Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
bez_ideje

#201 Re: Sex prije braka

Post by bez_ideje »

pape wrote::D A ovo citiranje kod @bezidejne je vec pravi grupni sex, ... :D
Od nevine do grupnog sexa u samo par poteza misem :lol: :lol: :lol: :lol:
hejpeople

#202 Re: Sex prije braka

Post by hejpeople »

to nije najvazinije,ali ipak je dosta vazno i stvara realnu sliku o djevojci ukljucujuci i ostale stvari! znam ih dosta koje klanjaju po citav dan a jezikare teske bas one vjestice sto kad ih vidis ograises :) e djaba njoj sto je nevina i sto misli da ce je to dobro prodat!!
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#203 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

Boze me sacuvaj od komentara i jeda na ovoj temi.

Stravicno ( mahala_is_online_FULL_FORCE ).
Aurora Borealis

#204 Re: Sex prije braka

Post by Aurora Borealis »

Hebote gadi mi se gdje i s kim zivim.
U mp3 i Balkan i carsafi, i himen, i zaostalost, i ucmalost u glavu, i "tradicija", i "postenje", i nevinost (ko' da nije ubila boze me sacuvaj, pa nevina), i udrobljavanja religije i "odgoja" gdje argumenti prestaju. Ma hebo ti nas. Neka nama nas. I ne zasluzismo bolje.
HAVANA

#205 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Latina wrote:
HAVANA wrote: Slažem se.
Himen ih ne karakteriše,garant. :D
Nadam se da ces to reci i svojoj djeci ( bez obzira imas li sina ili kcerku ili oboje ).

Lako je lupetati po forumima. To je najlakse. :zzzz:

Čekaj malo.Da li ti stvarno smatraš da je himen neka garancija poštenja,morala,bilo čega?
Imam dvije ćerke i vaspitaću ih onako kako ja i moja žena mislimo da je ispravno.
To neće biti sigurno bespotrebnim ispiranjem mozga o čuvanju nevinosti do braka,mahanjem čaršafom i sl.Uvijek će moći sa nama razgovarati o svemu i imati u životu oslonac i pomoć pri donošenju ispravnih odluka.Ako ona osjeti da je sa nekim dovoljno bliska i da treba to da uradi ja je neću a i ne mogu u tome spriječiti.Sve polazi iz kućnog odgoja i čitav život se temelji na tome a mi ćemo pokušati to uraditi na najbolji mogući način.
Imao sam dosta djevojaka i sve ih i danas viđam ,neke udate ,neke ne ali jako drage osobe sa kojima sam proveo lijep dio mladosti i koje će mi uvijek ostati u lijepom siječanju.Nikada ali baš nikada ne bih mogao ni pomisliti o njima kao o nepoštenim :-)
Jednu dobru ,poštenu i ispravnu osobu karakterišu sasvim druge stvari od himena.Ima nešto i u glavi,vaspitanju,porodici,okolini pa i u oblačenju ,izboru muzike,škole...puno je tu stvari koje utiču na to kakva će osoba biti.Opet kažem,ni moja žena nije bila nevina a ni ja :D Kad smo se počeli zabavljati o nevinosti nismo ni razmišljali pa smo sve u životu zajedno napravili za razliku od mnogih koji jedno pričaju a drugo rade.Da ,ovo je forum ali ja o svemu uvijek pišem onako kako mislim i kako živim.
madner

#206 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Ne kontam ovo zgrazavanje.

Kao sad to neka novost? Promjenio se naglo mentalitet?
Nepravda? :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#207 Re: Sex prije braka

Post by anjusha »

@ havana

:kiss:
Layne

#208 Re: Sex prije braka

Post by Layne »

To HAVANA ocam' :mrgreen:
Sve bi ja to napis'o, isto tako, da mi nije mrsko kucat duge postove :mrgreen:
madner

#209 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Layne wrote:To HAVANA ocam' :mrgreen:
Da hoce tekma pocet vise :D
HAVANA

#210 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Layne wrote:To HAVANA ocam' :mrgreen:

Ma mrsko je i mani haveru al moram.Puna mi kuća žena a diraju mi ih. :evil:
hejpeople

#211 Re: Sex prije braka

Post by hejpeople »

niko i ne kaze da je nevinost ogledalo postenja, bar ja tako ne kazem... ne ide mi uz tu dobru i pristojnu djevojku,kulturnu,obrazovanu ... da ide u jarak s momcima svake subote novi!! takve tolerancije nigdje u svijetu nema!!
burek_in_space

