Novi Fitness Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
LadyXY

#201 Re: Novi Fitness Centar

Post by LadyXY »

Chairman wrote:Bio, vidio, uclanio se.
Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.

Pozdrav
E bas zbog toga sto ovakvi kompleksasi misle da je ovo super, tu necu da idem, nema sanse...
Pa da gledam sisulje iz centrala i sitne papcice kako se smekaju i kako ti se smiju ako ti majica slucajno ne kosta over 100 KM i ako nisi na trening dosao nasminkan kao i sve prave, popularne full-cool central sponzy koke, nakvarcan i firsko feniran...
Jer, zaboga, mozda bas tu lezi sponzor tvojih snova....
Ili da gledam depilirane likove, takodjer nakvarcane i fenirane posebno za ovaj trening..no way...

Bas zbog ovakvih kompleksasa vise ne idem preko domacih agencija na ljetovanja i zimovanja jer mi se gadi da ih gledam u avionu, a poslije i po hotelu kako se sepure, a intelektualni nivo jedva da je ravan djetetu u petom osnovne....
ali, mamica i tatica dali lovu koju su prethodno na raznorazne kulturne nacine pokrali od ljudi....

Tnx, but no tnx..
istocnjak

#202 Re: Novi Fitness Centar

Post by istocnjak »

Platinum girl wrote:
istocnjak wrote:
Platinum girl wrote:hahahahahahhahahahhahha ma ovdje nema mnogo ljudi a oni sto dolaze nisu papci,nema ono dobacivanja i toga..... :D
Bolje ti je kupi bicikl pa u planinu, tu dodju oni koji troše keratin pa kada se oznoje ne možeš priči znam to dobro ja sam godina visio po Fis-u ...
Pa ne idem u teretanu da njuskam frajere jebo te.....kreatin ,aminokiseline nije bas tolika kriza..... 8)
Ma kontam ... to sto si stavila preko usta i nosa ... :lol:
latinalover

#203 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

LadyXY wrote:
Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.

Pozdrav
E bas zbog toga sto ovakvi kompleksasi misle da je ovo super, tu necu da idem, nema sanse...
Pa da gledam sisulje iz centrala i sitne papcice kako se smekaju i kako ti se smiju ako ti majica slucajno ne kosta over 100 KM i ako nisi na trening dosao nasminkan kao i sve prave, popularne full-cool central sponzy koke, nakvarcan i firsko feniran...
Ili da gledam depilirane likove, takodjer nakvarcane i fenirane posebno za ovaj trening..no way...

Bas zbog ovakvih kompleksasa vise ne idem preko domacih agencija na ljetovanja i zimovanja jer mi se gadi da ih gledam u avionu, a poslije i po hotelu kako se sepure, a intelektualni nivo jedva da je ravan djetetu u petom osnovne....
ali, mamica i tatica dali lovu koju su prethodno na raznorazne kulturne nacine pokrali od ljudi....

Tnx, but no tnx..
bravo lady!! :thumbup:

samo Bogu hvala nema puno ovakvih kompleksasa..bar ih ja ne vidim..veicnom su ljudi koji su poklonici vjezbanja, koji s posla dodju da treniraju.....sportasi..
a da ima puno tatinih sinova i kcerki, cini mi se da nema.. pa cak kad sam bio i u vecernjem terminu, nema ih puno..jos uvijek :mrgreen:
Last edited by latinalover on 26/10/2008 21:27, edited 1 time in total.
d2

#204 Re: Novi Fitness Centar

Post by d2 »

LadyXY wrote:E bas zbog toga sto ovakvi kompleksasi misle da je ovo super, tu necu da idem, nema sanse...

Tnx, but no tnx..
moram poceti da izlazim na ta mjesta :thumbup: :lol:
MELBOURNE_SARAJEVO

#205 Re: Novi Fitness Centar

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

LadyXY wrote:

Pozdrav

Tnx, but no tnx..
koji komplexi tebe pucaju :sad: ovo je tuzno citati ali bas tuzno.......all I am gone say to you you are dumb as dumb can be...
scooter21ba

#206 Re: Novi Fitness Centar

Post by scooter21ba »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
koji komplexi tebe pucaju :sad: ovo je tuzno citati ali bas tuzno.......all I am gone say to you you are dumb as dumb can be...
ne pucaju je nikakvi kompleksi
sve sto je rekla je realnost nazalost
sve u uzem dijelu se furaju na carry sex i grad kao one koke trendseterice one prve u gradu imale ovu torbu one cipele cizmice ili sta li vec
cim se otvori kakav fitnes spa ili bilo koji drugi centar tu su jer zele biti vidjene a ne da bi bile tu radi svog zdravlja ili neceg drugog

mozda si previse down under pa ti se malo pobrkalo ali je tako kako lady kaze

al sreca pa ima i ovakvih kao lady pa su zdrave tamo gdje treba

a ja nabijem svaku koja ode u taj fitnes da bi bila vidjena
Zox

#207 Re: Novi Fitness Centar

Post by Zox »

Nova sfera nije u podrumu, za ove sto se pitaju.
delightful

#208 Re: Novi Fitness Centar

Post by delightful »

