Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#201 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by -LIBERO- »

ekvivalent wrote:
Ti veze nemas sta pises,i iz svake rijeci ti isijava mrznja prema Hz i Sarajevu,sto nam je cast da nas mrze takvi kao ti.

Manijaci za koplje ispred Hz....kada procitas tu knjigu bajki,fino je vrati na drugi sprat biblijoteke odakle si je i uzeo :D :D

I da,Hz su snobovi...haj' mi samo ovo pojasni,i to argumentima. :D
Snobizam je..... :?:
ev ovo je snobizam :wink:
jer samo vi imate veze kad pisete,samo vi imate veze kad navijate,samo nesto vi...
hosh josh kakav argument :dance:
a de te brate mrzim,ne mrzim
al te nesto plaho i ne volim,doduse ni manijake plaho ne volim
tako da ... :-)
ipak sinko ovo je bila samo jedna nestrucna analiza,posmatracha s strane sarajevske navijachke scene
ne znam sto te toliko tangira
ili mislis da smo mi nevelegradjani toliko mutavi da nemamo pravo ni na svoje vlastito misljenje
more bit' da je i ovo snobizam
ha sta mislis? :dance:[/quote]

Ne mislim nista,samo znam,da imas ogromne komplekse i sam se stavljas u neki inferiorni polozaj ,jer vjerovatno osjecas da si/ste u takvom polozaju :D

Poz.
Gandalf

#202 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Gandalf »

@Libero navik'o sam na bolje odgovore od tebe ali si mi sada nešto podbacio - čovjek ti kratko i jasno obrazloži snobizam a tvoja replika je bila više nego :sleep:
Peppers

#203 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

Svako ko ne misli da su HZ najbolje, tacnije da nije pao pod njihovu internet propagandu, nema pravo na misljenje :D
ekvivalent

#204 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

Gandalf wrote:@Libero navik'o sam na bolje odgovore od tebe ali si mi sada nešto podbacio - čovjek ti kratko i jasno obrazloži snobizam a tvoja replika je bila više nego :sleep:
:-)
ma jok ba nisam
to iz mene ono nesto kompleksaski,nesuvislo izletilo
to se ne racuna
moram se prvo preselit u sarajvo,pa pocet navijat za torpedo,pardon fk sarajevo pa ce onda i moji postovi biti mjerodavni
i da naravno moram negdje u hodu postati i snob
onako, da se ne izdvajam :-) :dance:
M_e_m_o

#205 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by M_e_m_o »

Peppers wrote:Svako ko ne misli da su HZ najbolje, tacnije da nije pao pod njihovu internet propagandu, nema pravo na misljenje :D
Najjači su mi ovakvi "pokušaj sarkazma" komentari... :mrgreen:

Kad nemaš argumenata kojim bi dokazao da je tvoja grupa bolja od HZ, onda udri sa ovakvim komentarima... :-)
ekvivalent

#206 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

M_e_m_o wrote:
Peppers wrote:Svako ko ne misli da su HZ najbolje, tacnije da nije pao pod njihovu internet propagandu, nema pravo na misljenje :D

Kad nemaš argumenata kojim bi dokazao da je tvoja grupa bolja od HZ, onda udri sa ovakvim komentarima... :-)
memo prijatelju
vidim da fakat kontas navijacku scenu
ali de mi samo jedno rastumachi
kako mozes dokazat da je jedna grupa bolja od druge
al hocu argumentovano sto bi ti jaran libero rekao :-)
Peppers

#207 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

M_e_m_o wrote:

Nemam ti sta reci brate, uvijek me poklopis sa argumentima o vasoj konstantnosti i kvalitetu :D
M_e_m_o

#208 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by M_e_m_o »

ekvivalent wrote: memo prijatelju
Brojnost na domaćim a posebno gostujućim utakmicama, navijanje, koreografije, "aktivnosti van stadiona", itd.
M_e_m_o

#209 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by M_e_m_o »

Peppers wrote: Nemam ti sta reci brate, uvijek me poklopis sa argumentima o vasoj konstantnosti i kvalitetu :D
Pa dobro, s obzirom da nisi imao šta reći na moju repliku upravo tebi na prethodnoj stranici, izgleda da je tako... :)
ekvivalent

