HŠK Zrinjski Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Josip

#201 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Josip »

e stvarno, kao što nije sport za svakoga tako nije niti suđenje za svakoga.
bato99

#202 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

valja sutra uzet bodove u banjaluci...Borac dobra ekipa jesenas završilo 3:2 za zrinjski nek bude
opet sličan rezultat :D
bato99

#203 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Borac - Zrinjski 1 : 2 :D :D :D
3 bobe iz banjaluke na putu prema drugoj tituli prvaka...oba gola dao krešimir kordić :D
Josip

#204 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Josip »

Gotovo sigurno smo prvaci.
bato99

#205 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

valja dobit sarajevo ovo kolo...obe ekipe igraju napadački ..trebala bi bit dobra utakmica sa dosta golova :thumbup:
Josip

#206 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Josip »

naravno da bi valjalo. pa da onda odmah možemo početi slavit. :D :D

Image
bato99

#207 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Image
Tiskovna konferencija uoči sutrašnje utakmice sa FK Sarajevo. Nazočnim novinarima obratili su se trener Dragan Jović, te Igor Melher vratar i Igor Žuržinov nogometaš Zrinjskog.

"Nakon utakmice u Banjaluci vlada jedna odlična atmosfera u klubu, kako nama trenerima i igračima, tako i svima onima kojima je Zrinjski u srcu. Što se tiče samog tima nemamo suspendiranih igrača, od ranije nam je povrijeđen Šunjić dok su svi ostali na raspolaganju za sutrašnji meč. Ja bih iskoristio priliku da pozovem navijače da nam u sutrašnjoj za nas jako bitnoj utakmici pomognu da dođemo do pobjede", rekao je trener Jović.

Nakon trenera riječ je dobio Igor Žuržinov koji je rekao:

"Kao što je rekao trener atmosfera među igračima je odlična. Znamo da je Sarajevo neugodan protivnik, ali uz našu maksimalnu angažiranost nadam se da ćemo doći do tri nova boda".

Igor Melher je pozdravio nazočne te rekao:

"Moji prethodnici su sve rekli, a ja ću još jednom samo pozvati navijače da dođu sutra u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. Sarajavo možda dolazi oslabljeno, ali mi njih respektiramo jer su veliki klub, a mi ćemo sutra pokušati da im uzvratimo za poraz na Koševu".

Što se tiče sastava u momčad se vraćaju Vuković i Serdarušić koji će uz one igrače koji su bili u Banjaluci konkurirati za sutrašnji sastav. Trener Jović je najavio i ofanzivniju igru u odnosu na igru iz Banjaluke. Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo na programu je sutra (subota 07.02) sa početkom u 20 sati uz izravan prijenos na BHT 1. Sudac sutrašnjeg meča je Ognjen Valjić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Sučićem i Vješticom.
Ripicipi

#208 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Ripicipi »

Sutra ima da vas nema :zzzz:
Hladno 1:2 ;-) 8-)
The 51st State

#209 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by The 51st State »

Rukometasima Zrinskog nije trebala onako ofirna pomoc sudije ioako su bili bolja ekipa...
Edin H.

#210 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Edin H. »

Joj onog Ihtijarevica sta fuli, stvarno ste levati :skoljka:
Ripicipi

#211 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Ripicipi »

Fakat ono skandiranje ultrasa "hrvatska nasa domovino" "hebem te Bosno" itd... :roll:
Elvo

#212 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Elvo »

E ovo ce nam biti prvak drzave...boze me sacuvaj!!! Pa ovu djecu iz Sarajeva jedva dobise-da je Sarajevo malo zrelija ekipa bila,nikad izgubili nebi ovu tekmu-Hiros precka,1000 postotna sansa od Papeta-a sudija je klasika bio-neinteresuje mafiju jel li direktan prenos ili ne-oni su pare uzeli davno prije dogovora da ce se tekme poceti prenositi....

Drugi gol nikad se nebi smjeo priznati,frajer loptu rukom smiri,ali sudija nista...crveni za Sarajevo izmislio,jer je vidio da je Sarajevo krenulo ofanzivnije i da se nista vise nedesi treba izbaciti napadaca jednog.tako sudija rijesio tekmu!!!
Edin H.

