LP u rukometu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ragib

#201 Re: LP u rukometu

Post by ragib »

kad pogledamo malo detaljnije ipak nije to samo sreca, i oni su nas tamo u rumuniji gutavo pobjedili a BOSNA JE JEDINA EKIPA OD OVE POSLJEDNJE TRI KOJA JE USPIJELA odigrati nerješeno sa ekipama iz gornjeg dijela tabele i to protiv hrvatske ekipe. Tako da je bilo vise srece imali bi jos dvije pobjede.

http://www.sport1.de/dynamic/datencente ... 11/_r10225_/
Il_Principe

#202 Re: LP u rukometu

Post by Il_Principe »

:dance: :dance: :dance: :dance:

samo kad se sjetim koliko smo prethodnih godina imali nesrece i onog Dukasa i svega I SAD KONACNO SVE NAM SE VRATILO

ove zadnje dvije utakmice za infarkt, al bas :D ...u prvoj protiv st.petersburga sta reci vodili citavu utakmicu i do 7 razlike, a u ovoj tek zavrsenoj protiv constnce obrnut scenario, rumuni u prvom poluvremenu vodili 6 razlike, ali mi se vracamo..ono sto je najvaznije obje utakmice zavrsile u nasu korist, a nezna se koja je vise drame i uzbudjenja donijela.... i komentator na areni nije mogao vjerovati, cak u obje slican scenario u zadnjim sekundama utakmice nas igrac dobiva klasicni nokaut ( jednom Celica, drugi put Karacic )...ono bas za nepovjerovati

jos samo da kazem da je sramota sto drzavna ili federalna tv nije prenosila ovu pa sigurno historijsku pobjedu ( znam da smo igrali polufinale kupa kupova al ovo je ipak liga prvaka :oops: )

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

NAPRIJED BOSNO U NOVE POBJEDE :bih: :dance: :bih:
ragib

#203 Re: LP u rukometu

Post by ragib »

nevjerovatno da bosna ima debele sanse da udje medju 16 najbolje ekipe u ligi prvaka, kad pogledamo druge sportove gdje ne postoji realna sansa da se klasificiraju.
Last edited by ragib on 26/02/2011 21:35, edited 1 time in total.
ragib

#204 Re: LP u rukometu

Post by ragib »

Il_Principe wrote::dance: :dance: :dance: :dance:

samo kad se sjetim koliko smo prethodnih godina imali nesrece i onog Dukasa i svega I SAD KONACNO SVE NAM SE VRATILO

ove zadnje dvije utakmice za infarkt, al bas :D ...u prvoj protiv st.petersburga sta reci vodili citavu utakmicu i do 7 razlike, a u ovoj tek zavrsenoj protiv constnce obrnut scenario, rumuni u prvom poluvremenu vodili 6 razlike, ali mi se vracamo..ono sto je najvaznije obje utakmice zavrsile u nasu korist, a nezna se koja je vise drame i uzbudjenja donijela.... i komentator na areni nije mogao vjerovati, cak u obje slican scenario u zadnjim sekundama utakmice nas igrac dobiva klasicni nokaut ( jednom Celica, drugi put Karacic )...ono bas za nepovjerovati

jos samo da kazem da je sramota sto drzavna ili federalna tv nije prenosila ovu pa sigurno historijsku pobjedu ( znam da smo igrali polufinale kupa kupova al ovo je ipak liga prvaka :oops: )

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

NAPRIJED BOSNO U NOVE POBJEDE :bih: :dance: :bih:
i ja sam gledao na federalnoj i na drzavnoj nevjerovatno da nista nisu prikazali pa to je zaista velika sramota i onda hoce jos da im se placa pretplata, nesto kritikuju politcare a gori su od njih.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#205 Re: LP u rukometu

Post by bordo gandalf »

