Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Topla voda wrote:e moj sejo,promasi ti pobjedu u minhenu ...bitniji je ovaj gol bio od 5 drugih i za tim i za tebe.
al hajde.. bice bolje
Ma ja da sam na Sejinom mjestu kad bi dosao na gol liniju postavio bih loptu i onda je ispucao u aut. Da li je moguce to sto rade sa njim, da li je moguce da trener smatra da on ne zasluzuje da bude u prvoj postavi ili je nesto drugo u pitanju? Sa nekoliko majstorskih poteza za tako kratko vrijeme Salihovic je pokazao da je medju prva tri najbolja igrac na terenu a ulazi desetak minuta pred kraj??????????? Igrac koji je u vrhu liste Bundes lige po korisnosti ili ne pocinje ili ne zavrsava utakmicu a izgleda fizicki kao da moze dvije odigrati, pa ko je tu lud?
Topla voda wrote:e moj sejo,promasi ti pobjedu u minhenu ...bitniji je ovaj gol bio od 5 drugih i za tim i za tebe.
al hajde.. bice bolje
Ma ja da sam na Sejinom mjestu kad bi dosao na gol liniju postavio bih loptu i onda je ispucao u aut. Da li je moguce to sto rade sa njim, da li je moguce da trener smatra da on ne zasluzuje da bude u prvoj postavi ili je nesto drugo u pitanju? Sa nekoliko majstorskih poteza za tako kratko vrijeme Salihovic je pokazao da je medju prva tri najbolja igrac na terenu a ulazi desetak minuta pred kraj??????????? Igrac koji je u vrhu liste Bundes lige po korisnosti ili ne pocinje ili ne zavrsava utakmicu a izgleda fizicki kao da moze dvije odigrati, pa ko je tu lud?
sada dolazi šalke i vidjećemo da li će hoffenheim završiti 1 dio sezone u svom stilu.mislim da hoće.kada se rezimira ovaj dio imaju 4 poraza i to u gostima werder,bayer,bayern i herta ,kući neriješeno sa stutgartom.protiv "manjih"klubova u gostima nije bilo kikseva,a kući ni protiv velikih.
izdržali su cijelu polusezonu iako su im mnogi predviđali pad oni su igrali uvijek vrhunski.
ako nastave ovako u drugom dijelu nije nemoguće da osvoje titulu ili se plasiraju u ligu prvaka.
u svakom slučaju igraju odličan napadački fudbal sa puno golova koji privlači gledaoce i uživanje ih je gledati.