Bambi_na_kofeinu wrote:Ma fuj. Ja koja nisam konzument njegove muzike znam SVE o progresu bolesti njegove žene.kadinica wrote:
Upravo.
I onda pitaju - zašto se petljate u tuđi život. On se petlja u moj - da mi muž sutra kaže, ako je mogo Eldin, što ja ne mogu, hahahaha.
Sem toga nijedan roditelj ne bi trebao doživjeti da po trač portalima, tipa ona ekskluziva, osvanu fotke dženaze njihovog djeteta, namsiješenog muža (saburli) koji uči dovu iznad njenog mezara...
Ljudi koji su imali smrtni slučaj u širem porodičnom krugu, pa naprave skromnije svadbeno veselje, intimnije...
Ovaj pozvao novinare.
Osvanuo na naslovnicama.
Ispovraćo je cijeli svoj privatni život gdje je stigao, i onda mi neko se poziva na pravo na intimnost? De me nemojte.
ELDIN HUSEINBEGOVIC
Moderator: _BataZiv_0809
-
darprirode
#201 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
- MedenoSrce
#202 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
eluna jos jednom dokazuje kako ima grozan ukus za muskarce 
- Bambi_na_kofeinu
#203 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
@eluna, toliko pratiš temu zbog njegovih pjesama da si napisala cijeli roman o njegovom privatnom životu. Bilesi i o amanetu njegove mrtve žene.
Možel se taj frajer spomenuti bez da mu se uzima žena u usta, jel' ona birala da bude javna ličnost?
Možel se taj frajer spomenuti bez da mu se uzima žena u usta, jel' ona birala da bude javna ličnost?
- Havatar
#204 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
eluna wrote:ne petljajte se čovjeku u život - šta znate, možda mu je rahmetli supruga tako u amanet ostavila, pa možda i aminovala novu suprugu ...... šta vas briga i ko ste uopšte vi forumski miševi da njemu (ili bilo kome drugom) govorite kako da živi i da mu krojite kapu???? nit ga hranite nit ga oblačite
čovjek super pjeva, ljudina je po mom mišljenju, jer osim što je ostao uz bolesnu ženu, istoj je posvetio i sebe i svoje emocije i svoja djela .................. neki imaju i damu u društvu, i domaćicu u kući i majku svojoj djeci i **rvu u krevetu a nikada se i ne potrude da takvoj ženi pruže 10% onoga što je on pružio ženi na samrtnoj postelji
temu ću da upratim zbog njegovih pjesama, a ostalo - na obraz onima koji su pisali
Haj i ja nekad sa Elunom da se slozim
- graue_maus
#205 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
MedenoSrce wrote:eluna jos jednom dokazuje kako ima grozan ukus za muskarce
-
darprirode
#206 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
On je javna licnost, sam je izabrao da bude javna licnost i da mu se ime i privatni zivot pojavljuje u javnosti. Nije ogovaranje nikoga, samo je osvrt na njegovo licemjerstvo i njegov karakter koji je jednak nuli.manekenka u penziji wrote:kriti se iza forumskih nickova i blatiti covjeka čiji je identitet poznat je zaista sramotno. ovo se ne odnosi samo na Eldina, ovo se može primjeniti na bilo koga.
ne slušam njegovu muziku, niti pratim njegov privatni zivot, ne interesuje me,
kliknuh na temu slučajno i pročitah samo postove sa zadnje strane i tačno mi se zgadilo ovo ogovaranje i mahalaši.
šta se koga od vas tiče bilo čiji život, i od kud vam smjelost bilo koga ogovarati. ne izdiže vas to ništa iznad njega.
Ako je već htio da se ozeni, mogao je to uraditi tiho, dostojanstveno i bez medijske pompe. Ali ,on je sazvao sve moguce novinare, napravio mega parti i sve sto je pricao prije palo u je vodu. Kako je njenim roditeljima, porodici, prijateljima dok gledaju svu tu saradu i seljakluk
- Havatar
#207 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
To ne bi bilo pravedno prema njegovoj novoj zeni posto sve zene sanjaju da imaju veliko vjencanjedarprirode wrote:On je javna licnost, sam je izabrao da bude javna licnost i da mu se ime i privatni zivot pojavljuje u javnosti. Nije ogovaranje nikoga, samo je osvrt na njegovo licemjerstvo i njegov karakter koji je jednak nuli.manekenka u penziji wrote:kriti se iza forumskih nickova i blatiti covjeka čiji je identitet poznat je zaista sramotno. ovo se ne odnosi samo na Eldina, ovo se može primjeniti na bilo koga.
kliknuh na temu slučajno i pročitah samo postove sa zadnje strane i tačno mi se zgadilo ovo ogovaranje i mahalaši.
šta se koga od vas tiče bilo čiji život, i od kud vam smjelost bilo koga ogovarati. ne izdiže vas to ništa iznad njega.
