Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bravo ljudi, tako se to radi... nemojte samo da stanemo na ovom... treba njima jos puno pomoci... vas nekoliko sto ste na sebe preuzeli organizaciju, ja vam stojim na raspolaganju za sve dalje akcije...
veliki pozdrav!
Last edited by Amonimni on 07/04/2009 00:41, edited 1 time in total.
Vozdra raja wrote:"Plaketa Grada Sarajeva uručena je Radio televiziji FBiH - političkom magazinu "60 minita", koju je primio urednik magazina Bakir Hadžiomerović."
"Sarajevo je dobilo vlast kakvu zaslužuje i od nje očekujemo da ovom gradu vrati stari sjaj", kazao je Hadžiomerović.
Slazem se, haram im bilo, politicko-medijskoj mafiji!!
Vozdra raja wrote:"Plaketa Grada Sarajeva uručena je Radio televiziji FBiH - političkom magazinu "60 minita", koju je primio urednik magazina Bakir Hadžiomerović."
"Sarajevo je dobilo vlast kakvu zaslužuje i od nje očekujemo da ovom gradu vrati stari sjaj", kazao je Hadžiomerović.
Slušaj, dečko....Uglavnom, nemam običaj biti nepristojan prema ljudima, ali sad si zaista pretjerao....Uz ispriku svim forumašicama i forumašima, moram ti reći: Na ovoj temi, svoje bezobrazluke i svoje pokvarene namjere, nemoj prosipati. Fakat, fuck off!!!!
Haram bilo FTV-u, jer nisu smogli snage da spomenu Zelene Beretke i Patriotsku ligu medju onma koji su 6 Aprila stali u odbranu tog grada. Valjda su ti borci nebitni...
Haram bilo "cuvenom" profesionalcu i moralisti Bakiru Hadziomerovicu koji u svojoj sestoaprilkoj emisiji nije ni spomenuo ovaj bitan dogadjaj.
Haram bilo i gradskom vijecu Sarajeva jer su zaobisli da na ovaj bitan dan posjete mezarje Kovaci(najvecem simbolu boraca) i poloze cvijece.
*ebo ti nas!!
Last edited by Vozdra raja :-) on 07/04/2009 00:50, edited 3 times in total.
Vozdra raja wrote:Haram bilo FTV-u, jer nisu smogli snage da spomenu Zelene Beretke i Patriotsku ligu medju onma koji su 6 Aprila stali u odbranu tog grada. Valjda su ti borci nebitni...
Haram bilo "cuvenom" profesionalcu i moralisti Bakiru Hadziomerovicu koji u svojoj sestoaprilkoj emisiji nije ni spomenuo ovaj bitan dogadjaj.
Haram bilo i gradskom vijecu Sarajeva jer su zaobisli da na ovaj bitan dan posjete mezarje Kovaci(simbolu boraca) i poloze cvijece.
*ebo ti nas!!
Lave...slazem se s tobom...ali molim te da o tome pisemo na podforumu POLITIKA...da smo mi haramali porodica iz Bratunca jos hljeba ne bi jela...pusti politiku za druga mjesta molim te
vozdra odjebi vise tako ti Turske!
Ne kvari nam ovu temu sa svojim nebulozama.
Bosnjacino!
Umjesto sto ovdje presipas iz supljeg u prazno, de uplati sta za jadnu porodicu, kada si vec toliki zagovornik pravde i merhametluka!
Izvinjavam se ostalim, ali fakat ne mogu da trpim ovog lika
hvala ljudi...rasplakao me post od 55...tako sam happy sto sam forumas na sarajevo-x ,sto dijelimo isti cyber-space drago mi je sto smo konkretni. od ovih ublehasa i leziljebovica nikakvog hajra nema...oni samo moraju ispuniti svoju kvotu,je li tako bubo? obraz-djon.
ako ovako se nastavi vjerujem da nece biti problem se skupiti i za ovce
@vozdra raja, postedi nas na svakoj temi svojih frustracija, idi ba reisu kukaj mani se normala ljudi koji za razliku od nekih pokusavaju nesto da promjene i bar nekome olaksaju zivot...