#212 Re: Sex prije braka

Post by burek_in_space »

HAVANA,ljubi te brat...svaka ti je na mjestu,ali kako kontash da zajebavam(o) ove moralne vertikale ako ti jednim postom objasnish neke stvari?! :mrgreen:
Layne

#213 Re: Sex prije braka

Post by Layne »

hejpeople wrote:niko i ne kaze da je nevinost ogledalo postenja, bar ja tako ne kazem... ne ide mi uz tu dobru i pristojnu djevojku,kulturnu,obrazovanu ... da ide u jarak s momcima svake subote novi!! takve tolerancije nigdje u svijetu nema!!
Pa ako nije nevina, ne znači da svake subote ide u jarak s drugim :roll: kakvo razmišljanje, WOW, divim ti se :roll:
zelenashica

#214 Re: Sex prije braka

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:

Čekaj malo.Da li ti stvarno smatraš da je himen neka garancija poštenja,morala,bilo čega?
Imam dvije ćerke i vaspitaću ih onako kako ja i moja žena mislimo da je ispravno.
To neće biti sigurno bespotrebnim ispiranjem mozga o čuvanju nevinosti do braka,mahanjem čaršafom i sl.Uvijek će moći sa nama razgovarati o svemu i imati u životu oslonac i pomoć pri donošenju ispravnih odluka.Ako ona osjeti da je sa nekim dovoljno bliska i da treba to da uradi ja je neću a i ne mogu u tome spriječiti.Sve polazi iz kućnog odgoja i čitav život se temelji na tome a mi ćemo pokušati to uraditi na najbolji mogući način.
Imao sam dosta djevojaka i sve ih i danas viđam ,neke udate ,neke ne ali jako drage osobe sa kojima sam proveo lijep dio mladosti i koje će mi uvijek ostati u lijepom siječanju.Nikada ali baš nikada ne bih mogao ni pomisliti o njima kao o nepoštenim :-)
Jednu dobru ,poštenu i ispravnu osobu karakterišu sasvim druge stvari od himena.Ima nešto i u glavi,vaspitanju,porodici,okolini pa i u oblačenju ,izboru muzike,škole...puno je tu stvari koje utiču na to kakva će osoba biti.Opet kažem,ni moja žena nije bila nevina a ni ja :D Kad smo se počeli zabavljati o nevinosti nismo ni razmišljali pa smo sve u životu zajedno napravili za razliku od mnogih koji jedno pričaju a drugo rade.Da ,ovo je forum ali ja o svemu uvijek pišem onako kako mislim i kako živim.
:kiss: još si više porasto u mojim očima :-D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#215 Re: Sex prije braka

Post by pici »

vid @Havane šo se nahorozio :mrgreen: e nek si moralistima hekno pametnu pa nek se ringišpilaju :mrgreen: :thumbup:
hejpeople

#216 Re: Sex prije braka

Post by hejpeople »

koliko vidim ove djevojke oko mene ovdje uglavnom nema granice!ako je jedan bio dobar pa bila sa njim jedno mjesec dana , pa s drugim, pa s trecim ... uvjek neki novi i sa svakim sex! svi su oni vrijedni toga ne moze ni jednom reci ne,a niti hoce! pa cuj sta je lose u tome sto se ona sexa sa svakim svojim momkom?:)
ja tu ne vidim nista lose!!nije valjda taj broj njenih partnera ogledalo postenja :) hahaha
HAVANA

#217 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

hejpeople wrote:niko i ne kaze da je nevinost ogledalo postenja, bar ja tako ne kazem... ne ide mi uz tu dobru i pristojnu djevojku,kulturnu,obrazovanu ... da ide u jarak s momcima svake subote novi!! takve tolerancije nigdje u svijetu nema!!

