministarka wrote:Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.
Btw. ako već želiš ostati anonimna, mogu ti dati majicu sa mojim nickom jer su neki po mom registrovanju mislili da sam žensko, valjda zbog pogrešnog tumačenja nicka.
- spreca
#205 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
suspect_zero wrote:spreca wrote:Naj bolje su one majice sa dobrim sisama
![]()
odnosno ono sto je pod majicom
Grudi kolega, grudi
da ,da grudi u pravu si ali sise su ipak socnije
-
pupa hava
#206 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
kakva je to anonimnost kad su sad svi to procitali?SoulSeeker wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne može tako... Moraš nosit majicu sa nickom.Gospoda Ministarka wrote:Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.
Btw. ako već želiš ostati anonimna, mogu ti dati majicu sa mojim nickom jer su neki po mom registrovanju mislili da sam žensko, valjda zbog pogrešnog tumačenja nicka.
bolje i vreca...
-
Gospoda Ministarka
#207 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Znam, vidjela sam par puta..SoulSeeker wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne može tako... Moraš nosit majicu sa nickom.Gospoda Ministarka wrote:Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.
Nista, skontat cemo nesto samo se organizujte za boga miloga.
@pupa hava, jbg necu vrecicu na glavi ... hocu da me ipak vide pa da se pitaju koje bila ona koka zna li pitu praviti i igrati LAN... vec necega
Last edited by Gospoda Ministarka on 14/03/2010 20:26, edited 1 time in total.
-
zelenashica
#208 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
a mogu li ja sa djetelinom ili halterima .....nešto mi ovo zelenashica nije inSoulSeeker wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne može tako... Moraš nosit majicu sa nickom.Gospoda Ministarka wrote:Ja cekam kad ce se nesto konkretno za taj dernek ali ja bih htjela da bude neki na javnom mjestu... gdje ja mogu doc... diskretno proci kroz masu forumasa... skontat ko je ko... a ja i dalje da ostanem anonimna.
- Maraschino
#209 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
slazem se colega...spreca wrote:suspect_zero wrote:spreca wrote:Naj bolje su one majice sa dobrim sisama
![]()
Grudi kolega, grudi
-
SoulSeeker
#210 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Pa evo ja sam odmah za... Kad, gdje, u koliko...Gospoda Ministarka wrote:Znam, vidjela sam par puta..
Nista, skontat cemo nesto samo se organizujte za boga miloga.
-
SoulSeeker
#211 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Ma dođi u halterima, niko neće ni primjetiti zelenu djetelinu i zelenašenje.zelenashica wrote:a mogu li ja sa djetelinom ili halterima .....nešto mi ovo zelenashica nije in
- xinu
#212 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
jel' mogu i ovi novi kolaci na taj dernek? 
-
pupa hava
#213 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
i jesi li sa ove planeteGospoda Ministarka wrote: @pupa hava, jbg necu vrecicu na glavi ... hocu da me ipak vide pa da se pitaju koje bila ona koka zna li pitu praviti i igrati LAN... vec necega
-
SoulSeeker
#214 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Ma šuti... Kada sam se registrovao dobio sam par poruka tipa "jao kakav sladak nikić imaš, mora da su ti i okice u tom fazonu", "SoulSeeker??? Zaista dobar odabir nicka za nježnu dušu koja traži svoju izgubljenu polovinu" ili "Znam ja da si ti žensko, sve vi ljepotice uzimate muške nickove kako bi se zaštitile dosadnjakovića, priznaj da jesi"... i tako to... Ne razumijem zbog čega ovaj nick vuče na ženski jer je SoulSeeker lik iz video igara, doslovce bivši đavo koji se odlučio promjeniti nakon čega je počeo uništavati prave đavole u paklu kojima je skupljao duše kako bi ih poslije učionio dobricama.pupa hava wrote:kakva je to anonimnost kad su sad svi to procitali?ccc...to se radi preko pp-a...
![]()
Haman sam i knjigu mogao napisati o svojim "seksualnim iskustvima" na ovom forumu, al` sa pogrešnim osobama.
