eno ga, znao sam! opet bjelosvjecka zavjera! a jesmo giganti kad su se tolko urotili protiv nas!limeni wrote:oni bi sklonili ove ljude vec iz saveza, da im je u interesu dobro bosanskog fudbala..luckylaka wrote:Koliko mene sjecanje sluzi ta ista Uefa prije nekoliko godina smjenila je kompletan Poljski savez.Zar im je to problem uraditi i ovdje.otjerati sve iz ns u tri picke materine od cistacice do gen,direktora i bujrum ko hoce raditi.
SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Risto Kuglarić
#201 Re: SAVEZ NAPOLJE!
- nellington
#202 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ovo je albanska zavera da se plasiraju na EURO - diskvalifikovaće nas zbog ovoga, Francuze zbog petljanja politike, Rumune jer su Rumuni, i eto Albanaca na EURU!Risto Kuglarić wrote:eno ga, znao sam! opet bjelosvjecka zavjera! a jesmo giganti kad su se tolko urotili protiv nas!limeni wrote:oni bi sklonili ove ljude vec iz saveza, da im je u interesu dobro bosanskog fudbala..luckylaka wrote:Koliko mene sjecanje sluzi ta ista Uefa prije nekoliko godina smjenila je kompletan Poljski savez.Zar im je to problem uraditi i ovdje.otjerati sve iz ns u tri picke materine od cistacice do gen,direktora i bujrum ko hoce raditi.
-
Risto Kuglarić
#203 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nellington wrote:Ovo je albanska zavera da se plasiraju na EURO - diskvalifikovaće nas zbog ovoga, Francuze zbog petljanja politike, Rumune jer su Rumuni, i eto Albanaca na EURU!Risto Kuglarić wrote:eno ga, znao sam! opet bjelosvjecka zavjera! a jesmo giganti kad su se tolko urotili protiv nas!limeni wrote: oni bi sklonili ove ljude vec iz saveza, da im je u interesu dobro bosanskog fudbala..
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#204 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nellington wrote:Ovo je albanska zavera da se plasiraju na EURO - diskvalifikovaće nas zbog ovoga, Francuze zbog petljanja politike, Rumune jer su Rumuni, i eto Albanaca na EURU!Risto Kuglarić wrote:eno ga, znao sam! opet bjelosvjecka zavjera! a jesmo giganti kad su se tolko urotili protiv nas!limeni wrote:
oni bi sklonili ove ljude vec iz saveza, da im je u interesu dobro bosanskog fudbala..
- nellington
#205 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ode FIFA sa sastanka, odosmo i mi iz FIFAe 
-
vryzas
#206 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Kriminal + politika = suspenzija dok se govna ne ocistenellington wrote:Ode FIFA sa sastanka, odosmo i mi iz FIFAe
-
Richard Peti
#207 Re: SAVEZ NAPOLJE!
jedina svijetla tacka ako se moze tako recinellington wrote:Ode FIFA sa sastanka, odosmo i mi iz FIFAe
al opet, kod nas uvijek moze goreSaznajemo, ukoliko N/FSBiH bude suspendovan, niko od sadašnje garniture ljudi koji sjede u NFSBiH i FSRS, neće biti prihvaćen od UEFA-e u narednom periodu.
- uvjek dobar gost
#208 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jel ovo istina..?nellington wrote:Ode FIFA sa sastanka, odosmo i mi iz FIFAe
Mi i Nigeria osnivamo krovnu svjetsku asocijaciju... zvaće se ĆENIFA !
-
elSaik
#209 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pa recimo da nas sad suspenduju, to bi značio i konačni krah, bankrot, Saveza. Kako se onda formira novi Savez?!
Kako se uopšte formira Savez? Može li se isti formirati bez fudbalskih saveza entiteta, jer očito da ovi iz FSRS nikada neće pristati na ove zahtjeve.
