Ne kontam ovo, znači ako žena neće "one night stand" ona nije emancipovana, ili šta već???seln wrote:Dakle, sta je sa tim emancipiranim zenama?
Kakva veza, ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sally_Bowles
#201 Re: Kakva veza, ba?
- seln
#202 Re: Kakva veza, ba?
Nastavite temu bez mene, ja sam se odjavio onda kad su mi poceli vrijedjati zenu. To sto su vrijedjali mene, nikakav belaj, jer sam se, eto, usudio jebati bez da sam doticnu poslije toga ozenio. Ne mogu vise da podnosim ovu dvolicnost i frustracije.
Ne mogu vise ni da slusam gluposti tipa "sto joj nisi rekao da hoces samo mindje"....eto, sto nisam...poslije finog izlaska, lagane muzike, vina, ljubljenja i mazenja...zasto nisam stao i rekao "ja hocu samo mindje". Poslije vodanja, izlazaka, slatkih zajednickih tajni, zasto nisam rekao "ja hocu samo mindje". I kako sam, krmak muski, mogao previdjeti da cura sa sprovedenom penetracijom anticipira da smo zaruceni. Cak i ako su doticne cure prije toga davale uhljupima koji su ih tretirali kao djubre. No, valjda zato ti momci nisu ni dolazili u obzir kao buduci muzevi.
Ne mogu vise ni da slusam gluposti tipa "sto joj nisi rekao da hoces samo mindje"....eto, sto nisam...poslije finog izlaska, lagane muzike, vina, ljubljenja i mazenja...zasto nisam stao i rekao "ja hocu samo mindje". Poslije vodanja, izlazaka, slatkih zajednickih tajni, zasto nisam rekao "ja hocu samo mindje". I kako sam, krmak muski, mogao previdjeti da cura sa sprovedenom penetracijom anticipira da smo zaruceni. Cak i ako su doticne cure prije toga davale uhljupima koji su ih tretirali kao djubre. No, valjda zato ti momci nisu ni dolazili u obzir kao buduci muzevi.
- Eleonora
#203 Re: Kakva veza, ba?
Seln,
Samo al samo zbog '' minđe '', igras i vise nego nisko... Neko ti rece : zar je stvarno toliko tesko biti iskren?? Cuj izlasci, vino, slatke tajne, vecere, ovo ono, u prevodu - romantika, sve zbog minđe... Presmijesno...
Diskretno i odmjereno das djevojci, zeni do znanja da zelis samo seks, ako osjetis da te nije bas fino shvatila, ides otvoreno i kulturno... Neces na sred ceste stati i reci '' ja bih samo minđe ''
Itekako ima djevojaka koje ce pristati samo na takva druzenja... Neke ce naravno i odbiti, al tim mozda i za tebe bolje, jer te sto su te odbile ustvari su ti indirektno dale do znanja da su upravo cure o kojima govoris - veza, brak, zeni me... A te, ne zelis... I eto onda stvar rijesena... Posteno i iskreno...
Samo al samo zbog '' minđe '', igras i vise nego nisko... Neko ti rece : zar je stvarno toliko tesko biti iskren?? Cuj izlasci, vino, slatke tajne, vecere, ovo ono, u prevodu - romantika, sve zbog minđe... Presmijesno...
Diskretno i odmjereno das djevojci, zeni do znanja da zelis samo seks, ako osjetis da te nije bas fino shvatila, ides otvoreno i kulturno... Neces na sred ceste stati i reci '' ja bih samo minđe ''
Itekako ima djevojaka koje ce pristati samo na takva druzenja... Neke ce naravno i odbiti, al tim mozda i za tebe bolje, jer te sto su te odbile ustvari su ti indirektno dale do znanja da su upravo cure o kojima govoris - veza, brak, zeni me... A te, ne zelis... I eto onda stvar rijesena... Posteno i iskreno...
