ovdje je neko ujebo nesto
Pa ne misli se ne korzete sa usivenim slonovim kostima ,poput onih iz srednjeg vijeka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
ovdje je neko ujebo nesto![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne misli se ne korzete sa usivenim slonovim kostima ,poput onih iz srednjeg vijeka
jasne su mi slike. nije mi jasno zasto to neko nosi. ne vidim svrhu. nije mi pretjerano lijepo, a ne izgleda ni funkcionalno. naravno, posto je ovo forum moram naglasitimima wrote:Sta ti nije jasno? Vidis da gledaju slike.
callmethebreeeze wrote:jasne su mi slike. nije mi jasno zasto to neko nosi. ne vidim svrhu. nije mi pretjerano lijepo, a ne izgleda ni funkcionalno. naravno, posto je ovo forum moram naglasitimima wrote:Sta ti nije jasno? Vidis da gledaju slike., ovo je moje misljenje, ne osudjujem i ne kritikujem, samo se na glas pitam.
-napravi strukmima wrote:callmethebreeeze wrote:jasne su mi slike. nije mi jasno zasto to neko nosi. ne vidim svrhu. nije mi pretjerano lijepo, a ne izgleda ni funkcionalno. naravno, posto je ovo forum moram naglasitimima wrote:Sta ti nije jasno? Vidis da gledaju slike., ovo je moje misljenje, ne osudjujem i ne kritikujem, samo se na glas pitam.
Da stisne stomak.
bez_ideje wrote:-napravi strukmima wrote:
Da stisne stomak.
-podisne i napuse sise
.....
.....
......
za pranje sudja se ubio.seka wrote:ekicallmethebreeeze wrote:jasne su mi slike. nije mi jasno zasto to neko nosi. ne vidim svrhu. nije mi pretjerano lijepo, a ne izgleda ni funkcionalno. naravno, posto je ovo forum moram naglasitimima wrote:Sta ti nije jasno? Vidis da gledaju slike., ovo je moje misljenje, ne osudjujem i ne kritikujem, samo se na glas pitam.
a latex je funkcionalan
seka wrote:kako ti kazes![]()
stedimo vodu.seka wrote:je li to nemas mashinu![]()
ili cilj opravdava sredstvo
Samo vjerujem da bih nakon što me jednom iščeprka iz korzeta ja pala u nesvijest - od olakšanjamima wrote: Da vi musko padnete u nesvijest kako je dobra........u korzetu.
seka wrote:ne prilazi vrelom sporetu u![]()
seka wrote:
ekia latex je funkcionalan

suspect_zero wrote:Iskreno, meni je ovo malo![]()
.....fanatik sam za sexy veš
.....al' ovo mi je onako bezzze.
Mi lajk dis vansuspect_zero wrote:seka wrote:
ekia latex je funkcionalan
Jesi mislila na nešto ovako![]()
Iskreno, meni je ovo malo![]()
.....fanatik sam za sexy veš
.....al' ovo mi je onako bezzze.