Quote? Jede l' se to?babyline wrote:idi vjezbaj malo quote
Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MaroonBrigade
#201 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
- 7777777
#202 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Mr.Lee wrote:Sav sam se raznježio.7777777 wrote: slazem se sa navedenim konstatacijama, i ja se pitam gdje su ti normalni i fini....i kada se nade taj neki normalni on nije spreman za vezivanje, boji se gubitka svoje slobode ili cega vec, mada uopce niko ne mora nista da gubi, vec se ljudi mogu naci na istim talasnim duzinama i uzivati u zivotu...
neko je spomenuo kao sta mi zene nudimo...mogu za sebe govoriti...bez imalo pretjerivanja zaista imam sta da ponudim, ali nisam sigurna gdje da uopce trazim nekoga sa kim bi mogla zivjeti normalan, ugodan zivot, sa svim usponima i padovima....GDJE STE???
- coek
#203 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
patologija? oprostite, pogrijesio sam - iako je jako slican odjel 
- 7777777
#204 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
black wrote:tu su, tu su, ali sto si finiji to si hebaniji7777777 wrote:
slazem se sa navedenim konstatacijama, i ja se pitam gdje su ti normalni i fini....i kada se nade taj neki normalni on nije spreman za vezivanje, boji se gubitka svoje slobode ili cega vec, mada uopce niko ne mora nista da gubi, vec se ljudi mogu naci na istim talasnim duzinama i uzivati u zivotu...
neko je spomenuo kao sta mi zene nudimo...mogu za sebe govoriti...bez imalo pretjerivanja zaista imam sta da ponudim, ali nisam sigurna gdje da uopce trazim nekoga sa kim bi mogla zivjeti normalan, ugodan zivot, sa svim usponima i padovima....GDJE STE???
ne mora uopce znaciti..ali to je sve relativno..evo zale se i ovi "fini primjerci" da nema finih cura..valjda ljudi treba samo da se nadu...al eto ima svako svoju nafaku..bice neki fini i za mene
- MaroonBrigade
#205 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ma bjaziii. Ti mene haman hoces da zarazis ovom BOLESHTINOM.babyline wrote:moze i na hljeb tankoMasaCHusaC wrote:Quote? Jede l' se to?
- Englez-66
#206 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
cura je pitala gdje moze naci deska kulturnog, finog itd itd ja sam joj odgovorio a jos bi dodao da najvise papaka ima na carsiji poslije ilidje naravno...fini dečko wrote:komi wrote:Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!![]()
![]()
to nije u gradu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo je od M Dvora pa gore prem Čaršiji, kakva Grbavica kakvi bakrači
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#207 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ti bi mogao smanjiti vrijedjanje. Mi te ovdje nismo duzni trpiti.coek wrote:patologija? oprostite, pogrijesio sam - iako je jako slican odjel
-
alijadzigibau
#208 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
imal neka za mene...zlatan sam dede mi

- 7777777
#209 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
objasni u cemu se sastoji tvoja "zlatnoca"alijadzigibau wrote:imal neka za mene...zlatan sam dede mi![]()
![]()
- Layne
#210 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Pristao sam biću sve šta želišAurora Borealis wrote:khm khmterra_incognita wrote:Takav, kakvog si opisala, dosadan je ko guzna muha.
Gdje se može upoznati neko nekonvencionalan, nesvakidašnji, neko ko nije mamin i tatin sin koji na termin jede i na termin kaki, ne izlazi radnim danom zbog posla i ne voli kiđurijadu jer bi ga mogao neko vidjeti prerušenog, nekog ko može izaći iz svojih okvira (po potrebi) ?