MELBOURNE_SARAJEVO - opomena. ako je na engleskom, ne znaci da nije uvreda.
Platinum girl

#209 Re: Novi Fitness Centar

Post by Platinum girl »

LadyXY wrote:

Pozdrav

Tnx, but no tnx..
Respect!!!!
Platinum girl

#210 Re: Novi Fitness Centar

Post by Platinum girl »

scooter21ba wrote:
ne pucaju je nikakvi kompleksi
sve sto je rekla je realnost nazalost
sve u uzem dijelu se furaju na carry sex i grad kao one koke trendseterice one prve u gradu imale ovu torbu one cipele cizmice ili sta li vec
cim se otvori kakav fitnes spa ili bilo koji drugi centar tu su jer zele biti vidjene a ne da bi bile tu radi svog zdravlja ili neceg drugog

mozda si previse down under pa ti se malo pobrkalo ali je tako kako lady kaze

al sreca pa ima i ovakvih kao lady pa su zdrave tamo gdje treba

a ja nabijem svaku koja ode u taj fitnes da bi bila vidjena
hahahahahahhahahahahahhahah :D
kirby

#211 Re: Novi Fitness Centar

Post by kirby »

delightful wrote:MELBOURNE_SARAJEVO - opomena. ako je na engleskom, ne znaci da nije uvreda.

ma lako je njemu.njemu je citav zivot preko stele.em posao u nestle-u, em popust na fitnesu. :D :D :D :D
popajic

#212 Re: Novi Fitness Centar

Post by popajic »

Vozdra raja!Mene zanima kavi su ostali sadrzaji (osim fitnesa,saune itd.)u Centraalu?Znam da je naravno hotel ali imali li jos nesto osim toga?Mozda neki cafe na ulazu(porede recepcije) ili nesto slicno?Da li neko zna koliko kosta nocenje u hotelu?Znam da je prije rata bio neki cafe i da je bio dobar pogled na Strosmajerovu!Da li to i sada ima?Hvala na informacijama.
delightful

#213 Re: Novi Fitness Centar

Post by delightful »

kafana ima, ali nema alkohola i nema pusenja :oops:
MELBOURNE_SARAJEVO

#214 Re: Novi Fitness Centar

kirby wrote:
delightful wrote:MELBOURNE_SARAJEVO - opomena. ako je na engleskom, ne znaci da nije uvreda.

ma lako je njemu.njemu je citav zivot preko stele.em posao u nestle-u, em popust na fitnesu. :D :D :D :D

naravno sta god pozelim dobijem preko stele,sta ces ima se hvala bogu bas se ima,rodjen pod sretnom zvijezdom :D :D ..I moram ti reci da je bas dobro kad imas kad uopce nemas negativne energije u sebi i da je bas dobro kad nema potrebe da gledas ko trenira pored tebe.. ali sta ces kokuzluk je cudo svi su ti onda krivi sto nemas i svi koji imaju su lopovi i prevaranti.. a kad dodjes u situaciju da gledas cak kakve ko cipele nosi ili da li je torba prava ili nije a onda skontas da imas puno slobodnog vremena i da si izgubio kompas u zivotu :D ....I da zaboravih reci steta sto je samo 150 vise bi volio da je 350 pa da jos manje bude ljudi jer bude guzva poslije 5 :D :D
latinalover

#215 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

kirby wrote:

naravno sta god pozelim dobijem preko stele,sta ces ima se hvala bogu bas se ima,rodjen pod sretnom zvijezdom :D :D ..I moram ti reci da je bas dobro kad imas kad uopce nemas negativne energije u sebi i da je bas dobro kad nema potrebe da gledas ko trenira pored tebe.. ali sta ces kokuzluk je cudo svi su ti onda krivi sto nemas i svi koji imaju su lopovi i prevaranti.. a kad dodjes u situaciju da gledas cak kakve ko cipele nosi ili da li je torba prava ili nije a onda skontas da imas puno slobodnog vremena i da si izgubio kompas u zivotu :D ....I da zaboravih reci steta sto je samo 150 vise bi volio da je 350 pa da jos manje bude ljudi jer bude guzva poslije 5 :D :D
ja bih volio da manje takvih poput tebe bude....vratio se iz dijaspore ,donio love, i sad ko je ko ti...
da si ovdje bio ne bi se puhao toliko...
scooter21ba

#216 Re: Novi Fitness Centar

Post by scooter21ba »

biti rodjen pod sretnom zvijezdom ne znaci dobiti sve preko stele nego svojim radom i zaslugama i da te ljudi bez obzira sto imas novca hvali za tvoje postupke a ne da ti se pola ljudi (dvolicne osobe i interesdzije) divi jer imas a drugo pola ogovara i gleda te kao negativnu licnost

nije pitanje novca da se ide u taj fitness nego pitanje principa
scooter21ba

#217 Re: Novi Fitness Centar

Post by scooter21ba »

latinalover wrote: ja bih volio da manje takvih poput tebe bude....vratio se iz dijaspore ,donio love, i sad ko je ko ti...
nevazno gdje je bio
znam ja dosta njih koji su bili vani a ne pusu se sada
to je sve do mentalnog sklopa
latinalover