Ocemo barcu :D da se igramo sa njima :D
Il_Principe

#206 Re: LP u rukometu

Post by Il_Principe »

ragib wrote: i ja sam gledao na federalnoj i na drzavnoj nevjerovatno da nista nisu prikazali pa to je zaista velika sramota i onda hoce jos da im se placa pretplata, nesto kritikuju politcare a gori su od njih.
arena je vise ponudila za prenos, a nasi se nisu potrudili, al mora da im je sad krivo..al nema veze, i ovaj komentator na areni je legenda, kako covjek pogodi za golmana kad je usao u igru, rece rodjendan mu je i proslavice se... i tako i bi, uz nevjerovatnih 11 golova Karacica, i Kapisode najzasluzniji za pobjedu...al Kapisoda je lud kako slavi baci dres u publiku :D :lol: Legenda :D
Baltazar_khan

#207 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

Suspension of St. Petersburg HC player

The EHF Arbitration Tribunal has dealt with the case of Alexander Pyshkin (St. Petersburg HC / RUS).

The EHF Arbitration Tribunal was called together following the direct disqualification of Alexander Pyshkin in the final minute of the match between RK Bosna Sarajevo (BIH) and St. Petersburg HC (RUS.

The game was played in Round 8 of the VELUX EHF Men's Champions League Group Phase on 19 February 2011 in the Dvorana Mirza Delibašić sports hall in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.

After 59:47 minutes St. Petersburg HC player Alexander Pyshkin received a direct disqualification for an action of unsportsmanlike conduct.

As a result, Alexander Pyshkin has been suspended for three matches of EHF club competitions.

This therefore means that he will not be eligible to play in his team’s next two matches in the VELUX EHF Men's Champions League against SG Flensburg-Handewitt (GER) taking place on 24 February 2011 in St. Petersburg (RUS) and against HC Croatia Osiguranje Zagreb (CRO) taking place on 05 March 2011 in Zagreb (CRO).

Due to the possibility that the club HC St. Petersburg may have only two more EHF club competition games in this season, one match of his suspension remains and will be carried over to his next EHF club competitions match.
:thumbup:

ovo je onaj što je umalo ubio čelicu.
ragib

#208 Re: LP u rukometu

Post by ragib »

...
Last edited by ragib on 26/02/2011 22:48, edited 1 time in total.
Država

#209 Re: LP u rukometu

Post by Država »

MOJ PRIJEDLOG:

KARAČIĆA ZA PREDSJEDAVAJUĆEG VIJEĆA MINISTARA BIH.

ČOVJEK SE BORI K"O LAV.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kkbosna_90

#210 Re: LP u rukometu

Post by kkbosna_90 »

Admir_1984 wrote:
ultima_palabra wrote:Ja ludnice u pm :shock: Bosna sretnija nego pametnija... sudije presmiješne.
Marjanac :thumbup:
Srecu treba zasluziti kroz strucan i kvalitetan rad

Npr ovakvu srecu samo mogu sanjati npr fudbalska ili kosarkaska reprezentacija. Kada radis kvalitetno ocekuj srecu, a ako ne onda kao vecina ljudi u Bosni krivi sve druge osim sebe, sudije, platinija, ronalda, teren, gravesena, rehagela i slicno

svaka cast Bosni!
Bravo! :thumbup:
Harrre

#211 Re: LP u rukometu

Post by Harrre »

Igral Karacic za reprezentaciju?
Il_Principe

#212 Re: LP u rukometu

Post by Il_Principe »

Harrre wrote:Igral Karacic za reprezentaciju?
ja mislim da je on hrvatski internacionalac :-?

btw. mogući protivnici u osmini finala su: Kiel, Vezsprem, Cehovski Medvedi
Ripicipi

#213 Re: LP u rukometu

Post by Ripicipi »

Kad Kapisoda baci dres u publiku prije kraja, pa onda trazi da mu vrate da moze igrati :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#214 Re: LP u rukometu

Post by Admir_1984 »

potres_mozga wrote:Kad Kapisoda baci dres u publiku prije kraja, pa onda trazi da mu vrate da moze igrati :lol:
hahah, to je bash prejako bilo. Al ej koja euforija lik zabio gol za 2 razlike, a jos se ima preko minute igrati, a kralj baci dres u publiku :D
zlaataan

#215 Re: LP u rukometu

Post by zlaataan »

Bosna :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance: :dance:

