Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam čula da i oni koriste internet, a vidim ti si informisana. Da možda ti ne radiš tamo?
Ne bih voljela da se naruši moj forumski incognito status.
Pa možda se sretnemo tamo ovih dana
Moram drugarici kupiti rođendanski poklon a svi pričate kako ima lijepih stvari u tom sex shopu. Pošto sam neiskusna moraću da zamolim prodavačicu da mi pokaže kako se šta koristi a i da vidim postoje li reklamacije ako drugarici pukne vibrator nakon nekoliko dana
Znaš li postoji li kakav second hand sex shop u Sarajevu?
sexy bagatela
Samo to nebi bas bio second hand vec second nest drugo...
Inace sipaticno mjesto. Ne znam za tu stariju gospodju ,ja sam nabasavao na neku djevojku...
Sad da imaju nest... nemaju...
Ja baš kontam da otvorim second hand sex shop u Sarajevu. Da vidim sa Gashijem i rajom pa da prodajem lisice kad im više ne trebaju. Uzeti od "Konzuma" banane i krastavce pa imamo i dildo. Jedino ne znam od čega da pravimo ove kuglice
Ja baš kontam da otvorim second hand sex shop u Sarajevu. Da vidim sa Gashijem i rajom pa da prodajem lisice kad im više ne trebaju. Uzeti od "Konzuma" banane i krastavce pa imamo i dildo. Jedino ne znam od čega da pravimo ove kuglice
nestade ipak je ovo vanila forum
ne treba ti gashi i konzum
sad su te igracke jeftine
kina majka.
Mene taj film zanima iz mahalskih razloga. Moja starija komšinica je odlučila da zijani junfer na 18.-i rođendan i to sa Bregom. Nazvala ga je telefonom, rekla mu šta hoće od njega i on je rekao dođi. Navodno se sve to odigralo na nekakvom vodenom krevetu. Naravno da nas mahalce sve zanima je li ona akterka u tom filmu. Nisam nikada (a ni moje drugarice) kontala tu furku osamdesetih "izgubiti nevinost sa Bregom" niti mi je Brega sa svojih 170 i nešto centimetara ikada bio napet. Ali pravi je perverznjak, nema šta
Katastrofe, jada i čemera jedinog sex shopa u Sarajevu. Nemam sad vremena pa ću drugi put da opisujem doživljaje. Fakat se zove "Sexy Shop" i izgleda ustvari kao jeftini bordel a ne kao normalni sex shop. Ono srce na ulazu i crveni baršun su presmješni
Eto. Da konačno javim dušebrižnicima da mogu odahnuti. Kuglice su ispale. ja se osjećam bolje. Mada će trebati još koji dan da mogu normalno sjediti, ali i to će proći.
dushmanka_sa wrote:Eto. Da konačno javim dušebrižnicima da mogu odahnuti. Kuglice su ispale. ja se osjećam bolje. Mada će trebati još koji dan da mogu normalno sjediti, ali i to će proći.
dushmanka_sa wrote:Eto. Da konačno javim dušebrižnicima da mogu odahnuti. Kuglice su ispale. ja se osjećam bolje. Mada će trebati još koji dan da mogu normalno sjediti, ali i to će proći.
@Loreley: Jesi primjetila kesice Mickey Mouse?
pa i red je bio vala. da si ih progutala dosad bi izasle
@Loreley: Jesi primjetila kesice Mickey Mouse?
Sta si to stavljala?
duo kugle
"Ben Wa kugle- ova naprava potječe sa orijenta, sastoji se od dvije metalne kugle. Jedna kugla je smještena u vagini blizu cervixa, a druga je također u vagini. Kako se tijelo pomiče tako se kugle sudaraju i ulaze dublje u vaginu, šireći ugodne vibracije u unutrašnjosti vagine. Žene ih uglavnom koriste dok su same, ali može se i partner priključiti. "
kako dugo su euo-kugle bile zaglavljene
sta je uzrok nestajanja glavne vrpce