Ja u jarku nikad nisam ni bio :lol: a ni ove djevojke prijašnje koje spomenuh.
Čuj jarak :lol: Mi smo to malo osječajnije radili :D A u jarak mogu ove turbo folk jebačice sa jebačima ala zmaj od šipova. :lol:
madner

#218 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Kako nikad na tebe da ne nalete kad tolko mjenaju da ne gledas samo? :D
hejpeople

#219 Re: Sex prije braka

Post by hejpeople »

to samo tako kazem''jarak'' :) hotel 30 maraka 3 sata !!! dosta i previse!! ma sve mi je to i vise nego vulgarno jer je ovdje sve to postalo normalno! uredu je biti s momkom kad ga dobro znas i planirate nesto vise od veze... pa sad... ni brak nije vjecan... ali kasnije krenu motom: jedan ko nijedan, dva ko dvaput nijedan... pa hajmo udri mujo!
madner

#220 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Opet ti u trecem licu, kao neki i neke druge. :D
burek_in_space

#221 Re: Sex prije braka

Post by burek_in_space »

hejpeople wrote:to samo tako kazem''jarak'' :) hotel 30 maraka 3 sata !!! dosta i previse!! ma sve mi je to i vise nego vulgarno jer je ovdje sve to postalo normalno! uredu je biti s momkom kad ga dobro znas i planirate nesto vise od veze... pa sad... ni brak nije vjecan... ali kasnije krenu motom: jedan ko nijedan, dva ko dvaput nijedan... pa hajmo udri mujo!
Za 30 maraka,ja dobijem nocenje sa doruchkom. :oops:
Aurora Borealis

#222 Re: Sex prije braka

Post by Aurora Borealis »

@HAVANA: Svaka cast na rezonu :thumbup:

Zar jednostavno ne mogu svi gledati svoja posla, pa nek se *ebe ko s kim hoce, i koliko hoce, i kad hoce, a da vi ne brojite i tabirite. *Ebi te i vi, ko vam brani. Ili budite dosljedni vjernici - ni to vam niko ne osporava. Ali brate mili, samo zadrzite za sebe. Vjera, moral i postenje se zadrzavaju za svoja 4 zida. Isto kao i broj partnera i broj promjenjenih poza.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#223 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

HAVANA wrote:
Latina wrote:
HAVANA wrote: Slažem se.
Himen ih ne karakteriše,garant. :D
Nadam se da ces to reci i svojoj djeci ( bez obzira imas li sina ili kcerku ili oboje ).

Lako je lupetati po forumima. To je najlakse. :zzzz:
Ne mislim da je garancija, ali jedno drugo ne iskljucuje kako to smatra ( gnusna ) mahala.
Ko je pricao o carsafima ? Jos nisam cula da je u Bosni to neko radio. Ostalo je uopstavanje. Ako ti tvoja kci sa 17 ili 18 godina kaze da se zaljubila i da zeli s momkom da ide na ljetovanje da li ces ti to podrzati ? Ili ces jos reci da ne zuri ? I djevojka koja je otvorila temu ( sve i da je i klon u pitanju ) je rekla da joj je 18 godina. I ona i sve djevojke koje vidjate na ulici i forumima su necije kceri, a ovo sto se ispisalo na ovoj temi je poput Ode bosanskom licemjerju.
Isto tako ce misliti i momci koji ce se zaljubiti u tvoju kci/komsinicu/necakinju/blabla.
Jednu dobru ,poštenu i ispravnu osobu karakterišu sasvim druge stvari od himena.Ima nešto i u glavi,vaspitanju,porodici,okolini pa i u oblačenju ,izboru muzike,škole...puno je tu stvari koje utiču na to kakva će osoba biti.
Naravno, ali to ne znaci da djevojka koja je nevina nije postena. Vece su sanse da jeste, nego da nije, zar ne ?
Opet kažem,ni moja žena nije bila nevina a ni ja :D Kad smo se počeli zabavljati o nevinosti nismo ni razmišljali pa smo sve u životu zajedno napravili za razliku od mnogih koji jedno pričaju a drugo rade.Da ,ovo je forum ali ja o svemu uvijek pišem onako kako mislim i kako živim.
Vec sam rekla da ova teme treba stajati na forumu kao Oda licemjerju. Nisam zeljela spominjati tvoju djecu, ali zbilja nisam znala na koji nacin da te vratim na Planetu Zemlju. :D
hejpeople

#224 Re: Sex prije braka

Post by hejpeople »

hejpeople wrote:ove turbo folk jebačice sa jebačima ala zmaj od šipova. :lol:
eh to su te sto ih ne volim i kako da ih podrzavam! svakom noge dizu ! od doplatka za sehidske porodice odvoji za dvaput u hecoprom!
Layne

#225 Re: Sex prije braka

Post by Layne »

To Auroro ocam' :mrgreen:

I to bi napis'o tako, identično, al opet mi mrsko da pišem duge postove :mrgreen: :mrgreen:
Locked