:stajeuredzaovakvog:![]()
![]()
Hocu i ja ovo
Pa što bono 'vake postove ostavljaš, kad znaš da ću se ja javit' oMa
U pm, kako sad skinuti ovu crnačku boju sa sebe
I ti vala, odluči se već jednom šta tražiš
- madner
#211 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Sto ne mogu ove sto pametuju 
- The Nightwatchman
#212 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
jebo vise cure i momke i veze i djecu i brakove i veze.
dok je meni moga internea, ne treba mi nista vise. ja sam se vjenc'o za sa-x
- 7777777
#213 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
The Nightwatchman wrote:ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
- MaroonBrigade
#214 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Sto se ne skontate izmedju sebe dok nas ova gripa nije sve pobila.7777777 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OVAKO CEMO MI SVI ZAVRSITI..MISLIM SVI OVI KOJI SU SE IZJASNILI DA NE MOGU DA NADU PRAVOG tj. PRAVU
![]()
- 7777777
#215 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
HAHAHAHHAHAHAH to nam je alternativa...dok ne zaginemo svi u ovim teskim gripoznim vremenimaMasaCHusaC wrote:Sto se ne skontate izmedju sebe dok nas ova gripa nije sve pobila.7777777 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OVAKO CEMO MI SVI ZAVRSITI..MISLIM SVI OVI KOJI SU SE IZJASNILI DA NE MOGU DA NADU PRAVOG tj. PRAVU
![]()
- terra_incognita
#216 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Sve čitaj iz nick-a7777777 wrote:objasni u cemu se sastoji tvoja "zlatnoca"alijadzigibau wrote:imal neka za mene...zlatan sam dede mi![]()
![]()
- Loulou
#217 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Jes' to ti raskin'o s ovom:The Nightwatchman wrote:ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=58620
-
rizo
#218 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
U dzamiji ima finih momaka. Provjereno 
- The Nightwatchman
#219 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
nisam jos, istrazujemo krajnostiLoulou wrote:Jes' to ti raskin'o s ovom:The Nightwatchman wrote:ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
-
alijadzigibau
#220 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ne boj se bona...terra_incognita wrote:Sve čitaj iz nick-a7777777 wrote:objasni u cemu se sastoji tvoja "zlatnoca"alijadzigibau wrote:imal neka za mene...zlatan sam dede mi![]()
![]()
![]()
- 7777777
#221 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
nemamo nista ni protiv takvih...ali se necemo valjda u dzamiji upoznavatirizo wrote:U dzamiji ima finih momaka. Provjereno
ma znate sta..sve je ovo prekomplikovano..traziti, biti naden, imati nekoga, nemati nikoga, biti sam, bla bla bla
najbolje okaniti se corava posla uhvatiti se ozbiljnog posla i ne razmisljati previse o vezama, braku, porodici i sl.
samo me glava bezveze zaboli...
- Loulou
#222 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
aaaaaaa....mislišThe Nightwatchman wrote:nisam jos, istrazujemo krajnostiLoulou wrote:Jes' to ti raskin'o s ovom:The Nightwatchman wrote:ja sam skonto da nema normalne cure nigdje vise. svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu. svi su psihopate (a posebno zene). cijela ova zemlja je psihopatska (jest, ociju mi mojih). ja nemam nikakvih tajni, i bas sam ono merhametli momak, procit'o sam cijelu alternativnu knjizevnost, jer nisam mogao podnijet da mi namecu lektiru. kad su oni citali anu karenjinu, ja sam citao kunderu, castanedu i bukowskog. ne perem noge jer mi ne smrde.
The Nightwatchman wrote:...svaka moja cura imala je neku bolesnu tajnu
sretno!
-
alijadzigibau
#223 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
preduga je lista7777777 wrote:objasni u cemu se sastoji tvoja "zlatnoca"alijadzigibau wrote:imal neka za mene...zlatan sam dede mi![]()
![]()
- 7777777
#224 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
zensko sam definitivno...a nemoralne ponude ne prihvatam hahahahhaha...slobodno ti reci ovako javno da cio svijet zna sto si zlatanalijadzigibau wrote:preduga je lista7777777 wrote:objasni u cemu se sastoji tvoja "zlatnoca"alijadzigibau wrote:imal neka za mene...zlatan sam dede mi![]()
![]()
...oces da ti saljem poruke al moras bit zensko
Last edited by 7777777 on 30/04/2009 23:27, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#225 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim "domicilnim" Sarajlijama sto su takvi kakvi jesu. Mnogo je lakse doci do izrazaja kad ste vi takvi. A Bog dao, finih i lijepih djevojaka pun grad. I pristupacne za ne povjerovati.