Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mikado

#201 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mikado »

Sergej Barbarez se takodjer povukao slicno i ostade misterija sta se sve desavalu za vrijeme njegovog igranja u repki.
Cafe Camargue

#202 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Cafe Camargue »

Siguran sam da Misimović nije bio povrijeđen. Ta informacija o povredi se najednom pojavila u ponedjeljak ili utorak, pa da je dobio udarac u subotu valjda bi već u nedjelju bilo nekih informacija, al jok.
Prema tome, bez obzira što je isfolirao povredu, ja sam na njegovoj strani, mada mu je ovo mrlja. Ne igramo svaki dan ovakve utakmice.
Očito mu je povrijeđena sujeta. Čiro je ispao pravi levat sa onim optužbama, pravi levat! Konj! Nemam riječi koliko sam se i sam iznenadio, razočarao, dok sam ga slušao nakon onog nesretnog poraza. Mogu mislit kako je tek bilo Misketu. Idiot pravi!
mrtva kokoš

#203 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

kako god da je bilo na misketovoj sam strani...
nakon sto je momak odigrao prvu utakmicu lose, sa svih su ga strana optuzivali...
a isti ti saveznici orgijali sa kurvama, ne samo oni vec i pojedini igraci...
ali nisu oni krivi kriv je ciro koji je sve to dozvolio koji se nije mogao izboriti sa mafijasima vec se njima prikljucio...
covjek ima zenu i djecu i umjesto da dodje na pripreme on uleti u orgijanje, odigra lose utakmicu i svi mu skoce za oci...
ma brate ni ja ne bih igrao za ovu zemlju dok se ne bi nesto uradilo po tom pitanju pa makar me svi proglasili izdajnikom...
pjanicu predvidjam istu situaciju...
libertyBiH

#204 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by libertyBiH »

bijelo_dugme wrote:
libertyBiH wrote:
Zasto nije igrao on sam zna a nece da otkrije.Ostaviti nas na cjedilu u jednoj tako vaznoj utakmici sa moje tacke gledista je kazna koja se mora sankcionisati bez obzira na sve dosadasnje ucinke on mora biti kaznjen.Hvala ti na svemu Miske i nadam se da se vise neces pojaviti u Repki koju si izdao kad si joij navise trebao.....tschuss i tebi i Ciru...
Zbog takvih kao tebe mi se nikada necemo rjesiti Muniba i garnituru.
Cinjenica je da je Miske lose odigrao prvu tekmu i da je direktni suodgovornik za rezultat i dobijene kartone.Selektor kasni sa izmjenama i direktno utice na rezultat.Za Zenicu necu ni pisati.Ciro i Miske su dva glavna aktera naseg neuspjeha i prema tome tko god bio kriv nije vise ni bitno ova dvojica kao glavni akteri moraju snositi odgovornost i biti kaznjeni tj odstranjeni iz buducih takmicenja.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/04/2015 14:44, edited 1 time in total.
dnaxy

#206 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by dnaxy »

libertyBiH wrote:
bijelo_dugme wrote:
libertyBiH wrote:
Zasto nije igrao on sam zna a nece da otkrije.Ostaviti nas na cjedilu u jednoj tako vaznoj utakmici sa moje tacke gledista je kazna koja se mora sankcionisati bez obzira na sve dosadasnje ucinke on mora biti kaznjen.Hvala ti na svemu Miske i nadam se da se vise neces pojaviti u Repki koju si izdao kad si joij navise trebao.....tschuss i tebi i Ciru...
Zbog takvih kao tebe mi se nikada necemo rjesiti Muniba i garnituru.
Cinjenica je da je Miske lose odigrao prvu tekmu i da je direktni suodgovornik za rezultat i dobijene kartone.Selektor kasni sa izmjenama i direktno utice na rezultat.Za Zenicu necu ni pisati.Ciro i Miske su dva glavna aktera naseg neuspjeha i prema tome tko god bio kriv nije vise ni bitno ova dvojica kao glavni akteri moraju snositi odgovornost i biti kaznjeni tj odstranjeni iz buducih takmicenja.
ti nemas pojma o fudbalu.za ciru se slazem al za misketa ni u kom slucaju..po tom razmisljanju bi i danas dzeku trebali izbacit iz wolfsburga jer je promasio 3/4 sanse 100 %..
treneri se mjenjaju al igraci ,posebno nosioci igre ne..