#213 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Edin H. »

potres_mozga wrote:Fakat ono skandiranje ultrasa "hrvatska nasa domovino" "hebem te Bosno" itd... :roll:
Pravo su originalni, bas me zanima gdje sam to prije cuo i koga to kopiraju :-)

A u biti su vala dosadni sa tim, ja im ne mogu pomoci ako pate od problema nedostatka identiteta
paja_patak

#214 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by paja_patak »

ovi ultrasi sebe nazivaju ozbiljnim navijacima :lol: :lol: sto ih ima puno ne mogu oni vode dodati manijacima, hordama, robijasima i lesinarima....za njih su i sokolovi sila...
zoka213

#215 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

paja_patak wrote:ovi ultrasi sebe nazivaju ozbiljnim navijacima :lol: :lol: sto ih ima puno ne mogu oni vode dodati manijacima, hordama, robijasima i lesinarima....za njih su i sokolovi sila...
Utakmica prilično loša tek je početak prvenstva. I pozdrav za Paju Patka najvećeg mislioca na ovim prostorima, a bogme konkurencija mu je jaka :D
paja_patak

#216 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by paja_patak »

zoka213 wrote:
paja_patak wrote:ovi ultrasi sebe nazivaju ozbiljnim navijacima :lol: :lol: sto ih ima puno ne mogu oni vode dodati manijacima, hordama, robijasima i lesinarima....za njih su i sokolovi sila...
Utakmica prilično loša tek je početak prvenstva. I pozdrav za Paju Patka najvećeg mislioca na ovim prostorima, a bogme konkurencija mu je jaka :D
pozdrav i za tebe uz pitanje koji je omjer zrinjskog u duelima sa željom?

kakva seljacka skupina navijaca haha glavna im pjesma jebem te sarajevo :lol: :lol: listicki kompleksi jebiga...
zoka213

#217 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

Oho, pa Paja je navijač Želje koji spava na forumu posvećenom timu koji se zove Zrinjski. Napreduješ mali dobro ti ide. Kako bi bilo da drugi slični tebi ali koji baš ne vole recimo Želju idu na taj forum i prosipaju se. Mislim smiješno ali eto baš kad si navalio postaješ maskota na ovoj temi.
paja_patak

#218 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by paja_patak »

zoka213 wrote:Oho, pa Paja je navijač Želje koji spava na forumu posvećenom timu koji se zove Zrinjski. Napreduješ mali dobro ti ide. Kako bi bilo da drugi slični tebi ali koji baš ne vole recimo Želju idu na taj forum i prosipaju se. Mislim smiješno ali eto baš kad si navalio postaješ maskota na ovoj temi.
ma tema o ovom klubu je maskota sama po sebi :dance:
zoka213

#219 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

paja_patak wrote:
zoka213 wrote:Oho, pa Paja je navijač Želje koji spava na forumu posvećenom timu koji se zove Zrinjski. Napreduješ mali dobro ti ide. Kako bi bilo da drugi slični tebi ali koji baš ne vole recimo Želju idu na taj forum i prosipaju se. Mislim smiješno ali eto baš kad si navalio postaješ maskota na ovoj temi.
Tako je dabogda ovakva tema i situacija na tabeli potrajala sto godina. U zdravlje Paja :D
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#220 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by since1921 »

cestitke na zasluzenoj tituli...
Meho Kodro

#221 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Meho Kodro »

Zasluzena titula, nema sta...
paja_patak

#222 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by paja_patak »

zoka213 wrote:
paja_patak wrote:
Tako je dabogda ovakva tema i situacija na tabeli potrajala sto godina. U zdravlje Paja :D
aaaa postena titula joj ja se samo sjetim Laktasa i preokreta pa ono ni Manchester ne bi napravio ali eto svi znamo kvalitetu Zrinjskog oni su to ucinili :lol: :lol:
zoka213

#223 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

Na stranu provokacije ovo ili ono ali Paja mi te stvarno volimo. Još malo i imaćeš najviše postova na termi o Zrinjskom. Krv nije voda vidi se da si potajni ultras ali stid te priznati :D
paja_patak

#224 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by paja_patak »

zoka213 wrote:Na stranu provokacije ovo ili ono ali Paja mi te stvarno volimo. Još malo i imaćeš najviše postova na termi o Zrinjskom. Krv nije voda vidi se da si potajni ultras ali stid te priznati :D
jel to cuveni listicki humor zauvijek susjedi ovo ono? sta su ti djeca sa sela pjevaju jebem te sarajevo i misle da su neki navijaci nema ih zajedno sa redarima 500 :lol: :lol:
zoka213

#225 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by zoka213 »

Gledam utakmice a ne ono što navijači rade. Dalje bio sam prisutan prije dvije godine kada je Baka vodio Zrinjski na utakmici protiv Sarajeva. I trebao bih pisati sad o neviđenom nacionalizmu i šovinizmu kod jednog dijela domaćih navijača. Ne pada mi na pamet. Tvoje frustracije dragi Paja razumim i ja bih bio frustriran da sam na tvom mjestu. I kad budem tamo negdje na dnu gdje si sada ti ili tvoj tim, ipak neću ići na teme o tvom timu jer me to ni najmanje ne interesuje, gledaću samo kako moj tim da izaće iz krize što brže i što bezbolnije. A da svojim frustracija zagađivam teme o drugim klubovima to bi značilo vječita kunjava i žalopojke i slično što je odlika slabića.
Post Reply