-
spektakularno
#204 Re: Kakva veza, ba?
seln,seln wrote:Nastavite temu bez mene, ja sam se odjavio onda kad su mi poceli vrijedjati zenu. To sto su vrijedjali mene, nikakav belaj, jer sam se, eto, usudio jebati bez da sam doticnu poslije toga ozenio. Ne mogu vise da podnosim ovu dvolicnost i frustracije.
kakav moral.
smatrati da se moze biti djubre sa punim pravom, jer su to bili i tamo, neki "uhljupi" prije;
kao da se ne radi o ljudskim bicima, jer to su Samo djevojke sa "sprovedenom penetracijom", ipak nije u pitanju uza porodica.
kakav primjerak muskog roda.
najblaze receno, zalosno!!!!!!!
- otherside
#205 Re: Kakva veza, ba?
nesto nisam imala motivaciju komentarisati na ovu temu ali trenutno mi je malo dosadno pa reko' sto da ne
helem...misljenja sam da svako u bilo kakav medjuljudski odnos ulazi iz nekog interesa, bilo da je to zadovoljenje nagona, zelja za njeznoscu, vezivanjem, paznjom, lovom, komunikacijom, .... nigdje ne pise da dvoje ljudi u trenutku kada udju u taj krug imaju isti interes ali moguce je i da interesi vremenom postanu isti ili slicni.
nije se jednom desilo da "zauzet" muskarac koji brizljivo "krije" svoju Suprugu, Majku svoje djece, uleti u avanturicu s interesom povaljivanja ali ga nesto u svemu tome zezne pa mu se malo pobrkaju prioriteti i ta ista "za povaljivanje", gle cuda, postane opsesija i zena zivota.
to sto neko vecerom i buketom cvijeca kupuje seks za jednu noc je jednako misljenju nekog drugog da ce seksom dobiti bracnog partnera. cak ovog prvog i bolje razumijem
ko umije njemu dvije, ha ja
helem...misljenja sam da svako u bilo kakav medjuljudski odnos ulazi iz nekog interesa, bilo da je to zadovoljenje nagona, zelja za njeznoscu, vezivanjem, paznjom, lovom, komunikacijom, .... nigdje ne pise da dvoje ljudi u trenutku kada udju u taj krug imaju isti interes ali moguce je i da interesi vremenom postanu isti ili slicni.
nije se jednom desilo da "zauzet" muskarac koji brizljivo "krije" svoju Suprugu, Majku svoje djece, uleti u avanturicu s interesom povaljivanja ali ga nesto u svemu tome zezne pa mu se malo pobrkaju prioriteti i ta ista "za povaljivanje", gle cuda, postane opsesija i zena zivota.
to sto neko vecerom i buketom cvijeca kupuje seks za jednu noc je jednako misljenju nekog drugog da ce seksom dobiti bracnog partnera. cak ovog prvog i bolje razumijem
- swirl
#206 Re: Kakva veza, ba?
Ko prvi mladoj, njemu mladaotherside wrote:nesto nisam imala motivaciju komentarisati na ovu temu ali trenutno mi je malo dosadno pa reko' sto da ne![]()
to sto neko vecerom i buketom cvijeca kupuje seks za jednu noc je jednako misljenju nekog drugog da ce seksom dobiti bracnog partnera. cak ovog prvog i bolje razumijem![]()
- otherside
#208 Re: Kakva veza, ba?
tu i jeste caka, mimimima wrote:Ali ne mogu se sve kupiti vecerom.
ovih koje se zadovoljavaju vecerom je sve manje
-
*mima*
#209 Re: Kakva veza, ba?
Ma ima ih dosta koje se zadovoljavaju vecerom.......sto je jadno. I onda neko sebi daje za pravo da pljuje po svim zenama iliti curama misleci da su sve tako jadne.
- ljubav_aha
#211 Re: Kakva veza, ba?
emnicipirana zena je ,prema tvom razmisljanju,upravo osoba koja je solo i spava sa muskarcima koji su u vezi ili braku ;da skratim > ako mozes ti,moze i onaseln wrote:Vidi, nemam nista protiv toga da ga umetnem zenama koje varaju momke ili muzeve (dok sam bio solo, naravno), ali volim ciste racune. Ako je ta zena ili djevojka zadovoljna svojom vezom, nema potrebe da vara momka ili muza. Ako nije, neka fino prekine vezu ili neka se razvede, pa onda nek trazi partnera za vezu. No, vecina nezadovoljnih ostaje u vezi, po sistemu "bolje uhljup u ruci nego macho na grani", a neke povremeno iznose robu na trznicu (potajno, naravno) i nadaju se da ce se neko upecati i da ce promjena biti "on fly". Vec sam rekao na politici da ne volim miseve.
