Ciscenje ulica!?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
starii

#201 Re: Ciscenje ulica!?

Post by starii »

sad sam iz grada..ako ne moras bolje ne izlazi, prvo je klizavo a drugo ulice uopste nisu ociscene, saobracaj skroz sporrrrr
duboka_misao

#202 Re: Ciscenje ulica!?

Post by duboka_misao »

ja sad moram s posla kuci, bice jako zanimljivo kaze mi cura da tramvaji ne rade a i guzva u saobracaju ko da svi imaju ljetne gume
jedna tamo

#203 Re: Ciscenje ulica!?

Post by jedna tamo »

:-? crnjak
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#204 Re: Ciscenje ulica!?

Post by ladyblue18 »

Bila sam od 11 vani, usla sam u kucu malo poslje 3.
LJudi ako ne morate nigdje ne izlazite!
Uzasno je tesko hodati po mecavi ovoj, a sa kolima je tek avantura. Naravno saobracajnice nisu ociscene, auta se vuku ko mravi, vozaci nervozni, pjesaci prelaze kako hoce, nekoliko puta sam vidjela da neko umalo nije pokupio pjesaka jer ovaj trci ko sumanut preko crvenog a auto ne moze zakociti.
I eto...nista novo.
jedna tamo

#205 Re: Ciscenje ulica!?

Post by jedna tamo »

:(
Alhemicarkaa

#206 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Alhemicarkaa »

Haos je u gradu, valjda jutros bilo fino vrijeme i raja krenula sa autima, kad je poceo padati kao da su svi u isto vrijeme odlucili kuci pobjeci, od pPofalica do Skenderije me uhvatilo svako crveno, neko i vise puta, auta idu 20 na sat, da nas hoce zatrpati pa da se u pon ne radi ko 99 :bih: :bih: :D
ladyblue18

#207 Re: Ciscenje ulica!?

Post by ladyblue18 »

Alhemicarkaa wrote:Haos je u gradu, valjda jutros bilo fino vrijeme i raja krenula sa autima, kad je poceo padati kao da su svi u isto vrijeme odlucili kuci pobjeci, od pPofalica do Skenderije me uhvatilo svako crveno, neko i vise puta, auta idu 20 na sat, da nas hoce zatrpati pa da se u pon ne radi ko 99 :bih: :bih: :D
I ja bas govorim danas meni se cini da ce se '99 ponoviti.
shape of despair

#208 Re: Ciscenje ulica!?

Post by shape of despair »

ladyblue18 wrote:
Alhemicarkaa wrote:Haos je u gradu, valjda jutros bilo fino vrijeme i raja krenula sa autima, kad je poceo padati kao da su svi u isto vrijeme odlucili kuci pobjeci, od pPofalica do Skenderije me uhvatilo svako crveno, neko i vise puta, auta idu 20 na sat, da nas hoce zatrpati pa da se u pon ne radi ko 99 :bih: :bih: :D
:lol: :lol: :lol:
Napadalo 20cm snijega a vi spominjete 99.Doduše,99. nije bilo ovog foruma pa niste mogli da baljezgate :D
ladyblue18

#209 Re: Ciscenje ulica!?

Post by ladyblue18 »

shape of despair wrote:
ladyblue18 wrote:
:lol: :lol: :lol:
Napadalo 20cm snijega a vi spominjete 99.Doduše,99. nije bilo ovog foruma pa niste mogli da baljezgate :D
:roll: ha ha ha
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#210 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

kad se sjetim "99e ja na fax nidje nikog... rasulo :D pjehe s čvile :roll: :roll: :roll: :roll: tad se vidjelo da nisam za ovu zemlju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pjehe kuda tramvaj ide :D
opet ja

#211 Re: Ciscenje ulica!?

Post by opet ja »

komi wrote:kad se sjetim "99e ja na fax nidje nikog... rasulo :D pjehe s čvile :roll: :roll: :roll: :roll: tad se vidjelo da nisam za ovu zemlju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

najbolje je bilo gledati kako ljudi pola auta otkopaju da bi skontali da su otkopali komsijino :D
Skyfox

#212 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Skyfox »

komi wrote:kad se sjetim "99e ja na fax nidje nikog... rasulo :D pjehe s čvile :roll: :roll: :roll: :roll: tad se vidjelo da nisam za ovu zemlju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i ja sam zapichio na fax i to kroz Wills, snijeg haman do kukova, ni'dje zive duse, ja i golubovi :shock:

stig'o do mosta socijalno, tamo planina snijega koju su nabacali sa ceste, vidim ja koliko je sati i haj kuci lagano :D
Alhemicarkaa

#213 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Alhemicarkaa »

Ja se sjecam da sam u nedjelju položila vozački, u četvrtak osvanuo taj veliki snijeg, a taj dan mi i vozačka bila. Ja sam se spremila i pjehe otišla po vozačku, u stanici nigdje nikog, kaže onaj čiko da mi je samo znati čemu će vam služiti po ovom snijegu :lol: :lol: Bilo bi mi nešto da nisam otišla 8-)
chuchumbamayumbe

#214 Re: Ciscenje ulica!?

