Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kraljica_Suza
#201 Re: Burekli ljubavni savjeti
zar ne vidis avatar?

- burek_in_space
#202 Re: Burekli ljubavni savjeti
Jesi ti ova sa bijelom maHramom?!
Toooo bejbe!
Toooo bejbe!
- Kraljica_Suza
#203 Re: Burekli ljubavni savjeti
da mili
hos ti meni pomoc jal mi neš pomoc 
- burek_in_space
#204 Re: Burekli ljubavni savjeti
Kraljica_Suza wrote:da milihos ti meni pomoc jal mi neš pomoc
'osh to opet kod komshinice ic'?!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#205 Re: Burekli ljubavni savjeti
kakav je ovo hostapleraj u ordinaciji bureChe?
-
mIRCerka
#206 Re: Burekli ljubavni savjeti
Sad cu poslat sanitarnu i finanCijsku...besana wrote:Gospođo ministarko molim vas , pa pogledajte
- burek_in_space
#207 Re: Burekli ljubavni savjeti
To je samo zbog toga shto sam dobro odradio svoj posao besana!besana wrote:Mili?![]()
Dođe mi da promjenim doktora![]()
Sve je pod kontrolom mIRCerkamIRCerka wrote:kakav je ovo hostapleraj u ordinaciji bureChe?
- madner
#208 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ali sve je po zakonumIRCerka wrote:Sad cu poslat sanitarnu i finanCijsku...besana wrote:Gospođo ministarko molim vas , pa pogledajte
- burek_in_space
#209 Re: Burekli ljubavni savjeti
Neka jaro,danas je neshto bijesna,ja joj ne bih stao na put!madner wrote:Ali sve je po zakonumIRCerka wrote:Sad cu poslat sanitarnu i finanCijsku...besana wrote:Gospođo ministarko molim vas , pa pogledajte
- burek_in_space
#210 Re: Burekli ljubavni savjeti
Dzaba ti i da je inzhinjer moj Her Flick...Her Flick wrote:bureche koja je tajna tvoga uspjeha kod zena, pomozi mi
-
mIRCerka
#212 Re: Burekli ljubavni savjeti
Postovani bureche, imam problem, al nije ljubavni.
Naime, jutros smo dosli na posao, sve normala, pripremili materijal za sastanak kad u 9 nestade struje, Nesta struje stade dreka muje...struja tek maloprije dodje...niko nista javio nije, jedan kompjuter umro...u ime oca sina i sv.duha enter...
sjetih se majke, tj majki, mnozina, elektroprivrednicima...jesam li normalna ili postajem lez?
Naime, jutros smo dosli na posao, sve normala, pripremili materijal za sastanak kad u 9 nestade struje, Nesta struje stade dreka muje...struja tek maloprije dodje...niko nista javio nije, jedan kompjuter umro...u ime oca sina i sv.duha enter...
sjetih se majke, tj majki, mnozina, elektroprivrednicima...jesam li normalna ili postajem lez?
- burek_in_space
#213 Re: Burekli ljubavni savjeti
Gay is ok!mIRCerka wrote:Postovani bureche, imam problem, al nije ljubavni.
mIRCerka ako nemash neko ozbiljnije pitanje,zamolio bih te da ne zachatavash temu.Fala!
-
mIRCerka
#214 Re: Burekli ljubavni savjeti
Zali se zoomu.burek_in_space wrote:Gay is ok!mIRCerka wrote:Postovani bureche, imam problem, al nije ljubavni.
mIRCerka ako nemash neko ozbiljnije pitanje,zamolio bih te da ne zachatavash temu.Fala!
- burek_in_space
#215 Re: Burekli ljubavni savjeti
Znachi prljavo igramo,a?!mIRCerka wrote:
Zali se zoomu.
-
mIRCerka
#216 Re: Burekli ljubavni savjeti
burek_in_space wrote:Znachi prljavo igramo,a?!mIRCerka wrote:
Zali se zoomu.
Nego, naplacujes li ti ove savjete ili mi je jucerasnji trud i prijetnja zoomu da ne skrece korisnike u svoju ordinaciju bila dzaba?
- burek_in_space
#217 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ovim putOm apelujem na sve moje drage zhene da ne diraju mIRCerku,ne sjeku joj kablove,shtrik,ne pishaju po haustoru ili ne daj Bozhe da joj se kojoj maci neshto desi,inache ce biti belaja!mIRCerka wrote:prljavo si i ti jutros igrao kad si sredio blackout u mene mi u ofisu...neka od tvojih silnih zena precvika kablO.
Nego, naplacujes li ti ove savjete ili mi je jucerasnji trud i prijetnja zoomu da ne skrece korisnike u svoju ordinaciju bila dzaba?
Uskoro krece naplata,ne brini nishta,nije zaboravio burek na one koji su mu pomogli!
- burek_in_space
#218 Re: Burekli ljubavni savjeti
Onda ima nade.Her Flick wrote:ma nije inzinjer, da je bogdo', nego je tokar
Ono shto ne znash,ne mozhe te boliti! pssst!besana wrote:Ti si se dječače malo zaJEbunio. Nije ti ovo harem, no ordinacija, ha ja
@zago ne bih da me Barba ganja shto te u belaj uvedoh!
- Layne
#219 Re: Burekli ljubavni savjeti
Draga Sav...pardon, bureče,
Prvo da kažem da gledam vašu emisiju svaki dan i sviđa mi se
Ja imam dva problema:
1. Za rođendan sam dobio veru od drugarice, ali je rekla, ako se ne oženim do nove godine, da moram nju oženit. Sad, ja se ne bih još ženio, a vera mi se sviđa pravo, pa me intresuje, postoji li neki način da ostanem vlasnik iste??
2. Imao sam intimni odnos sa vjerenom djevojkom. Mislio sam da je to samo jednom, ali me ona sad stalno zove, a ja nemam mogućnosti da je ubacim u svoj i onako pretrpan raspored (tri na dan
) i stvarno ne znam šta da radim??
P.S. Vera je prioritet, ovu vjerenu mogu još neko vrijeme izdržat, ipak sam ja muškarčina
Hvala unaprijed!!!
Prvo da kažem da gledam vašu emisiju svaki dan i sviđa mi se
Ja imam dva problema:
1. Za rođendan sam dobio veru od drugarice, ali je rekla, ako se ne oženim do nove godine, da moram nju oženit. Sad, ja se ne bih još ženio, a vera mi se sviđa pravo, pa me intresuje, postoji li neki način da ostanem vlasnik iste??
2. Imao sam intimni odnos sa vjerenom djevojkom. Mislio sam da je to samo jednom, ali me ona sad stalno zove, a ja nemam mogućnosti da je ubacim u svoj i onako pretrpan raspored (tri na dan
P.S. Vera je prioritet, ovu vjerenu mogu još neko vrijeme izdržat, ipak sam ja muškarčina
Hvala unaprijed!!!
- Sunrise00
#220 Re: Burekli ljubavni savjeti
Meni ovaj uvazeni doktor nista nije pomogao.. pih