-
PalaSa Marsa
#212 Re: Kakva veza, ba?
Hehehe, teme DZE ovo iskopah. Eki ona njemu dala, a on nije nista dao, a ona mu dala.
Cuj ona njemu dala. 
Last edited by PalaSa Marsa on 07/05/2011 09:51, edited 1 time in total.
- HAVANA
#213 Re: Kakva veza, ba?
Meni moja dala i meni je toLko drago bilo....da sam je ozenio...I sad mi da.
- Bloo
- Globalna šefica
#214 Re: Kakva veza, ba?
HAVANA wrote:Meni moja dala i meni je toLko drago bilo....da sam je ozenio...I sad mi da.
ovo je nešto najljepše i najromantičnije što sam pročitala na ovom forumu
- Guido NRW
#215 Re: Kakva veza, ba?
Kod mene nista prije braka. A i u braku ozbiljno i umjereno, znaci jednom sedmicno, Z guza uz svjetlo svijeca
i romanticnu muziku...
i romanticnu muziku...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#216 Re: Kakva veza, ba?
Jao teme

- Ghost_Rider_XXX
#217 Re: Kakva veza, ba?
Nemoj zezat, tema je super za nove naraštaje.ladyblue18 wrote:Jao teme![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#218 Re: Kakva veza, ba?
Guido NRW wrote:Kod mene nista prije braka. A i u braku ozbiljno i umjereno, znaci jednom sedmicno, Z guza uz svjetlo svijeca
i romanticnu muziku...
i onda Cd preskoci na Guettu i svijeca se ugasi
- ljubav_aha
#219 Re: Kakva veza, ba?
PalaSa Marsa wrote:Hehehe, teme DZE ovo iskopah. Eki ona njemu dala, a on nije nista dao, a ona mu dala.![]()
Cuj ona njemu dala.
- Guido NRW
#220 Re: Kakva veza, ba?
E jebat ga sad, bas si u stanju da pokvaris i najljepsu seksualnu fantaziju...Bloo wrote:Guido NRW wrote:Kod mene nista prije braka. A i u braku ozbiljno i umjereno, znaci jednom sedmicno, Z guza uz svjetlo svijeca
i romanticnu muziku...![]()
i onda Cd preskoci na Guettu i svijeca se ugasi
-
zelenashica
#221 Re: Kakva veza, ba?
Ako si ugrabljen što se onda bakćeš sa vezama.baseln wrote:Tajnu slobodno zadrzi. I ne moras me izbjegavati, vec sam ugrabljen.Seven of Nine wrote:Ima li kakve šanse da nam daš neki opis sebe, da te uspješno izbjegnem, kao i svaka druga normalna ženska osoba?
Tebi niko nikad nije rekao jednu tajnu, da sex je......
U cemu je belaj? Postavio sam pitanje koje se odnosi na moje licno iskustvo, nisam izvlacio opste zakljucke.
- Shacii
#222 Re: Kakva veza, ba?
POstavljaču teme - pitaju te šta smo mi sad zato što si ti toliko neodoljiv i šteta bi bilo imati te samo jednu noć, možda je i njima bio cilj samo sex ali obzirom na tvoju vještinu i nezaboravan doživljaj koji si im pružio one se predomislile. Nisi ti kriv što si savršen materijal za vezu,ha ja...teško tebi jadnom, lijepe se za tebe.
I ja ne viđoh da ti iko vrijeđa ženu, samo te ljudi pitaše kakva je ona bila prije braka, emancipovana ili ne -po tebi naravno? Čisto da te shvatimo dal i ti dijeliš žene na one za j... i one za ženiti?
I ja ne viđoh da ti iko vrijeđa ženu, samo te ljudi pitaše kakva je ona bila prije braka, emancipovana ili ne -po tebi naravno? Čisto da te shvatimo dal i ti dijeliš žene na one za j... i one za ženiti?
-
Quenri
#223 Re: Kakva veza, ba?