Post by chuchumbamayumbe »

Skyfox wrote:

i ja sam zapichio na fax i to kroz Wills, snijeg haman do kukova, ni'dje zive duse, ja i golubovi :shock:

stig'o do mosta socijalno, tamo planina snijega koju su nabacali sa ceste, vidim ja koliko je sati i haj kuci lagano :D
Jel on 99 bio onaj prestrasni snjezina od 2 metra?!?!
Ja krenuo na posao u 5 ujutro, da bih stigao u 0730, za svaki slucaj.
Ono je bio dozivljaj!!!
Kroz Titovu jedva dvije trake, sa Ilidze dvije trake, ja mislim da su krenuli cistiti VelUsice sedmi dan!
Ala je ono bila snjezina!
Skyfox

#215 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Skyfox »

chuchumbamayumbe wrote: Jel on 99 bio onaj prestrasni snjezina od 2 metra?!?!
Ja krenuo na posao u 5 ujutro, da bih stigao u 0730, za svaki slucaj.
Ono je bio dozivljaj!!!
Kroz Titovu jedva dvije trake, sa Ilidze dvije trake, ja mislim da su krenuli cistiti VelUsice sedmi dan!
Ala je ono bila snjezina!
jeste 99. Jaran kad je vidio kako je zaplo otisao trolom na posao. Negdje kod Bosmala, trola se zabila u auto koje je bilo parkirano uz cestu i skroz zatrpano... Nisu ni znali u sta su se zabili dok nisu prokopali do krova auta :-)
ProbuseniDolar

#216 Re: Ciscenje ulica!?

Post by ProbuseniDolar »

Zna li neko kakvo je stanje na ulazu u grad iz pravca Zenice, preko Vogosce i Kobilje glave? Rade li autobusi? :D
Truba

#217 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

kako ljudi nauče neke stvari o životu :mrgreen: sad bih samo zbog alkohola i treba izašao iz stana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kakav faks kakav poso :lol: :lol: :lol:
Skyfox

#218 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Skyfox »

Ja ucim samo kroz svoje greske :-) :D
Truba

#219 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

dakle vučkova generacija.... negdje do ante markovića :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
johnnykola

#220 Re: Ciscenje ulica!?

Post by johnnykola »

zna li ko rade li tramvaji jer se u trolu nije bas pouzdat.
lokao bih, ali garant cu naci zatrpane kafane.:p
chuchumbamayumbe

#221 Re: Ciscenje ulica!?

Post by chuchumbamayumbe »

komi wrote:kako ljudi nauče neke stvari o životu :mrgreen: sad bih samo zbog alkohola i treba izašao iz stana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kakav faks kakav poso :lol: :lol: :lol:
Jes jarane, sto ti je skola.
Svi smo bili 10 godina mladji kada je zavaljo onaj od dva metra, a kao da je bilo jucer.
Sto ti je reci...
Ovo za "put do kafane je uvijek utaban" je ODLICNO!
:D
Truba

#222 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

Aura Perez wrote:
komi wrote:dakle vučkova generacija.... negdje do ante markovića :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahah poslije vucka, prije ante markovica :))
1985 ma znam znam jednu koja nije išla u osnovnu školu pored kuće dok sam ja tabanao u grad :-? :-? :-?
Truba

#223 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

johnnykola wrote:zna li ko rade li tramvaji jer se u trolu nije bas pouzdat.
lokao bih, ali garant cu naci zatrpane kafane.:p
dzoni ne stedi imas komercijalu
Truba

#224 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

chuchumbamayumbe wrote:
komi wrote:kako ljudi nauče neke stvari o životu :mrgreen: sad bih samo zbog alkohola i treba izašao iz stana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kakav faks kakav poso :lol: :lol: :lol:
Jes jarane, sto ti je skola.
Svi smo bili 10 godina mladji kada je zavaljo onaj od dva metra, a kao da je bilo jucer.
Sto ti je reci...
Ovo za "put do kafane je uvijek utaban" je ODLICNO!
:D
kasnije sam s ljudima pričao o tom snijegu... nisu po kruh izlazili :roll: :roll: :roll: jeli kekse... koji levat ispadnes... kao da je jucer bilo... 3 ljudi u amfiteiatru
ne sjećam se koji je predmet bio :mrgreen:
Truba

#225 Re: Ciscenje ulica!?

Post by Truba »

Skyfox wrote:Ja ucim samo kroz svoje greske :-) :D
a pametni na našima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply