Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
direktni wrote:
Mnoge žene, kada osjete da ih voliš, to zloupotrijebe. Znaš ono hinjski, kukavički, kurvanjski, podlo, nisko. Pomisle da su uhvatile Boga za j.j. Okuraže se i sve su u stanju da popljuju, zatru, stavljajući sebe na pijadestal moći.
Kada se pogledaju u ogledalo, vide Boga, Tobe jarabi..
Tacno tako.
Partner mora znati da je lako zamjenjiva ako se ponasa kao stoka.
nije prevara u pitanju,ako si mislio na prevaru sa drugim muskarcem,nego nemogucnost dogovora,zvota zajednickog kao takvog
Cudno je to, svjestan si u cemu je problem, a nemas rjesenja. Ponekad treba tako malo da se stvari dovedu na svoje mjesto, ako ste se toliko voljeli ubijedjena sam da mozete iznaci rjesenje vaseg problema.
Mladi ste bolan da zivot provedete jedno pored drugog, a ne zajedno. Halali ako pametujem, iz najbolje namjere. Sretno!
nije prevara u pitanju,ako si mislio na prevaru sa drugim muskarcem,nego nemogucnost dogovora,zvota zajednickog kao takvog
Cudno je to, svjestan si u cemu je problem, a nemas rjesenja. Ponekad treba tako malo da se stvari dovedu na svoje mjesto, ako ste se toliko voljeli ubijedjena sam da mozete iznaci rjesenje vaseg problema.
Mladi ste bolan da zivot provedete jedno pored drugog, a ne zajedno. Halali ako pametujem, iz najbolje namjere. Sretno!
direktni wrote:Mnoge žene, kada osjete da ih voliš, to zloupotrijebe. Znaš ono hinjski, kukavički, kurvanjski, podlo, nisko. Pomisle da su uhvatile Boga za j.j. Okuraže se i sve su u stanju da popljuju, zatru, stavljajući sebe na pijadestal moći.
Kada se pogledaju u ogledalo, vide Boga, Tobe jarabi.
Ima takvih i muškaraca, sve kada sabereš i oduzmeš i kod jednih i kod drugih, obična đubrad.
Vjerujem. Sta je alternativa ? Ostati sam? Provesti zivot razmisljajuci zasto,kako,radi cega je sve propalo ili sta je moglo biti a nije bilo?
Za srecu su potrebni misici
Kružni highkick u vugla mnoge stvari rješava ...
A ne znam ... mislim ovo je jako zaj... pitanje ... možda se ne zalijetati sa osjećanjima, biti oprezan ...
Kako da za "sriću malo triba" svima nama. Svi bi da smo sretni, a ne može. Nije dovoljno samo željeti. Kad prestaneš željeti, onda se desi.
Jer, sve se samo dešava.
Eurosa wrote:Ja ne kontam sta cu ja ovoj temi,nisam ni u perspektivi udat a vec citam o razvodu
Čitaj preventivno Ovo ti je, da prepoznaš rane simptome razvoda Rana detekcija, može da učini mnogo. Još kad @direktni i @Ramo "sjetuju", posebnu pažnju treba da obratiš