- burek_in_space
#221 Re: Burekli ljubavni savjeti
Dragi moj Layne,Layne wrote:Draga Sav...pardon, bureče,
Prvo da kažem da gledam vašu emisiju svaki dan i sviđa mi se![]()
Ja imam dva problema:
2. Imao sam intimni odnos sa vjerenom djevojkom. Mislio sam da je to samo jednom, ali me ona sad stalno zove, a ja nemam mogućnosti da je ubacim u svoj i onako pretrpan raspored (tri na dan) i stvarno ne znam šta da radim??
P.S. Vera je prioritet, ovu vjerenu mogu još neko vrijeme izdržat, ipak sam ja muškarčina![]()
Hvala unaprijed!!!
Prije svega,hvala ti na lijepim rijechima upucenim mojoj "emisiji" iako se ovdje radi o ozbiljnim problemima sa kojima se susrecemo svi svakodnevno.Chak i vash dr.burek nije siguran da mu se ne mozhe desiti neshto poput tvog problema sa vjerenicom.Naravno,njemu (tj. meni) se ne bi desilo da sa tom vjerenom sve stane na jednom susretu
A shto se tiche vere,moram priznati da je to do sada najkomplikovaniji sluchaj koji je doshao u moje ruke.Zhelim biti maximalno iskren i poshten,kao shto si i ti bio prema meni u pohvalama mog rada,pa ti reci da ovaj problem iziskuje angazhovanje veceg broja struchnjaka na njegovom rjeshavanju.Ako tebi odgovara,ja bih ugovorio seansu sa cijenjenim kolegom Madnerom pa da se jedan dan nadjemo i probamo zajednichkim snagama rijeshiti tvoj problem.
Lijep pozdrav!
Dr. Burek
Draga moja malodobnaSunrise00 wrote:Meni ovaj uvazeni doktor nista nije pomogao.. pih![]()
![]()
- seln
#222 Re: Burekli ljubavni savjeti
Jebes ovakog hecima, on samo lijeci svoje probleme. 
- madner
#223 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ohpet ozbiljan padobranac 
-
mIRCerka
#224 Re: Burekli ljubavni savjeti
produzavam ti ban na 14 dana, opet zachatavash korisnike u svoj kutak, ne das meni crkavice da zaradim reketirajuci burekazoom66 wrote:predji u moju ordinaciju, ordiniram kvalitetnoSunrise00 wrote:Meni ovaj uvazeni doktor nista nije pomogao.. pih![]()
![]()
(hvalite me usta moja
)
- ...crveno
#225 Re: Burekli ljubavni savjeti
Pik ja novi kolacic...
Gospodine burek...zvog Vas i Vase teme sam se regitrilala iako sam vec godinama bila pasivni posmatrac ovog foruma...
Dok se malo ustelim
aktivno cu se ukljuciti u temu i pozaliti Vam se sa svoj problemima...
Lijep pozdrav svima!

Gospodine burek...zvog Vas i Vase teme sam se regitrilala iako sam vec godinama bila pasivni posmatrac ovog foruma...
Dok se malo ustelim
Lijep pozdrav svima!