#218 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

kirby wrote:

a vidjecemo kad dodjes do toga da sam nesto uradit moras....lako je kadje sve servirano...vidjet ces kad dodje dotle da moras asfalt osjetit :D ...kad se bude radit trebalo...kad budes morao uradit nesto gdje neces imati nicije pomoci...tu ce da se iskise sva slabost takvih likova kojima tate sve sredjuju....
latinalover

#219 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

scooter21ba wrote:biti rodjen pod sretnom zvijezdom ne znaci dobiti sve preko stele nego svojim radom i zaslugama i da te ljudi bez obzira sto imas novca hvali za tvoje postupke a ne da ti se pola ljudi (dvolicne osobe i interesdzije) divi jer imas a drugo pola ogovara i gleda te kao negativnu licnost

nije pitanje novca da se ide u taj fitness nego pitanje principa

ma bitno je da on stelu ima i da mi to znamo...
a to sto se tice toga da bi zelio da bude 350KM...smao pokazue kakav je kompleksas ....misli sve je u parama...takvi dijasporci poput ovog melbourna su gora fukara nego mi bosanci...vido bi da si ostao ovdje cijelo vrijeeme koje si tamo proveo...ne bi ti na pa met palo da ponizavas ostale koji nisu imovinskog statusa poput tebe....
a dokle ces biti lovator koji je navikao da mu je sve servirano vidjecemo...
takvi su najgori...sve ces ti pokazati kad dodje vrijeme da radis nesto bez icije pomoci ,stele...;)a dotle uzivaj u teretani..i na kafama...ovo se na melbourna odnosi naravno..
latinalover

#220 Re: Novi Fitness Centar

Post by latinalover »

scooter21ba wrote:
latinalover wrote: ja bih volio da manje takvih poput tebe bude....vratio se iz dijaspore ,donio love, i sad ko je ko ti...
nevazno gdje je bio
:thumbup: steta pa ovakvih ima dosta...
MELBOURNE_SARAJEVO

#221 Re: Novi Fitness Centar

latinalover wrote:
scooter21ba wrote:
nevazno gdje je bio
:thumbup: steta pa ovakvih ima dosta...
e vidis ovo volim kad kontru pucam ljudima koji se loze :D :D :D hajmo jos da lozimo da nek bude clanarina 2000 hiljade i da samo bude 10 ljudi koji treniraju :D :D :D cek malo je 2000 moze li 4000 milje ..posto vecina se ovde fura da su inteligentni onda bi trebali skontati sta je sarkazam i sta je loziona....znas koliko me zaboli ko sta radi u zivotu i koliko ko zaradjuje ali kad se nadje mangup kao sto je ovaj sa nickom Kirby pa nesto proziva nestle itd onda mu sljedi odgovor ..da imam para imam haos posao imam stan imam auto i to sve sam ovde stekao nisam centa donio iz dijaspore eto toliko....Kirby hajde molim te naglasi kako mi je sve to kupljeno :D :D :D
Platinum girl

#222 Re: Novi Fitness Centar

Post by Platinum girl »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote: e vidis ovo volim kad kontru pucam ljudima koji se loze :D :D :D hajmo jos da lozimo da nek bude clanarina 2000 hiljade i da samo bude 10 ljudi koji treniraju :D :D :D cek malo je 2000 moze li 4000 milje ..posto vecina se ovde fura da su inteligentni onda bi trebali skontati sta je sarkazam i sta je loziona....znas koliko me zaboli ko sta radi u zivotu i koliko ko zaradjuje ali kad se nadje mangup kao sto je ovaj sa nickom Kirby pa nesto proziva nestle itd onda mu sljedi odgovor ..da imam para imam haos posao imam stan imam auto i to sve sam ovde stekao nisam centa donio iz dijaspore eto toliko....Kirby hajde molim te naglasi kako mi je sve to kupljeno :D :D :D
Al zato garant imas malu cunu i lose guzis :evil:
delightful

#223 Re: Novi Fitness Centar

Post by delightful »

platinum girl, opomena pred ban.
ako ti je obrisan post, obrisan je s razlogom. ne postavljaj ga ponovo.
vrijedjanje nije dozvoljeno. ni zachatavanje.
Platinum girl

#224 Re: Novi Fitness Centar

Post by Platinum girl »

a nisam ja skontala da je obrisan ,pukla mi konekcija bas u tom trenutku....
a moze pitanje?
sta vam je sad zachatavanje???
a nisam vrijedjala....nisam koristila vulgarne rijeci poput k***c,j****e.....nego suptilno....pa onda je vrijedjanje i ovaj sto pise dro**ce,kokuzi,glupani,seljaci,kompleksasi.....??? :?
putujucidzindas

#225 Re: Novi Fitness Centar

Post by putujucidzindas »

@ melbourne-Lijepo je da postoji takvo mjesto u gradu, koje ce okupiti sve likove s razmisljanjem poput tvog, pa ih ja ne moram sretati po drugim mjestima
Post Reply