A za Karačića:
--- NO LINKS --- wrote:Nakon 15 odigranih mečeva u okviru Lige prvaka, u svim grupama, sastavljena je lista najboljih 50 strijelaca u dosadašnjim mečevima. Ponosni smo što možemo objaviti da su se u pomenutoj listi našli i naši zmajevi Edin Bašić u dresu Chambery-a, te reprezntativac koji je ove godine prvi put uvršten u širi spisak reprezentacije, Igor Karačić, igrač naše Bosne BH gas.
north

#216 Re: LP u rukometu

Post by north »

Fala qrcu više....pa da smo ovdje popušili....ne znam stvarno......ne možemo mi nigdje odigrati nešto važno bez srčanog udara :D

Svaka čast igračima, a naročito Karačiću..čovjek je doslovce poginuo na parketu :thumbup:

Valjda neće biti iznenađenaj u zadnjem kolu.....nemogu da vjerujem da oni prosječni rusi mogu dobiti Real il iovi Rumuni odlični Zagreb u gostima....

Veliki upjeh Bosne :bih:
BSn

#217 Re: LP u rukometu

Post by BSn »

Kapisodu je tresla euforija citavu utakmicu. Kako opali stolicu poslije prvog gola, zatrese se klupa. :mrgreen:

Sto rece neki lik "Je l' moze kod nas nesto bez srcanog udara?". :lol:

Bosna!!! :thumbup:
translater

#218 Re: LP u rukometu

Post by translater »

e fakat....duboki naklon za RK BOSNA SARAJEVO !!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:

p.s

ako zagreb ili ciudad ne uzmu glat ...ja prestajem pratit rukomet
Baltazar_khan

#219 Re: LP u rukometu

Post by Baltazar_khan »

Il_Principe wrote: btw. mogući protivnici u osmini finala su: Kiel, Vezsprem, Cehovski Medvedi
pošto bosna nema šansi protiv ova tri kluba, najbolje je dobiti THW Kiel, jer su i više nego atraktivni za publiku. nadam se kielu, ova dva ostala kluba su da povratiš :oops:
north

#221 Re: LP u rukometu

Post by north »

translater wrote:e fakat....duboki naklon za RK BOSNA SARAJEVO !!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:

p.s

ako zagreb ili ciudad ne uzmu glat ...ja prestajem pratit rukomet
Ne mora glat, može i sa jednim golom razlike, biće dovoljno ;-)
translater

#222 Re: LP u rukometu

Post by translater »

ma dobro...razumijemo se :D :D

ali fakat...bi bilo tuzno da nakon ovakvih pobjeda se ne ode u to 1/8 finala...
van Basten

#223 Re: LP u rukometu

Post by van Basten »

čestitke momcima i Smajlagiću. Ovo je historijski uspjeh za naš rukomet i kolektivni sport općenito. Utakmica zbog koej sam ostao nez glasa, ali ne žalim. Divković i Ćelica su bili balgo rečeno užasni, ali eto ostatak ekipe je kompenzovao njihovu odsutnost.
U 1/8 finala bih volio Kiel od (za sada) ponuđenih, kad već znamo ishod da malo uživamo u vrhunskom klupskom rukometu (iskreno vjerujem da smo 4., ako sve ostane u sportskim granicama to ne bi trebalo doći u pitanje)
cyprus

#224 Re: LP u rukometu

Post by cyprus »

Haha, koliko dugo se kanim da odem na jednu rukometnu utakmicu, jes mi drago da sam bio baš na ovoj (zahvaljujući svojoj djevojci :D ), napetost i atmosfera u drugom poluvremenu nevjerovatni :thumbup: Umalo poludio nisam kad su Rumuni na +1, minut pred kraj imali dva igrača više i napad... al' eto pronosaše nas malo vile, malo Dragan, malo Petar i sve završi kako treba :D :D

Jeste da ćemo glat ispast od bilo koga sad u osmini finala, ali napraviti ovaj iskorak i doći u tu fazu je stvarno odlično, pogotovo kada se uzme u obzir psihološka blokada koju imamo u svim sportovima, kada trebamo napraviti korak više... Zato Bosni svaka čast :-D ovo je veliki rezultat :bih:
Harrre

#225 Re: LP u rukometu

Post by Harrre »

:dance:
Post Reply