#210 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

M_e_m_o wrote:
Brojnost na domaćim a posebno gostujućim utakmicama, navijanje, koreografije, "aktivnosti van stadiona", itd.
evo sad cu i peppersa pitat isto i on ce mi reci isto
i gandalf i onaj iz tuzle i svi ce reci isto
i onda ces skontat
da i nemas argumenata :-)
Peppers

#211 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

M_e_m_o wrote:
Peppers wrote: Nemam ti sta reci brate, uvijek me poklopis sa argumentima o vasoj konstantnosti i kvalitetu :D
Pa dobro, s obzirom da nisi imao šta reći na moju repliku upravo tebi na prethodnoj stranici, izgleda da je tako... :)
Vrlo lako se da zakljuciti sa kojim osobama se vrijedi raspravljati, a sa kojima ne ;-)

Nego idi zovni pet-est jarana, nadjite neko dijete sa Zeljinim salom i nastavite sa svojim "aktivnostima van stadiona" ;-)
ekvivalent

#212 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

peppers jarane kako ti znas da su manijaci nabolji
hocu argumentovano :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#213 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by -LIBERO- »

Gandalf wrote:@Libero navik'o sam na bolje odgovore od tebe ali si mi sada nešto podbacio - čovjek ti kratko i jasno obrazloži snobizam a tvoja replika je bila više nego :sleep:

Nisam mu odgovorio jer to nisu ARGUMENTI . Kada skonta sta znaci argumentovana rasprava odgovorit cu mu.
Tebi bi vjerovatno odgovorio jer se nebi sluzio ovakvom "argumentacijom"zasnovano na cistim kompleksima,sto sam mu i napisao.
M_e_m_o

#214 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by M_e_m_o »

ekvivalent svoje ću argumente ako treba sutra postaviti, jer mi ne pada na pamet u ova doba kucati, radije bih da spavam... ;-)

Peppers ok ti zaključio da se sa mnom ne vrijedi raspravljati, ne znam zbog čega al dobro. A što se "aktivnosti" tiče, tu uopšte nisam mislio na vas, jer vi ste posebna priča :mrgreen:
Mislio sam na druge navijačke skupine koje posjećuju šeher... ;-)

Laka vam noć, čitamo se sutra! :mrgreen:
Peppers

#215 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

ekvivalent wrote:peppers jarane kako ti znas da su manijaci nabolji
Znas ono kad imas neki unutrasnji osjecaj, kad ti nesto kaze "najbolji si"? :D :lol:

Da probam nekako pojednostaviti: 450 u Zenici - 10. na tabeli i dvije godine bez pobjede u gostima.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#216 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by -LIBERO- »

ekvivalent wrote:
M_e_m_o wrote:

memo prijatelju

Covjek koji koluta ocima na pozive na argumentovanu raspravu i ne zasluzuje daljnju raspravo..o tome sam i pricao.

Ok ,robijasi su najbolji na svijetu...hajd' sad' zdra'o :thumbup:
KPNCTNJAH

#217 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by KPNCTNJAH »

ekvivalent wrote:
ma jok ba nisam
to se ne racuna
moram se prvo preselit u sarajvo,pa pocet navijat za torpedo,pardon fk sarajevo pa ce onda i moji postovi biti mjerodavni
Ma ne moras Mesa, ostani ono sto jesi :wink:

ibizza

#218 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ibizza »

ekvivalent wrote:
M_e_m_o wrote:
evo sad cu i peppersa pitat isto i on ce mi reci isto
i gandalf i onaj iz tuzle i svi ce reci isto
i onda ces skontat
da i nemas argumenata :-)
covjece,pogledaj slike i klipove sa svih utakmica ove sezone...uporedi ih sa slikama i klipovima ostalih navijackih skupina(osim Lesinara,oni dijele prvo mjesto s nama),i dobit ces odg...
ekvivalent

#219 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

-LIBERO- wrote:

Nisam mu odgovorio jer to nisu ARGUMENTI . Kada skonta sta znaci argumentovana rasprava odgovorit cu mu.
Tebi bi vjerovatno odgovorio jer se nebi sluzio ovakvom "argumentacijom"zasnovano na cistim kompleksima,sto sam mu i napisao.
aha... :-)
a sta su onda argumenti,de me ti poduci
to kod nas u provinciji ne uce u skolama,ovim nakim kompleksaskim :lol: :-)
al samo cu zamolit
argumentovano me poduci :lol: :-)
oooo oplakah :-)
ekvivalent

#220 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ekvivalent »

Covjek koji koluta ocima na pozive na argumentovanu raspravu i ne zasluzuje daljnju raspravo..o tome sam i pricao.

Ok ,robijasi su najbolji na svijetu...hajd' sad' zdra'o :thumbup:
[/quote]
cuj pa moram kolutat ocima,zar nisi znao da to svi kompleksasi rade :-)
cek il' je to bilo onda kad je nesto toliko smjesno pa ne mozes vjerovat :-)
hajd ko ce ga znati :-)
samo i mene si iznenadio
nekad si ti mogao bolje :)
ps kad sam ja rekao da su robijasi najbolji
al ako ti tako kazes ok je
postujem
ipak si ti iz metropole
tvoja se pika :-)
vemus

#221 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by vemus »

Peppers wrote:
ekvivalent wrote:peppers jarane kako ti znas da su manijaci nabolji
Znas ono kad imas neki unutrasnji osjecaj, kad ti nesto kaze "najbolji si"? :D :lol:

Da probam nekako pojednostaviti: 450 u Zenici - 10. na tabeli i dvije godine bez pobjede u gostima.
e moj sine, horde vam daju zadacu 2 godine a vi se sad nesto uzdigli...kasnite manijaci, kasnite...godinama!!!
ibizza

#222 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by ibizza »

KPNCTNJAH wrote:
ekvivalent wrote:
ma jok ba nisam
to se ne racuna
Ma ne moras Mesa, ostani ono sto jesi :wink:

hahahahahahahaaaaaaaa.......jooooj cobana...hahaha....Mesa,Mesa.... :lol: :lol:
Peppers

#223 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

vemus wrote:e moj sine, horde vam daju zadacu 2 godine a vi se sad nesto uzdigli...kasnite manijaci, kasnite...godinama!!!
Jel ono bijese 2008. godina kad ste se tukli po tribinama i blejali u jug?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#224 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by -LIBERO- »

ekvivalent wrote:
-LIBERO- wrote:

aha... :-)
a sta su onda argumenti,de me ti poduci
to kod nas u provinciji ne uce u skolama,ovim nakim kompleksaskim :lol: :-)
al samo cu zamolit
argumentovano me poduci :lol: :-)
oooo oplakah :-)
Vidis,to crvenim oznaceno je ono sto sam ti napisao,kompleksi.
Stalno potenciras provincija,vi iz glavnog grada :roll: ,poduci me(sa cinizmom,naravno) i slicno...latentni,i nesvjesni osjecaj inferiornosti
Jel' ti sada jasno sto sam to napisao u mom prvom odgovoru?

Kako neko zna koja je navijacka grupa iznad neke druge?

Covjek koji to pita,a ozbiljan je u tom pitanju,i ne zasluzuje da se ulazi u diskusiju sa njim
Zasto?
Zato sto je u navijackom svijetu opce poznato vrijednovanje rada i renomea neke navijacke grupe.

To sto sam vidio kod vas Robijasa u par navrata ,kada smo vam gostovali u Zenici,kada ste vi nama na Kosevu i sada protiv manijaka,mogu samo reci da ste na navijackoj razini '90.tih godina.
Jedino sto vas krasi je brojnost,sve drugo je za mene lose,od inteziteta navijanja do varijacije u navijanju zavisno od reakcija suparnicke navijacke grupe.
Na kosevu ste bili presmijesniiiii,i cvrsto stojim iza toga,mi smo vas u vecem dijelu tekme na Bilinom nadglasali,a manijaci su vam odrzali cas u navijackom smislu,to ti je ukratko prijesek vas u ovom "navijackom trokutu"
Ti neces skontati o cemu se radi,ali nije ni bitno..ima ko hoce...pozdrav
vemus

#225 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by vemus »

Peppers wrote:
vemus wrote:e moj sine, horde vam daju zadacu 2 godine a vi se sad nesto uzdigli...kasnite manijaci, kasnite...godinama!!!
Jel ono bijese 2008. godina kad ste se tukli po tribinama i blejali u jug?
sine, sine...2 godine haramo nasom ligom, institucija smo za sve skupine i ti nesto ovdje pricas...moj prijatelju..
pogledaj sjever i jug, uporedimalo..pa vise nas ode u laktase nego sto vas bude na grbavici..
moje dijete, kakvi ste vi cirkusanti..
Post Reply