-
Bega_TM
#210 Re: SAVEZ NAPOLJE!
uvjek dobar gost wrote:Jel ovo istina..?nellington wrote:Ode FIFA sa sastanka, odosmo i mi iz FIFAe
Mi i Nigeria osnivamo krovnu svjetsku asocijaciju... zvaće se ĆENIFA !
- Point.
#211 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Vratit' ce se Blatter
jebat ce nam mater!
jebat ce nam mater!
- uvjek dobar gost
#212 Re: SAVEZ NAPOLJE!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100716027
Duvaona.... e vala meni lično je drago.. ovo je dno fudbala u BiH.. da hoće i u ostalim segmentima biti čučavela.. pa da krenemo se čupati iz govana...
Gdje smo mi pred savezom..?
Duvaona.... e vala meni lično je drago.. ovo je dno fudbala u BiH.. da hoće i u ostalim segmentima biti čučavela.. pa da krenemo se čupati iz govana...
- luckylaka
#213 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ma vala njemu vise pristaje ona,,Ne dolazi Blatere,najebi se matere,,Point. wrote:Vratit' ce se Blatter
jebat ce nam mater!
-
elSaik
#214 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Isti ta UEFA i FIFA su stali na stranu Saveza kada je vršen kakav-takav pritisak da se ti ljudi uklone. Tobože, oni su protiv miješanja politike u sport. Valjda su sada shvatili s kim imaju posla. Uglavnom, ako će ovo značiti konačni krah ovih dosadašnji i stvaranje nečeg novog i boljeg onda sam za. Međutim, skeptičan sam.
- kurty
#215 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ocito da smo dokaz da uvijek moze gore

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#216 Re: SAVEZ NAPOLJE!
bili smo dok nisu ciru doveli i oci raji zamazali...sad se treba dici kad su potuceni da ih dokrajcimo ovo nam je najbolja sansa bolje necemo imatiuvjek dobar gost wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100716027
- armin071
#217 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ovo je tacno samo sto su se izgleda malo preracunali...... Ipak kontra sebe imaju "proslavljene sportske velicine" tipa: Dominkovic, Colakovic, Usanovic, Pika, Tigar, Bevanda, gen. Jelic, i ostali(ima ih dosta).... A ovo je samo logican sljed "politike" koju Dodik provodi vec par godina. Unisti sve sto je zajednicko da bi se dokazao nemoguc zajednicki zivot....elSaik wrote:Isti ta UEFA i FIFA su stali na stranu Saveza kada je vršen kakav-takav pritisak da se ti ljudi uklone. Tobože, oni su protiv miješanja politike u sport. Valjda su sada shvatili s kim imaju posla. Uglavnom, ako će ovo značiti konačni krah ovih dosadašnji i stvaranje nečeg novog i boljeg onda sam za. Međutim, skeptičan sam.
-
pipicaga
#218 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ako je ovo tacno onda uradise bolji posao nego mi sa protestima.Saznajemo, ukoliko N/FSBiH bude suspendovan, niko od sadašnje garniture ljudi koji sjede u NFSBiH i FSRS, neće biti prihvaćen od UEFA-e u narednom periodu.
- Edin H.
#219 Re: SAVEZ NAPOLJE!
elSaik wrote:Isti ta UEFA i FIFA su stali na stranu Saveza kada je vršen kakav-takav pritisak da se ti ljudi uklone. Tobože, oni su protiv miješanja politike u sport. Valjda su sada shvatili s kim imaju posla. Uglavnom, ako će ovo značiti konačni krah ovih dosadašnji i stvaranje nečeg novog i boljeg onda sam za. Međutim, skeptičan sam.
Cega boljeg
FIFA se uplela u bosansku politicku zavrzlamu i jednostavno dala odlicnu priliku Dodiku da zabiljezi politiske poene, ovo je svakome ko imalo razumije situaciju u BiH bilo jasno da ce doci direktiva da ovo odbiju.