@postavljač teme, što pitaš takve stvari kad znaš da će te forumske tete razapeti
I šta tebe uopće interesuju veze, zar nisi oženjen? Pa idi ženi jadan ne bio, ako te voli a ti je budeš varao gori si od ovih s kojima si spavao vjeruj mi. Nikad nemoj sebi dopustiti da varaš ženu koja te voli, a ove što pitaš za njih tzv. Facebook generacija napućenih usnica.....ništa one night stand nego two4one night 
- lara b.
#224 Re: Kakva veza, ba?
meni djeluje da je postavljaca teme frustriralo to sto one pitaju...nesto tu ocito nije jasno
vezano za ovo sve...jedan moj komsija je tako pricao da je u problemu...
naime bario je komsinicu sa zadnjeg sprata, inace cura sama, 28 god., zgodna, sarmantna itd..
on je oko pola godina za njom trcao, svima pricao kako je treba vrh, komplimente, katkad je nagovori i na kaficu...dok jednu noc nisu zavrsili u njenom stanu
nakon par dana pricao svima kako ga glupaca proganja, cijelo jutro zove i pita sta su oni sada...jesu li u vezi...
a kao njemu tu noc trebao uzitak i to je to... et on se nije mogao nacuditi koliko je ona glupa i ne shvata nista i ZastO ga uopste vise i zove
i tu nije stalo...nije rekao da je to bilo to...
nego je govorio da je poslovno zauzet i javit ce se i ona nama prica kao on je super i vidjaju se
a on ovamo prica kako joj mora lagati da radi i kako je dosadna jer ga zove
vidjeli se jos par noci...kasnije ona skontala, nasla nekog momka, a ovaj opet zavijao za njom joj jest doobra, ali ona ga vise nije ni pozdravljala
mislim to je sve nekako u stilu ... ko ce koga zeznuti
vezano za ovo sve...jedan moj komsija je tako pricao da je u problemu...
naime bario je komsinicu sa zadnjeg sprata, inace cura sama, 28 god., zgodna, sarmantna itd..
on je oko pola godina za njom trcao, svima pricao kako je treba vrh, komplimente, katkad je nagovori i na kaficu...dok jednu noc nisu zavrsili u njenom stanu
nakon par dana pricao svima kako ga glupaca proganja, cijelo jutro zove i pita sta su oni sada...jesu li u vezi...
a kao njemu tu noc trebao uzitak i to je to... et on se nije mogao nacuditi koliko je ona glupa i ne shvata nista i ZastO ga uopste vise i zove
nego je govorio da je poslovno zauzet i javit ce se i ona nama prica kao on je super i vidjaju se
a on ovamo prica kako joj mora lagati da radi i kako je dosadna jer ga zove
vidjeli se jos par noci...kasnije ona skontala, nasla nekog momka, a ovaj opet zavijao za njom joj jest doobra, ali ona ga vise nije ni pozdravljala
- ljubav_aha
#225 Re: Kakva veza, ba?
ona je trebala preporuciti svoju kolegicu koja ce ga vuci za nos nekoliko mejseci i zavrsiti bez seksa,ali da mu se zahvali na paznjilara b. wrote:meni djeluje da je postavljaca teme frustriralo to sto one pitaju...nesto tu ocito nije jasno![]()
vezano za ovo sve...jedan moj komsija je tako pricao da je u problemu...![]()
naime bario je komsinicu sa zadnjeg sprata, inace cura sama, 28 god., zgodna, sarmantna itd..![]()
on je oko pola godina za njom trcao, svima pricao kako je treba vrh, komplimente, katkad je nagovori i na kaficu...dok jednu noc nisu zavrsili u njenom stanu![]()
a kao njemu tu noc trebao uzitak i to je to... et on se nije mogao nacuditi koliko je ona glupa i ne shvata nista i ZastO ga uopste vise i zove![]()
nego je govorio da je poslovno zauzet i javit ce se i ona nama prica kao on je super i vidjaju se![]()
a on ovamo prica kako joj mora lagati da radi i kako je dosadna jer ga zove![]()
vidjeli se jos par noci...kasnije ona skontala, nasla nekog momka, a ovaj opet zavijao za njom joj jest doobra, ali ona ga vise nije ni pozdravljala![]()