Ako je već htio da se ozeni, mogao je to uraditi tiho, dostojanstveno i bez medijske pompe. Ali ,on je sazvao sve moguce novinare, napravio mega parti i sve sto je pricao prije palo u je vodu. Kako je njenim roditeljima, porodici, prijateljima dok gledaju svu tu saradu i seljakluk
- Qler
#208 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Nisam citao temu, ali predpostavljam sta se pise... ja samo znam da je covjek realan, sta ce, proveo je 10 godina vjeran pored nje, sad je sebi opet nasao srecu, i neka se zeni kako hoce... zelim mu svu srecu svijeta...
- lavorpunvode
#209 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
eluna wrote: šta znate, možda mu je rahmetli supruga tako u amanet ostavila, pa možda i aminovala novu suprugu
- MedenoSrce
#210 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ma kuleru nek se zeni niko mu ne brani
komentarisemo zasto prostituise intimu i pokusava izazvati sazaljenje na racun bolesne zene (mogla je biti i majka, brat, otac, ...)
koliko nas ima bolesnog clana porodice i mozes misliti da svi to potenciramo prilikom izgradnje karijere, znam doduse jos jedan slucaj gdje se gubitak djeteta pominje i na razgovoru za posao ali po meni je to teska patologija i beskicmenjastvo
komentarisemo zasto prostituise intimu i pokusava izazvati sazaljenje na racun bolesne zene (mogla je biti i majka, brat, otac, ...)
koliko nas ima bolesnog clana porodice i mozes misliti da svi to potenciramo prilikom izgradnje karijere, znam doduse jos jedan slucaj gdje se gubitak djeteta pominje i na razgovoru za posao ali po meni je to teska patologija i beskicmenjastvo
sve papanke sanjaju da imaju veliko vjencanjeHavatar wrote: To ne bi bilo pravedno prema njegovoj novoj zeni posto sve zene sanjaju da imaju veliko vjencanje
- Bambi_na_kofeinu
#211 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Malo mi se ručak podiže sad.Havatar wrote: To ne bi bilo pravedno prema njegovoj novoj zeni posto sve zene sanjaju da imaju veliko vjencanje
Preporučujem budućim hanumama da bez naslovnice u Avazu ni ne razmišljaju o udaji. Štaviše, ja bih umjesto mehra tražila prilog u glam blamu.
- sarajlija80
#212 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ljudi nego kako mu se hanuma zove sezen ili suzana 
- dust in the wind
#213 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
covjek je ocito olicenje nistavila... ozeniti se poslije smrti supruge je okej...ali napravit megaspektakl i to u tim okolnostima je fuj...a imam osjecaj da njega ponajvise brane vjernici...valjda se osjecaju napadnuto...ne napadaju se ovdje vjernici bilo kakvi, niti on koji je vjernik i sl. napada se on jer je hinja
- tendzera
#214 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Daj izvadi vise te vjernike iz usta.dust in the wind wrote:covjek je ocito olicenje nistavila... ozeniti se poslije smrti supruge je okej...ali napravit megaspektakl i to u tim okolnostima je fuj...a imam osjecaj da njega ponajvise brane vjernici...valjda se osjecaju napadnuto...ne napadaju se ovdje vjernici bilo kakvi, niti on koji je vjernik i sl. napada se on jer je hinja
- elma89_
#215 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Bas gadna tema,ne mogu da vjerujem koliko ljudi imaju hrabrosti da se bave tudjim zivotima
Ako nemate obraza,a onda se plasite BOGA...
Ne znate vi kako je Eldin zivio,ko bi od vas 11 godina kupao,hranio,gledao zenu? nisu imali djece,tek je ozenio.Kazem ne zelim ni najgorem dusmaninu!
Ne znate vi kako je Eldin zivio,ko bi od vas 11 godina kupao,hranio,gledao zenu? nisu imali djece,tek je ozenio.Kazem ne zelim ni najgorem dusmaninu!
- dust in the wind
#216 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
imas problem? vidis, kako si agresivan... malo sabura momcetendzera wrote:Daj izvadi vise te vjernike iz usta.dust in the wind wrote:covjek je ocito olicenje nistavila... ozeniti se poslije smrti supruge je okej...ali napravit megaspektakl i to u tim okolnostima je fuj...a imam osjecaj da njega ponajvise brane vjernici...valjda se osjecaju napadnuto...ne napadaju se ovdje vjernici bilo kakvi, niti on koji je vjernik i sl. napada se on jer je hinja
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#217 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Niti sam komentirala njegovu zenidbu, niti imam u planu, ionako je previse receno.
Ono sto je mene, blago receno, iznenadilo je njegova izjava da mu je ovo najljepsi ramazan. Kad izgubis nekoga, posebno tesko padaju takvi dani...bar svim ljudima koje ja poznajem...znam da im je tesko za bozic/bajram/ramazan...