posebno kad je ciro usrao situaciju u portugalu...igra stalno 3-5-2..hajd ok al kad vidi da ne ide tako ,onda se ubaci prije pjanic umjesto muratovica da skine malo pritisak sa misketa..ali..
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#207 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

elSaik wrote:
dzemmo wrote:
JThomas wrote:bez ovog saveza se MORA, a ne može.
ako hoce da izgura pravdu, a hoce, nece moci sam
moraju ga podrzati ostali igraci, da svi kazu u jedan glas

nek se obrate Bolicu i Kodri za podrsku, Hasan i Papac da kazu nedoreceno

i naravno, mediji da sve to poprate, ako ne TVSA, Hayat i Avaz.. ima Dani, Slobodna i 60 minuta
I onda dođe novi Ćiro i sve se zaboravi preko noći. Za koga da se bori? Za nas? Ne budi smiješan. Nismo mi to zaslužili.
Da :thumbup:

Prvo nemas normalnih medija, mozda jedino 60min

Drugo, koji ce djavo Misketu, Papcu ti problemi u karijeri da oni tjeraju neke istine, ganjaju se sa mafijom i slicno. Fino zaradjuju, daleko su odavde i nemaju ama bash nikakvu potrebu da ishta ucine.

Sve je do nas, mi dajemo lovu savezu i niko vishe. Prazan stadion pa taman se igralo protiv Brazila je jedino rijesenje
Admir_1984

#208 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

dzemmo wrote:ja se sve nesto nadam, patim, probi sebi glavu.. daj nek se skupe, dogovore i sve otvoreno kazu
ne vidim sta je to toliko tesko, jel to tako dobro zacaran krug

toliko imena, legendi, igraca.. koje bi svi navijaci podrzali..
Podrzalo je Bolu, Kodru, Sergeja 17000 na Koshevu, da bi 20 dana kasnije savezu isto toliko ljudi pruzilo podrsku u Zenici protiv Bugara, samo sto su cirkusanta doveli za selektora. Al kako kazu, mi bolje i ne zasluzujemo, cirkus narod=cirkus selektor i reprezentacija opcenito
dnaxy

#209 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by dnaxy »

dzemmo wrote:ja se sve nesto nadam, patim, probi sebi glavu.. daj nek se skupe, dogovore i sve otvoreno kazu
ne vidim sta je to toliko tesko, jel to tako dobro zacaran krug

toliko imena, legendi, igraca.. koje bi svi navijaci podrzali..
i ovo je se vidjelo..kad je trebalo se dignut , nije se niko digao..sladje je bilo sjedit u ferhadiji po kaficima..isto bi i danas bilo..
kako su se brzo kodro i bolic zaboravili..kako se brzo sve zaboravi i sa bracom..itd.
sve to ide na cast nama..ali o tom po tom..sve ce se vidjet u pon. na 60 min. ali i poslije toga se nece nista desit..dzaba ciru mjenjat kad sve ostalo ne valja..
bijelo_dugme

#210 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

Jedno pitanje, kako je doso do Zenice? Jel iso sa autobusom sa ostalim igracima ili autom? Neko je ovdje na forumu napiso da je iso autom, ako je to istina onda znamo da je se pozvadjo sa Cirom.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/04/2015 14:44, edited 1 time in total.
Nomy

#212 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Nomy »

ja sam stvarno ostala bez komentara ovo je toliko jadno da mi se place :sad:.. tu se sigurno nesto desava ali ozbiljno, samo ne znam kako su nama ovom narodu to mogli uraditi toliko smo bili uz njih i kad smo konacno pomislili evo napokon imamo i mi sad reprezenaciju za koju mozemo navijati oni nesto tako urade ... te ciro , te savez eto sad i igraci...ma boli me i za ciru i za savez ali igraci oni su mi tako dargi i nekako sam ponosna na njih...ali iskreno sad mislim da i njih boli briga za ovu zemlju kad tamo negdje imaju bolje uslove...ali eto ne znam..nadam se da ce Miske imati objasnjenje za ovo... :?: :?:

p.s. ali i oni su na gubitku pa to im je bila jedinstvena prilika za Svjetsko prvenstvo zasto da se ne bore :? :? :?: :?:
bijelo_dugme

