mi smo isli trazili stari telefon (ako ko zna gdje se toga ima kupiti, i to je namjestaj nekako
a ovakvih bas sa ovim metalom podignutih rukohvata ... i previse dolje ima, cijene ne znam
VenomousV wrote:Namjestaj Dzeni
Imas na Dobrinji 2 i u sopingu na Grbavici, cak ljepsi od tog sa slike
Cini mi se da se zove Sara (hocu i ja takav da uzmem)
995KM, biras dimenzije, stofove itd
P.S. Ako ko iz Dzeni-ja cita ovo, necu se buniti da mi date popust![]()

posto unutrasnja masivna vrata(jelova) sa masivnim stokom sirine 90 cmjan werner wrote:Dobra adresa na koju svakoga mogu poslati da naruci bilo sta od stolarije - "Mahagonij" u Lukavici, Sarajevo. Firma radi sve bas sve. Izuzetna poslovnost. Nije mi se nikada desilo da sam nazvao glavnog a da mi se nije javio. Za razliku od 99,99 nasih majstora koji ne odgovaraju na telefonske pozive a pogotovo kad urade posao i naplate.Vise nece da se jave, da ne bi bilo kakvih reklamacija.
VenomousV wrote:Da li je neko kupovao ugaonu garnituru u Sinkru? Jesu kvalitetne koliko su lijepe?
Vidjela sam da imaju i ugovor sa Tchibom...Nisrin wrote:VenomousV wrote:Da li je neko kupovao ugaonu garnituru u Sinkru? Jesu kvalitetne koliko su lijepe?
Mi smo kupili predivan smedje-bez ugao, od septembra nas slusa i stvarno predivno izgledaKolega koji je radio u konkurentskoj firmi kaze da je SINKRO super kvalitetan, da koriste kvalitetne materijale i da su vise orijentisani na izvoz, posebno u TURSKU..pa kad valja strancima, valja i nama...
de balzac wrote:gdje vam je ovaj sinkro?
a gdje dođu u Lukavici? Imaju neki salon ili je to tipa kancelarija, crtež, dogovor, izrada?jan werner wrote:Dobra adresa na koju svakoga mogu poslati da naruci bilo sta od stolarije - "Mahagonij" u Lukavici, Sarajevo. Firma radi sve bas sve. Izuzetna poslovnost. Nije mi se nikada desilo da sam nazvao glavnog a da mi se nije javio. Za razliku od 99,99 nasih majstora koji ne odgovaraju na telefonske pozive a pogotovo kad urade posao i naplate.Vise nece da se jave, da ne bi bilo kakvih reklamacija.
takodje preporuka! crtez, dogovor, izrada.van Basten wrote:a gdje dođu u Lukavici? Imaju neki salon ili je to tipa kancelarija, crtež, dogovor, izrada?jan werner wrote:Dobra adresa na koju svakoga mogu poslati da naruci bilo sta od stolarije - "Mahagonij" u Lukavici, Sarajevo. Firma radi sve bas sve. Izuzetna poslovnost. Nije mi se nikada desilo da sam nazvao glavnog a da mi se nije javio. Za razliku od 99,99 nasih majstora koji ne odgovaraju na telefonske pozive a pogotovo kad urade posao i naplate.Vise nece da se jave, da ne bi bilo kakvih reklamacija.
Kakve su cijene?DaffyDuck wrote:takodje preporuka! crtez, dogovor, izrada.van Basten wrote:a gdje dođu u Lukavici? Imaju neki salon ili je to tipa kancelarija, crtež, dogovor, izrada?jan werner wrote:Dobra adresa na koju svakoga mogu poslati da naruci bilo sta od stolarije - "Mahagonij" u Lukavici, Sarajevo. Firma radi sve bas sve. Izuzetna poslovnost. Nije mi se nikada desilo da sam nazvao glavnog a da mi se nije javio. Za razliku od 99,99 nasih majstora koji ne odgovaraju na telefonske pozive a pogotovo kad urade posao i naplate.Vise nece da se jave, da ne bi bilo kakvih reklamacija.
http://mahagoni.ba/