Ne bih da mu sudim, nije lako gledati bolesnika, a ne moci mu pomoci...ali mi ova izjava nekako bas bila prst u oko.

Ono sto je mene, blago receno, iznenadilo je njegova izjava da mu je ovo najljepsi ramazan. Kad izgubis nekoga, posebno tesko padaju takvi dani...bar svim ljudima koje ja poznajem...znam da im je tesko za bozic/bajram/ramazan...
Ne bih da mu sudim, nije lako gledati bolesnika, a ne moci mu pomoci...ali mi ova izjava nekako bas bila prst u oko.
– Ovaj mi je ramazan jedan od najljepših dosad. Nakon šest godina prvi put otišao sam na teraviju, da izađem da vidim kako grad izgleda noću ili da dočekam sehur s prijateljima.
- MedenoSrce
#218 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
bolje da su joj vjernici u ustima nego nevjernici
pusti ti tendzija, neka vjernika
on zeli da se mi pozabavimo sa njim jer zasto bi sve te informacije plasirao
eto svi znamo kako mu se zena zove, zna li neko kako se Sline Merlina zena zove
a odakle mi to sve znamo, pa bona sam nam eldin rekaoelma89_ wrote:Bas gadna tema,ne mogu da vjerujem koliko ljudi imaju hrabrosti da se bave tudjim zivotimaAko nemate obraza,a onda se plasite BOGA...
- manekenka u penziji
#219 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ne znam ni za kakvu pompu. skoro sam saznala da mu zena umrla.darprirode wrote:On je javna licnost, sam je izabrao da bude javna licnost i da mu se ime i privatni zivot pojavljuje u javnosti. Nije ogovaranje nikoga, samo je osvrt na njegovo licemjerstvo i njegov karakter koji je jednak nuli.manekenka u penziji wrote:kriti se iza forumskih nickova i blatiti covjeka čiji je identitet poznat je zaista sramotno. ovo se ne odnosi samo na Eldina, ovo se može primjeniti na bilo koga.
ja ne pratim ni njega ni njegov rad. ko je zelio da sta sazna o njemu, taj je i tražio.
u svakom slučaju, ja više nemam šta reći na temu
- lavorpunvode
#220 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
pa kaze, mlada ga pitala kad su se prvi put upoznali: Hoces li mi pjevati na vjencanju?plain vanilla wrote:Niti sam komentirala njegovu zenidbu, niti imam u planu, ionako je previse receno.
– Ovaj mi je ramazan jedan od najljepših dosad. Nakon šest godina prvi put otišao sam na teraviju, da izađem da vidim kako grad izgleda noću ili da dočekam sehur s prijateljima.
ako uzmemo da je upoznao par dana nakon dzenaze, jer je nakon mjesec dana vec odlucio predstaviti u javnosti, tek onda mi sve ovo smijesno, presmijesno zvuci.
- MedenoSrce
#221 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
nemoj tako lavoricu, oni su se garant serijatski zabavljali 
- sarajlija80
#222 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
MedenoSrce wrote:nemoj tako lavoricu, oni su se garant serijatski zabavljali
Jel se hanuma zove sezen ili suzana
- Havatar
#223 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Evo sad pljuje i Merlina ccc koja ljubomoraMedenoSrce wrote:bolje da su joj vjernici u ustima nego nevjernici![]()
a odakle mi to sve znamo, pa bona sam nam eldin rekaoelma89_ wrote:Bas gadna tema,ne mogu da vjerujem koliko ljudi imaju hrabrosti da se bave tudjim zivotimaAko nemate obraza,a onda se plasite BOGA...
- elma89_
#224 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Suzana,ali je promjenila ime u Sezenljudi nego kako mu se hanuma zove sezen ili suzana![]()
- Bambi_na_kofeinu
#225 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Elma, nadam se da ti je to 89 u nicku godište i da si još mlada.elma89_ wrote:Bas gadna tema,ne mogu da vjerujem koliko ljudi imaju hrabrosti da se bave tudjim zivotimaAko nemate obraza,a onda se plasite BOGA...
Ne znam kakvim ljudima ste vi okruženi, ja živim među ljudima koji se o bolesnoj životinji brinu godinama, o svekru, svekrvi, a nekamo li bračnom drugu.
Ne daj Bože iskušenja nikom, ali na patnji i bolesti bračnog druga se ne gradi karijera.
To nije tema za popodnevni bajramski program, da dokone domaćice uzdiši jer im svakako nema omiljene serije.
Dženaza mlade žene koja je preselila nakon dugo godina bolovanja nije mjesto gdje se pozira fotografima, novinarima.
Nakon smrti komšije se nekada napravi skromno svadbeno veselje, jer nije primjereno, gleda se da se ne povrijede nečiji osjećaji.
O čemu vi pričate?