#213 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

Splinter wrote:kako god da je bilo na misketovoj sam strani...
nakon sto je momak odigrao prvu utakmicu lose, sa svih su ga strana optuzivali...
a isti ti saveznici orgijali sa kurvama, ne samo oni vec i pojedini igraci...
ali nisu oni krivi kriv je ciro koji je sve to dozvolio koji se nije mogao izboriti sa mafijasima vec se njima prikljucio...
covjek ima zenu i djecu i umjesto da dodje na pripreme on uleti u orgijanje, odigra lose utakmicu i svi mu skoce za oci...
ma brate ni ja ne bih igrao za ovu zemlju dok se ne bi nesto uradilo po tom pitanju pa makar me svi proglasili izdajnikom...
pjanicu predvidjam istu situaciju...
Jest da je oftopic ali ko?
MPC

#214 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MPC »

uhhh sto me ova situacija oko Misketa naljuti........ :x :x
Treba kontaktirati redakciju 60 min i zamoliti ih da se pozabave malo situacijom oko NS.
Mikado

#215 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mikado »

Nomy wrote:ja sam stvarno ostala bez komentara ovo je toliko jadno da mi se place :sad:.. tu se sigurno nesto desava ali ozbiljno, samo ne znam kako su nama ovom narodu to mogli uraditi toliko smo bili uz njih i kad smo konacno pomislili evo napokon imamo i mi sad reprezenaciju za koju mozemo navijati oni nesto tako urade ... te ciro , te savez eto sad i igraci...ma boli me i za ciru i za savez ali igraci oni su mi tako dargi i nekako sam ponosna na njih...ali iskreno sad mislim da i njih boli briga za ovu zemlju kad tamo negdje imaju bolje uslove...ali eto ne znam..nadam se da ce Miske imati objasnjenje za ovo... :?: :?:

p.s. ali i oni su na gubitku pa to im je bila jedinstvena prilika za Svjetsko prvenstvo zasto da se ne bore :? :? :?: :?:
Novi selektor, novi igraci - stara prica.

Sve je postalo jasno onog trena kad su se na Izvrsnom odboru ponovo odlucili za Munju kao generalnog sekretara bez obzira sto mu se sudi za kriminal. Munja je u Ciri nasao idealnog partnera, pogotovo jer je Ciro sposoban da preokrene situaciju i uspio je skrenut paznju kroz rezultate, ali kad smo dosli do poraza sad se otkriva da se nista nije promjenilo i da je Munja nedodirljiv. Pretpostavka je da su to uvidjeli i igraci. Dok se nerijesi problem sa Savezom napretka nece biti.
lerdi

#216 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lerdi »

Moje mišljenje. Savez ili Ćiro ili svi zajedno prodali utakmicu i sada im treba žrtveno janje. 100% sam siguran da se Miske bunio na sve što se dešavalo u Lisabonu (ukratko cirkus) i njega je bilo najjednostavnije izbaciti u prvi plan kao glavnog krivca. Niti jedan selektor ne bi onako kritikovao svog glavnog igrača. Ono je ofirno bilo do bola. U kompletnoj situaciji kada je trebalo da se održi zajedništvo napadati glavnog igrača ekipe može samo pravi moron ili proračunati kreten kakav je Ćiro. Previše je nas uhvatila "Ćirolija" (kakav kretenski naziv) pa sad ne vidimo očite stvari. Ćiro je stari manipulator i to ćemo nadam se skontati jednog dana. Pravom treneru ne sufliraju novinari igrače koji mu se nalaze u sastavu (razgovor prije utakmice u Portugalu kad nabraja igrače i nemože da skonta koga je zaboavio - Muratović ) i pravi trener ne dopušta orgijanje po hotelu manje od 24h prije utakmice. Pa jebo te igračima se zabranjuje da ih posjećuju žene i djeca u vrijeme priprema, a ne novinari i navijači. No naravno kod nas je sve moguće pa tako i to da navijači dolaze igračima na vrata hotelske sobe. :-) :-) :-) :-) :-)
Sit svega

#217 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sit svega »

Na sportsport su uradili kraci intervju sa njim, pa koga interesuje nek ode i pročita.
susc_ovjek

#218 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by susc_ovjek »

Kontaktirali smo Misimovića prije nekih sat vremana kako bismo konačno stavili tačku na i takozvanog slučaja Misimović. Odmah je odgovorio na naš telefonski poziv i zamolio nas da nazovemo malo kasnije jer je bio na liječničkom tretmanu. Nakon sat vremena opet smo probali i Miske se javio.

