10 godina od NATO udara na Miloševića

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Sinisa B_

#201 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by Sinisa B_ »

OK, radujete se bombardovanju Srbije ne shvatajuci da ubijaju vasu Pravoslavnu bracu zarad "visih" (u stvari krajnjih prizemnih) ciljeva. I braco Muslimani, iskorisceni ste zarad satanizacije Srba, ali od slepila ne mozete to da vidite. Uporedite svoj zivot sada i pre 20 ili 30 godina. Pojedinci servirajuci pricu o "naciji" su samo sebi ugodili a obican narod je u blatu. Vama je drago sto su letele srspke glave, umesto da budete prijalji sa komsijama. Tesko je videti izvan matrixa!
insomnia78

#202 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by insomnia78 »

Sinisa B_ wrote:OK, radujete se bombardovanju Srbije ne shvatajuci da ubijaju vasu Pravoslavnu bracu zarad "visih" (u stvari krajnjih prizemnih) ciljeva. I braco Muslimani, iskorisceni ste zarad satanizacije Srba, ali od slepila ne mozete to da vidite. Uporedite svoj zivot sada i pre 20 ili 30 godina. Pojedinci servirajuci pricu o "naciji" su samo sebi ugodili a obican narod je u blatu. Vama je drago sto su letele srspke glave, umesto da budete prijalji sa komsijama. Tesko je videti izvan matrixa!
Ahahahaha

s' moje sokocalo
It_is_a_Leclerc

#203 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by It_is_a_Leclerc »

Bombardovanje Srbije je bila nužda kojom je civilizovani svijet morao pokazati dedinjskom krvniku i kasapinu da svijet nije njegov Požarevac, pa da po njemu prlja i drlja.
Meni je samo fascinantno kako Srbi od par NATO-ovih bombica, i par porušenih mostova, prave toliku dramu, istovremeno zaboravljajući da je na Sarajevo, u prosjeku, po danu, tri godine, padalo po 400 raznih projektila, ne ukljućujući snajpersko djelovanje.
PM72

#204 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by PM72 »

Ja samo žalim što neki "američki" general tipa Ratko Mladić nije komandovao napadima NATO-a na Srbiju pa da naredi (a da svi snime i čuju) recimo "gađaj Karaburmu ili Dorćol,ima malo srpskog življa" pa da piloti dadnu mašti na volju,kako su nama sa Hreše razvlačili pamet.

Još bolja varijanta bi bila da su Bošnjaci,Hrvati i Albanci bili piloti NATO-a ...pa da Srbija vidi kako je biti nemoćan a stoka te gađa i ubija.
cyprus

#205 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by cyprus »

NATO imperijalisti 8-)
insomnia78

#206 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by insomnia78 »

I sto ne potraja makar 2 godine

s' moje sokocalo
vivace

#207 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

uh. ko bi se toga setio....
nemoguce vruce

#208 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by nemoguce vruce »

Sto bi Halidaga reko'..malo je malo dana... :bih:
Qoom

#209 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by Qoom »

Ne znam kako je bilo vama, ali meni je bilo teško gledati sve to...

Image Image

...užasno teško
sumirprimus

#210 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by sumirprimus »

jel juce onaj nikolic pozdravi razgovore "dve srpske drzave" sa dodikom...
14 godina poslje đej damova...
i što reći,koju posluku porati... :)
OpusDei

#211 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by OpusDei »

nemoguce vruce wrote:Sto bi Halidaga reko'..malo je malo dana... :bih:
:lol: :D :thumbup:
fantom slobode

#212 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by fantom slobode »

Qoom wrote:Ne znam kako je bilo vama, ali meni je bilo teško gledati sve to...

Image Image

...užasno teško
Bilo je interesantno gledati svu nemoc generalstaba i politickog vrha Srbije kad su se suocili sa neprijateljem koji je jaci. Nisu ni mogli da ga vide, maksimum je gledanje na radarskim obrisima i posmatranje aviona u letu. Potrcalo se sto prije da se preda bez pogovora u makedonsko selo, da se od silnog kukavicluka preda pod bilo kojim uslovima, prije nego sto se Nato ne dosjeti da bi se moglo umarsirati u Beograd. Od tad do danas se kuka kako eto su ih gadjali, a tesko se sjete koliko su zla nanijeli na prostirima bivse Jugoslavije. To je taj paradoks sto muci sve one sto su sanjali gazimestanski san i zaboravili da ne treba ubijati komsije i sugradjane samo zato sto se pomislilo da nemaju sanse da se odbrane, pa kao hajde da ih zatremo da ne postoje. Generalstab je zaboravio da se citava odbrana zasnivala na svakom gradjanu zemlje koju su ubijali. Zaboravili su bili koliko su mali i beznacajni.
dede merdzane

#213 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by dede merdzane »

Lako im je bilo "ratovati" sa gospodom. Predas se i halalis Kosovo. Nikome ne fali dlaka sa glave.