Dobra je i ova Zelenašicina fora sa halterima. Niko ne bi ni pogledao nick, a to poprilično garantuje anonimnost.pupa hava wrote:bolje i vreca...ne treba ni vesti nick na njoj
-
zelenashica
#215 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Mah kakviSoulSeeker wrote:
Dobra je i ova Zelenašicina fora sa halterima. Niko ne bi ni pogledao nick, a to poprilično garantuje anonimnost.
-
Gospoda Ministarka
#216 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Za relgiozne, "andeo" , "hurija"pupa hava wrote:i jesi li sa ove planeteGospoda Ministarka wrote: @pupa hava, jbg necu vrecicu na glavi ... hocu da me ipak vide pa da se pitaju koje bila ona koka zna li pitu praviti i igrati LAN... vec necega
za zalhubljenike auta "bolid "
za gradevince "beton"
I sto to uskratiti?
-
SoulSeeker
#217 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
LoL.zelenashica wrote:Mah kakvijoš bi nastao haos od kontanja koja je koja....jer tri nas imaju koje smo lude za halterima.....raščupana i Aura perez jakako idu sa halterima na grudima ................
-
pupa hava
#218 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
ne treba knjiga uopceSoulSeeker wrote:Ma šuti... Kada sam se registrovao dobio sam par poruka tipa "jao kakav sladak nikić imaš, mora da su ti i okice u tom fazonu", "SoulSeeker??? Zaista dobar odabir nicka za nježnu dušu koja traži svoju izgubljenu polovinu" ili "Znam ja da si ti žensko, sve vi ljepotice uzimate muške nickove kako bi se zaštitile dosadnjakovića, priznaj da jesi"... i tako to... Ne razumijem zbog čega ovaj nick vuče na ženski jer je SoulSeeker lik iz video igara, doslovce bivši đavo koji se odlučio promjeniti nakon čega je počeo uništavati prave đavole u paklu kojima je skupljao duše kako bi ih poslije učionio dobricama.pupa hava wrote:kakva je to anonimnost kad su sad svi to procitali?ccc...to se radi preko pp-a...
![]()
Haman sam i knjigu mogao napisati o svojim "seksualnim iskustvima" na ovom forumu, al` sa pogrešnim osobama.
-
pupa hava
#219 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
za ove u vladi, naravno, "gospodja ministarka"Gospoda Ministarka wrote:Za relgiozne, "andeo" , "hurija"pupa hava wrote:i jesi li sa ove planeteGospoda Ministarka wrote: @pupa hava, jbg necu vrecicu na glavi ... hocu da me ipak vide pa da se pitaju koje bila ona koka zna li pitu praviti i igrati LAN... vec necega
za zalhubljenike auta "bolid "
za gradevince "beton"
![]()
![]()
- bingov buraz
#220 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
To,to... :smajlikojicjeniistinskevrijednosti:spreca wrote:suspect_zero wrote:spreca wrote:Naj bolje su one majice sa dobrim sisama
![]()
Grudi kolega, grudi
- Cholina_Lokica
#221 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
nikad se vi dogovorit necete 
- hakazvaka
#222 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
a ja se cudio zasto me je dr.gog skepticno pogledao kad sam mu predlozio ovo za majiceDile wrote:nikad se vi dogovorit necete
naime, sve mi se je samo kazalo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#223 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
Gospodo, ne moze se na dvije teme raspravljati o potencijalnom druzenju.
Ova tema ima svoj naslov.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=74046
- hakazvaka
#224 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
kako je ovo zastrasujuceAurora Borealis wrote:Ta varijanta s nickovima je pogodna za nekad kad bude masovno okupljanje sa-Xovaca, jednog dana![]()
Ovako, samo sa-x logo, bijela podloga, i atraktivan model majica, i tamam.
neki smotani moderator
- hakazvaka
#225 Re: Da li biste zeljeli imati majicu sa logom Sarajevo-x ??
daj ba, sta ti je?ladyblue18 wrote:Gospodo, ne moze se na dvije teme raspravljati o potencijalnom druzenju.
prije si normalna bila