"Evo upravo sam završio sa terapijama, čuo se glas sa druge strane žice. Dobro je, ide na bolje, danas sam čak i malo trenirao tako da sam zadovoljan razvojem situacije što se tiče moje povrede. Vidjet ću kako ću se sutra osjećati i onda ću tek znati da li ću biti spreman za utakmicu s Nurnbergom", rekao je Zvjezdan Misimović.

Zamolili smo Zvjezdana da obavimo jedan otvoren razgovor i da konačno bh. javnosti onako iskreno objasnimo pozadinu njegovog neigranja u Zenici.

"Samo otvoreno, zašto da ne", odgovorio je Miske na moje pitanje da li ćemo biti otvoreni i dodao:

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao je taj što nisam bio sto posto spreman i što sam osjećao veliku bol u koljenu. Ne znam i stvarno mi nije jasno zašto je nekom u cilju da to drugačije predstavi. Pokušao sam dan prije utakmice trenirati i jednostavno nije išlo, bol je bila prevelika i siguran sam da ne bih bio od nikakve pomoći da sam istrčao na teren."

Kvalifikacije su gotove, bili smo blizu Svjetskog prvenstva, ali ipak nismo uspjeli. Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima smatra da ne smijemo ove poraze od Portugala tragično shvatati, ali i da se mnogo toga mora popraviti u organizaciji oko reprezentacije kako bismo u narednom periodu uspjeli se plasirati na neko veliko takmičenje.

"Ja sam baš u razgovoru za vaš portal nekoliko puta rekao da mi imamo minimalne izglede protiv Portugala, što se na kraju ispostavilo tačnim. Moramo biti objektivni, kako mi igrači tako i naši navijači. Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi. Organizacija oko reprezentacije je posebna priča. Bolujemo od tih nekakvih dječijih bolesti. Uz dužno poštovanje prema svima, posebno prema našim navijačima, ne može se i ne smije se događati da dan, dva pred utakmicu mi nemamo mira u hotelu. Pazite, ne želim sada nekakav alibi, ali moramo to podići na jedan viši nivo jer ovako stvarno ne ide", rekao je Misimović.

Nakon ovakvih iskrena odgovora zamolili smo Zvjezdana da bh. javnosti odgovori da li je tačno da nije imao mjesta u loži Bilinog polja.

"Ma to nije toliko ni bitno", kao iz topa ispalio je Miske. Prekidoh ga i reće mu da je to jako bitno jer on nas je sve zadužio i odnos prema njemu mora biti na najvišem nivou, a nakon toga Zvjezdan je otvorio dušu:

"Istina je da nisam imao mjesta u loži, bilo je svakavih likova ali za mene i Supića mjesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i stajati 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to se mora promijeniti ukoliko želimo da se plasiramo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da imamo respekt u svijetu. Pa molim vas, u jednom trenutku sam vidio da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gdje sjesti. To je sramota."

Na kraju razgovora upitali smo Misketa da li ćemo ga gledati još u dresu Bosne i Hercegovine.

"Ja nisam nikad rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, ali neke stvari se moraju promijeniti. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svjesni toga. Ponavljam, nikada nisam rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, kao što ni sada ne govorim, ali neke stvari radi nas sviju, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Zvjezdan Misimović.

Uz srdačan pozdrav na kraju razgovora poželili smo sreću Misketu u nastavku sezone i onako pomalo dječački mu poručili: "Vidimo se majstore na narednom okupljanju."
Admir_1984

#219 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

lerdi wrote:Moje mišljenje. Savez ili Ćiro ili svi zajedno prodali utakmicu i sada im treba žrtveno janje. 100% sam siguran da se Miske bunio na sve što se dešavalo u Lisabonu (ukratko cirkus) i njega je bilo najjednostavnije izbaciti u prvi plan kao glavnog krivca. Niti jedan selektor ne bi onako kritikovao svog glavnog igrača. Ono je ofirno bilo do bola. U kompletnoj situaciji kada je trebalo da se održi zajedništvo napadati glavnog igrača ekipe može samo pravi moron ili proračunati kreten kakav je Ćiro. Previše je nas uhvatila "Ćirolija" (kakav kretenski naziv) pa sad ne vidimo očite stvari. Ćiro je stari manipulator i to ćemo nadam se skontati jednog dana. Pravom treneru ne sufliraju novinari igrače koji mu se nalaze u sastavu (razgovor prije utakmice u Portugalu kad nabraja igrače i nemože da skonta koga je zaboavio - Muratović ) i pravi trener ne dopušta orgijanje po hotelu manje od 24h prije utakmice. Pa jebo te igračima se zabranjuje da ih posjećuju žene i djeca u vrijeme priprema, a ne novinari i navijači. No naravno kod nas je sve moguće pa tako i to da navijači dolaze igračima na vrata hotelske sobe. :-) :-) :-) :-) :-)
Isto pred Portugal u Zenici kaze Misimovic nece igrati, a zamijenti ce ga, ovaj....hmm.... ovaj (gleda spisak ispred sebe), OVAJ MEDUNJANIN

I ciro ozbiljan selektor :-) :-)
elSaik

#220 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Čuj Portugal, zar ne reče pred revanš da ćemo Španiju pobijediti?
Fordas

#221 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Fordas »

Sve na stranu ali sta moze biti vaznije od toga da se TVOJA reprezentacija plasira na SP??? Mislim, da si ljut ne znam kako i na koga, odigraj muski, daj svoj maksimum a onda nakon 'prolaska' rjesavaj probleme. Ja, ne da sam iznenadjen sa ovim, nego sam frapiran! :twisted: :twisted:
lerdi

#222 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lerdi »

Fordas wrote:Sve na stranu ali sta moze biti vaznije od toga da se TVOJA reprezentacija plasira na SP??? Mislim, da si ljut ne znam kako i na koga, odigraj muski, daj svoj maksimum a onda nakon 'prolaska' rjesavaj probleme. Ja, ne da sam iznenadjen sa ovim, nego sam frapiran! :twisted: :twisted:
Upravo se o tome i radi. Miske je dosta toga progutao, ali mislim da je ovoga puta bio prevelik zalogaj. Svako može imati svoje mišljenje, ali ja sam 100% siguran da nas je mafija prodala. Mislim da mnogi nisu mogli prepustiti slučaju to da li će se Ronaldo naći na SP, a naši su uvijek bili nagodni. Valjda smo do sad shvatili sa kakvom mafijom imamo posla ili možda nismo :?
Edin H.

#223 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Ne vjerujem ni ja sam u to, ali ostavimo malu mogucnost da je bio povrijedjen.

Pjanic je izasao protiv Liverpoola u 40 minuti zbog povrede ocigledno sepajuci, i onda bio u prvoj postavi za par dana.
susc_ovjek

#224 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by susc_ovjek »

lerdi wrote:
Fordas wrote:Sve na stranu ali sta moze biti vaznije od toga da se TVOJA reprezentacija plasira na SP??? Mislim, da si ljut ne znam kako i na koga, odigraj muski, daj svoj maksimum a onda nakon 'prolaska' rjesavaj probleme. Ja, ne da sam iznenadjen sa ovim, nego sam frapiran! :twisted: :twisted:
Upravo se o tome i radi. Miske je dosta toga progutao, ali mislim da je ovoga puta bio prevelik zalogaj. Svako može imati svoje mišljenje, ali ja sam 100% siguran da nas je mafija prodala. Mislim da mnogi nisu mogli prepustiti slučaju to da li će se Ronaldo naći na SP, a naši su uvijek bili nagodni. Valjda smo do sad shvatili sa kakvom mafijom imamo posla ili možda nismo :?

Ja sam cuo isto i kad je Zeljo sa New Castle-om igro pretkolo lige prvaka da je mafija prodala tu utakmicu... :-) :-) :-) :-)
fatality

#225 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fatality »

prosto nevjerovatno sta se prica o covjeku
pa taman da nece vise da igra za reprezentaciju , zar je to razlog omalovazavati to sto je do sada uradio ?
fakat "smo"( iako stvarno teska srca sebe u ovo ubrajam, ali nemam kud drugo :roll: ) gamad
Post Reply