A mi znamo sta se desava kada ratujes sa pogani i njima se predas. :(
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#214 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by japin_mutapi »

oj klintone diko naša svaka ti dala
vivace

#215 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

It_is_a_Leclerc wrote:Bombardovanje Srbije je bila nužda kojom je civilizovani svijet morao pokazati dedinjskom krvniku i kasapinu da svijet nije njegov Požarevac, pa da po njemu prlja i drlja.
Meni je samo fascinantno kako Srbi od par NATO-ovih bombica, i par porušenih mostova, prave toliku dramu, istovremeno zaboravljajući da je na Sarajevo, u prosjeku, po danu, tri godine, padalo po 400 raznih projektila, ne ukljućujući snajpersko djelovanje.
to je losa vasa propaganda a nase dobro radi. :-) nasi su svi moguci i nemoguci db-ovci. dobrica cosic sa svojom teorijom i praksom lazi.
japin_mutapi

#216 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by japin_mutapi »

davno bilo ponovilo se
ne mogu skinuti osmijeh sa lica čitajuči ovu temu i sječajuči se tih dana
ljepota brate mili ljepota i nakon tolikih godina taj me osječaj nije napustio

vivace

#217 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

steta sto nisu ispogadjali milosevica,miru markovic, sina im, pa kostunicu pa celu sanu i vrhusku spca....
e onda bi uradili nesto, da i vrh radikalne stranke.

ja sam u svojim snovima bila nezadovoljna sto nisu lepo umarsirali u beograd,pa lustracija,pa otvaranje db dosijea i pa denacifikacija.....
Last edited by vivace on 12/04/2013 20:05, edited 2 times in total.
japin_mutapi

#218 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by japin_mutapi »

vivace wrote:steta sto nisu ispogadjali milosevica,miru markovic, sina im, pa kostunicu pa celu sanu i vrhusku spca....
to nije trebao nato da uradi nego građani srbije i crne gore
ali jok bre ... nego su ih podržavali sve te godine i tek nakon izgubljenih ratova lafo skinuli a zapravo sve isto je samo slobe i voje nema
vivace

#219 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

japin_mutapi wrote:
vivace wrote:steta sto nisu ispogadjali milosevica,miru markovic, sina im, pa kostunicu pa celu sanu i vrhusku spca....
to nije trebao nato da uradi nego građani srbije i crne gore
ali jok bre ... nego su ih podržavali sve te godine i tek nakon izgubljenih ratova lafo skinuli a zapravo sve isto je samo slobe i voje nema
nisu gradjani svesni sta im se dogadja...uostalom oni su skinuli miloseciva,mada se zato danas govori kao o pucu..pa je opet nista. ne verujem ja da to moze bez rata,spoljnjeg ili unutrastnjeg...
strndzov

#220 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by strndzov »

kakav bre voja
vivace

#221 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

It_is_a_Leclerc wrote:Bombardovanje Srbije je bila nužda kojom je civilizovani svijet morao pokazati dedinjskom krvniku i kasapinu da svijet nije njegov Požarevac, pa da po njemu prlja i drlja.
pa to ti je stvar propagande koja u ovom slucaju savrseno radi za velikosrbe. ne mozes se hvatati za pravdu i istinu,kad se radi prosto o propagandi. velikosrpskoj propagandi.
ravno

#222 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by ravno »

Sinisa B_ wrote:OK, radujete se bombardovanju Srbije ne shvatajuci da ubijaju vasu Pravoslavnu bracu zarad "visih" (u stvari krajnjih prizemnih) ciljeva. I braco Muslimani, iskorisceni ste zarad satanizacije Srba, ali od slepila ne mozete to da vidite. Uporedite svoj zivot sada i pre 20 ili 30 godina. Pojedinci servirajuci pricu o "naciji" su samo sebi ugodili a obican narod je u blatu. Vama je drago sto su letele srspke glave, umesto da budete prijalji sa komsijama. Tesko je videti izvan matrixa!
Pa zar ima i ovakvih jos uvijek, zaboga!? Cuj pravoslavna braca, cuj braco Muslimani.......Allah selamet!
A tek ovo bold, pa sta covek sve namlati u samo tri recenice........NEBESKI!
newlevel

#223 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by newlevel »

Kako smo to prije zivjeli ?

Nama je dobro, gdje si ti vidio u svijetu, da radnicka klasa jede zlatnim kasikama... :D
vivace

#224 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by vivace »

ne bi ameri ni krenuli na srbiju da srbi nisu proterivali albance iz njihovih kuca i ubijali ih. da to srbi nisu uradili jos bi bio milosevic sa svom kamarilom na vlasti. jednostavno,preterali su, a opozicija je bila pojaca, samo sto nije imala sanse da obori milosevica sama.kod milosevica su bili aparati sile...vojska i policija. to odlicno znaju sns sadasnji.
ravno

#225 Re: 10 godina od NATO udara na Miloševića

Post by ravno »

vivace wrote:ne bi ameri ni krenuli na srbiju da srbi nisu proterivali albance iz njihovih kuca i ubijali ih. da to srbi nisu uradili jos bi bio milosevic sa svom kamarilom na vlasti. jednostavno,preterali su, a opozicija je bila pojaca, samo sto nije imala sanse da obori milosevica sama.kod milosevica su bili aparati sile...vojska i policija. to odlicno znaju sns sadasnji.
100%! Da nisu krenuli sa Gazimestanom i nosanjem moštiju "Cara" Lazara čak do Ljubljane......ništa ne bi bilo. Ni Tuđmana, ni Alije.....ni rata. Četnici se 1942./43. presvukli u partizane i onda se ufurali da su oni "dozvolili ostalima da žive u njihovoj Jugoslaviji". Milošević i Srbi "dozvolili" Sloveniji da se odvoji, heeeeej! Najveći Srbin svih vremena je Radoje Domanović sa "Dangom" i "Vođom"!
Post Reply