Pa kada su mogli organizovati 92-ge Srpske Olimpijske Igre
- BSn
#220 Re: SAVEZ NAPOLJE!
a sto vi mislite da ce, ako uefa i fifa suspenduju savez, ovi ljudi otici iz njega?
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#221 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Upravo tako, ovo je cista politika, i fudbal je kod Srba politicko sredstvo. Sa jedne strane dokazuju evropi da se ovdje ko biva ne moze nista zajedno, a sa druge strane se moze gruhati u prsa da je on dotukao toliko mu mrsku reprezentaciju drzave koju de facto ne priznaje.Edin H. wrote:elSaik wrote:Isti ta UEFA i FIFA su stali na stranu Saveza kada je vršen kakav-takav pritisak da se ti ljudi uklone. Tobože, oni su protiv miješanja politike u sport. Valjda su sada shvatili s kim imaju posla. Uglavnom, ako će ovo značiti konačni krah ovih dosadašnji i stvaranje nečeg novog i boljeg onda sam za. Međutim, skeptičan sam.
Cega boljeg![]()
FIFA se uplela u bosansku politicku zavrzlamu i jednostavno dala odlicnu priliku Dodiku da zabiljezi politiske poene, ovo je svakome ko imalo razumije situaciju u BiH bilo jasno da ce doci direktiva da ovo odbiju.
Pa kada su mogli organizovati 92-ge Srpske Olimpijske Igrezasto ne bi pokusali da ukinu reprezentaciju BiH, ovaj ultimatum FIFE im je dosao kao kec na desetku.
- and
#222 Re: SAVEZ NAPOLJE!
a misliš neće,ako im zabrani fifa da učestvuju u radu?BSn wrote:a sto vi mislite da ce, ako uefa i fifa suspenduju savez, ovi ljudi otici iz njega?
ovakav savez i treba ukinuti,napaviti novi,po fifinim,odnosno sportskim standardima,ko hoće bujrum,ko neće doviđenja.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#223 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nece sigurno odmah, ali ko ce ih onda finansirati? Odakle ce krasti? Suspenzija znaci i za njih prekid dotoka svih sredstava za kojekakve projekte od kojih dobar dio para opet zavrsi kod njih u privatnom djepu. Sami ce otici kad ni za plate ne budu imali!!!BSn wrote:a sto vi mislite da ce, ako uefa i fifa suspenduju savez, ovi ljudi otici iz njega?
- zlatiborka
#224 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Edin H. wrote:elSaik wrote:Isti ta UEFA i FIFA su stali na stranu Saveza kada je vršen kakav-takav pritisak da se ti ljudi uklone. Tobože, oni su protiv miješanja politike u sport. Valjda su sada shvatili s kim imaju posla. Uglavnom, ako će ovo značiti konačni krah ovih dosadašnji i stvaranje nečeg novog i boljeg onda sam za. Međutim, skeptičan sam.
Cega boljeg![]()
Pa kada su mogli organizovati 92-ge Srpske Olimpijske Igrezasto ne bi pokusali da ukinu reprezentaciju BiH, ovaj ultimatum FIFE im je dosao kao kec na desetku.
FUJ
Rastjerajte bagru govnjivim motikama, gdje ste momci, sta cekate....
Javite kad i gdje, eto i mene, pun mi je q.... svega vise.....
-
Timotije
#225 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Zabranio je Dodik i BH Airlinesu da slijece u Banja Luku, njegovi "delegati" rade uspjesno na ukidanju NFSBiH, sve u dobrom starom maniru, potpuno isti scenario svih ovih zadnjih 15-ak godina. Dragan Kalinic je 96-e i najavio: Sad se igramo malo teatra zvani BiH
! Moze im se, hoce im se, ne vidim izlaz...
Nagledacu se izgleda momacki, svih kulturno-istorijiskih znamenitosti grada Luxemburga...

Nagledacu se izgleda momacki, svih kulturno-istorijiskih znamenitosti grada Luxemburga...